Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
φιλε,
αν δωσεις εσυ +20 , και αργοτερα κι εγω αλλα +20 για να εχω καλυτερη μεταχειριση, αργοτερα θα πρεπει να δωσεις κι εσυ +40,  κλπ, κλπ, τα ξερεις αυτα πως λειτουργουν.
αν νομιζεις οτι ετσι κερδιζεις κατι, συνεχισε το, ειναι δικαωμα σου !!

Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται την τσέπη του, αλλά εδώ κάνουμε μια κουβέντα που πιστεύω ότι έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα προς όλους τους ναυτιλομένους .... τέλος πάνων ... αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν με πειράζει να ανταμείψω τις καλές υπηρεσίες και μόνο αυτές και με την προυπόθεση ότι θέλω να ξαναπεράσω από το συγκεκριμένο στέκι ... και πίστεψέ με ότι από την λίγη πείρα που έχω, αυτό το 20αρικο προσωπικά το έχω πάρει πίσω σε ποιότητα υπηρεσιών στο πολλαπλάσιο.... δες το σαν μια μικρή επενδυση...

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε,
αν δωσεις εσυ +20 , και αργοτερα κι εγω αλλα +20 για να εχω καλυτερη μεταχειριση, αργοτερα θα πρεπει να δωσεις κι εσυ +40,  κλπ, κλπ, τα ξερεις αυτα πως λειτουργουν.
αν νομιζεις οτι ετσι κερδιζεις κατι, συνεχισε το, ειναι δικαωμα σου !!

ακου τον παππου φιλε...ειναι σοφια το ρητον... ;)

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
......δεν με πειράζει να ανταμείψω τις καλές υπηρεσίες και μόνο αυτές και με την προυπόθεση ότι θέλω να ξαναπεράσω από το συγκεκριμένο στέκι ... και πίστεψέ με ότι από την λίγη πείρα που έχω, αυτό το 20αρικο προσωπικά το έχω πάρει πίσω σε ποιότητα υπηρεσιών στο πολλαπλάσιο.... δες το σαν μια μικρή επενδυση...

ολοι συμφωνουμε οτι "οτι πληρωνεις παιρνεις" και ολοι θελουμε ποιοτητα υπηρεσιων....
αυτη την ποιοτητα ομως, την εχουν ηδη ενσωματωσει στη τιμη !!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
......Στην  τιμη  ναι,  ειναι ενσωματωμενη  η  ποιοτητα,  αλλα δυστυχωs ειχαμε  μαθει να δινουμε το κατιτιs παραπανω.........Και  λεω  ειχαμε  μαθει.........Τωρα  μαs τελειωσε !!!!!!!

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
ολοι συμφωνουμε οτι "οτι πληρωνεις παιρνεις" και ολοι θελουμε ποιοτητα υπηρεσιων....
αυτη την ποιοτητα ομως, την εχουν ηδη ενσωματωσει στη τιμη !!

βάλε και λίγο το ταπεραμεντο .... εδώ πας στο ταβερνείο και ενώ ξέρεις ότι το φιλοδώρημα είναι μεσα στην τιμή αφήνεις το 5ευρω  στον μουστακαλή σερβιτόρο και εαν δεν αφήσεις κινδινεύεις να σε :ak: ή :uzi: ή να σου :piss: στη σούπα την επόμενη φορά που θα πας .... τώρα στο πλασματάκι που σπάει τα κρινοδάκτυλά του (και όχι μόνο) επάνω σου να μην αφήσεις το κατι τι extraδακι???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
......Στην  τιμη  ναι,  ειναι ενσωματωμενη  η  ποιοτητα,  αλλα δυστυχωs ειχαμε  μαθει να δινουμε το κατιτιs παραπανω.........Και  λεω   ειχαμε  μαθει.........Τωρα  μαs τελειωσε !!!!!!!
σωστος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται την τσέπη του, αλλά εδώ κάνουμε μια κουβέντα που πιστεύω ότι έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα προς όλους τους ναυτιλομένους .... τέλος πάνων ... αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν με πειράζει να ανταμείψω τις καλές υπηρεσίες και μόνο αυτές και με την προυπόθεση ότι θέλω να ξαναπεράσω από το συγκεκριμένο στέκι ... και πίστεψέ με ότι από την λίγη πείρα που έχω, αυτό το 20αρικο προσωπικά το έχω πάρει πίσω σε ποιότητα υπηρεσιών στο πολλαπλάσιο.... δες το σαν μια μικρή επενδυση...
αυτες οι μαλακιες με τα φιλοδωρηματα χαλανε τη πιατσα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
-Γιατί ρε slowly, χαλάς την πιάτσα ?
-Γιατί ξηγιέσαι ανατολίτικα ?
-Γιατί τις μαθαίνεις στο μπαχξίσι ?

Οπως έχει πει και παλιός - καλός συναγωνιστής,
η επιπλέον ανταμοιβή τους είναι, οτι αφού μας άρεσαν θα τις ξανατιμήσουμε και φτάνει ! Δηλαδή οτι θα ξαναπάμε και δεν θα τις διαγράψουμε, είναι παραπάνω απο αρκετό !
Τα άλλα είναι για να νομίζεις εσύ, οτι κάτι παραπάνω παίρνεις !

Απαράδεκτη στάση, άκρως αντισυναδελφική και περικαλώ να διορθωθεί πάραυτα  ! :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα  τα διορθωσει  ολα το δυσευρετο  ευρω....Εννοια σου

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
-Γιατί ρε slowly, χαλάς την πιάτσα ?
δεν χαλάω την πιάτσα, απλά εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου εμπράκτως
-Γιατί ξηγιέσαι ανατολίτικα ?
ουδόλως, παρ' όλο που στο DNA κάπου πολυ πολύ βαθειά, μπορεί και να υπάρχει κομματι από την Πόλη
-Γιατί τις μαθαίνεις στο μπαχξίσι ?
οι δύο προηγούμενες απαντήσεις θεωρώ ότι καλύπτουν την ερώτησή σας αυτή

Οπως έχει πει και παλιός και καλός συναγωνιστής,
η επιπλέον ανταμοιβή τους είναι, οτι αφού μας άρεσαν θα τις ξανατιμήσουμε και φτάνει ! Δηλαδή οτι θα ξαναπάμε και δεν θα τις διαγράψουμε, είναι παραπάνω απο αρκετό !
Τα άλλα είναι για να νομίζεις εσύ, οτι κάτι παραπάνω παίρνεις !

Απαράδεκτη στάση, άκρως αντισυναδελφική και περικαλώ να διορθωθεί πάραυτα  ! :grin:
Οι απόψεις παλαιοτέρων μελών είναι σεβαστές, αλλά θεωρώ ότι δεν αποτελούν θέσφατον ... πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε κάτι σαν "κοματική πειθαρχία" αλλά να ενεργούμε και κατά συνείδηση

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κάνε όπως νομίζεις,...και όπως καταλαβαίνεις,...

Εγώ πάντως, ξηγιέμαι αλλιώς και περνάω εξίσου καλά ή και πιό καλά ,... ;)

Δηλαδή, δεν έχω κανένα λόγο να δείξω καμία ευγνωμοσύνη, για κάτι που πληρώνω σε συμφωνημένη τιμή !

Αυτό που έχω να δείξω είναι άλλο ,...! :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι απόψεις παλαιοτέρων μελών είναι σεβαστές, αλλά θεωρώ ότι δεν αποτελούν θέσφατον ... πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε κάτι σαν "κοματική πειθαρχία" αλλά να ενεργούμε και κατά συνείδηση

Αυτα τα δυο μεταξυ τουs δεν συνυπαρχουν....Αν μιλησουμε για..."κομματικη"  πειθαρχια  , τοτε  δεν πρεπει να τιs  κανουμε πλουσιεs , μιαs και δεν ειναι τιποτα παραπανω απο στυγνεs επαγγελματιεs....
Κανεναs δεν πληρωνεται παραπανω για την δουλεια που κανει  περαν του μισθου του

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φιλικά, συναδελφικά, έντιμα κι ωραία,

το να διορθώνουμε τα λάθη (αφού τα αναγνωρίσουμε και τα παραδεχτούμε), μας κάνει καλύτερους και,... πλουσιότερους !  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φιλικά, συναδελφικά, έντιμα κι ωραία,

το να διορθώνουμε τα λάθη (αφού τα αναγνωρίσουμε και τα παραδεχτούμε), μας κάνει καλύτερους και,... πλουσιότερους !  :grin:

Καλυτεροι γιναμε.......πλουσιοτεροι χλωμο το βλεπω :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μην απελπιζεσαι.  υπαρχουν λεφτα.  γιατι δεν μπορειs να τα δειs?
Ειναι στην τσεπη του παντελονιου μου....Το  ξερω.....το  διαισθανομαι
Αλλα......δεν  φτανω μεχρι εκει για να τα δω :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616