master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
andy οταν γυρισες σε καλυψε με πετσετουλα ή η ηταν ελευθερο το οπλο?????
andy, χωρίς να εχω πάει στο μαγαζί αυτό ποτέ , και διαβάζοντας αυτα που έγραψες νομίζω οτι πρέπει να πας μια 2η φορα.
και να πάρεις τον φραπέ σου...τουλάχιστον.. ;)
χαμοs γινεται στα μαγαζια αυτεs τιs μερεs. χθεs που πηγα μιχαλακοπ. 99 στιs 11.30 ειχα παρει αριθμο προτεραιοτηταs. με δεχτηκαν στιs 14.00. τι αγχοs και αυτο,ουτε να γαμ.... με την ησυχια σου δεν γινεται. σημερα παλι στο καλλιρ.48 δεν ειχαν δωματιο. αφου τελικα αδειασε ενα και πηγα,μεχρι να φυγω το κουδουνι δεν σταματησε. μισοντυμενοs εφυγα.σχετικο εχω γραψει για το καλλιροηs.
γαμησε τα παει το δωρο...χαμοs γινεται στα μαγαζια αυτεs τιs μερεs. χθεs που πηγα μιχαλακοπ. 99 στιs 11.30 ειχα παρει αριθμο προτεραιοτηταs. με δεχτηκαν στιs 14.00. τι αγχοs και αυτο,ουτε να γαμ.... με την ησυχια σου δεν γινεται. σημερα παλι στο καλλιρ.48 δεν ειχαν δωματιο. αφου τελικα αδειασε ενα και πηγα,μεχρι να φυγω το κουδουνι δεν σταματησε. μισοντυμενοs εφυγα.σχετικο εχω γραψει για το καλλιροηs.
SSGT-i τωρα τρωω το δωρο,του 2010.το φετεινο το ειχα ξοδεψει το 2008. πωs γινεται αυτο? και ομωs γινεται φιλε.γαμησε τα παει το δωρο...
SSGT-i τωρα τρωω το δωρο,του 2010.το φετεινο το ειχα ξοδεψει το 2008. πωs γινεται αυτο? και ομωs γινεται φιλε.
καλα μασαζογαμισια 2010!!!
eurobank μασαζοδανειο.SSGT-i τωρα τρωω το δωρο,του 2010.το φετεινο το ειχα ξοδεψει το 2008. πωs γινεται αυτο? και ομωs γινεται φιλε.
παιδιά καλησπέρα πήγα εχθές κ48 περασσα με την milf δεν θυμάμαι όνομά Ρωσίδα ψήλη με μακρι μαύρο μαλλί φορούσε ζαρτιέρες και μπότα μασάζ πολλή καλό επίσης μπριζόλα εξαιρετική το κάλο είναι οτι σου μιλάει στον πληθυντικό πολλη κάλλη
...ξυσου..ξυσου...κατι θα σκεφτεις!