Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλοκουρδισμενο ρολοι....

Bourdelan8rwpos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια λιγο ακυρη ερωτηση,αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε κ το εχω απορια,ποση ωρα διαρκει η "συνεδρια" σε αυτα τα μασατζιδικα?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια λιγο ακυρη ερωτηση,αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε κ το εχω απορια,ποση ωρα διαρκει η "συνεδρια" σε αυτα τα μασατζιδικα?

Θεωρητικά 45 λεπτά. Στην πράξη εξαρτάται από τη μασατζού που θα σε "περιποιηθεί" (πόσο ξεπέτα ή όχι είναι) και από σένα (πόσο καταφερτζής είσαι ώστε να επιμηκύνεις τη διαδικασία σύμφωνα με τις επιθυμίες σου). Στην πράξη μού έχουν τύχει συνεδρίες που κράτησαν από 5 λεπτά (όταν μπήκε η μασατζού ήμουν ήδη πολύ καβλωμένος και άρχισε αμέσως να μού την παίζει) μέχρι και μιάμιση ώρα (massage and two balls). 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κυριακές ποια είναι ανοικτά ρε σεις αδέρφια;;

1957

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βουκουρεστιου 42 ξερει κανεισ τη πεζει

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα. Συμπαθητικό μουτράκι, αρκετά καλό σώμα σε σχέση με άλλα μπαζόμπαζα που υπάρχουν στο άθλημα, ηλικία κάπου στα 35. Πρόγραμμα 45' €70 με Β2Β και μπριζόλα. Αρκετά καλή σε όλα,χωρίς βιασύνες, γεμίσαμε σχεδόν όλη την ώρα.

Έπαιζε και μία άλλη λαδοκόρη ξανθιά με εμφανές τρακ δεν συγκράτησα όνομα λίγο πιο νταρντανέ. Αν και η Στέλλα δήλωσε Ρωσίς αμφιβάλλω γι' αυτό. Και οι δύο μου έκαναν για Αλβανίδες. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα. 

...Είναι πιθανόν να δούλευε Σολωμού 54, 6ος...

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πειραια παιζει τιποτε καλλο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα. Συμπαθητικό μουτράκι, αρκετά καλό σώμα σε σχέση με άλλα μπαζόμπαζα που υπάρχουν στο άθλημα, ηλικία κάπου στα 35. Πρόγραμμα 45' €70 με Β2Β και μπριζόλα. Αρκετά καλή σε όλα,χωρίς βιασύνες, γεμίσαμε σχεδόν όλη την ώρα.

Έπαιζε και μία άλλη λαδοκόρη ξανθιά με εμφανές τρακ δεν συγκράτησα όνομα λίγο πιο νταρντανέ. Αν και η Στέλλα δήλωσε Ρωσίς αμφιβάλλω γι' αυτό. Και οι δύο μου έκαναν για Αλβανίδες. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.

Η Στελλα ειναι ωραιο μωρο
οχι ομως και 35αρα, πανω απο 30 δεν την κανω....

ΥΓ. τις Κυριακες το καταστημα εχει και αντρα μασερ και απο οτι εχω μαθει πανε και κυριες που τις περιποιειται ο κυριος!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Η Στελλα ειναι ωραιο μωρο
οχι ομως και 35αρα, πανω απο 30 δεν την κανω....

ΥΓ. τις Κυριακες το καταστημα εχει και αντρα μασερ και απο οτι εχω μαθει πανε και κυριες που τις περιποιειται ο κυριος!
Το βασικό είναι ότι τιμάει το 70ευρω. Θα εντρυφήσω λίγο στο τεμάχιο.

...και λίγο σπαμάρισμα για το υστερόγραφο, φαντάσου να πετύχεις καμμιά γνωστή σου ως πελάτισα!  :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη .................................. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.

Κουδούνι? όνομα μαγαζιού?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλημέρα ...ξέρει κάποιος από τους φίλους η Αντριαννα από σολωμού που πήγε;;;

Stories

Νέο!