Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

greeklover30

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να κανω κι εγω μια καταχωρηση.Χθεσινη επισκεψη στο Λαρισης 30 2 κοριτσια ελευθερα και μια απασχολημενη. τιμη στα στανταρ 80e μπριζολερι το μαγαζι,διαλεξα ΑΝΝΑ. παιδια να εχετε μαζι σας ομως προφηλακτικο,διοτι αλλιως θα μεινετε στα κρυα του λουτρου.

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το αποφεύγουμε και τελειώνειεκεί

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα της λ.συγγρού 318...(...)είμαστε απίστευτη χώρα,πραγματικά ασύλληπτη....
ρε μπας εισαι ο τσιλντρες? :think: :2funny:
childress.jpg

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!

ρε μαλακες, μετα φταιω εγω ??????????????????????????????

ουστ ! ζωα !!!!!!!!!!!!!!!!!
    να και μια φορα που δεν φταιs. :grin:  ριξτου  μεχρι τα αυτια.  μεχρι και εγω τον καταλαβα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλα αυτοι οι καινουργιοι που σκασαν μυτη τωρα τελευταια. ειναι και λιγο προκλητικοι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα αυτοι οι καινουργιοι που σκασαν μυτη τωρα τελευταια. ειναι και λιγο προκλητικοι.
οι ιδιοι-ες με τους παλιους-ες ειναι, απλα εχει πεσει πεινα και δεν εχουν ψυχραιμία..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
του κλωνου τω αναγνωσμα κοινως

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
στον φλοισβο υπηρχε παλια ενα ιδρυμα αμφιτρητης 13 στον πρωτο οποφο σεριφησα ηταν η γωγω η κερκυραια τωρα ξανανοιξε παλι απο αγγελια το ειδα και πηρα τηλεφωνο μου απαντησε μια αφροδιτη της ειπα οτι ημουν παλιος πελατης μου ειπε να παω απο εκει και θα μεινω ευχαριστημενος.
της ειπα οτι θα παω αλλα οχι σημερα γιατι πρεπει να παω ιλιαδα ειναι η μερα μου με γνωστη κορασιδα μηπως ξερει κανεις τιποτα για εκει αν εχει παει παλια η γωγω ειχε καλα παιδια ειχε παρει και απο ιλιαδα μερικες καποτε ετρωγες μπριζολα.

Εγώ θυμάμαι παλιά (*πολύ* παλιά όμως -αρχές δεκαετίας του 90) ένα μασατζίδικο στην οδό Αμφιτρίτης (δεν θυμάμαι αριθμό πια) στο Παλαιό Φάληρο που δούλευε μόνη της μια Ελληνίδα ονόματι Βίκυ. Το εν λόγω μασατζίδικο το είχα επισκεφτεί 3-4 φορές και πρέπει να έκλεισε το 92-93: Από τότε δεν την ξαναείδα τη Βίκυ. Ήταν ίσως το δεύτερο μασατζίδικο που επισκέφτηκα στην "καριέρρα" μου και με το ποστ αυτό θυμήθηκα μια εποχή τόσο μα τόσο μακρυνή (μ' έπιασε νοσταλγία ομολογώ -βέβαια πάντα ο χρόνος βοηθά να ξεχνάμε τις κακές πλευρές και αναδεικνύει περισσότερο τις καλές).

Αραγε κύριε συνάδελφε, αναφέρεσαι  στο ίδιο ιδρυμα; Εγώ πάντως εκεί δεν είχα δει άλλη κοπέλα...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το καταστημα της αμφιτρητης το εχει μια αισθητικος η οποια το επινοικιαζη κατα καιρους ακαι αυτη κανει ραντεβου με πελατησε της στον ιδιο χωρο. το ιδιο ειχε κανει και τοτε και τωρα η γωγω που αναφερωμαι το ειχε τα τελευταια χρονια αλλα την εδιωξε γιατι δεν της πληρωνε τα νοικια αυτη πιο παλια ηταν στην μεγαλου αλεξανδρου πιο πανω γωνια απο την εκλησια με μια ρωσιδα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
το καταστημα της αμφιτρητης το εχει μια αισθητικος η οποια το επινοικιαζη κατα καιρους ακαι αυτη κανει ραντεβου με πελατησε της στον ιδιο χωρο. το ιδιο ειχε κανει και τοτε και τωρα η γωγω που αναφερωμαι το ειχε τα τελευταια χρονια αλλα την εδιωξε γιατι δεν της πληρωνε τα νοικια αυτη πιο παλια ηταν στην μεγαλου αλεξανδρου πιο πανω γωνια απο την εκλησια με μια ρωσιδα.

Μεγάλε!!! :woldman:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μόνο αυτή τη φιλοφρόνηση έχεις να κάνεις εσύ?Εδώ μιλάμε για τιτανομεγιστοτεράστιο ΜΑΣΑΖΙΑΚΟ RESPECT!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.είσαι τσιγκούνης στις φιλοφρονήσεις και τσιφούτης για τις μασατζούδες :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα το καταστημα ειναι φραπεδερι με αοριστες υποσχεσεις για καποιο αοριστο καλλιτερο προγραμμα,δυο κορασσιδες 20-25 και η σεριφισα (μιλφ 45+).Σημερινη επισκεψη 80 ευρωπουλα.Σημειωτεον οτι παρα την κριση γινοταν χαμος απο κουδουνια τηλεφωνα.Υποσχεση επισης για καινουργιο προσωπικο τις επομενες μερες.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μόνο αυτή τη φιλοφρόνηση έχεις να κάνεις εσύ?Εδώ μιλάμε για τιτανομεγιστοτεράστιο ΜΑΣΑΖΙΑΚΟ RESPECT!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Απέδωσα τα εύσημα με τον τρόπο μου (φλεγματικά :sunglasses:)! :thumbsup:

Υ.Γ.είσαι τσιγκούνης στις φιλοφρονήσεις και τσιφούτης για τις μασατζούδες :2funny:

Όσον αφορά αυτό :rolleyes:, άστο καλύτερα ... θα εκτεθούμε! :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

respect!!!

Ούτε η ΔΟΜΗ!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom