Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
σορρυ μπόσ ;) επανέρχομαι εις την τάξη.

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα
Είχε γραφτεί παλιότερα και ο μαλ…. :headbang: :headbang: :headbang: Δεν κράτησα δ/νση για ένα κατάστημα  που είχε και κανονικά κρεβάτια :knockinb: αν ήθελες για μετά το μασάζ αν θέλει όποιος είχε γράψει ας μου το στείλει η να το ξαναγράψει
ευχαριστώ :) :) :)

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα
Είχε γραφτεί παλιότερα και ο μαλ…. :headbang: :headbang: :headbang: Δεν κράτησα δ/νση για ένα κατάστημα  που είχε και κανονικά κρεβάτια :knockinb: αν ήθελες για μετά το μασάζ αν θέλει όποιος είχε γράψει ας μου το στείλει η να το ξαναγράψει

φιλε, νομιζω οτι ειναι δυο, Φορμιωνος 212   και Πατησιων 339
μπες στις σχετικες σελιδες και θα βρεις στοιχεια

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλημέρα
Είχε γραφτεί παλιότερα και ο μαλ…. :headbang: :headbang: :headbang: Δεν κράτησα δ/νση για ένα κατάστημα  που είχε και κανονικά κρεβάτια :knockinb: αν ήθελες για μετά το μασάζ αν θέλει όποιος είχε γράψει ας μου το στείλει η να το ξαναγράψει

Μη στεναχωριέσαι, εδώ είμαστε 'μεις ...!!! :grouphug:

Α. Ιουλιανού 39, 1ος όροφος, κουδούνι "Τριανταφύλλου".
Β. Φορμίωνος 212, 1ος όροφος.
Αντίστοιχα thread! Συναγωνιστά, μπες δες! :coffee:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
φιλε, νομιζω οτι ειναι δυο, Φορμιωνος 212   και Πατησιων 339
μπες στις σχετικες σελιδες και θα βρεις στοιχεια

Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b!  ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλησπερα! ρε μαγγες στο χευδεν 19 τι παιζει εχει παει κανεις να μου πει??? σκεφτομαι να παω,γιαυτο ρωταω   ???????

εμενα θα με ρωτας για τα ιδρυματα από π. φαληρο και κατω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b!  ;)

τεραστιο στρωμα, ειχε παλιωτερα ( 5 χρονια πριν) και το Σ12. Δηθεν για thai & b2b. ειχα ριξει κει τα απιθανα γαμησια και παρτουζες. Πίου μαζι με σαντρα και μαρία.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ναι, εχεις δικιο ....
δεν το εχω τιμησει, γι αυτο μπερδευτικα

Τίμα το, τίμα το! Είναι πιο ξεκούραστο από το μασαζοκρέβατο, όμως χωρίς να πληρώσεις τα ... γα......κα :knockinb: που ζητάνε για b2b (120€)! :headbang:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b!  ;)
Αγαπητε συνγαμηκουλα ή οποιοσδηποτε αλλος γνωστης μηπως γνωριζεται τι παιζει με το ιδρυμα αυτο ?
ειχαμε κανα πεσιμο , βαρεσε κανονι ,εκλεισε ?Γιατι την Κυριακη πηγα φορτωμενος για μασαζ  :knockinb:  και πηρα τα @@ μου.Κουδουνια βαραγα , τηλεφωνα επαιρνα αλλα τιποτις.Σημερα δε , εσπασα τα τηλεφωνα αλλα μου  εβγαζε "απορριψη κλησης"  :s&m_2:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια,
θα κατεβω Αθήνα τελος της εβδομαδας για 2-3 μερες. Θα μενω Κεντρο κοντα οποτε θα ηθελα να μαθω αν παιζει τιποτε καλο στο κεντρο να μην κανω ταξιδακια μεσα στην αθηνα για να επισκεφτω μαγαζακια!
Ο χρονος θα ειναι περιορισμενος για επισκεψεις για αυτο και ρωταω παροτι εψαξα στα θρεντ..
Αν θυμαμαι υπηρχε καποιο στην λυκαβητου που ανοιξε? ειχα διαβασει κατι σχετικο το καλοκαιρι αν δεν με απατα η μνημη μου? Μπορει να μου πει καποιος πληροφοριες?
θα βρισκομαι κολωνακι πλευρα και απο οσο ειδα στον χαρτη δεν εχει καποιο νεο στιγμα  πλην σκουφα - σολωνος- ομηρου- Μ. Πετρακη κοκ. αν υπαρχει κατι αξιολογο και νεο να το δοκιμασουμε κι εμεις.. απο τον Βορρα!! ευχαριστω προκαταβολικα

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευχ. για αμμεση ανταποκριση :grin: :dancing: :dancing:
Μη στεναχωριέσαι, εδώ είμαστε 'μεις ...!!! :grouphug:

Α. Ιουλιανού 39, 1ος όροφος, κουδούνι "Τριανταφύλλου".
Β. Φορμίωνος 212, 1ος όροφος.
Αντίστοιχα thread! Συναγωνιστά, μπες δες! :coffee:
[/quote]

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν σε χαλά ο καναπές που γίνεται κρεβάτι Καλιρρόης 48.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τίμα το, τίμα το! Είναι πιο ξεκούραστο από το μασαζοκρέβατο, όμως χωρίς να πληρώσεις τα ... γα......κα :knockinb: που ζητάνε για b2b (120€)! :headbang:
Η Στελλιτσα στου "Τριανταφυλλου" προσφερει b2b και κοψιδι με 70.
Νταξ, δεν ειναι και κανα προφεσιοναλ ασιατικο b2b αλλα το παλευει και εχει και το καταλληλο κορμι, μολις 51 κιλακια  ;) μεγαλουτσικο βυζακι και το προγραμμα το προσφερει στον ανετουτσικο καναπε-κρεββατι με σεντονακι, ξερεις εσυ  ;)

το δοκιμασα προσφατα και ομολογω ηταν καλη αισθηση να τριβεται το σφιχτο φρεσκοξουρισμενο μουνακι της στην πλατη, ωμους, σβερκο (!), κωλο, ποδια μου.... και αλλου....  :grin: :grin: :grin:

Στα πλην, οχι γλωσοφιλα, οχι κουλουρι, οχι δαχτυλισμοι  :P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
εμενα θα με ρωτας για τα ιδρυματα από π. φαληρο και κατω.

...Ναι, το ξεχάσαμε ρε ΓΥΦΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ. Μάθε πρώτα πότε και πού μπαίνει κόμα σε μια πρόταση. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΕΝΕΚΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom