Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Τι ανεμος ρε ?

Εσύ αγόρι μου είσαι Τυφώνας !

Βάλε και καμιά τελεία, κανά κόμα, καμιά παράγραφο,...Δυσκολο  να σε παρακολουθήσω . Help
θα βαλω κολλητέ . στα επόμενα. αν θες kamia πληροφορία παραπάνω  pm

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Τι ανεμος ρε ?

Εσύ αγόρι μου είσαι Τυφώνας !

Βάλε και καμιά τελεία, κανά κόμα, καμιά παράγραφο,...Δυσκολο  να σε παρακολουθήσω . Help

καλησπερα βολτα απο φερρων 19...τα πιο ελεεινα μιλφ που εχω δει ποτε..μεσος ορος ηλικιας 52...μονο για πολυ ιδιαιτερα γουστα!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ΛΟΙΠΟΝ να γράψω και εγω μιας και εδώ και πολύ καιρο λαμβανω τέτοιες υπηρεσίες. επισκέψεις λοιπον:    kalirois 48 , ΔΕΣΠΟΙΝΑ βαθμ. 7, pipa1 χωρίς μπριζόλα καλι τελειωμα σωμα , ΒΙΚΥ 9 τα παντα ολα παντου , ντινα 7 ηρεμεσ καταστασεισ και κανα 4 άλλες ανευ σημασίας παντα χωρίς και μπριζολα . μαρνις και με βικυ  tits2 ενα 7 αλεξανδρα1  επιοικος 5, αλεκσανδρα2 με το ίσιο μαλακι 6 παντα μα λαστιχο και μπριζολα . στ63 ελενη 6 μετρια και μαρσυ 8 οταν ειναι στισ καλεσ της . στ29 ζανα 10΄΄΄΄  δεν εχω να πω κατι αν ηταν και 10 χρονια πισω 8α ταν το καλυτερο  , σονια 8 αλβανακι  μαρια 5 εκτός γουστον αντριανα 7 αν δεν βαριεται αλβανακι . ελενισ σπα το καινουργιο !!!!  μαντω 3 μασαζ καλο και μεχρι εκει , νταιανα 7 καλο μασαζ φραπε με υποσχέσεις , αντριαννα 8 ναι παιζει το κοριτσι . αυτα σε λιγο καιρο και τα υπολοιπα αλλα και φρεσκα

:think: :think: :think: :think:

Μήπως...  λέω ΜΗΠΩΣ το έχεις ξαναστήλει αυτό το μήνυμα?
()

la(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: :think: :think:

Μήπως...  λέω ΜΗΠΩΣ το έχεις ξαναστήλει αυτό το μήνυμα?
()
φαλη...ρου 15 εγω πενη εληνακι πρασινοματικο σοστο σοματακι φραπε με λαστιχο μασαζ καλο μπριζολα με υποκριτικο ταλεντο στο να το παιζει γομενα σου σκισεμε ετσι καυλα μοθ γαμισεμε και τετια.....χαχα σε καπια φαση φοναζει και τη σεριφισα για διπλο αλα χενερωσα μολις μπικε και την εδιωξα γιατι ξενερωσα με τισ δδιακοπες για σηκομα τηλ 110 μας εγδαραν μια ωρα και κατι!κολητοσ με μαρια ιταλιδα τρελαθηκε περασε σουπερ τον βλεπω να ανεβαζει λουλουδια και σοκολατακια χαχα!!!!οι αλες που παρελασαν τπτ ιδιετερο!!!μετα ακολουθουμε αγγελια απο γγολ στη νεα κιφισια διλιτιριο τιμες με 120 επαγελματικο μασαζ 1.30 λεπτα και με φραπε 240 μπριζολα ουτε γι αστιο αποτι λεει η σεριφισα χωρος καλος μακρια απο εκει πολλα τα λεφτα για λιγες υπηρεσιες η τηλεφωνιτρια καυλα μικρο πουτανακι αυτη ζορισα αλλα το παιζει μονο μασερ αφου ηπιαμε τρια ουισκακια φυγαμε χαχα ..επεζαι και ντοπερμαν στο καναπε τησ υποδοχης για τουσ περιεργουσ αυτα !!!!1

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και παίζει χειρονακτική ή και κάτι παραπάνω;
αααα... δεν στροφάρεις με τίποτις....
είπαμε...ζητάς στα ίσια φουλ πρόγραμμα, ειδικά αφού έχεις ξαναπάει δύο φορές...
αν σου πούνε όχι....πάρε το καπελάκι σου

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Είδα την παρακάτω αγγελία, ξέρει κανείς πιο ίδρυμα αφορά?

"ΑΤΟΥ μας η υπέρβαση σε διάρκεια χρόνου και ποιότητα σε συνδιασμό με πολύ με ευχάριστες παρουσίες!! Σας περιμένουμε για απογείωση των αισθήσεων!!  695.........33, ανοιχτά 09.00πμ-22.00μμ"

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φαλη...ρου 15 εγω πενη εληνακι πρασινοματικο σοστο σοματακι φραπε με λαστιχο μασαζ καλο μπριζολα με υποκριτικο ταλεντο στο να το παιζει γομενα σου σκισεμε ετσι καυλα μοθ γαμισεμε και τετια.....χαχα σε καπια φαση φοναζει και τη σεριφισα για διπλο αλα χενερωσα μολις μπικε και την εδιωξα γιατι ξενερωσα με τισ δδιακοπες για σηκομα τηλ 110 μας εγδαραν μια ωρα και κατι!κολητοσ με μαρια ιταλιδα τρελαθηκε περασε σουπερ τον βλεπω να ανεβαζει λουλουδια και σοκολατακια χαχα!!!!οι αλες που παρελασαν τπτ ιδιετερο!!!μετα ακολουθουμε αγγελια απο γγολ στη νεα κιφισια διλιτιριο τιμες με 120 επαγελματικο μασαζ 1.30 λεπτα και με φραπε 240 μπριζολα ουτε γι αστιο αποτι λεει η σεριφισα χωρος καλος μακρια απο εκει πολλα τα λεφτα για λιγες υπηρεσιες η τηλεφωνιτρια καυλα μικρο πουτανακι αυτη ζορισα αλλα το παιζει μονο μασερ αφου ηπιαμε τρια ουισκακια φυγαμε χαχα ..επεζαι και ντοπερμαν στο καναπε τησ υποδοχης για τουσ περιεργουσ αυτα !!!!1
:huh: :huh:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
  Περίληψη - anemoss119

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: anemoss119
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 24/06/10, 20:08
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 08:45

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Μετά από τρία ουισκάκια στις 2 τα μεσάνυχτα, κι εγώ κάπως έτσι θα έγραφα...  :2funny:

Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΛΟΙΠΟΝ να γράψω και εγω μιας και εδώ και πολύ καιρο λαμβανω τέτοιες υπηρεσίες. επισκέψεις λοιπον:    kalirois 48 , ΔΕΣΠΟΙΝΑ βαθμ. 7, pipa1 χωρίς μπριζόλα καλι τελειωμα σωμα , ΒΙΚΥ 9 τα παντα ολα παντου , ντινα 7 ηρεμεσ καταστασεισ και κανα 4 άλλες ανευ σημασίας παντα χωρίς και μπριζολα . μαρνις και με βικυ  tits2 ενα 7 αλεξανδρα1  επιοικος 5, αλεκσανδρα2 με το ίσιο μαλακι 6 παντα μα λαστιχο και μπριζολα . στ63 ελενη 6 μετρια και μαρσυ 8 οταν ειναι στισ καλεσ της . στ29 ζανα 10΄΄΄΄  δεν εχω να πω κατι αν ηταν και 10 χρονια πισω 8α ταν το καλυτερο  , σονια 8 αλβανακι  μαρια 5 εκτός γουστον αντριανα 7 αν δεν βαριεται αλβανακι . ελενισ σπα το καινουργιο !!!!  μαντω 3 μασαζ καλο και μεχρι εκει , νταιανα 7 καλο μασαζ φραπε με υποσχέσεις , αντριαννα 8 ναι παιζει το κοριτσι . αυτα σε λιγο καιρο και τα υπολοιπα αλλα και φρεσκα

Ρε ΑΣΜ μαρκόνης είσαι ;

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
to athens day spa στη νεα σμυρνη εχει κλεισει;;;;θυατειρων 6

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ενα milf πηρα σημερα το πρωι ονομα δε θυμαμαι απο φαληρου 12 μια ξανθια ακομα συμαζευομαι
Φαληρου 15 ειναι, στο τικι μπαρ

Δε μας λες τι διαλο σου εκανε και δε θυμασαι τιποτα???

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Χθες κατα τις 5:00 ΦΡ4 και ΚΑΛΛ48 δεν υπήρχε δωμάτιο ελεύθερο :o :o
Κουφάλες γαμούσατε καλά χθες ;) ;)
Τελικά κατέληξα Μαρνης...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ισε κραμα βοθρου κε γιοργου σεφερι
ισε φιλοσ μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom