vaggelis2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μηπως εισαι πολυ μαλακας????μηπως την εχεις μικρη και δεν πηρε χαμπαρι?
μηπως εισαι πολυ μαλακας????μηπως την εχεις μικρη και δεν πηρε χαμπαρι?
..σου το έστειλα....Ξερει καποιος τηλ. στο Ροδων 34 Ν.Κηφισια ;
Εχει τιποτε καλο ;
Στελτε pm
...φυσικά και τον δέχονται... σε όλα...να καλημερίσω και να κάνω μια ερώτηση που εσείς έχετε εμπειρία.
έχω ένα φιλαράκι 100 κιλά και 58 ετών
proton αν τον δέχονται τα μασατζίδικα
και δεύτερον εάν μου προτείνεται που να τον παο είναι φιλοξενούμενος του εξωτερικού. "ματσατος"
...νέο; έχει πάει κάποιος??
Χθες εφτασα στις 12.45 στο Κ.85 !!!
Νεος χωρος για μενα, δεν ειχα ξαναπαει, αλλα ηθελα να γνωρισω την ΛΙΛΛΥ !!!
Πασαρελα τα 4 κοριτσια, που προσωπικα για μενα ευτυχως, υπαρχει και η ΛΙΛΛΥ, για το ιδρυμα !!!
Οπως καταλαβατε, διαλεξα την ΛΙΛΛΥ, και θα προσπαθησω με 3 λεξεις να σας, πω οτι η κοπελα με κερδισε α) με την ομορφια της β) τον επαγγελματισμο της και γ) με το sex που μου προσφεραι, και μαλιστα δις !!!!!!!!!!!!!
Παραμονη στον χωρο (δωματιο) απο 13.00 εως 14.00.
Αυτα τα ολιγα, και καλη ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο το χούι μας έκαψε!!!Το "κακό" είναι οτι θέλουμε ποικιλία....έτσι δοκιμάζουμε συνεχως νεες θεραπεύτριες και καμμιά φορά την πατάμε....
Να φτιάξουμε ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΜΑΣΑΖΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝΑυτο το χούι μας έκαψε!!!
Χθες εφτασα στις 12.45 στο Κ.85 !!!
Πασαρελα τα 4 κοριτσια, που προσωπικα για μενα ευτυχως, υπαρχει και η ΛΙΛΛΥ, για το ιδρυμα !!!
Οπως καταλαβατε, διαλεξα την ΛΙΛΛΥ, και θα προσπαθησω με 3 λεξεις να σας, πω οτι η κοπελα με κερδισε α) με την ομορφια της β) τον επαγγελματισμο της και γ) με το sex που μου προσφεραι, και μαλιστα δις !!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥΧθες εφτασα στις 12.45 στο Κ.85 !!!
Λιλλύ ποια λες?
την ξανθια μιλφ ρωσιδα που δουλευε και Ιμβρου 2?
Οχι zero,αυτή η Λίλλυ πρώτη φορά εμφανίζεται στην πιάτσα.....το θέμα είναι πόσο θα μείνει,διότι όλοι την ζητάνε και σε λίγο θα ανεβάσει το κασέ της,η θα θελήσει ισως να δουλεψει μονη της....
Πάντως,μην παραμυθιαστείτε απο το "ειμαι καλά?" που λέει συνέχεια,σε βαθμό να σου σπάσει τα νευρα.....ξέρει αρκετές Ελληνικές λέξεις και αμα βρεί πρόσφορο έδαφος ζητάει να της μαθει ο "θεραπευόμενος" και άλλες.....με μένα π.χ.,απογοητεύτηκε που τελείωσα γρήγορα και μου αμόλησε το θεικό ..."την αλλη φορά πιο πολύ,εντάξει?"........
Oπως σου γραφουν οι συναθλητες, ΛΙΛΛΥ το κινεζακι !!!Λιλλύ ποια λες?
την ξανθια μιλφ ρωσιδα που δουλευε και Ιμβρου 2?
SEX σε ολες τις στασεις, μασαζοκρεβατο, και στον καναπε !!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ