Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπορει να μη θυμαμαι anyway αω θελετε να ρωτησετε κατι παμε στο θρεντ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
To γράφει και στο thread ρε παιδιά.[size=20pt]56[/size]

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη Καλλιρόης 48.
Παρέλαση από πολλά τεμάχια, (είναι εντυπωσιακό πάντως, το πόσες κοπέλες έχει το εν λόγο ίδρυμα) όπου τελικά κατέληξα να πάρω διπλό, (που το είχα καημό) τις Μαριάννα και Ντίνα.
Την Μαριάννα την ήξερα αφού την έχω πάρει αρκετές φορές (κάνει καταπληκτική ακάποτη πίπα) ενώ την Ντίνα την πήρα για πρώτη φορά.
Από μασάζ η Μαριάννα ....απλά δεν ξέρει... ή δεν θέλει να μάθει (κάποια πολύ μικρή βελτίωση είδα, αλλά απέχει πολύ από το άθλημα του μασάζ), ενώ η Ντίνα έκανε πιο φιλότιμες προσπάθειες, και τέλος πάντων, τα πήγε πολύ καλύτερα από την Μαριάννα.
Συνολικό χρόνο ταυτόχρονου μασάζ και από τις 2 κορασίδες ....maximum 15 λεπτά..!.. (η γνωστή του ιδρύματος ξεπέτα)
Και έρχομαι στο "διπλό"
ΓΑΜΑΤΟ!!!
Οι κοπέλες τα έκαναν όλα μεταξύ τους, και με πολύ ...ζήλο!
Πραγματικά με έφτιαξαν άγρια, και δεν άργησα να τις περιλούσω με το σπέρμα μου επάνω στα γονατισμένα κορμιά και των δύο.
160€ το διπλό, και καλές γιορτές να έχουμε.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
δεν εχω παει ποτε σε μασατζίδικο (δεν μου αρέσει να μου κάνουν και μασάζ), πήγε ένας φίλος όμως στο Θησέως 91 και μου είπε πως πέρασε super και ότι είχε καλά κομμάτια κτλ.

βέβαια δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στο γούστο του μιας και ειναι λίγο σαβουρογάμης... ξέρει κανείς να μου πει για το συγκεκριμένο τι λένε οι γκόμενες που έχει μέσα ;;;

επίσης μου ειπε πως εδωσε 80 euro και το γάμισε το μωράκι που του έκανε μασάζ.. τόσο φθηνά είναι ;;;

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εχει και πιο φθηνα καταστηματα αλλα και 80 δεν ειναι λιγα ολα ειναι
αναλογα τις υπηρεσιες καθαρος χωρος καλο μασαζ καλη  :pipa2: και καλο :fuck1:
ετσι δεν ειναι?

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εχει και πιο φθηνα καταστηματα αλλα και 80 δεν ειναι λιγα ολα ειναι
αναλογα τις υπηρεσιες καθαρος χωρος καλο μασαζ καλη  :pipa2: και καλο :fuck1:
ετσι δεν ειναι?

σε σχέση με CT 200-300 τα 80 δεν ειναι τπτ. αλλα το θέμα είναι οι γκόμενες στα μασατζίδικα πλησιάζουν καθόλου σε εμφάνιση αυτές των CT ή έστω CG ;;; ή μιλάμε για πολύ χειρότερες καταστάσεις ;;;

επίσης (κάτι που δεν ξέρω) εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν μασάζ... γίνετε αν παω να τους πω να το παρακάμψουμε και να πάμε στο κυρίος πιάτο ??? (φυσικά ότι λεφτά ήταν να πάρουν για το μασαζ και τα extra θα τα πάρουν)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=Swordmaster link=topic=36.msg1530154#msg1530154 date=126158413
επίσης (κάτι που δεν ξέρω) εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν μασάζ... γίνετε αν παω να τους πω να το παρακάμψουμε και να πάμε στο κυρίος πιάτο ??? (φυσικά ότι λεφτά ήταν να πάρουν για το μασαζ και τα extra θα τα πάρουν)
[/quote]  αλλο που δεν θελουν. αφου κανονταs μασαζ,ειναι σαν να ειναι σε καταναγκαστικα εργα. ενω ετσι,θα δειξουν τιs iκανοτητεs  τουs και γρηγορα και θα ειναι και ξεκουραστεs

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.442
Πόντοι
5.595
σε σχέση με CT 200-300 τα 80 δεν ειναι τπτ. αλλα το θέμα είναι οι γκόμενες στα μασατζίδικα πλησιάζουν καθόλου σε εμφάνιση αυτές των CT ή έστω CG ;;; ή μιλάμε για πολύ χειρότερες καταστάσεις ;;;

Δοκίμασε μια βόλτα μπουμπουλινας. Ποιότητα cg τη πιάνει άνετα, όσο για την παράκαμψη του μασάζ θα την δεχτούν με μεγάλη ικανοποίηση. Φυσικά, υπηρεσίες ct cg cc κτλπ μην περιμένεις στο συγκεκριμένο ίδρυμα...  ;)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Δοκίμασε μια βόλτα μπουμπουλινας. Ποιότητα cg τη πιάνει άνετα, όσο για την παράκαμψη του μασάζ θα την δεχτούν με μεγάλη ικανοποίηση. Φυσικά, υπηρεσίες ct cg cc κτλπ μην περιμένεις στο συγκεκριμένο ίδρυμα...  ;)

μπουμπουλίνας πόσο ;; και σε ποια περιοχή ;;

για το θησέως 91 έχουμε κανένα review ;;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για το Θησέως 91 (!) δεν νομίζω να υπάρχει review γιατί δεν υπάρχει μασαζίδικο εκεί.

Έχει αρκετά στη Θησέως - υποθέτω λες Καλλιθέα, Ταύρο - από μέτρια έως χάλια σχεδόν όλα.

Για Μπουμπουλίνας 4, υπάρχει ενημερωμένο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,68118.225]εδώ[/url].

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Για το Θησέως 91 (!) δεν νομίζω να υπάρχει review γιατί δεν υπάρχει μασαζίδικο εκεί.

Έχει αρκετά στη Θησέως - υποθέτω λες Καλλιθέα, Ταύρο - από μέτρια έως χάλια σχεδόν όλα.

Για Μπουμπουλίνας 4, υπάρχει ενημερωμένο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,68118.225]εδώ[/url].

μηπως εννοει 31;;;

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
[quote author=Swordmaster link=topic=36.msg1530154#msg1530154 date=126158413
  αλλο που δεν θελουν. αφου κανονταs μασαζ,ειναι σαν να ειναι σε καταναγκαστικα εργα. ενω ετσι,θα δειξουν τιs iκανοτητεs  τουs και γρηγορα και θα ειναι και ξεκουραστεs
ρε φιλε εισαι σοβαρος???εαν δεν θες μασαζ πηγαινε σε μπουρδελο...τι σε αναβει οτι φορανε ρουχα και μετα γδυνονται???
ετσι χαλαει η πιατσα...ασε που σε μασατζιδικα δουλευουν υποτιθεται πιο ασχημες απο οσο σε στουντιο...βεβαια με ερευνα βρισκεις και καλυτερες αλλα θελει να χεις ορεξη και χρονο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε φιλε εισαι σοβαρος???εαν δεν θες μασαζ πηγαινε σε μπουρδελο...τι σε αναβει οτι φορανε ρουχα και μετα γδυνονται???
ετσι χαλαει η πιατσα...ασε που σε μασατζιδικα δουλευουν υποτιθεται πιο ασχημες απο οσο σε στουντιο...βεβαια με ερευνα βρισκεις και καλυτερες αλλα θελει να χεις ορεξη και χρονο
τι ανωμαλιες κουβαλαει ο καθενας

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Σημερινη επισκεψη στην δημοσθενους 116-118.μια θεραπευτρια,μετριας εμφανισης η οποια μπηκε κατευθειαν στο ψητο.κοστος 60 ευουρα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σημερινη επισκεψη στην δημοσθενους 116-118.μια θεραπευτρια,μετριας εμφανισης η οποια μπηκε κατευθειαν στο ψητο.κοστος 60 ευουρα.

μακρια επιγραφη βαλαμε CLOSED BY BOURDELA

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
(Άσχετο στο thread αλλά επίκαιρο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom