Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΟΛΕΣ ''μπριζολιάζονται''. Ακόμα και αυτές που δεν παέι το μυαλό κανενός και δηλώνουν ρητα το αντιθετο (πχ.΅Ερικα, ποδειδώνος). τρόπο και συστημα θελει.

για πές για έρικα....πότε πήγες τελευταία φορά από εκεί?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Χθεσινή επίσκεψη Καλλιρόης 48.
Παρέλαση από πολλά τεμάχια, (είναι εντυπωσιακό πάντως, το πόσες κοπέλες έχει το εν λόγο ίδρυμα) όπου τελικά κατέληξα να πάρω διπλό, (που το είχα καημό) τις Μαριάννα και Ντίνα.
Την Μαριάννα την ήξερα αφού την έχω πάρει αρκετές φορές (κάνει καταπληκτική ακάποτη πίπα) ενώ την Ντίνα την πήρα για πρώτη φορά.
Από μασάζ η Μαριάννα ....απλά δεν ξέρει... ή δεν θέλει να μάθει (κάποια πολύ μικρή βελτίωση είδα, αλλά απέχει πολύ από το άθλημα του μασάζ), ενώ η Ντίνα έκανε πιο φιλότιμες προσπάθειες, και τέλος πάντων, τα πήγε πολύ καλύτερα από την Μαριάννα.
Συνολικό χρόνο ταυτόχρονου μασάζ και από τις 2 κορασίδες ....maximum 15 λεπτά..!.. (η γνωστή του ιδρύματος ξεπέτα)
Και έρχομαι στο "διπλό"
ΓΑΜΑΤΟ!!!
Οι κοπέλες τα έκαναν όλα μεταξύ τους, και με πολύ ...ζήλο!
Πραγματικά με έφτιαξαν άγρια, και δεν άργησα να τις περιλούσω με το σπέρμα μου επάνω στα γονατισμένα κορμιά και των δύο.
160€ το διπλό, και καλές γιορτές να έχουμε.
σωστοστ!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
νεο τεμάχιο εις Κηφισίας 18, Ελληνις μελαχροινη mature, λιγο ξεχειλη

και παντα μανταμ Ρενα σταθερη αξια, ρωσομιλφ ανω των -αντα προς -ηντα , τεχνη και παθος
σιγουρακι επιλογη για μιλφακιδες μονο

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά αντί για ματζαγριωτακη βρέθηκα καλλιρροης 85,είχα να περάσω καιρό και είπα να κοψω κίνηση. Αρκετά τεμάχια αλλά πολύ 2ο-τρίτα ρε γαμωτο και βγάζω παράπονο γιατί σαν χώρος είναι γαματος! Τέλος πάντων πάμε στο δια ταύτα,επιλογη μου ήταν ένα κοντοπουτανο μικρό καυλοραπανο ονόματι Γιάννα,παίδες τά´παιξα!!! Το γκομενακι είναι μέσα στην καυλα,25 λεπτά μασάζ περίπου 7/10 (είπαμε είναι μικρή δεν κάνει και το μασάζ της ζανας) στο τελειωμα ανέβηκε στον πάγκο εργασίας και είχαμε κανένα 3λεπτο body to body και στη συνέχεια πήγε να μου τον φάει! Το κοριτσάκι γαμιεται από καυλα και αυτό είναι φανερό,πολύ καλό στοματικο,Βαθύ και υγρό. Στο κυρίως πιάτο πολλές εναλλαγές στάσεων και τρομερή συμμετοχή. Το κοριτσάκι είναι κοντουλα,όχι ιδιαίτερα όμορφο αλλά γκυκουλα με πουτανια στο μάτι,αλλα φίλοι μου αξίζει την προσοχή μας γιατί έχουν μείνει λίγοι παίχτες που την ιδρωνουν τη φανέλα!! Ελπίζω να βοηθησα,καλό βράδυ σε όλους!

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά αντί για ματζαγριωτακη βρέθηκα καλλιρροης 85,είχα να περάσω καιρό και είπα να κοψω κίνηση. Αρκετά τεμάχια αλλά πολύ 2ο-τρίτα ρε γαμωτο και βγάζω παράπονο γιατί σαν χώρος είναι γαματος! Τέλος πάντων πάμε στο δια ταύτα,επιλογη μου ήταν ένα κοντοπουτανο μικρό καυλοραπανο ονόματι Γιάννα,παίδες τά´παιξα!!! Το γκομενακι είναι μέσα στην καυλα,25 λεπτά μασάζ περίπου 7/10 (είπαμε είναι μικρή δεν κάνει και το μασάζ της ζανας) στο τελειωμα ανέβηκε στον πάγκο εργασίας και είχαμε κανένα 3λεπτο body to body και στη συνέχεια πήγε να μου τον φάει! Το κοριτσάκι γαμιεται από καυλα και αυτό είναι φανερό,πολύ καλό στοματικο,Βαθύ και υγρό. Στο κυρίως πιάτο πολλές εναλλαγές στάσεων και τρομερή συμμετοχή. Το κοριτσάκι είναι κοντουλα,όχι ιδιαίτερα όμορφο αλλά γκυκουλα με πουτανια στο μάτι,αλλα φίλοι μου αξίζει την προσοχή μας γιατί έχουν μείνει λίγοι παίχτες που την ιδρωνουν τη φανέλα!! Ελπίζω να βοηθησα,καλό βράδυ σε όλους!

Οντως αυτη η Γιαννα (η Αννα),ειναι σκετη καυλα! :tits:Νομιζεις οτι γαμας γκομενα που ειναι τρελη και παλαβη με τη παρτη σου! :fuck2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
Οντως αυτη η Γιαννα (η Αννα),ειναι σκετη καυλα! :tits:Νομιζεις οτι γαμας γκομενα που ειναι τρελη και παλαβη με τη παρτη σου! :fuck2:

Θά συμφωνήσω σε όλα......... agiana εγώ στό είπα αλλά δέν μέ πίστεψες
γιά τήν πιτσιρίκα... τραβήξου τώρα!!!!!!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Ωραίο review φίλε μου και να περνάς πάντα καλά! Το θέμα όμως με το ίδρυμα Κ.85 είναι ότι μέχρι και πριν δύο μήνες τουλάχιστον έπρεπε να πηγαίνεις τρείς φορές για να σου ανοίξουν τη πόρτα (τη κάτω) τη μία! Για :police: σίγουρα δεν με περάσαν καθ'ότι όταν έμπαινα είχα πλήρη περιποίηση.. Ελπίζω να στρώσαν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ωραίο review φίλε μου και να περνάς πάντα καλά! Το θέμα όμως με το ίδρυμα Κ.85 είναι ότι μέχρι και πριν δύο μήνες τουλάχιστον έπρεπε να πηγαίνεις τρείς φορές για να σου ανοίξουν τη πόρτα (τη κάτω) τη μία! Για :police: σίγουρα δεν με περάσαν καθ'ότι όταν έμπαινα είχα πλήρη περιποίηση.. Ελπίζω να στρώσαν

Τρειs  φορεs?????????????????
Ματακι δεν...εκλεισεs???
Το ...τριs εξ αμαρτειν ουκ ανδροs σοφου :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το ίδρυμα της Κ85 είναι,και σαν χώρος και σαν προσωπικό,απο τα καλύτερα της πιάτσας.Η σερίφισσα (Ντάλη) είναι πάντα φιλική,δεν μασάει τα λόγια της και όταν σου συστήσει κάτι είναι γκαραντί...

Η Αννα που λέτε είναι εξαιρετική.Ελειπε για ένα διάστημα,διοτι είχε σπάσει το πόδι της.Είναι Ρωσσίδα,αλλά μιλάει καλά Ελληνικά.Προσέχει τον πελάτη,είναι φιλική,δεν βιάζεται και...τα κάνει όλα....Ελπίζω να μην χαλάσει στην πορεία....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Τρειs  φορεs?????????????????
Ματακι δεν...εκλεισεs???
Το ...τριs εξ αμαρτειν ουκ ανδροs σοφου :2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε, τη μία ανοίξαν δύο δεν ανοίξαν = δις εξ αμαρτειν! Εξάλου γι'αυτό το λόγο το έκοψα το εν λόγω ίδρυμα.  :grin:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το εχω ακουσει απο πολλους αυτο το προβλημα και καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να ξαναπας,απλα εγω εχω την τυχη να ξερω την νταλη απο τοτε που ειχε το μαγαζι στην παραλια κι ετσι δεν ειχα ποτε προβλημα.
αν μπορουμε οι υπολοιποι που την ξερουμε να κανουμε κατι για να το αντιμετωπισουμε :think:
εαν υπαρχει καμια προταση να την ακουσουμε,αλλα παντα με ασφαλη τροπο μην εχουμε και τιποτα προβληματα :thumbsup:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το εχω ακουσει απο πολλους αυτο το προβλημα και καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να ξαναπας,απλα εγω εχω την τυχη να ξερω την νταλη απο τοτε που ειχε το μαγαζι στην παραλια κι ετσι δεν ειχα ποτε προβλημα.

εγω, στη παραλία, χρονια πριν, την έπερνα κιόλας οταν δουλευε. αριστο μασαζ και στωμα. και ας ηταν η μεγαλύτερη εκει.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω, στη παραλία, χρονια πριν, την έπερνα κιόλας οταν δουλευε. αριστο μασαζ και στωμα. και ας ηταν η μεγαλύτερη εκει.
εγω κι εκει σεριφισα την γνωρισα,δεν ηξερα οτι το δουλευε το θεμα.
λες να της προτεινω τωρα κανενα μπουλκουμε?
οχι τιποτα αλλο αλλα δειχνει να το κατεχει το αθλημα! :pipa2:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Παλικαρια..μια ερωτηση..
το βραδυ μεχρι τί ωρα ειναι ανοιχτα τα μασατζιδικα?

ant0n

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ξερει κανεις μασατζιδικο τις προκοπής κοντά στην Καλλιθέα για σεξ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom