Τι θέλεις να πεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Bourdelan8rwpos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια λιγο ακυρη ερωτηση,αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε κ το εχω απορια,ποση ωρα διαρκει η "συνεδρια" σε αυτα τα μασατζιδικα?
Παιδια λιγο ακυρη ερωτηση,αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε κ το εχω απορια,ποση ωρα διαρκει η "συνεδρια" σε αυτα τα μασατζιδικα?
Θεωρητικά 45 λεπτά. Στην πράξη εξαρτάται από τη μασατζού που θα σε "περιποιηθεί" (πόσο ξεπέτα ή όχι είναι) και από σένα (πόσο καταφερτζής είσαι ώστε να επιμηκύνεις τη διαδικασία σύμφωνα με τις επιθυμίες σου). Στην πράξη μού έχουν τύχει συνεδρίες που κράτησαν από 5 λεπτά (όταν μπήκε η μασατζού ήμουν ήδη πολύ καβλωμένος και άρχισε αμέσως να μού την παίζει) μέχρι και μιάμιση ώρα (massage and two balls).
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κυριακές ποια είναι ανοικτά ρε σεις αδέρφια;;
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
για ριξε μια ματια εδωκυριακές ποια είναι ανοικτά ρε σεις αδέρφια;;
ξερει κανεις γ το εν λογω?γιατι δεν υπαρχει αναλογο θρεντφαληρου 12
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα. Συμπαθητικό μουτράκι, αρκετά καλό σώμα σε σχέση με άλλα μπαζόμπαζα που υπάρχουν στο άθλημα, ηλικία κάπου στα 35. Πρόγραμμα 45' €70 με Β2Β και μπριζόλα. Αρκετά καλή σε όλα,χωρίς βιασύνες, γεμίσαμε σχεδόν όλη την ώρα.
Έπαιζε και μία άλλη λαδοκόρη ξανθιά με εμφανές τρακ δεν συγκράτησα όνομα λίγο πιο νταρντανέ. Αν και η Στέλλα δήλωσε Ρωσίς αμφιβάλλω γι' αυτό. Και οι δύο μου έκαναν για Αλβανίδες. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.
Έπαιζε και μία άλλη λαδοκόρη ξανθιά με εμφανές τρακ δεν συγκράτησα όνομα λίγο πιο νταρντανέ. Αν και η Στέλλα δήλωσε Ρωσίς αμφιβάλλω γι' αυτό. Και οι δύο μου έκαναν για Αλβανίδες. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα.
...Είναι πιθανόν να δούλευε Σολωμού 54, 6ος...
dhmosthenhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια πειραια παιζει τιποτε καλλο?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη Στέλλα, γνωστή φάτσα πρέπει να δούλευε κάπου αλλού πρώτα αλλά δεν ρώτησα. Συμπαθητικό μουτράκι, αρκετά καλό σώμα σε σχέση με άλλα μπαζόμπαζα που υπάρχουν στο άθλημα, ηλικία κάπου στα 35. Πρόγραμμα 45' €70 με Β2Β και μπριζόλα. Αρκετά καλή σε όλα,χωρίς βιασύνες, γεμίσαμε σχεδόν όλη την ώρα.
Η Στελλα ειναι ωραιο μωρο
οχι ομως και 35αρα, πανω απο 30 δεν την κανω....
ΥΓ. τις Κυριακες το καταστημα εχει και αντρα μασερ και απο οτι εχω μαθει πανε και κυριες που τις περιποιειται ο κυριος!
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το βασικό είναι ότι τιμάει το 70ευρω. Θα εντρυφήσω λίγο στο τεμάχιο.Η Στελλα ειναι ωραιο μωρο
οχι ομως και 35αρα, πανω απο 30 δεν την κανω....
ΥΓ. τις Κυριακες το καταστημα εχει και αντρα μασερ και απο οτι εχω μαθει πανε και κυριες που τις περιποιειται ο κυριος!
...και λίγο σπαμάρισμα για το υστερόγραφο, φαντάσου να πετύχεις καμμιά γνωστή σου ως πελάτισα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Το βασικό είναι ότι τιμάει το 70ευρω. Θα εντρυφήσω λίγο στο τεμάχιο.
...και λίγο σπαμάρισμα για το υστερόγραφο, φαντάσου να πετύχεις καμμιά γνωστή σου ως πελάτισα!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Ιουλιανού 39. Λαδοκόρη .................................. Εν πάσει περιπτώσει, το ίδρυμα και η κοπελίτσα μου έκαναν και θα ξανατιμήσω κάποια στιγμή.
Κουδούνι? όνομα μαγαζιού?
τραβα δες ρε φιλε...Κουδούνι? όνομα μαγαζιού?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
τραβα δες ρε φιλε...
Ευχαριστώ για την υπόδειξη!!
Νάσε καλά
Το βρήκα πριν λίγο στο αντίστοιχο topic.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
στα βαρεακαλημέρα ...ξέρει κάποιος από τους φίλους η Αντριαννα από σολωμού που πήγε;;;
:o :oστα βαρεα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις