Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

inspector69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, συναγωνιστες, επισκεψη σημερα,οπως σας ειπα χθες, στο Κ85 για την αλλη κινεζα του μαγαζιου.Ζητησα απο την Νταλη να μου την στειλει  ,αφου τη ρωτησα πρωτα τη γνωμη της,γιατι η Νταλη,οπως ξερουν οι συναγωνιστες και ειδικα οι παλιοι, σαν πραγματικη επαγγελματιας,λεει παντα την αληθεια με τον τροπο της στους πελατες της και ειδικα στους γνωστους πελατες της.Μου ειπε οτι, θα μεινω και με αυτην την κινεζα ευχαριστημενος,οποτε της ειπα να μου τη στειλει.Πραγματι η Λινα,ετσι την λενε  αυτην τη κινεζα, εκανε καταπληκτικο μασαζ,γεματη προθυμια για ολα,γελαστη και πολυ γλυκεια.Πολυ σωστη στη δουλεια της.Πραγματικα και οι δυο κινεζες του μαγαζιου καταπληκτικες.Σκεπτομαι την αλλη φορα να τις παρω διπλο, αν κανουν μαζι και Θα σας ενημερωσω συντομα, εκτος αν καποιος συναγωνιστης με προλαβει.Επισης,προς ενημερωση ολων των συντροφων συναγωνιστων,η Νταλη μου ειπε οτι,εχει ανοιξει κι αλλο πολυτελεστατο και πολυ μοντερνο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας,στην Ιουλιανου 51-53 και το κουδουνι γραφει "ΕΧΕCUTIVE SPA" 2oς οροφος.Θα το επισκεφθω τη Κυριακη, με το "Searching" της ημερας και θα εχετε πληρη ενημερωση!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ξεχασα να σου πω, εδω γραφουμε μονο για τα μασατζιδικα !!!!!

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Ξερει καποιος τηλ. στο Ροδων 34 Ν.Κηφισια ;
Εχει τιποτε καλο ;
Στελτε pm

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
MING-LEE- FU

Πρώτα τη LEE-LEE μάθαμε
κι ύστερα LEE-NA ακούμε,
κι αυτό μου θύμισε τον Ming-Lee-Fu
αυτόν το τύπο, που στο Λούκυ Λούκ,
στην Αγρια Δύση ο δυστυχής είχε καθαριστήριο
για τους  λεχρίτες τους καμπόϊδες, πλυντήριο !

Καλό τυπάκι, ευγενικό και πάντα εξυπηρετικό
μα που άκρη να βρεί, στο κόσμο τον καμπόϊκο !

Ελπίζω και τα κοριτσάκια
τα συμπαθή τα Κινεζάκια
να μη περάσουνε του Μινγκ Λι Φού τα πάθη
τώρα που ο κόσμος τα΄ χει μάθει !

Με το μαλακό συναγωνιστές !
Μιά μέρα τον κόσμο, αυτά θα κυβερνάνε
και είναι καλό,  να μη μας τη φυλάνε ! :grin:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
να καλημερίσω και να κάνω μια ερώτηση που εσείς έχετε εμπειρία.
έχω ένα φιλαράκι 100 κιλά και 58 ετών
proton αν τον δέχονται τα μασατζίδικα
και δεύτερον εάν μου προτείνεται που να τον παο είναι φιλοξενούμενος του εξωτερικού. "ματσατος"
...φυσικά και τον δέχονται... σε όλα...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ξερει κανεις που ειναι η αννα πρωην σεριφ φ4;;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Χθες εφτασα στις 12.45 στο Κ.85 !!!
Νεος χωρος για μενα, δεν ειχα ξαναπαει, αλλα ηθελα να γνωρισω την ΛΙΛΛΥ !!!
Πασαρελα τα 4 κοριτσια, που προσωπικα για μενα ευτυχως, υπαρχει και η ΛΙΛΛΥ, για το ιδρυμα !!!
Οπως καταλαβατε, διαλεξα την ΛΙΛΛΥ, και θα προσπαθησω με 3 λεξεις να σας, πω οτι η κοπελα με κερδισε α) με την ομορφια της β) τον επαγγελματισμο της και γ) με το sex που μου προσφεραι, και μαλιστα δις !!!!!!!!!!!!!
Παραμονη στον χωρο (δωματιο) απο 13.00 εως 14.00.
Αυτα τα ολιγα, και καλη ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πασαρελα τα 4 κοριτσια, που προσωπικα για μενα ευτυχως, υπαρχει και η ΛΙΛΛΥ, για το ιδρυμα !!!
Οπως καταλαβατε, διαλεξα την ΛΙΛΛΥ, και θα προσπαθησω με 3 λεξεις να σας, πω οτι η κοπελα με κερδισε α) με την ομορφια της β) τον επαγγελματισμο της και γ) με το sex που μου προσφεραι, και μαλιστα δις !!!!!!!!!!!!!

καλά,μην τρελλαίνεσαι κιολας.....η Λίλλυ είναι πράγματι πολύ καλή,αλλά ευτυχως κατά το παρελθόν,και στο συγκεκριμένο ίδρυμα αλλά και σε άλλα,έχουμε συναντήσει εξαιρετικές κοπέλλες που πραγματικά ευχαριστηθήκαμε και μασαζ και τα υπόλοιπα....
Το "κακό" είναι οτι θέλουμε ποικιλία....έτσι δοκιμάζουμε συνεχως νεες θεραπεύτριες και καμμιά φορά την πατάμε....
Εδώ έγκειται η μεγάλη βοήθεια που προσφέρει το site,αλλά και οι φίλοι συναγωνιστές,όσοι τουλάχιστον είναι ειλικρινείς και ενημερώνουν σωστά τους υπόλοιπους...

Σε κάθε περίπτωση,το "κασκαντεριλίκι" έχει μεγάλη αξία γιατί προσφέρει στους υπόλοιπους την δυνατότητα να αποφύγουν φόλες.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697

Λιλλύ ποια λες?
την ξανθια μιλφ ρωσιδα που δουλευε και Ιμβρου 2?

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λιλλύ ποια λες?
την ξανθια μιλφ ρωσιδα που δουλευε και Ιμβρου 2?

Οχι zero,αυτή η Λίλλυ πρώτη φορά εμφανίζεται στην πιάτσα.....το θέμα είναι πόσο θα μείνει,διότι όλοι την ζητάνε και σε λίγο θα ανεβάσει το κασέ της,η θα θελήσει ισως να δουλεψει μονη της....
Πάντως,μην παραμυθιαστείτε απο το "ειμαι καλά?" που λέει συνέχεια,σε βαθμό να σου σπάσει τα νευρα.....ξέρει αρκετές Ελληνικές λέξεις και αμα βρεί πρόσφορο έδαφος ζητάει να της μαθει ο "θεραπευόμενος" και άλλες.....με μένα π.χ.,απογοητεύτηκε που τελείωσα γρήγορα και μου αμόλησε το θεικό ..."την αλλη φορά πιο πολύ,εντάξει?"........ :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Οχι zero,αυτή η Λίλλυ πρώτη φορά εμφανίζεται στην πιάτσα.....το θέμα είναι πόσο θα μείνει,διότι όλοι την ζητάνε και σε λίγο θα ανεβάσει το κασέ της,η θα θελήσει ισως να δουλεψει μονη της....
Πάντως,μην παραμυθιαστείτε απο το "ειμαι καλά?" που λέει συνέχεια,σε βαθμό να σου σπάσει τα νευρα.....ξέρει αρκετές Ελληνικές λέξεις και αμα βρεί πρόσφορο έδαφος ζητάει να της μαθει ο "θεραπευόμενος" και άλλες.....με μένα π.χ.,απογοητεύτηκε που τελείωσα γρήγορα και μου αμόλησε το θεικό ..."την αλλη φορά πιο πολύ,εντάξει?"........ :rockon:

έτσι είναι όπως τα λες, αλλά ταυτόχρονα σου μαθαίνει και αυτή κινεζικά. για μένα είναι το τέλειο κινεζάκι γιατί συνδυάζει ομορφιά, γλυκύτητα, καλό μασαζ και σούπερ σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom