giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οταν θα πας τελικα φτου κα κα, να μου το πεις ναΓιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε στη γερμάνια για να γαμάμε ωραία και ναζιάρικα μωρά?
οταν θα πας τελικα φτου κα κα, να μου το πεις ναΓιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε στη γερμάνια για να γαμάμε ωραία και ναζιάρικα μωρά?
ρε μπας εισαι ο τσιλντρες?πρόσφατο πέρασμα από το ίδρυμα της λ.συγγρού 318...(...)είμαστε απίστευτη χώρα,πραγματικά ασύλληπτη....
οπως τα λες ειναι, μονο η Αμερικη μας σωζει...οταν θα πας τελικα φτου κα κα, να μου το πεις νακοψω τ αρχιδια μουκρεμασω τα ρασα μου..
να και μια φορα που δεν φταιs. ριξτου μεχρι τα αυτια. μεχρι και εγω τον καταλαβα.αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!
ρε μαλακες, μετα φταιω εγω ??????????????????????????????
ουστ ! ζωα !!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν τον φτανω. ειναι ψηλος....ριξτου μεχρι τα αυτια..
οι ιδιοι-ες με τους παλιους-ες ειναι, απλα εχει πεσει πεινα και δεν εχουν ψυχραιμία..καλα αυτοι οι καινουργιοι που σκασαν μυτη τωρα τελευταια. ειναι και λιγο προκλητικοι.
για να το λεsοι ιδιοι-ες με τους παλιους-ες ειναι, απλα εχει πεσει πεινα και δεν εχουν ψυχραιμία..
στον φλοισβο υπηρχε παλια ενα ιδρυμα αμφιτρητης 13 στον πρωτο οποφο σεριφησα ηταν η γωγω η κερκυραια τωρα ξανανοιξε παλι απο αγγελια το ειδα και πηρα τηλεφωνο μου απαντησε μια αφροδιτη της ειπα οτι ημουν παλιος πελατης μου ειπε να παω απο εκει και θα μεινω ευχαριστημενος.
της ειπα οτι θα παω αλλα οχι σημερα γιατι πρεπει να παω ιλιαδα ειναι η μερα μου με γνωστη κορασιδα μηπως ξερει κανεις τιποτα για εκει αν εχει παει παλια η γωγω ειχε καλα παιδια ειχε παρει και απο ιλιαδα μερικες καποτε ετρωγες μπριζολα.
το καταστημα της αμφιτρητης το εχει μια αισθητικος η οποια το επινοικιαζη κατα καιρους ακαι αυτη κανει ραντεβου με πελατησε της στον ιδιο χωρο. το ιδιο ειχε κανει και τοτε και τωρα η γωγω που αναφερωμαι το ειχε τα τελευταια χρονια αλλα την εδιωξε γιατι δεν της πληρωνε τα νοικια αυτη πιο παλια ηταν στην μεγαλου αλεξανδρου πιο πανω γωνια απο την εκλησια με μια ρωσιδα.
Μεγάλε!!!
Τελικα το καταστημα ειναι φραπεδερι με αοριστες υποσχεσεις για καποιο αοριστο καλλιτερο προγραμμα,δυο κορασσιδες 20-25 και η σεριφισα (μιλφ 45+).Σημερινη επισκεψη 80 ευρωπουλα.Σημειωτεον οτι παρα την κριση γινοταν χαμος απο κουδουνια τηλεφωνα.Υποσχεση επισης για καινουργιο προσωπικο τις επομενες μερες.το καταστημα της αμφιτρητης το εχει μια αισθητικος η οποια το επινοικιαζη κατα καιρους ακαι αυτη κανει ραντεβου με πελατησε της στον ιδιο χωρο. το ιδιο ειχε κανει και τοτε και τωρα η γωγω που αναφερωμαι το ειχε τα τελευταια χρονια αλλα την εδιωξε γιατι δεν της πληρωνε τα νοικια αυτη πιο παλια ηταν στην μεγαλου αλεξανδρου πιο πανω γωνια απο την εκλησια με μια ρωσιδα.
μόνο αυτή τη φιλοφρόνηση έχεις να κάνεις εσύ?Εδώ μιλάμε για τιτανομεγιστοτεράστιο ΜΑΣΑΖΙΑΚΟ RESPECT!!!!!!!!!
Υ.Γ.είσαι τσιγκούνης στις φιλοφρονήσεις και τσιφούτης για τις μασατζούδες
το καταστημα της αμφιτρητης το εχει μια αισθητικος η οποια το επινοικιαζη κατα καιρους ακαι αυτη κανει ραντεβου με πελατησε της στον ιδιο χωρο. το ιδιο ειχε κανει και τοτε και τωρα η γωγω που αναφερωμαι το ειχε τα τελευταια χρονια αλλα την εδιωξε γιατι δεν της πληρωνε τα νοικια αυτη πιο παλια ηταν στην μεγαλου αλεξανδρου πιο πανω γωνια απο την εκλησια με μια ρωσιδα.
μπαβο ιεσ αγλοσ στο ραντβουΑπέδωσα τα εύσημα με τον τρόπο μου (φλεγματικά )!
Όσον αφορά αυτό , άστο καλύτερα ... θα εκτεθούμε!
respect!!!
Ούτε η ΔΟΜΗ!