You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Συναγωνιστές καλημέρα
Είχε γραφτεί παλιότερα και ο μαλ…. Δεν κράτησα δ/νση για ένα κατάστημα που είχε και κανονικά κρεβάτια αν ήθελες για μετά το μασάζ αν θέλει όποιος είχε γράψει ας μου το στείλει η να το ξαναγράψει
ευχαριστώ
Είχε γραφτεί παλιότερα και ο μαλ…. Δεν κράτησα δ/νση για ένα κατάστημα που είχε και κανονικά κρεβάτια αν ήθελες για μετά το μασάζ αν θέλει όποιος είχε γράψει ας μου το στείλει η να το ξαναγράψει
ευχαριστώ
σορρυ μπόσ ;) επανέρχομαι εις την τάξη.
καλα, χαλαρωσε, μη αρχισεις να παιρνεις και πους απς
Συναγωνιστές καλημέρα
ευχαριστώ
φιλε, νομιζω οτι ειναι δυο, Φορμιωνος 212 και Πατησιων 339
μπες στις σχετικες σελιδες και θα βρεις στοιχεια
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συναγωνιστές καλημέρα
ευχαριστώ
Μη στεναχωριέσαι, εδώ είμαστε 'μεις ...!!!
Α. Ιουλιανού 39, 1ος όροφος, κουδούνι "Τριανταφύλλου".
Β. Φορμίωνος 212, 1ος όροφος.
Αντίστοιχα thread! Συναγωνιστά, μπες δες!
καλησπερα! ρε μαγγες στο χευδεν 19 τι παιζει εχει παει κανεις να μου πει??? σκεφτομαι να παω,γιαυτο ρωταω ???????καλα, χαλαρωσε, μη αρχισεις να παιρνεις και πους απς
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε, νομιζω οτι ειναι δυο, Φορμιωνος 212 και Πατησιων 339
μπες στις σχετικες σελιδες και θα βρεις στοιχεια
Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b! ;)
καλησπερα! ρε μαγγες στο χευδεν 19 τι παιζει εχει παει κανεις να μου πει??? σκεφτομαι να παω,γιαυτο ρωταω ???????
εμενα θα με ρωτας για τα ιδρυματα από π. φαληρο και κατω.
Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b! ;)
τεραστιο στρωμα, ειχε παλιωτερα ( 5 χρονια πριν) και το Σ12. Δηθεν για thai & b2b. ειχα ριξει κει τα απιθανα γαμησια και παρτουζες. Πίου μαζι με σαντρα και μαρία.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή, Αίγινα, Πόρο, Σπέτσες κλπ ...!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τεραστιο στρωμα, ειχε παλιωτερα ( 5 χρονια πριν) και το Σ12. Δηθεν για thai & b2b. ειχα ριξει κει τα απιθανα γαμησια και παρτουζες. Πίου μαζι με σαντρα και μαρία.
ναι, εχεις δικιο ....Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b! ;)
δεν το εχω τιμησει, γι αυτο μπερδευτικα
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι, εχεις δικιο ....
δεν το εχω τιμησει, γι αυτο μπερδευτικα
Τίμα το, τίμα το! Είναι πιο ξεκούραστο από το μασαζοκρέβατο, όμως χωρίς να πληρώσεις τα ... γα......κα που ζητάνε για b2b (120€)!
Αγαπητε συνγαμηκουλα ή οποιοσδηποτε αλλος γνωστης μηπως γνωριζεται τι παιζει με το ιδρυμα αυτο ?Πατησίων 339Β, ένα εκ των δωματίων με κρεβάτι καταγής (σαν στρωματσάδα), για b2b υπηρεσίες. Παλαιότερα όχι μόνο b2b! ;)
ειχαμε κανα πεσιμο , βαρεσε κανονι ,εκλεισε ?Γιατι την Κυριακη πηγα φορτωμενος για μασαζ και πηρα τα @@ μου.Κουδουνια βαραγα , τηλεφωνα επαιρνα αλλα τιποτις.Σημερα δε , εσπασα τα τηλεφωνα αλλα μου εβγαζε "απορριψη κλησης"
Καλησπερα παιδια,
θα κατεβω Αθήνα τελος της εβδομαδας για 2-3 μερες. Θα μενω Κεντρο κοντα οποτε θα ηθελα να μαθω αν παιζει τιποτε καλο στο κεντρο να μην κανω ταξιδακια μεσα στην αθηνα για να επισκεφτω μαγαζακια!
Ο χρονος θα ειναι περιορισμενος για επισκεψεις για αυτο και ρωταω παροτι εψαξα στα θρεντ..
Αν θυμαμαι υπηρχε καποιο στην λυκαβητου που ανοιξε? ειχα διαβασει κατι σχετικο το καλοκαιρι αν δεν με απατα η μνημη μου? Μπορει να μου πει καποιος πληροφοριες?
θα βρισκομαι κολωνακι πλευρα και απο οσο ειδα στον χαρτη δεν εχει καποιο νεο στιγμα πλην σκουφα - σολωνος- ομηρου- Μ. Πετρακη κοκ. αν υπαρχει κατι αξιολογο και νεο να το δοκιμασουμε κι εμεις.. απο τον Βορρα!! ευχαριστω προκαταβολικα
θα κατεβω Αθήνα τελος της εβδομαδας για 2-3 μερες. Θα μενω Κεντρο κοντα οποτε θα ηθελα να μαθω αν παιζει τιποτε καλο στο κεντρο να μην κανω ταξιδακια μεσα στην αθηνα για να επισκεφτω μαγαζακια!
Ο χρονος θα ειναι περιορισμενος για επισκεψεις για αυτο και ρωταω παροτι εψαξα στα θρεντ..
Αν θυμαμαι υπηρχε καποιο στην λυκαβητου που ανοιξε? ειχα διαβασει κατι σχετικο το καλοκαιρι αν δεν με απατα η μνημη μου? Μπορει να μου πει καποιος πληροφοριες?
θα βρισκομαι κολωνακι πλευρα και απο οσο ειδα στον χαρτη δεν εχει καποιο νεο στιγμα πλην σκουφα - σολωνος- ομηρου- Μ. Πετρακη κοκ. αν υπαρχει κατι αξιολογο και νεο να το δοκιμασουμε κι εμεις.. απο τον Βορρα!! ευχαριστω προκαταβολικα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και Ηπείρου 5...Αν δεν σε χαλά ο καναπές που γίνεται κρεβάτι Καλιρρόης 48.
Η Στελλιτσα στου "Τριανταφυλλου" προσφερει b2b και κοψιδι με 70.Τίμα το, τίμα το! Είναι πιο ξεκούραστο από το μασαζοκρέβατο, όμως χωρίς να πληρώσεις τα ... γα......κα που ζητάνε για b2b (120€)!
Νταξ, δεν ειναι και κανα προφεσιοναλ ασιατικο b2b αλλα το παλευει και εχει και το καταλληλο κορμι, μολις 51 κιλακια ;) μεγαλουτσικο βυζακι και το προγραμμα το προσφερει στον ανετουτσικο καναπε-κρεββατι με σεντονακι, ξερεις εσυ ;)
το δοκιμασα προσφατα και ομολογω ηταν καλη αισθηση να τριβεται το σφιχτο φρεσκοξουρισμενο μουνακι της στην πλατη, ωμους, σβερκο (!), κωλο, ποδια μου.... και αλλου....
Στα πλην, οχι γλωσοφιλα, οχι κουλουρι, οχι δαχτυλισμοι
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...Ναι, το ξεχάσαμε ρε ΓΥΦΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ. Μάθε πρώτα πότε και πού μπαίνει κόμα σε μια πρόταση. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΕΝΕΚΕ.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66