You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)
απο μεθαυριο φρατζη 4,τωρα τα υπολοιπα δε ξερω...Χρόνια πολλά και λαδωμένα.
Ξέρει καποιος αν θα λειτουργουν τα σωματοτριβεια αυτες τις αγιες μερες?
Αφού έστειλα τη γυναίκα μου στη μάνα της μιας και μετά από μερικά χρόνια γάμου το ειδύλιο κατήντησε περίπτερο (που έλεγε και ο Σάκης Μπουλάς σε ένα τραγούδι του, για τους πιο παλιούς), είπα να ξαναβγώ στη γύρα μετά από αρκετά χρόνια. Μαγαζιά ήρθαν κι έφυγαν και ελάχιστα σταθερά. Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολεμιστές που μας κρατούν ενήμερους για τα άχρηστα χρόνια (γάμος) της απουσίας μερικών κατάπτυστων (εγώ).Είδα και νέα ιστοσελίδα (σούπερ) διάβασα φουλ. Το κακό είναι πως κάθε ανάγνωση σε φτιάχνει και σημαίνει κατάθεση μηνιάτικου. Δεν πειράζει, καλύτερα εκεί παρά στην άχρηστη (πρώην). Θα βγω στη γύρα σύντομα και θα ενημερώσω κι εγώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σε δύσκ-κωλους καιρούς δεν είναι να πετάς χρήμα.
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε εισαι σοβαρος???εαν δεν θες μασαζ πηγαινε σε μπουρδελο...τι σε αναβει οτι φορανε ρουχα και μετα γδυνονται???
ετσι χαλαει η πιατσα...ασε που σε μασατζιδικα δουλευουν υποτιθεται πιο ασχημες απο οσο σε στουντιο...βεβαια με ερευνα βρισκεις και καλυτερες αλλα θελει να χεις ορεξη και χρονο
απλα δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω τι παιζεται... αλλα και αλλοι συναγωνιστες μου ειπαν πως γενικα στα μασατζιδικα ειναι χειροτερες απο οτι στα studio... αρα δεν εχω λογο να παω σε μασατζιδικο.. thx παντως για την κατατοπιση
απλα δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω τι παιζεται... αλλα και αλλοι συναγωνιστες μου ειπαν πως γενικα στα μασατζιδικα ειναι χειροτερες απο οτι στα studio... αρα δεν εχω λογο να παω σε μασατζιδικο.. thx παντως για την κατατοπιση
Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αφού έστειλα τη γυναίκα μου στη μάνα της μιας και μετά από μερικά χρόνια γάμου το ειδύλιο κατήντησε περίπτερο (που έλεγε και ο Σάκης Μπουλάς σε ένα τραγούδι του, για τους πιο παλιούς), είπα να ξαναβγώ στη γύρα μετά από αρκετά χρόνια. Μαγαζιά ήρθαν κι έφυγαν και ελάχιστα σταθερά. Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολεμιστές που μας κρατούν ενήμερους για τα άχρηστα χρόνια (γάμος) της απουσίας μερικών κατάπτυστων (εγώ).Είδα και νέα ιστοσελίδα (σούπερ) διάβασα φουλ. Το κακό είναι πως κάθε ανάγνωση σε φτιάχνει και σημαίνει κατάθεση μηνιάτικου. Δεν πειράζει, καλύτερα εκεί παρά στην άχρηστη (πρώην). Θα βγω στη γύρα σύντομα και θα ενημερώσω κι εγώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σε δύσκ-κωλους καιρούς δεν είναι να πετάς χρήμα.
Σε βρίσκω πολύ ... φορτσάτο!!!
Καλώς ήρθες και και γερή ... συνέχεια ;)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αχ ποσο θαθελα ναμαι στη θεση σου.....Αφού έστειλα τη γυναίκα μου στη μάνα της μιας και μετά από μερικά χρόνια γάμου το ειδύλιο κατήντησε περίπτερο (που έλεγε και ο Σάκης Μπουλάς σε ένα τραγούδι του, για τους πιο παλιούς), είπα να ξαναβγώ στη γύρα μετά από αρκετά χρόνια. Μαγαζιά ήρθαν κι έφυγαν και ελάχιστα σταθερά. Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολεμιστές που μας κρατούν ενήμερους για τα άχρηστα χρόνια (γάμος) της απουσίας μερικών κατάπτυστων (εγώ).Είδα και νέα ιστοσελίδα (σούπερ) διάβασα φουλ. Το κακό είναι πως κάθε ανάγνωση σε φτιάχνει και σημαίνει κατάθεση μηνιάτικου. Δεν πειράζει, καλύτερα εκεί παρά στην άχρηστη (πρώην). Θα βγω στη γύρα σύντομα και θα ενημερώσω κι εγώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σε δύσκ-κωλους καιρούς δεν είναι να πετάς χρήμα.
ξεκινα απο μπουμπουλινας(επανασταση)με μαρσυ και μετα καπακι στουρναρη Ζανα και οτι βγαλει η τρατα.......αντε και καλη χρονια!!!!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
απολυτως τιποτα....σήμερα είναι ανοιχτό κανένα; σιγά μην είναι ε;
απο αυριο και αυτο επιλεκτικααπολυτως τιποτα....
ενα πραγμα θα σου πω, ξεκινα απο τα μασαζ και μεινε στα μασαζ, και ψαχτο. δεν συγκρινεται με τιποτα, αν ειναι λιγο πιο ομορφεs στα studio, με τα 15 λεπτα τουs, και με την συμμετοχη που εχουν οι περισσοτερεs σαν ψυγεια. εγω γυριζω εδω και 25 χρονια, αλλα τα 3 τελευταια που παω στα μασαζ, εχω τιs καλυτερεs αναμνησειs. οτι θεs, το εχειs, με το καταλληλο τιμημα βεβαια.απλα δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω τι παιζεται... αλλα και αλλοι συναγωνιστες μου ειπαν πως γενικα στα μασατζιδικα ειναι χειροτερες απο οτι στα studio... αρα δεν εχω λογο να παω σε μασατζιδικο.. thx παντως για την κατατοπιση
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ενα πραγμα θα σου πω, ξεκινα απο τα μασαζ και μεινε στα μασαζ, και ψαχτο. δεν συγκρινεται με τιποτα, αν ειναι λιγο πιο ομορφεs στα studio, με τα 15 λεπτα τουs, και με την συμμετοχη που εχουν οι περισσοτερεs σαν ψυγεια. εγω γυριζω εδω και 25 χρονια, αλλα τα 3 τελευταια που παω στα μασαζ, εχω τιs καλυτερεs αναμνησειs. οτι θεs, το εχειs, με το καταλληλο τιμημα βεβαια.
έτσι είναι πάνω κάτω,αλλά με λίγες εξαιρέσεις οι κοπέλες είναι από μέτριες εώς μπάζα.
πουτσομουνοχειλαδεςενα πραγμα θα σου πω, ξεκινα απο τα μασαζ και μεινε στα μασαζ, και ψαχτο. δεν συγκρινεται με τιποτα, αν ειναι λιγο πιο ομορφεs στα studio, με τα 15 λεπτα τουs, και με την συμμετοχη που εχουν οι περισσοτερεs σαν ψυγεια. εγω γυριζω εδω και 25 χρονια, αλλα τα 3 τελευταια που παω στα μασαζ, εχω τιs καλυτερεs αναμνησειs. οτι θεs, το εχειs, με το καταλληλο τιμημα βεβαια.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Χρονια πολλα και απο μενα.
Οι λατρεις του μασαζ ειναι και λιγο ανωμαλοι τοχουμε ξαναπει αυτο
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
Αλλα η καυλα ειδικα οταν καποια ειναι "δυσκολη" και αρχιζει
να βγαζει τα ρουχα ειναι ανειπωτη!!!
Προχθες ενα μαλακισμενο πηγε και γδυθηκε εκτος οπτικου μου πεδιου
Φυσικα τοκραξα.
Οι στουντιαδες ας μην μπερδευουν τα στουντιος με τα μασαζ!
Οι λατρεις του μασαζ ειναι και λιγο ανωμαλοι τοχουμε ξαναπει αυτο
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
Αλλα η καυλα ειδικα οταν καποια ειναι "δυσκολη" και αρχιζει
να βγαζει τα ρουχα ειναι ανειπωτη!!!
Προχθες ενα μαλακισμενο πηγε και γδυθηκε εκτος οπτικου μου πεδιου
Φυσικα τοκραξα.
Οι στουντιαδες ας μην μπερδευουν τα στουντιος με τα μασαζ!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
χρινια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 764K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66