Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επισκέφτηκα προχθές το Συγγρού 318.Καλός χώρος,πολύ ευγενής η σερίφισσα (καστανόξανθη γεματούλα) και ευάριθμο το ρόστερ.Παρήλασαν 6-7 κοπέλλες,οι περισσότερες μέτριες.Τίποτα το ιδιαίτερο.Τελικά πήρα μία Ελένη εκ Ρουμανίας,ωραία κοπέλλα,αλλά με λίγο περίεργο ύφος.
Περιέργως,και το μασαζ ήταν καλό και η μπριζόλα πολύ καλή.Ανεση χρόνου,χωρίς ντροπές και τέτοια.Γενικά καλή εμπειρία,αν και έχω δοκιμάσει και καλύτερες.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Έχει κάτι gilf, περιποιημένα με καλό attitude, αλλά είναι σιτεμένες.

Το θέμα είναι ότι αν δεν σε μάθουν, μπριζόλα δεν τρως που να χτυπιέσαι κάτω.

σε ευχαριστω πολυ αγαπητε μου, αλλα αν αξιζει, ισως να κανω μια μικρΟπροσθεσμη καταθεση...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ΟΚ. Το menu πάει πιό πάνω ανάλογα με το τι θα πάρεις, αλλά υπάρχουν επιλογές ή άντε το πολύ πολύ να πάρεις παραπάνω καφές και παξιμαδάκι. Εχει να κάτσεις να φάς κάτι ή λειτουργεί μόνο ως καφετέρια?

οταν πηγα ειχε ειχε αυτην την αννα και την αλλη ειαι λιγοπαχουλη την λενε νανσυ η σεριφησα μου ειπε θα πας μεσα θα ερθη η αννα πρωτα και μετα θα ερθη η αλλη η οποια θα κανει οτι θελεις με 20 ευρω επι πλεον.
εγω πηρα κατευθεια αννα αυτη ηταν πριν ελιτε και της μπορουμε να τελειωσουμε μαζι μου εκανε φραπε και μασαζ πολυ καλο με υποσχεση για παραπανω την αλλη φορα.

ξαναπηγα εχθες ηταν και ενα αλλο μικρο εκει και αυτο απο ελιτε η σεριφησα ηταν παλια ελιτε παλι μου ειπε για νανσυ αυτη κανει φουλ εγω πηρα παλι το μικρο ειχαμε και μεζεδακι καλο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έχει κάτι gilf, περιποιημένα με καλό attitude, αλλά είναι σιτεμένες.

Το θέμα είναι ότι αν δεν σε μάθουν, μπριζόλα δεν τρως που να χτυπιέσαι κάτω.

αυτό ξαναπές το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s&m_3:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Καλημερα σας, σκεφτομαι να περασω σημερα απο Κηφισιας 18, και ΑΝ λεω ΑΝ εχετε καποια εμπειρια απο το τι παιζει εκει και θελετε να την μοιραστειτε μαζι μου, θα το εκτιμουσα, ευχαριδτω πολυ.

Με μπέρδεψες. Μήπως εννοείς Κηφίσσιας 12; Στο 18 δεν ξέρω να υπάρχει μασατζίδικο. Υπαρχει ομως στο 12 (λίγα πράγματα -είχα πάρει κάποτε ένα μιλφ με  βυζάρες εκεί -δεν θυμάμαι όνομα- αλλά τίποτα άλλο συγκλονιστικό)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περασμα σημερα απο το ιδρυμα Κ48 στην πορτα η γλυκομιλητη κυρια Βετα.παρελασι 8 κορασιδων περασα με την Βικυ ρωσιδουλα 22χρ απο  :pipa1: το ποιο βαθυ λαρυγγι της πιατσας
  μην το διαβασει αυτο ο ZORRO και θα τρεχει.  η ΒΙΚΥ το πιο βαθυ λαρυγγι? ποτε προλαβε να μαθει? μηπωs κανειs καποιο λαθοs στο ονομα?  μηπωs εισαι γλυκοτσουτσουνοs και συγχρονωs μικροτσουτσουνοs? :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Με μπέρδεψες. Μήπως εννοείς Κηφίσσιας 12; Στο 18 δεν ξέρω να υπάρχει μασατζίδικο. Υπαρχει ομως στο 12 (λίγα πράγματα -είχα πάρει κάποτε ένα μιλφ με  βυζάρες εκεί -δεν θυμάμαι όνομα- αλλά τίποτα άλλο συγκλονιστικό)

Εχει και στο νο18 της Λ.Κηφισίας μασατζιδικο ...στον 1ο οροφο

greeklover30

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
στο κιφισιας 18 ομως ειναι απλο μασαζ μονο 60 ευρω. απο οσο ξερω!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απόψε ποιο θεραπευτήριο στο κέντρο είναι ανοιχτό μέχρι τις 9

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παιδεs πουλιεται ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ .  κανεναs  εθελοντηs συνεταιροs ? θα εχουμε πολλα οφελη, απο ολεs τιs πλευρεs.  θα ειμαστε τα αφεντικα και θα διαλεγουμε και τα κοριτσια. και  μαυρο χρημα καργα.    δεχομαι μονο σοβαρεs προτασειs  στο τηλ..... απο ωρα .... μεχρι.....  :cheesy: PATHOS προσεξε τι θα πειs :2funny:  ειμαι στην φαση τωρα που μου μαθαινουν την δουλεια.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παιδεs πουλιεται ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ .  κανεναs  εθελοντηs συνεταιροs ? θα εχουμε πολλα οφελη, απο ολεs τιs πλευρεs.   θα ειμαστε τα αφεντικα και θα διαλεγουμε και τα κοριτσια. και  μαυρο χρημα καργα.    δεχομαι μονο σοβαρεs προτασειs  στο τηλ..... απο ωρα .... μεχρι.....  :cheesy: PATHOS προσεξε τι θα πειs :2funny:   ειμαι στην φαση τωρα που μου μαθαινουν την δουλεια.
ελα ρε εσυ θα το παρεις?
καλοριζικο ευχομαι , καλες δουλειες :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ελα ρε εσυ θα το παρεις?
καλοριζικο ευχομαι , καλες δουλειες :rockon:
θα σαs εχω και πελατεs?  αρκει να μου λετε τα γουστα σαs και θα ειμαι με το μαστιγιο απο πανω απο τα κοριτσια. ενταξει δεν θελουν και παρα πολλα για τον αερα.  πολυ -πολυ λιγοτερα απο οτι ειχε δωσει η ΝΤΑΡΙΑ για να αγορασει το στουντιο στην ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ.  αν και δεν πρεπει να λεμε καποια πραγματα εδω μεσα γιατι διαβαζονται απο πολλουs και διαφορων ειδων.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
θα σαs εχω και πελατεs?  αρκει να μου λετε τα γουστα σαs και θα ειμαι με το μαστιγιο απο πανω απο τα κοριτσια. ενταξει δεν θελουν και παρα πολλα για τον αερα.  πολυ -πολυ λιγοτερα απο οτι ειχε δωσει η ΝΤΑΡΙΑ για να αγορασει το στουντιο στην ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ.  αν και δεν πρεπει να λεμε καποια πραγματα εδω μεσα γιατι διαβαζονται απο πολλουs και διαφορων ειδων.
διευθυνση μας ειπες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom