You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (7 μέλη και 87 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εχω να παω πανω απο 1 χρονο και ολα αυτα μου ακουγοντα πολυ περιεργα
δεν ξερω τι παθανε εκει οι τυπισεις
επιβεβαιώνω και εγώ,δεν χρειάζεται να πάς ζέρο....μάλιστα η μαλακία που τους χτυπάει εκεί ξεπερνά κάθε όριο......πάω τις προάλλες(παλιός πελάτης με ξέρει εννοείται η ίνγκα)και παίρνω κανονικά την εύα και όλα μιά χαρά...τρομερη συμμετοχή κλπ.....ξαναπάω μετά από 3 μέρες και διαλέγω λία.....μιάς και η εύα εργαζόταν.....και με ρωτάει η ίνγκα..."έχεις ξανακάνει με λία?" και λέω..."πού κολλάει αυτό? "...τέσπα...μου λέει να στην φέρω να το συζητήσετε.... ..τί να συζητήσουμε της λέω?το κυπριακό?καλά..φέρτην....και έρχεται η τύπισσα και μου λέει μόνο μασάζ κλπ....της απευθύνω το λόγο και της λέω.."καλά πλάκα μας κάνεις κορίτσι μου?"και τί μου απαντά?....κοίτα να δείς εγώ κάνω μόνο μασάζ...
της λέω....δεν με θυμάσαι?μου λέει...όχι...(εν τω μεταξύ ξέχασα να πώ ότι την είχα πάρει προ 2 εβδομάδων ντουέτο με εύα)....και σηκώνομαι και την πουλεύω.....
ερώτηση......μήπως πίνουν ληγμένο κακάο μερικές και τους πειράζει τη μνήμη?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εμένα προ ολίγων ημερών εκεί, παρόλο που κατέστησα σαφές ότι είμαι φαν του σπορ, μου είπαν μόνο μασάζ με 60€ και δεν ρίσκαρα
επιβεβαιώνω και εγώ,δεν χρειάζεται να πάς ζέρο....μάλιστα η μαλακία που τους χτυπάει εκεί ξεπερνά κάθε όριο......πάω τις προάλλες(παλιός πελάτης με ξέρει εννοείται η ίνγκα)και παίρνω κανονικά την εύα και όλα μιά χαρά...τρομερη συμμετοχή κλπ.....ξαναπάω μετά από 3 μέρες και διαλέγω λία.....μιάς και η εύα εργαζόταν.....και με ρωτάει η ίνγκα..."έχεις ξανακάνει με λία?" και λέω..."πού κολλάει αυτό? "...τέσπα...μου λέει να στην φέρω να το συζητήσετε.... ..τί να συζητήσουμε της λέω?το κυπριακό?καλά..φέρτην....και έρχεται η τύπισσα και μου λέει μόνο μασάζ κλπ....της απευθύνω το λόγο και της λέω.."καλά πλάκα μας κάνεις κορίτσι μου?"και τί μου απαντά?....κοίτα να δείς εγώ κάνω μόνο μασάζ...
της λέω....δεν με θυμάσαι?μου λέει...όχι...(εν τω μεταξύ ξέχασα να πώ ότι την είχα πάρει προ 2 εβδομάδων ντουέτο με εύα)....και σηκώνομαι και την πουλεύω.....
μαζουτ καινε
Επισκέπτης
επιβεβαιώνω και εγώ,δεν χρειάζεται να πάς ζέρο....μάλιστα η μαλακία που τους χτυπάει εκεί ξεπερνά κάθε όριο......πάω τις προάλλες(παλιός πελάτης με ξέρει εννοείται η ίνγκα)και παίρνω κανονικά την εύα και όλα μιά χαρά...τρομερη συμμετοχή κλπ.....ξαναπάω μετά από 3 μέρες και διαλέγω λία.....μιάς και η εύα εργαζόταν.....και με ρωτάει η ίνγκα..."έχεις ξανακάνει με λία?" και λέω..."πού κολλάει αυτό? ...τέσπα...μου λέει να στην φέρω να το συζητήσετε.... ..τί να συζητήσουμε της λέω?το κυπριακό?καλά..φέρτην....και έρχεται η τύπισσα και μου λέει μόνο μασάζ κλπ....της απευθύνω το λόγο και της λέω.."καλά πλάκα μας κάνεις κορίτσι μου?"και τί μου απαντά?....κοίτα να δείς εγώ κάνω μόνο μασάζ...
Κοίτα το θέμα το έχεις φαίνεται μόνο εσύ και μερικές χιλιάδες άλλοι.
Όλοι εκτός από τον ... zero tolerance ο οποίος παντού και γαμάει και φραπάει ...
Εγώ πάντως και ο συναγωνιστής heelover (που πηγε στο ξεκάρφωτο) φάγαμε με την πρώτη...
μήπως έχεις βλακόφατσα ρε Λάκη και σε δουλεουν στα μασατζίδικα?
α στα να πάνε στο διαλο αφού δεν το έχεις , γυρνα το στο cg
Μάλλον έχεις και εσύ βλακόφατσα , όπως και μερικά εκατομύρια άλλοι που την έχουν πατήσει σε μασατζίδικα και δεν γάμησαν.Με λαμπρή εξαίρεση πάντως τον zero tolerance για να μην ξεχνιόμαστε.
Οπότε το θέμα "Μασατζίδικα που δεν ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΠΑΣ" πρέπει να προστεθεί στον τίτλο "Αν δεν είσαι ο Zero Tolerance".
Εδώ που τα λέμε τα θέματα για το που γαμάς , που φραπάς και που ούτε γαμάς ούτε φραπάς αφορούν όλους τους υπολοίπους , πλην του Zero Tolerance , ο οποίος δεν έχει βλακόφατσα
οπότε όπου πάει , γαμάει και δέρνει.μήπως έχεις βλακόφατσα ρε Λάκη και σε δουλεουν στα μασατζίδικα?
Και στο spa της Μεγάλης Βρεταννίας να παει ας πούμε ,
θα γαμήσει τη γκόμενα που του κάνει μασάζ και αφού την ξεφτυλίσει στον πούτσο,
θα του πει:
"Μεγάλε Zero Tolerance, που δεν έχεις βλακόφατσα" να φέρω να γαμήσεις και την αδελφή μου λίγο , διψάει για πούτσο τεράστιε"
ινκα μιγα κε αρχιδιεσ
τιν κορινα που θα βρο!?
τιν κορινα προην φοκιονοσ κε ιμβρου
που το γραφι ο ζερο πριν
ο αλλοσ το παη φιρι φιρι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
λάκη δεν είναι ακριβώς έτσι....στη δική μου περίπτωση είναι θέμα καψίματος κακάο όπως και σε μαγαζιά στύλ δημοκρίτου....στη δική σου περίπτωση είναι θέμα ότι δεν σε ήξεραν και θέλουν λίγο παραπάνω γνωριμία....όλα αυτά είναι συνέπεια της ημιπαρανομίας που υπάρχει σε αυτό το γαμωκράτος!σκέψου να πάς και δημοκρίτου...εκεί να δείς γέλιο!
ρωτα και μας μακρια γενικα απο κολονακιλάκη δεν είναι ακριβώς έτσι....στη δική μου περίπτωση είναι θέμα καψίματος κακάο όπως και σε μαγαζιά στύλ δημοκρίτου....στη δική σου περίπτωση είναι θέμα ότι δεν σε ήξεραν και θέλουν λίγο παραπάνω γνωριμία....όλα αυτά είναι συνέπεια της ημιπαρανομίας που υπάρχει σε αυτό το γαμωκράτος!σκέψου να πάς και δημοκρίτου...εκεί να δείς γέλιο!
Επισκέπτης
Στη Δημοκρίτου δεν θα πήγαινα.στη δική σου περίπτωση είναι θέμα ότι δεν σε ήξεραν και θέλουν λίγο παραπάνω γνωριμία....όλα αυτά είναι συνέπεια της ημιπαρανομίας που υπάρχει σε αυτό το γαμωκράτος!σκέψου να πάς και δημοκρίτου...εκεί να δείς γέλιο!
Και αν πήγαινα και δεν "έπαιζε" κάτι , θα το δεχόμουν πιο φυσιολογικά ,
θα έλεγα πιο αδελφίστικο μασατζίδικο , θέλουν να γίνεις αγαπούλης-σπονσορας πρώτα κτλ. Ενώ δίπλα στη Φυλής , είναι χοντρό να έχουν τέτοιες προσδοκίες.
Από την άλλη το στυλ μου φέρνει λίγο σε μπάτσο (όπως ξαναέγραψα έχω πεταγμένους μυες σε μπράτσα-στήθος λόγω φανατισμου σε οικιακό πάγκο , χωρίς άλλους μυες έντονους , αλλά από την άλλη παρά είμαι ψηλός για μπάτσος , 1,96), οπότε σε καταστάσεις "ημιπαρανομίας" που λες ίσως να ψαρώνει κάποιες καργιόλες επειδή φοβούνται ότι μπορεί να είμαι μπάτσος.
Ωστόσο σε πολλά άλλα , όπως Λέκκα , Μαρνη , Φραντζή , Καλλιρόης , παλιότερα Σκρά μέχρι και κάτι αισχρά στην Καλλιθέα όπως "Health & Rest" έπαιζε φραπές από την πρώτη και συνήθως προσφερόταν και μπριζόλα , άσχετο αν αρνιόμουν.
Οπότε σίγουρα είναι και θέμα μαγαζιού.
Και φαντάζομαι θα αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση και αλλα παληκάρια , οπότε καλό είναι να υπάρχει ενηέρωση.
Στη Δημοκρίτου δεν θα πήγαινα.
Και αν πήγαινα και δεν "έπαιζε" κάτι , θα το δεχόμουν πιο φυσιολογικά ,
θα έλεγα πιο αδελφίστικο μασατζίδικο , θέλουν να γίνεις αγαπούλης-σπονσορας πρώτα κτλ. Ενώ δίπλα στη Φυλής , είναι χοντρό να έχουν τέτοιες προσδοκίες.
Από την άλλη το στυλ μου φέρνει λίγο σε μπάτσο (όπως ξαναέγραψα έχω πεταγμένους μυες σε μπράτσα-στήθος λόγω φανατισμου σε οικιακό πάγκο , χωρίς άλλους μυες έντονους , αλλά από την άλλη παρά είμαι ψηλός για μπάτσος , 1,96), οπότε σε καταστάσεις "ημιπαρανομίας" που λες ίσως να ψαρώνει κάποιες καργιόλες επειδή φοβούνται ότι μπορεί να είμαι μπάτσος.
Ωστόσο σε πολλά άλλα , όπως Λέκκα , Μαρνη , Φραντζή , Καλλιρόης , παλιότερα Σκρά μέχρι και κάτι αισχρά στην Καλλιθέα όπως "Health & Rest" έπαιζε φραπές από την πρώτη και συνήθως προσφερόταν και μπριζόλα , άσχετο αν αρνιόμουν.
Οπότε σίγουρα είναι και θέμα μαγαζιού.
Και φαντάζομαι θα αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση και αλλα παληκάρια , οπότε καλό είναι να υπάρχει ενηέρωση.
φιλτατε και γω τα ιδια ελεγα μεχρι που με κραζαν μερικοι
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Νομίζω συναγωνιστές ότι χάσαμε την μπάλα.Το δούλεμα και η κριτική μεταξύ μελών φέρνει διχόνοια ,ενώ όλοι ενωμένοι μπορούμε να ρίξουμε μαύρο σε "σφΙΝΓΚΕΣ" και λοιπές. Εμείς έχουμε το πάνω χέρι στην τελική. Κι εγώ συστημένος πήγα στην φωκίωνος από φίλο που έχει φάει όλη την αγελάδα εκεί κι όμως εγώ έφαγα πετσέτα (κι ας μην έχω μπατσόφατσα). Άρα δε σημαίνεο οτι κάποιος πουλάει μούρη ή ο άλλος λέει ψέματα. Αρκεί να αλλάζουμε έγκυρες info
Επισκέπτης
Κι εγώ συστημένος πήγα στην φωκίωνος από φίλο που έχει φάει όλη την αγελάδα εκεί κι όμως εγώ έφαγα πετσέτα (κι ας μην έχω μπατσόφατσα). Άρα δε σημαίνεο οτι κάποιος πουλάει μούρη ή ο άλλος λέει ψέματα. Αρκεί να αλλάζουμε έγκυρες info
Και δεν έχεις φάτσα που μοιάζουν με ασφαλίτη είπες;
Μήπως κι από ηλικία είσαι νεώτερος από μένα , οπότε δεν φαίνεσαι επίσης για ασφαλίτης;
Για πες ... για πες ...
Συμφωνώ απόλυτα. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ,αφορουν το μέσο επισκέπτη του εκάστοτε ιδρύματος , ο οποίος ούτε συστάσεις έχει , ούτε διαφημίζει ότι έχει φόρουμ για πουτάνες , οπότε μπορεί να τάζει καλές κριτικές που θα φέρουν εκατοντάδες σπόνσορες-αγαπούληδες στην κάθε παλιο-πουτάνα , ούτε δείχνει μάγκας-λεφτάς.
Πρέπει να ξέρει αν εκεί που θα πάει ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑΡΙΚΑ ,
αν θα γαμήσει ή αν θα του χαιδεύει μαλακισμένα τις πατούσες η κάθε βρώμα που ήρθε στην Ελλάδα και λίγδωσε το άντερό της , το οποίο στη χώρα της της το γαμούσαν για λίγο ... πληγούρι!
Και δεν έχεις φάτσα που μοιάζουν με ασφαλίτη είπες;
Μήπως κι από ηλικία είσαι νεώτερος από μένα , οπότε δεν φαίνεσαι επίσης για ασφαλίτης;
Για πες ... για πες ...
Συμφωνώ απόλυτα. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ,αφορουν το μέσο επισκέπτη του εκάστοτε ιδρύματος , ο οποίος ούτε συστάσεις έχει , ούτε διαφημίζει ότι έχει φόρουμ για πουτάνες , οπότε μπορεί να τάζει καλές κριτικές που θα φέρουν εκατοντάδες σπόνσορες-αγαπούληδες στην κάθε παλιο-πουτάνα , ούτε δείχνει μάγκας-λεφτάς.
αν θα γαμήσει ή αν θα του χαιδεύει μαλακισμένα τις πατούσες η κάθε βρώμα που ήρθε στην Ελλάδα και λίγδωσε το άντερό της , το οποίο στη χώρα της της το γαμούσαν για λίγο ... πληγούρι!
Δεν χρειάζεται τόσος φανατισμός.
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια.
Πήγες σε ένα μασατζίδικο και δεν έφαγες.
Άραξε.
Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται τόσος φανατισμός.
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια.
Πήγες σε ένα μασατζίδικο και δεν έφαγες.
Το φανατισμό που τον είδες;
Ενημερώνω για το τι συνέβει άλλους ενδιαφερόμενους.
Να ξέρουν οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί μπορεί ... να μην φάνε κι αυτοί.
Ο καθένας κρίνει μόνος του.
Αν τους αρέσει ο τζόγος και η αγωνία (για το αν θα φάει) μπορεί να γουστάρει να πάει.
Αν πάλι εκεί που πληρώνει για να φάει , θέλει να τρώει , μπορεί να μη γουστάρει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.602
- Πόντοι
- 42.697
Κοίτα το θέμα το έχεις φαίνεται μόνο εσύ και μερικές χιλιάδες άλλοι.
Όλοι εκτός από τον ... zero tolerance ο οποίος παντού και γαμάει και φραπάει ...
Μάλλον έχεις και εσύ βλακόφατσα , όπως και μερικά εκατομύρια άλλοι που την έχουν πατήσει σε μασατζίδικα και δεν γάμησαν.Με λαμπρή εξαίρεση πάντως τον zero tolerance για να μην ξεχνιόμαστε.
Οπότε το θέμα "Μασατζίδικα που δεν ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΠΑΣ" πρέπει να προστεθεί στον τίτλο "Αν δεν είσαι ο Zero Tolerance".
Εδώ που τα λέμε τα θέματα για το που γαμάς , που φραπάς και που ούτε γαμάς ούτε φραπάς αφορούν όλους τους υπολοίπους , πλην του Zero Tolerance , ο οποίος δεν έχει βλακόφατσαοπότε όπου πάει , γαμάει και δέρνει.
Και στο spa της Μεγάλης Βρεταννίας να παει ας πούμε ,
θα γαμήσει τη γκόμενα που του κάνει μασάζ και αφού την ξεφτυλίσει στον πούτσο,
θα του πει:
"Μεγάλε Zero Tolerance, που δεν έχεις βλακόφατσα" να φέρω να γαμήσεις και την αδελφή μου λίγο , διψάει για πούτσο τεράστιε"
κλάααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.602
- Πόντοι
- 42.697
Λάκη ξεκόλα το μυαλό σουΚαι δεν έχεις φάτσα που μοιάζουν με ασφαλίτη είπες;
Για πες ... για πες ...
και εγώ έχω φάει άκυρο σε αρκετά μαγαζιά που δεν με ξέρουν.
Δεν δήλωσα ποτε και πουθενα οτι οπου παω γαμάω
Απλά 10+ χρόνια που ασχολουμε μα τα μασάζ ε΄χω βρει το τρόπο να πάιρνω αυτό που θέλω.
Εχει τυχει σε μαγαζί που κάνουν τα πάντα εμένα να μην μου κάνουν τίποτα γιατι με νομιζανε οτι ειμαι μπάτσος
Εχει τύχει να με διωξουν ευγενικα γιατι νομιζαν οτι ειμαι μπάτσος.
επειδή έχω πολύ κοντά μαλλιά και είμαι γυμνασμένος όταν δεν με ξέρουν κλάνουν μέντες οι μασατζούδες.
Εχω φάει και εγώ τόσα χρόνια αρκετές φολές και έτσι εμαθα.
τώρα για το Κύμης, την πρώτη φορά που πήγα η σεριφισα μου έκανε ανακριση 5 λεπτά στο δωμάτιο
της είπα καποια μαγαζι΄λα που είμαι πελάτης και μερικές κοπέλες που γνωρίζω απο μαγαζια που μου ειπε οτι και αυτη έχει κανει μεροκάμματα και την έπεισα, αυτό ηταν όλο.
τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση και κλαψομουνίαση
Επισκέπτης
τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση και κλαψομουνίαση
Τα υπόλοιπα είναι προς γνώσιν και συμμόρφωση των υποψήφιων πελατών.
Αν ρίξουν μαύρο στα μαγαζιά που το παίζουν "δύσκολες" οι πουτάνες ,
θα κλείσουν και θα την πουλέψουν και θα μείνουν μόνο αυτά που
εξυπηρετούν καλά τους ... χύστες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις