You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Καλημέρα συναγωνιστές .. συνεύρεση με Βικυ από Στουρνάρη 63 ... δεν την είχα ξαναπάρει και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα ... είναι milf πολλά χρόνια στην Ελλάδα κρατιέται πολύ καλά σωματικά και έχει και πολύ καλή συμμετοχή και κάνει και καλό μασσαζ (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα). Μου θύμισε την άλλη milf Χριστίνα πριν μερικά χρόνια στην Ομήρου στο κέντρο. Τιμή κλασσικά στα 70 ... συνολική παραμονή γύρω στα 40 λεπτά.
καλησπέρα σε όλους
ρε παίδες, αν και παλιός εδώ μέσα, έχω καιρό να συμμετάσχω και έχω κενά.
Για πολύ καιρό πήγαινα Σολωμού 59 (ή 54 δεν θυμάμαι) και αν και περνάω μια χαρά (με την Νάταλι μόνο) βαρέθηκα και θα ήθελα να πάω και πουθενά αλλού. Καμιά καλή πρόταση?? μην πάω κάπου που είναι χάλια και ξενερώσω!!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για πολύ καιρό πήγαινα Σολωμού 59 (ή 54 δεν θυμάμαι) και αν και περνάω μια χαρά (με την Νάταλι μόνο) βαρέθηκα και θα ήθελα να πάω και πουθενά αλλού. Καμιά καλή πρόταση?? μην πάω κάπου που είναι χάλια και ξενερώσω!!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ετοιμαζεται εργοστασιο παραγωγης μιλφ,καλημερα ! διαβάζv παραπάνω και μετα λύπης διαπιστώνω οτι εξαντλόυνται τα καλά milf!!
Έχει κανείς κάτι στο να με βοηθήσει στην αναζήτηση??
μεινε ησυχος
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και μαζικη εφοδος στα μιλφ (κυριως) που τιμανε το χαρτι που τις ταιζουμε.
ετοιμαζεται εργοστασιο παραγωγης μιλφ,
μεινε ησυχος
Καλημέρα συναγωνιστές .. συνεύρεση με Βικυ από Στουρνάρη 63 ... δεν την είχα ξαναπάρει και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα ... είναι milf πολλά χρόνια στην Ελλάδα κρατιέται πολύ καλά σωματικά και έχει και πολύ καλή συμμετοχή και κάνει και καλό μασσαζ (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα). Μου θύμισε την άλλη milf Χριστίνα πριν μερικά χρόνια στην Ομήρου στο κέντρο. Τιμή κλασσικά στα 70 ... συνολική παραμονή γύρω στα 40 λεπτά.
Ειναι το μονο ιδρυμα νομιζω που η τιμη παραμενει 70 και εχεις φουλ 45λεπτο.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ξεχνας το ΜελινοσπιτοΕιναι το μονο ιδρυμα νομιζω που η τιμη παραμενει 70 και εχεις φουλ 45λεπτο.
Μπα, δεν νομίζω.
Επισκέπτης
από ποιότητα μασαζοτεμαχίων όμως no value for money
Επισκέπτης
καλησπέρα σε όλους
Πάολα στη Σολωμού 54 Ρουμάνα μελαχρινή με και πολύ καλή , Μαριάννα σε Στουρνάρη 29 σούπερ κάβλα και θεοδώρα milf ή Θεοδώρα πιπίνι σε Φραντζή 4 με πολύ καλές επιδόσεις
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
Παντως αν επιμενεις κατι αρχιζει ν'αλλαζει!
Παντα ειχα απωθημενο μια σεριφησσα σε γνωστο μαγαζι
ναρθει "μεσα" προς το τελος της συνεδριασης για να με παιρνει
ματι τι κανω με τα κοριτσια της!!!
Ειχα φτασει να δινω +100 αλλα αυτη αρνιοταν!
τελευταιως ομως οταν την φωναξα ηλθε κατι πηγε να πει για τα
λεφτα αλλα το της ξεκοψα
+30 και πολλα ειναι...της ειπα
οχι μονο μπηκε αλλα ειχε και πολυ καλη συμμετοχη
Οι καιροι ειναι δυσκολοι....οποτε παζαρευετε...
λεφτα αλλα το της ξεκοψα
Παντως αν επιμενεις κατι αρχιζει ν'αλλαζει!
λεφτα αλλα το της ξεκοψα
Χμμμ....
Για να καταλάβω συνάδελφε... της πρότεινες να έρθει στο μισάωρο ας πούμε, και να πάρει μέρος στα δρώμενα και αυτή??
...γιατί τολμώ να πω ότι, κάτι τέτοιο και με εξιτάρει, αλλά και οικονομικότερων είναι εφόσον για κανονικό διπλό με τις κορασίδες εντός του Playroom δίνεις το διπλό μίσθωμα!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όχι,μήπως ξέρεις εσύ τα νούμερα του τζόκερ?συναγωνιστες μηπως ξερετε που δουλευουν η κατια κ η μαρια απο τις ελληνιδες φοιτητριες???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
τι να σου πω ρε φιλε αν νομιζεις οτι ετσι πουλας εξυπναδα...μεσω του υπολογιστη...αν θες να ειρωνευτεις ασ τα πουμε απο κοντα.
Be my guest
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
ματαιοπονεις φιλε περιεργε. Δυστυχως η Αθηνα ειναι μεγαλη και οι καβλωμενοι σπονσορες χιλιαδες. Απο οτι εχω δει παλιοτερα οργανωθηκε απο αυτη την ενοτητα αποχη απο τα ιδρυματα για να στρωσουν αλλα τζιφος, οι σπονσορες τα σπρωχνουν κανονικα...
Η δικη μου προταση ειναι μαυρο στις ντιβες και στα ντιβομαγαζα που ζητανε παραπανω λεφτα απο την επικρατουσα τιμη και μαζικη εφοδος στα μιλφ (κυριως) που τιμανε το χαρτι που τις ταιζουμε. Επισης, γκρινια για τις τιμες παντου και σε καθε επισκεψη. Αντε να δουμε...
Συμφωνώ απόλυτα!!!! Είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση αλλά δεν είδα (μέχρι αυτή τη στιγμή που το γράφω) πέραν ελαχίστων (μετριμένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού) να την επικροτούν ή έστω τουλάχιστον να την σχολιάζουν και να πούν και τυχόν δική τους άποψη.
NAI μαυρο σε αυτεs που δεν αξιζουν, που δεν ιδρωνουν, που ζητουν παραπανω, στιs ντιβεs κλπ. αλλα η εφοδοs στα μιλφ δεν ειναι και λυση. μετα απο λιγο θα παρουν και αυτεs τα πολυ πανω τουs. ετσι γινεται παντα με ολεs, οταν εχουν δουλεια. αν και οσοι πηγαινουν με τα μικρα( πχ και εγω) κερδισμενοι θα βγουν λογω τηs αναδουλειαs των πιπινιων. με τα σκορπια λογια του καθενοs, πισω απο μια οθονη δεν βγαινει τιποτα. χρειαζεται οργανωμενη και αποτελεσματικη αντιμετωπιση. πχ. μια συναντηση καποιων απο μαs για συζητηση και λυσειs ( υπαρχει διαθεση?) η μενουμε στα λογια? ωραιο θα ηταν αν γινοταν να δημιουργηθει ενα σωματειο ( μασαζογαμιαδων) που θα ηταν αποδεκτο απο τα διαφορα μαγαζια που ειναι στον χωρο και θα ειχαν αλλεs τιμεs για εμαs, αποδεικνυονταs οτι ειμαστε μελη του. και το σιτε αυτο δηλαδη πωs ξεκινησε?και μην βαρατε ρε μια ιδεα ειπα.ματαιοπονεις φιλε περιεργε. Δυστυχως η Αθηνα ειναι μεγαλη και οι καβλωμενοι σπονσορες χιλιαδες. Απο οτι εχω δει παλιοτερα οργανωθηκε απο αυτη την ενοτητα αποχη απο τα ιδρυματα για να στρωσουν αλλα τζιφος, οι σπονσορες τα σπρωχνουν κανονικα...
Η δικη μου προταση ειναι μαυρο στις ντιβες και στα ντιβομαγαζα που ζητανε παραπανω λεφτα απο την επικρατουσα τιμη και μαζικη εφοδος στα μιλφ (κυριως) που τιμανε το χαρτι που τις ταιζουμε. Επισης, γκρινια για τις τιμες παντου και σε καθε επισκεψη. Αντε να δουμε...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66