Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

PSYHOBOY

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξερει κανεις τι παιζει στο Magic Spa στην Πατησιων?

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
παιδεσ ξερει καποιοσ φιλοσ να μου πει μεχρι τι ωρα μενου ανυκτα τα εν λογω μαζατζιδικα το βραδι?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στον φλοισβο υπηρχε παλια ενα ιδρυμα αμφιτρητης 13 στον πρωτο οποφο σεριφησα ηταν η γωγω η κερκυραια τωρα ξανανοιξε παλι απο αγγελια το ειδα και πηρα τηλεφωνο μου απαντησε μια αφροδιτη της ειπα οτι ημουν παλιος πελατης μου ειπε να παω απο εκει και θα μεινω ευχαριστημενος.
της ειπα οτι θα παω αλλα οχι σημερα γιατι πρεπει να παω ιλιαδα ειναι η μερα μου με γνωστη κορασιδα μηπως ξερει κανεις τιποτα για εκει αν εχει παει παλια η γωγω ειχε καλα παιδια ειχε παρει και απο ιλιαδα μερικες καποτε ετρωγες μπριζολα.

bananaras

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στον φλοισβο υπηρχε παλια ενα ιδρυμα αμφιτρητης 13 στον πρωτο οποφο σεριφησα ηταν η γωγω η κερκυραια τωρα ξανανοιξε παλι απο αγγελια το ειδα και πηρα τηλεφωνο μου απαντησε μια αφροδιτη της ειπα οτι ημουν παλιος πελατης μου ειπε να παω απο εκει και θα μεινω ευχαριστημενος.
της ειπα οτι θα παω αλλα οχι σημερα γιατι πρεπει να παω ιλιαδα ειναι η μερα μου με γνωστη κορασιδα μηπως ξερει κανεις τιποτα για εκει αν εχει παει παλια η γωγω ειχε καλα παιδια ειχε παρει και απο ιλιαδα μερικες καποτε ετρωγες μπριζολα.
πήγαινα κ εγώ φίλε εκεί..είχε μια Βουλγάρα μικροκαμωμένη Βαλέρια αν θυμάμαι καλά..απ΄'οτι καταλαβαίνω άνοιξε στην ίδια διεύθυνση ή σε διαφορετική

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
πήγαινα κ εγώ φίλε εκεί..είχε μια Βουλγάρα μικροκαμωμένη Βαλέρια αν θυμάμαι καλά..απ΄'οτι καταλαβαίνω άνοιξε στην ίδια διεύθυνση ή σε διαφορετική

το ιδιο ειναι τη βαλερια τη θυμαμε εφαιρνε που και που καλα παιδια τελευταια ειχε μια ρωσιδα κανονι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΛΑ Ε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ :thumbsup:
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!

ρε μαλακες, μετα φταιω εγω ??????????????????????????????

ουστ ! ζωα !!!!!!!!!!!!!!!!!

florentino

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια δεν μου λετε?για να γαμησεις πρεπει να πεςι καποιο συνθηματικο 'η πρεπει να δωσεις ενα καρο λεφτα για  να σε γνωρισουν?κανενας παλιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως παιζει?κανενα μαγαζι κοντα στον κεραμεικο 'η σε σταθμο υπαρχει κ αν ναι που ακριβως?αν δεν θελετε να πειτε εδω τουλαχιστον στειλτε μου ενα π.μ.ευχαριστω προκαταβολικα...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε παιδια δεν μου λετε?για να γαμησεις πρεπει να πεςι καποιο συνθηματικο
-αλτ
-εφοδος
-4
-6
-προχωρα,.... αλτ... προχωρα στο παρασυνθημα
-πισωκολητο...

τωρα μπορεις να γαμησεις ελευθερα και παντου....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
-αλτ
-εφοδος
-4
-6
-προχωρα,.... αλτ... προχωρα στο παρασυνθημα
-πισωκολητο...

τωρα μπορεις να γαμησεις ελευθερα και παντου....

:2funny:

Έλα σε έπιασε η ... κακία σου! :bottom: Το παλληκάρι θέλησε κάποιες πληροφορίες! :helpplea: Και 'συ τον πήρες από τα μούτρα! :knuppel:
:2funny:

ρε παιδια δεν μου λετε?για να γαμησεις πρεπει να πεςι καποιο συνθηματικο 'η πρεπει να δωσεις ενα καρο λεφτα για  να σε γνωρισουν?κανενας παλιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως παιζει?κανενα μαγαζι κοντα στον κεραμεικο 'η σε σταθμο υπαρχει κ αν ναι που ακριβως?αν δεν θελετε να πειτε εδω τουλαχιστον στειλτε μου ενα π.μ.ευχαριστω προκαταβολικα...

Και εσύ, όμως, πως πας έτσι χύμα? :o
Δούλεψε λίγο πριν ρωτήσεις.
Πήγαινε στο thread "Κατάλογος μασαζερί-μπριζολερί" και θα δεις καταρχήν τα μαγαζιά που σε εξυπηρετούν χωροταξικά.
Διάλεξε και ενημερώσου. Για το καθένα υπάρχει ειδική αναφορά!
Κατά τα λοιπά δεν υπάρχουν συνθηματικά ούτε χρειάζονται περιουσίες. Να είσαι σοβαρός και όχι ακρότητες και έτσι θα κυλίσει μόνο του!
Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις.
Άντε καλωσήρθες ;) και συντονίσου, αλλιώς "πίπτει ράβδος" φραστική!  :s&m_1:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αφού το υποκριτικό ψευτοπουριτανικό νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδας δεν εποτρέπει την λειτουργία τέτοιων μαγαζιών

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα της λ.συγγρού 318...2 τεμάχια προς βρώση κατεγράφησαν σύμφωνα με τα λόγια της υπευθύνου ρουμάνας συμπαθεστάτης μιλφοκόρης.Η μία από τις 2 που είδα ήτο τεμάχιον βλοσηρόν,αλλά εν-ντάρντανον!Ντανιέλα το όνομά της ψηλή θεόψηλη κόρη του λαδιού.Η άλλη κόρη εργάζετο εις δωμάτιας άλλας(όχι το κάλας,άλλη μάρκα).Άγνωστη τσατσά και άγνωστον τεμάχιο για μένα που έχω φάει τα ιδρύματα με το spoonοκούταλο!Μετέπειτα πέρασμα και από το νέον κέντρον πουδρολαδοθεραπείας της οδού συγγρού 147 όπου η πλήρης απογοήτευση ήρθε να με πλάκώσει ώς ταφόπλακα πιό βαθιά εις την γήν.Τί τα ανοίγουν τα ρημάδια με τέτοια μπάζα?Πόσο μπαζογαμιάδες είναι οι έλληνες ρε πούστη μου?Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε στη γερμάνια για να γαμάμε ωραία και ναζιάρικα μωρά?βαρέθηκα να βλέπω αλβανές,κακάσχημες πατόλες ρουμάνες και δε συμμαζεύεται.Υπάρχουν εδώ και 4,5 χρόνια κάποιες σταθερές αξίες,αλλά τις βαρεθήκαμε ρε πούστη μου!Σταματήστε να γαμάτε μπάζα μπαζογαμιάδες μπάς και δούμε καμμιά άσπρη μέρα!Πέρασα και από τη φραντζή τελευταία και αν εξαιρέσεις τη θοδώρα όλες οι άλλες είναι για πέταμα....δεν είναι δυνατόν οι σερίφισσες να είναι καλύτερες από τις ταναπούδες!Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας πουθενά στο κόσμο,ούτε στα ορεινά της βολιβίας δε συμβαίνει αυτό.....είμαστε απίστευτη χώρα,πραγματικά ασύλληπτη....

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καινουρια (?) καταχωρηση για Π.Φαληρο. Αμφιτριτης 13 εχει κανεις αποψη??????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα της λ.συγγρού 318...2 τεμάχια προς βρώση κατεγράφησαν σύμφωνα με τα λόγια της υπευθύνου ρουμάνας συμπαθεστάτης μιλφοκόρης.Η μία από τις 2 που είδα ήτο τεμάχιον βλοσηρόν,αλλά εν-ντάρντανον!Ντανιέλα το όνομά της ψηλή θεόψηλη κόρη του λαδιού.Η άλλη κόρη εργάζετο εις δωμάτιας άλλας(όχι το κάλας,άλλη μάρκα).Άγνωστη τσατσά και άγνωστον τεμάχιο για μένα που έχω φάει τα ιδρύματα με το spoonοκούταλο!Μετέπειτα πέρασμα και από το νέον κέντρον πουδρολαδοθεραπείας της οδού συγγρού 147 όπου η πλήρης απογοήτευση ήρθε να με πλάκώσει ώς ταφόπλακα πιό βαθιά εις την γήν.Τί τα ανοίγουν τα ρημάδια με τέτοια μπάζα?Πόσο μπαζογαμιάδες είναι οι έλληνες ρε πούστη μου?Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε στη γερμάνια για να γαμάμε ωραία και ναζιάρικα μωρά?βαρέθηκα να βλέπω αλβανές,κακάσχημες πατόλες ρουμάνες και δε συμμαζεύεται.Υπάρχουν εδώ και 4,5 χρόνια κάποιες σταθερές αξίες,αλλά τις βαρεθήκαμε ρε πούστη μου!Σταματήστε να γαμάτε μπάζα μπαζογαμιάδες μπάς και δούμε καμμιά άσπρη μέρα!Πέρασα και από τη φραντζή τελευταία και αν εξαιρέσεις τη θοδώρα όλες οι άλλες είναι για πέταμα....δεν είναι δυνατόν οι σερίφισσες να είναι καλύτερες από τις ταναπούδες!Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας πουθενά στο κόσμο,ούτε στα ορεινά της βολιβίας δε συμβαίνει αυτό.....είμαστε απίστευτη χώρα,πραγματικά ασύλληπτη....
οντως πιο καλες οι σεριφισες παραδειγματα απειρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom