Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες.
Μιλάμε για αυτό;
www.adoos.gr/post/11594785/magic_spa]http://www.adoos.gr/post/11594785/magic_spa[/url]

Αυτό είναι μπριζολάδικο;
Τρώς με την πρώτη;
Φραπές μετά καλαμακίου παίζει από την πρώτη;
Ταρίφες;
Τα τεμαχια τι λενε;

Όταν ρωτάω αν τρώς με την πρώτη,
αναφέρομαι στους κοινούς θνητούς,
όχι στον Ευπατρίδη Zero_Tolerance.
Αυτουνού ως γνωστόν του σερβίρουν φραπέ καλαμωτό και οι πωλήτριες στο Κολωνάκι όταν πάει να αγοράσει πουκάμισα ή σώβρακα ...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αυτουνού ως γνωστόν του σερβίρουν φραπέ καλαμωτό και οι πωλήτριες στο Κολωνάκι όταν πάει να αγοράσει πουκάμισα ή σώβρακα ...
ααααααααχαχαχαχα

Ζερο, οταν ξαναπας για πουκαμισα και σωβρακα βαλε μια φωνη να παμε μαζι

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για το παρακάτω ξερουμε τίποτα?

"ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, Quatro μασάζ. Προσφορά γνωριμίας 80€, κατόπιν ραντεβού   697........30, 698........47"
ειναι ζωγραφου, στη πρωτη επισκεψη πηρα μασαζ μονο, πολυ καλο απο 2 θεραπευρτιες χωρις τιποτα εξτρα αλλα αφησαν υπονοουμενο για παραπανω υπηρεσιες... κοστοσ 80 ευρω οπωσ ειπαν προσφορα γνωριμιας. Στη 2η επισκεψη διαθεσιμη μια απο τις δυο θεραπευτριες της πρωτης φορας, καλη για τα γουστα μου δε συγκρατησα ονομα κ πηρα φραπε ικανοποιητικο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.848
Πόντοι
41.447
ειναι ζωγραφου, στη πρωτη επισκεψη πηρα μασαζ μονο, πολυ καλο απο 2 θεραπευρτιες χωρις τιποτα εξτρα αλλα αφησαν υπονοουμενο για παραπανω υπηρεσιες... κοστοσ 80 ευρω οπωσ ειπαν προσφορα γνωριμιας. Στη 2η επισκεψη διαθεσιμη μια απο τις δυο θεραπευτριες της πρωτης φορας, καλη για τα γουστα μου δε συγκρατησα ονομα κ πηρα φραπε ικανοποιητικο.

80 ευρα για φραπέ?
ΜΑΥΡΟ!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
διευθυνση?
ειναι ευκολο?
ευχαριστω!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάμε για αυτό;
www.adoos.gr/post/11594785/magic_spa]http://www.adoos.gr/post/11594785/magic_spa[/url]

Αυτό είναι μπριζολάδικο;
Τρώς με την πρώτη;
Φραπές μετά καλαμακίου παίζει από την πρώτη;
Ταρίφες;
Τα τεμαχια τι λενε;

Μπριζολάδικο. ;)
Τρως με πρώτη. :thumbsup:
Φραπές καλαμάκι με πρώτη, μετά πρ........κού. :pipa1:
80€ πλήρες μενού, 120€ b2b. :dancing:, :idiot:
Τεμάχια κατά περίπτωση. :cool2:
Ε, ρίξε μια ματιά και στο σχετικό thread ...!!! :coffee:
Κοινός θνητός! :woldman: :tooth:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Η Στελλιτσα στου "Τριανταφυλλου" προσφερει b2b και κοψιδι με 70.
Νταξ, δεν ειναι και κανα προφεσιοναλ ασιατικο b2b αλλα το παλευει και εχει και το καταλληλο κορμι, μολις 51 κιλακια  ;) μεγαλουτσικο βυζακι και το προγραμμα το προσφερει στον ανετουτσικο καναπε-κρεββατι με σεντονακι, ξερεις εσυ  ;)

το δοκιμασα προσφατα και ομολογω ηταν καλη αισθηση να τριβεται το σφιχτο φρεσκοξουρισμενο μουνακι της στην πλατη, ωμους, σβερκο (!), κωλο, ποδια μου.... και αλλου....  :grin: :grin: :grin:

Στα πλην, οχι γλωσοφιλα, οχι κουλουρι, οχι δαχτυλισμοι  :P

Ξέρω, ξέρω ...!!! :thumbsup:
Αλλά και αυτό το ... 51 με ξέρανε ...!!! :2funny:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
826
Πόντοι
81
[quote author=GIANNIS  link=topic=36.msg2322510#msg2322510 date=1288805734]
kalispera paidia piga magic spa k ekana b2b k itan super :pipa2:me ananewmwno proswpiko k kala temaxia :knockinb:
[/quote]Οταν λες ανανενεωμενο προσωπικο για δωσε πληροφοριες γιατι εκει -κατα την αποψη μου παντα - μονο η Χριστινα αξιζε

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
[quote author=GIANNIS  link=topic=36.msg2322510#msg2322510 date=1288805734]
kalispera paidia piga magic spa k ekana b2b k itan super :pipa2:me ananewmwno proswpiko k kala temaxia :knockinb:
[/quote]

σοβαρά μιλάς?πόσο καιρό ασχολείσαι με το σπόρ?αξίζει πραγματικά τόσο πολύ?έχει τόσο τρομερότατα πορνοτσατσάτα τεμάχια?ρωτώ γιατί φαντάζομαι ότι ασχολήθηκες σχετικά πρόσφατα στον χώρο καθότι είναι και το πρώτο πόστ σου και όσο να ναι..ξέρεις..μπορεί από τον ενθουσιασμό σου να τις είδες τις πορνοτσατσάτες κορασίδες του αμυγδαλέλαιου ωσάν τις καρυάτιδες του ερεχθείου(εννοείται εκτός από αυτές που λείπουν εκτός αθήνας χρόνια και πιθανόν να έχουν μπαζέψει λόγω ηλικίας).Δε ξέρω άμα με εννοείς αλλά θα ήθελα μιά πιο ψύχραιμη περιγραφή σου μήπως και ήσουν λόγω ενθουσιασμού λίγο παραπάνω γλαφυρός σχετικά με αυτό που πραγματικά έζησες.Ευχαριστώ

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Δηλαδή με δυο διαφορετικές (κάθε μια χώρια στο είδος της)  ή πήρες ντουέτο?
Τιμή?
Ναι, δυο διαφορετικές. Η μία κάνει πρώτα μασαζ και μετα ή  άλλη αναλαμβάνει τα περαιτερω.
Τιμη 80.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Πέρασα πριν 10 ημέρας για το Δεσποινάκι και η Μελίνα μου είπε ότι αυτη τη βδομάδα δεν ήρθε καθόλου ( η Μελίνα ξέρει καλά ότι δεν την κάνω κέφι και πάω μόνο με τη Δέσποινα )
Τηλέφωνο Δευτέρα χωρίς να πω ποιος είμαι και πάλι μια από τα ίδια
Ξέρει κανένας τι έγινε το Δεσποινάκι ?
Αν έχει κανένας το νέο κινητό της (μετά το γάμο το άλλαξε )παρακαλώ ας μου το στείλει σε μήνυμα

Δέσποινα αν διαβάζεις γράψε μου για να βρεθούμε
Δεν χρειάζεται να πω όνομα τώρα τα λέμε pm 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλαράκι,
είσαι χουμορίστας προφανώς και κάνεις ... χούμορ !!!!!!

Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρεται κανείς να πληρώσει αυτό το
πράμα για να το πηδήξει.
νταξ...
και μετά συζητάμε πως πρέπει να ρίξουνε τιμές.....αχαχαχαχα
και να βελτιώσουνε τα τεμάχια και τις υπηρεσίες....χαχαχαχαχαχα
τι κακό οι γιαγιάδες μας να μην είνια ανοιχτόμυαλες γμτ, να τις βφάζαμε όλες στο μασαζοκουρμπέτι....σε 1 χρόνο θα είχαμε κονομήσει....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.983
Πόντοι
22.785
Νταξ, δεν ειναι και κανα προφεσιοναλ ασιατικο b2b αλλα το παλευει και εχει και το καταλληλο κορμι, μολις 51 κιλακια  ;) μεγαλουτσικο βυζακι και το προγραμμα το προσφερει στον ανετουτσικο καναπε-κρεββατι με σεντονακι, ξερεις εσυ  ;)

το δοκιμασα προσφατα και ομολογω ηταν καλη αισθηση να τριβεται το σφιχτο φρεσκοξουρισμενο μουνακι της στην πλατη, ωμους, σβερκο (!), κωλο, ποδια μου.... και αλλου....  :grin: :grin: :grin:

Tά κυριότερα δέν δίνη ....... ΜΑΥΡΟ .

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Τι εστι "Τριανταφυλλου"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom