Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
έτσι είναι όπως τα λες, αλλά ταυτόχρονα σου μαθαίνει και αυτή κινεζικά. για μένα είναι το τέλειο κινεζάκι γιατί συνδυάζει ομορφιά, γλυκύτητα, καλό μασαζ και σούπερ σεξ.
Φιλε μου, τουλαχιστον σε εμενα, το μονο που δεν εκανε ηταν μασαζ !!!!!
Ισως την επομενη φορα, που θα παρω, μια φορα :zfuck: να εχουμε περισσοτερο χρονο, για μασαζ !!
:2funny: :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πέρασα σήμερα από Ιουλιανού 31-35 που είναι της αλυσσίδας Καλλιρόης 85 μπας και βρω νέο κινεζικό αίμα. Είχε πέντε κοπέλες milf αξιοπρόσεκτες γι' αυτούς που ασχολούνται με το είδος. Εγώ συνέχισα για Καλλιρόης 85 να πάρω Λιλί αλλά για κακή μου τύχη είχε αδιαθετήσει και ξηγιόταν μόνο λαρυγγοπεπελόζο. Είδα και τη Λίνα τη δεύτερη κινέζα του μαγαζιού που εμένα δεν μου άρεσε. Έχει ωραίο προσωπάκι αλλά χοντρά μπούτια. Επίσης έπαιζε και μια εντυπωσιακή νταρντανογυναικάρα αλλά δεν συγκράτησα όνομα, καθώς και η Όλγα. Η Λιλί επιστρέφει σε 4 μέρες.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πέρασα σήμερα από Ιουλιανού 31-35 που είναι της αλυσσίδας Καλλιρόης 85 μπας και βρω νέο κινεζικό αίμα. Είχε πέντε κοπέλες milf αξιοπρόσεκτες γι' αυτούς που ασχολούνται με το είδος. Εγώ συνέχισα για Καλλιρόης 85 να πάρω Λιλί αλλά για κακή μου τύχη είχε αδιαθετήσει και ξηγιόταν μόνο λαρυγγοπεπελόζο. Είδα και τη Λίνα τη δεύτερη κινέζα του μαγαζιού που εμένα δεν μου άρεσε. Έχει ωραίο προσωπάκι αλλά χοντρά μπούτια. Επίσης έπαιζε και μια εντυπωσιακή νταρντανογυναικάρα αλλά δεν συγκράτησα όνομα, καθώς και η Όλγα. Η Λιλί επιστρέφει σε 4 μέρες.
αδερφε καλημερα. ισχυει ακομα το 50ρικο στο ιουλιανου για μιση ωρα?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
δεν νομίζω, το πρόγραμμα είναι όπως στην Καλλιρόης 85 δηλαδή 80 ευρώ.
  αντε παλι,  καλα γαμησια.      πολυ καθαρα δωματια με ντουζιερεs  ολα.        περιβαλλον με γουστο διακοσμημενο.        μεγαλα δωματια, ευαερα και ευηλια.  :grin:      το μονο μειον δεν υπαρχουν καθρεπετεs( αλλα διορθωνεται).      στην πορτα η ομορφη  καμπυλατη  μιλφαρα ,    η γνωστη ΟΛΓΑ απο θησεωs 31.      περιμενει τουs πελατεs τηs απο το 31.      οσοι δεν προλαβαν να  την  :fuck1:  στο θησεωs , τωρα που αναβαθμιστηκε,  αs το ξεχασουν( εκτοs και αν την καταφερουν).        προγραμματα πολλα, για ολα τα γουστα και το πορτοφολι.      50 ευρω μασαζ+ εκτονωση( μιση ωρα).        60 ευρω μασαζ + προγραμμα( μιση ωρα).        80 ευρω μασαζ+προγραμμα( 50 λεπτα).      2 κοπελλεs( 120 ευρω).  λεσβιακο( λενε 160 αλλα δεν θα δεχτουν με 140 ?).          ΑΛΕΧΙΑ( πανεμορφο μωρο 20 χρ.  ξανθο, γαλανοματικο,  3αρι βυζι σιγουρα,    πολυ ψηλο μωρο,    μοντελακι. με το σουπερ μινι και τα τακουνακια.  απο εμφανιση  τρελλα. ).    η κολλητη τηs η ΝΑΤΑΛΥ(  20χρ. και αυτη.  ωραιο μωρο και αυτο.      μαυρα μαλλια με μπλε ματια.      απο βυζι  πρεπει να ειναι στο 2,5.      ναζιαρικο μωρο.  γυρω στο 1,68. ).      τα κοριτσακια διψανε για χρημα.  ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑΚΟ REAL.      βυζακια και μουνακια 20 ΜΑΙΩΝ.          ΒΙΚΥ απο θησεωs    31 και αυτη.( 24 χρονη, ξανθο, μπλε ματια, ωραιο προσωπο, γλυκο κοριτσακι,  μικρο στηθοs, απο υψοs στο 1,70.  στο μιχαλακοπουλου ηταν με το ονομα ΤΕΤΙ.  θα δειξει αν βελτιωθηκε. ).        ΒΙΟΛΕΤΑ(  37αρα περιπου με βυζαρα  :tits2:    4-4,5 φυσικη.    μαλλια μακρια και καστανα με μπλε ματια.      γυρω στο 1,65.  κανει και ΦΟΥΛ.  καλουτσικο σωμα και προσωπο.).      ΕΛΕΝΗ( 40αρα , κοκκινομαλλα, κοντο καρε, απο βυζι 3αρακι,  υψοs γυρω στα 1,65 .  εχει καλα πιασιματακια.  κανει και επαγγελματικο μασαζ).    αν εχω ξεχασει τιποτα , συμπληρωστε το εσειs.      παντωs το συνολο των κοριτσιων απο εμφανιση , δεν ειναι μπαζα σε συγκριση με αλλα μαγαζια.             
σορρυ αδερφε... my bad... μπερδευτικα με το 51-53... που σε αυτο φανταζομαι ισχυει ακομα το 50ρικο...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΕΥΑ, της κοπελας που δεν συγκρατησες το ονομα της !!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ιουλιανού 51-53 κε Τακουνολαβερ  :rolleyes:
τωρα ειδα οτι τον διορθωσες... αρα δεν υπαρχει 31-35 ιουλιανου. το 51-53 ειναι. τελικα φιλε Kebaaap ισχυει το 50ρικο για το μισαωρο που ειχε γραψει και ο jerry5...?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
τωρα ειδα οτι τον διορθωσες... αρα δεν υπαρχει 31-35 ιουλιανου. το 51-53 ειναι. τελικα φιλε Kebaaap ισχυει το 50ρικο για το μισαωρο που ειχε γραψει και ο jerry5...?
Αφου το εγραψε αυτός, ειναι 100% οτι ισχύει.
Απλά φαντάζομαι ότι αν δε ρωτήσεις για τα διαθέσιμα προγράμματα, σε πάνε καρφωτό για το προγραμμα των 80...

Προσοχή όμως. Το προγραμμα των 50€ ειναι μιση ώρα και τελειωμα με κλαρίνο :pipa1:, για φουλ  :fuck1: στο μισάωρο ειναι 60€

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
γράψτε λάθος, 51-53 ήταν! όσο για τις τιμές έτσι είναι όπως τα λέτε μάλλον, απλώς εγώ δεν ρώτησα και πέρασα και το κοντερ έγραψε 80.
να αναφέρω ότι πέρασα και από πατησίων 160 όπου τίμησα το κινεζάκι Κικί. Μασαζ για τον λούτσο 5 λεπτά, και κατά τα άλλα το κοριτσάκι ανίδεο με εξαίρεση την πολύ ωράια πίπα με κοίταγμα στα μάτια. την έστρωσα στο κρεββάτι αλλά δεν ήταν για πολύ σφυροκόπημα. ήθελε χαδάκια και μασαζάκι και τελικά κατέληξα να της κάνω εγώ μασαζ και αυτή να απολαμβάνει. α ρε heel κατάντια. έδωσα και 60 ευρώ για το μασαζάκι που προσέφερα. επίσης συνεννόηση πιλάφι. καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας με εξαίρεση τη στιγμή της πίπας με κοίταζε συνεχώς με απορία σαν να μου είχε κολλήσει κάνα παϊδάκι στη μύτη. της έλεγα what? και μου έλεγε κι αυτή what? πού πάω και μπλέκω γαμώ την αγανάκτηση γαμώ;  

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
γράψτε λάθος, 51-53 ήταν! όσο για τις τιμές έτσι είναι όπως τα λέτε μάλλον, απλώς εγώ δεν ρώτησα και πέρασα και το κοντερ έγραψε 80.
να αναφέρω ότι πέρασα και από πατησίων 160 όπου τίμησα το κινεζάκι Κικί. Μασαζ για τον λούτσο 5 λεπτά, και κατά τα άλλα το κοριτσάκι ανίδεο με εξαίρεση την πολύ ωράια πίπα με κοίταγμα στα μάτια. την έστρωσα στο κρεββάτι αλλά δεν ήταν για πολύ σφυροκόπημα. ήθελε χαδάκια και μασαζάκι και τελικά κατέληξα να της κάνω εγώ μασαζ και αυτή να απολαμβάνει. α ρε heel κατάντια. έδωσα και 60 ευρώ για το μασαζάκι που προσέφερα. επίσης συνεννόηση πιλάφι. καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας με εξαίρεση τη στιγμή της πίπας με κοίταζε συνεχώς με απορία σαν να μου είχε κολλήσει κάνα παϊδάκι στη μύτη. της έλεγα what? και μου έλεγε κι αυτή what? πού πάω και μπλέκω γαμώ την αγανάκτηση γαμώ;  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πόστ του μηνα λεμεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απλά φαντάζομαι ότι αν δε ρωτήσεις για τα διαθέσιμα προγράμματα, σε πάνε καρφωτό για το προγραμμα των 80...

Προσοχή όμως. Το προγραμμα των 50€ ειναι μιση ώρα και τελειωμα με κλαρίνο :pipa1:, για φουλ  :fuck1: στο μισάωρο ειναι 60€
Τελικα απο το εχουν απο εκει το εχουν, 60 στο μισαωρο, 80 στο πενηνταλεπτο, αντε στην ωριτσα, μας το μασανε το 100ρικακι, και παμε για αλλα !!!!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

ok μιση ωρα και τελειωμα με  :pipa1: στα 50 καλα ειναι για μενα. :thumbsup:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Μην απογοητεύεσαι ένδοξε κινεζοκυνηγέ !!!
Συνέχισε ακάθεκτος  :rockon: :rockon: :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το μασαζ και καλα το χρεωνουν 60 ευρω, και το πηδημα μονο 20 ευρω !!!
Στην περιπτωση σου, θα επρεπε να τους παρεις και 40 ευρω !!!!! 
Μηπως τα αφησες καβα ?????
Και τωρα πολλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το μασαζ και καλα το χρεωνουν 60 ευρω, και το πηδημα μονο 20 ευρω !!!
Στην περιπτωση σου, θα επρεπε να τους παρεις και 40 ευρω !!!!! 
Μηπως τα αφησες καβα ?????
Και τωρα πολλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχει ενα θεμα σχιστοματες μασεζ γραφτε τα ολα αυτα εκει
γιατι φαντασου εγω εχω μπερδευτει  :2funny:
Εσυ αποκλειεται να μπερδευτεις !!!!!
Ξερεις παρα πολλα, αλλα δεν βγαζεις αχνα, μαλλον σου αρεσει να εχεις το πανω χερι !!!
Ετσι δεν ειναι ?????

XXNIKOSXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες....ειμαι χρονια στο σαιτ αλλα δεν  ετυχε να γραψω κατι.....μετα απο τις εμπειριες μου σε κροκεον,φραντζη 4,σπυρου πατση 40,και διαβαζωντας αμετριτες σελιδες απο εδω μεσα ειπα να τιμησω την λιλυ απο Κ 85 αφου μονο καλα λογιο ακουσα εδω μεσα κ σαν λατρεις του κινεζικου φυλου....αλλα δυστηχως στη Λιλυ ειχαν κατεβει η ρωσοι απο τη μου ειπαν,την τυχη μου μεσα κ εδω καντεμεις, και μιας ο καιρος χαλια εξω ειπα να κατσω κ διαλεξα την Μιριαμ αν κανω λαθος να με διορθωσετε,μια ξανθια μακρυ μαλλι κοντουλα 3 ωρα πιανει δουλεια.....μονο καλα λογια εχω να πω....μπραβο...μασαζ καλο κ μιλαγαμε συνεχεια...κατι η χημεια, κατι οτι της αρεσα,περασαμε υπεροχα κ οι δυο κ λεω κ οι δυο....ακαποτο καλαμακι για πολυ ωρα σε σημειο που απορησα και το χερι μου δουλευε ανασκαφες, κ μετα μπριζολα απο παντου χωρις να επεκταθω για κουλουρι μια κ περναγα υπεροχα,ωσπου τελειωσαμε κ δυο....σκευτομαι να την ξανα δω πολυ πολυ συντομα :fuck2:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπερα συναγωνιστες....ειμαι χρονια στο σαιτ αλλα δεν  ετυχε να γραψω κατι.....μετα απο τις εμπειριες μου σε κροκεον,φραντζη 4,σπυρου πατση 40,και διαβαζωντας αμετριτες σελιδες απο εδω μεσα ειπα να τιμησω την λιλυ απο Κ 85 αφου μονο καλα λογιο ακουσα εδω μεσα κ σαν λατρεις του κινεζικου φυλου....αλλα δυστηχως στη Λιλυ ειχαν κατεβει η ρωσοι απο τη μου ειπαν,την τυχη μου μεσα κ εδω καντεμεις, και μιας ο καιρος χαλια εξω ειπα να κατσω κ διαλεξα την Μιριαμ αν κανω λαθος να με διορθωσετε,μια ξανθια μακρυ μαλλι κοντουλα 3 ωρα πιανει δουλεια.....μονο καλα λογια εχω να πω....μπραβο...μασαζ καλο κ μιλαγαμε συνεχεια...κατι η χημεια, κατι οτι της αρεσα,περασαμε υπεροχα κ οι δυο κ λεω κ οι δυο....ακαποτο καλαμακι για πολυ ωρα σε σημειο που απορησα και το χερι μου δουλευε ανασκαφες, κ μετα μπριζολα απο παντου χωρις να επεκταθω για κουλουρι μια κ περναγα υπεροχα,ωσπου τελειωσαμε κ δυο....σκευτομαι να την ξανα δω πολυ πολυ συντομα :fuck2:
Εσυ ξερεις, εμεις απλα διαβαζουμε !!!
ο νοων νοητω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom