Τοτε, εγω συμπερανα λαθος, και φυσικα ζηταω συγγνωμη !!!Επειδή την Λίλλυ την ξέρω και την εχω δοκιμάσει,ας πούμε 2 πράγματα διευκρινιστικά....πρώτον,το οτι μιλάει μονο Κινέζικα δεν σημαίνει οτι δεν εχει τον τρόπο να σου δείξει αν δεν γουστάρει κάτι....δεύτερον,έχουμε πει 100 φορές οτι και η πουτάνα η "χημεία" κάποιο ρόλο παίζει....ειχα γράψει προ καιρού για το συγκεκριμένο ίδρυμα οτι πέρασα φοβερά με μια Κατερίνα εκ Ρουμανίας,την οποία είμαι σίγουρος οτι 9 στους 10 συναγωνιστές δεν θα την επέλεγαν λόγω υφους (ωραία κοπέλλα είναι...).Ακόμα κι εγω μετάνοιωσα σχεδόν αμέσως για την επιλογή μου και πιο πολύ έμεινα γιατί ντράπηκα να πω οτι άλλαξα γνώμη...τελικά βέβαια μου βγήκε εξαιρετική επιλογή,αλλά πραγματικά δεν θα την σύστηνα σε αλλον,γιατι 80% θα κάνει τυπικό πρόγραμμα....
Η Λίλλυ λοιπόν κάνει πρωκτικό επιλεκτικά,χωρίς αλλη χρέωση....εγω δεν το ζήτησα,αλλά ξέρω και απο άλλο φίλο,που δεν γράφει εδω,οτι το δίνει,αν της ζητηθεί,εφ' όσον γουστάρει.Διαφορετικά,σε αποτρέπει.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Όντως η Λιλη δεν ξέρει ελληνικα (ουτε αγγλικα φυσικά), αλλά όταν πήγα να της τον βάλω στο κώλο μου είπε 100, 100...!!!
Μαθαίνει γρήγορα φαίνεται
Μαθαίνει γρήγορα φαίνεται
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γιατί όχι?? Σιγά μη ζητήσει και εξτραδάκι το Κινεζάκι για κουλουρι... Εδώ δεν ξέρει ούτε γεια σου να σου πει στα Ελληνικά ή αγγλικά, νταραβέρι θα κάνει??
Σαν τιμη ρωταμε, 80 και ο λοκος μεσα ???
Η λογω αδυναμιας στην συνενοηση, 80 και δεν βγαζω αχνα, γιατι που να βρισκουμε διερμηνεα !!!
για να λυθούν οι απορίες όλων
κατάθεση σήμερα το μεσημέρι.
Όντως η Λίλη το κατέχει το άθλημα
ο λοκός όξω από το 80άρι
μόλις πήγα να τον φορέσω...μου πετάει: 120
κατά τα λοιπά...νομίζω από τα πιο τίμια 80άρια
και η αλήθεια είναι πως σου τη σπάει ελαφρώς με το "καλά είσαι;"
επίσης...καλό μασάζ, όμως φρήγορες κινήσεις - το μασάζ χρειάζεται λίγο πιο αργές κινήσεις
στα μείον: γδύνεται αμέσως από την αρχή - δείγμα πως είναι μπριζολερί - ούτε λίγο τα προσχήματα, να παραμυθιαστούμε λιγάκι
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Kalά, το Σάββατο ο Κώλος είχε 100 σήμερα 120....???
Πληθωρισμός, μην το αφήσουμε να ξεφύγει...
Το σαββατο θα μου ζητησει 150 ?????????Kalά, το Σάββατο ο Κώλος είχε 100 σήμερα 120....???
Μπα εαν ειναι ετσι θα παρω 2 επι 80 καλυτερα !!!!!!
Συμφωνειται ???????????????
Συμπέρασμα αό ολα τα παραπάνω: Το μαγαζί (η κυρα Νταλυ δηλαδη) μας διαβάζει ανελειπως (αυτό το ξέραμε βέβαια) και απλά βάλαμε αυτογκόλ...
Εγινε σεμινάριο ταχυρρυθμων ελληνικών στις έννοιες πρωκτικό, εκατό και εκατόν είκοσι
Εγινε σεμινάριο ταχυρρυθμων ελληνικών στις έννοιες πρωκτικό, εκατό και εκατόν είκοσι
Αειει γεια σου !!!!!Συμπέρασμα αό ολα τα παραπάνω: Το μαγαζί (η κυρα Νταλυ δηλαδη) μας διαβάζει ανελειπως (αυτό το ξέραμε βέβαια) και απλά βάλαμε αυτογκόλ...
Τωρα εαν κανουμε κανα μηνα να πατησουμε ποιος θα φταιει ???????
Κριση σου λενε, σου πετανε μια κολοτρυπιδα, και παει το 20ρικακι η και ακομα το 40ρακι, που ειναι η κριση ???????????
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Όχι για καλλιρόης 85
Εγω δεν την ξερω, και φυσικα δεν μπορω να απαντησω !!!!!!!!!!ναι αλλα για την ιδια γκομενα που ηταν στο μαρνης?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
κατσε ρε, εσυ δε ρωτας για αυτη?Εγω δεν την ξερω, και φυσικα δεν μπορω να απαντησω !!!!!!!!!!
Οχι βεβαια, διαβασε και θα καταλαβεις εαν εγω εχω ρωτησει ???κατσε ρε, εσυ δε ρωτας για αυτη?
Ρωτησα σε μια αναφορα συναγωνιστη,εαν δινει λοκο,πηρα απαντηση, ζητησα συγγνωμη, με συμπληρωσε ο last, και ειπα οτι δεν ξερω το κοριτσι, ετσι ειναι τα πραγματα !!!!!!!!!!!!!!!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
με καλυψεςΟχι βεβαια, διαβασε και θα καταλαβεις εαν εγω εχω ρωτησει ???
[size=20pt]Ρωτησα[/size] σε μια αναφορα συναγωνιστη,εαν δινει λοκο,πηρα απαντηση, ζητησα συγγνωμη, με συμπληρωσε ο last, και ειπα οτι δεν ξερω το κοριτσι, ετσι ειναι τα πραγματα !!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν νομιζω!!!! γιατι οπως εγραψα ρωτησα για μια αναφορα , που ελεγε για 80 και λοκο, και σε προηγουμενη ελεγε εκτος απο λοκο, και ειδα διχογνωμια και ειπα να βοηθησω να μπουν τα πραγματα στην θεση τους !!!!!!!!!!!!!!!με καλυψες
Εαν αυτο μου χρεωνεται σαν ερωτηση κρισεως,........ εεε!!! ΝΑΙ την εκανα !!!!!!!!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τέλος πάντων, εγώ πάντως δεν ψώνισα λοκο.
το μειονέκτημα είναι πως δεν μπορούσα να της εξηγήσω πως είναι ακριβό το +40 (ούτε με +10 δεν θα το έκανα).
Το σίγουρο είναι πως αν δεν είχαμε εμείς καλή χημεία που σπαρτάραγε, τότε χρειάζομαι μαθήματα από αυτούς που έχουνε τη χημεία...
πιστεύω πως απλά της έγιναν ιδιαίτερα μαθήματα για να χρεώνει έξτρα από τις άλλες...
πολύ θα ήθελα να μάθω πως συνεννοείται με τις άλλες εκεί μέσα....ξέρει καμιά κινέζικα;;;;
πάντως, για να δουλεύτηκε τόσο σύντομα το λοκαράκι της από τότε που έκλαιγε...το θεωρώ απίθανο
ο μοναδικός λόγος που δεν θα την ξανάπαιρνα είναι πως προτιμώ μεγαλύτερο βυζί
στο ίδρυμα υπάρχει και έτερη κινέζα (μπάζο) - ούτε να τη βάλεις να σου βράσει αβγα...
το μειονέκτημα είναι πως δεν μπορούσα να της εξηγήσω πως είναι ακριβό το +40 (ούτε με +10 δεν θα το έκανα).
Το σίγουρο είναι πως αν δεν είχαμε εμείς καλή χημεία που σπαρτάραγε, τότε χρειάζομαι μαθήματα από αυτούς που έχουνε τη χημεία...
πιστεύω πως απλά της έγιναν ιδιαίτερα μαθήματα για να χρεώνει έξτρα από τις άλλες...
πολύ θα ήθελα να μάθω πως συνεννοείται με τις άλλες εκεί μέσα....ξέρει καμιά κινέζικα;;;;
πάντως, για να δουλεύτηκε τόσο σύντομα το λοκαράκι της από τότε που έκλαιγε...το θεωρώ απίθανο
ο μοναδικός λόγος που δεν θα την ξανάπαιρνα είναι πως προτιμώ μεγαλύτερο βυζί
στο ίδρυμα υπάρχει και έτερη κινέζα (μπάζο) - ούτε να τη βάλεις να σου βράσει αβγα...
cs1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
δε με εννοησες αγαπητε. Λεω απλα οτι δεν χρειαζεται ντε και καλα να παρεις και κωλαρακι απο τα κινεζακια, τα μουνακια τους ειναι πιο σφιχτα απο τον κωλο της μεσης καυκασιας πορνης. Επιπλεον, ο μεσος καυκασιος ψωλος θα τυραννηθει να εισχωρησει σε κινεζικη ροδελα (αν τη δινει κιολας), γι'αυτο μιλαγα νωριτερα για κινδυνο πεο-καταγματος
παντως τα συγκεκριμενα 2 κινεζακια (αν ειναι και κινεζακια, που να ξερεις κιολας) του Μαρνη 28, δεν τα λες και εμφανισημα... μετρια ειναι.
Το πιο εμφανισημο ασιατακι (Ταυλανδη ή Ινδονησια) ειναι στη φαληρου 15, Ακροπολη, αλλα δε θα τη βγαλεις με λιγοτερο απο 80-90 € και στην αρχη θα σου ζητησουν 110...
υπαρχουν αυθεντικα κινεζακια που δουλεύουν σε μαγαζι ρουχων το πρωι και το απογευμα κανουν ραντεβουδακια και μασσαζ.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Οχι iblis....ειναι αλλη αυτηναι αλλα για την ιδια γκομενα που ηταν στο μαρνης?
Αυτή η λίλυ εχει καμιά σχέση με αυτήν που ήταν (είναι?) στο μάρνης 28 ή σε ένα στην 3ης Σεπτεμβρίου?
Πολλά ίδια ονόματα εχουν πέσει στη πιατσα και χάσαμε τη μπάλα.
καμμία σχέση. Αυτή στο Μάρνη έχει απαίσιο στήθος και είναι πολύ μινιόν. Η άλλη είναι νταρντάνα.
vaggelis2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον επειδη εγω εγραψα γι' αυτο και απ' οτι καταλαβα εγινε θεμα με τον λοκο... ενα εχω να πω! ουτε που ηξερα τι δινει και τι οχι απλα αλλαξα τρυπα και δεν υπηρξε καμμια αντιδραση! τωρα τι αλλο να πω? ελπιζω να καλυψα την παρεα!!!Επειδή την Λίλλυ την ξέρω και την εχω δοκιμάσει,ας πούμε 2 πράγματα διευκρινιστικά....πρώτον,το οτι μιλάει μονο Κινέζικα δεν σημαίνει οτι δεν εχει τον τρόπο να σου δείξει αν δεν γουστάρει κάτι....δεύτερον,έχουμε πει 100 φορές οτι και η πουτάνα η "χημεία" κάποιο ρόλο παίζει....ειχα γράψει προ καιρού για το συγκεκριμένο ίδρυμα οτι πέρασα φοβερά με μια Κατερίνα εκ Ρουμανίας,την οποία είμαι σίγουρος οτι 9 στους 10 συναγωνιστές δεν θα την επέλεγαν λόγω υφους (ωραία κοπέλλα είναι...).Ακόμα κι εγω μετάνοιωσα σχεδόν αμέσως για την επιλογή μου και πιο πολύ έμεινα γιατί ντράπηκα να πω οτι άλλαξα γνώμη...τελικά βέβαια μου βγήκε εξαιρετική επιλογή,αλλά πραγματικά δεν θα την σύστηνα σε αλλον,γιατι 80% θα κάνει τυπικό πρόγραμμα....
Η Λίλλυ λοιπόν κάνει πρωκτικό επιλεκτικά,χωρίς αλλη χρέωση....εγω δεν το ζήτησα,αλλά ξέρω και απο άλλο φίλο,που δεν γράφει εδω,οτι το δίνει,αν της ζητηθεί,εφ' όσον γουστάρει.Διαφορετικά,σε αποτρέπει.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66