You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τελικά το ίδρυμα Φωκίωνος ΠΡΕΠΕΙ να μπεί στα ΔΕΝ. Πήγα για τρίτη φορά, μου ανοίγουν, αστειάκια κτλ με την Ινγκα, όλα καλά. Διαλέγω τεμάχιο, κάνω ντουζάκι και περιμένω στο δωμάτιο. Ανοίγει η πόρτα και μου λέει το τεμάχιο: "Να φύγω και να ξαναέρθω όταν βάλεις το εσώρουχο?" Φώναξα την Ινγκα και της τα έψαλα για να κόψει τις γιατί θα φύγω. Μου είπε οτι δεν επιτρέπεται κάτι άλλο κι έτσι σηκώθηκα κι έφυγα. Αν είναι να σκάσουμε οχτώ 60άρια για ένα φραπέ άσε το κάνω και μόνος μου. Εκτός κι άν άλλος έχει διαφορετική εμπειρία τελευταία. Πάντως είμαι 20 χρόνια παλιός στο τάγμα και κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν. Τι έχετε να πείτε συναγωνιστές?
ρε μεγιστε ζερο γνωριζεις η σεριφ κ 48 αν παλαιοτερα προσφερε υπηρησιες καπου;;;
τι πατουρα ειναι αυτη...μπαινει ανετα σε συγκρητικο δοκιμης και μονη της και με θεοδωρα...
Πληροφορίες για ωράρια και τηλέφωνα μερικών ιδρυμάτων εδώ:
www.cosmopress.gr/category.php?id=2]http://www.cosmopress.gr/category.php?id=2[/url]
www.cosmopress.gr/category.php?id=2]http://www.cosmopress.gr/category.php?id=2[/url]
δε φορτωνειπφφφφφφφ με τη λογοκρισια
κοσμοπρεσσ στα αστερακια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
ρε μεγιστε ζερο γνωριζεις η σεριφ κ 48 αν παλαιοτερα προσφερε υπηρησιες καπου;;;
τι πατουρα ειναι αυτη...μπαινει ανετα σε συγκρητικο δοκιμης και μονη της και με θεοδωρα...
δεν ξερω
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
Τελικά το ίδρυμα Φωκίωνος ΠΡΕΠΕΙ να μπεί στα ΔΕΝ. Πήγα για τρίτη φορά, μου ανοίγουν, αστειάκια κτλ με την Ινγκα, όλα καλά. Διαλέγω τεμάχιο, κάνω ντουζάκι και περιμένω στο δωμάτιο. Ανοίγει η πόρτα και μου λέει το τεμάχιο: "Να φύγω και να ξαναέρθω όταν βάλεις το εσώρουχο?" Φώναξα την Ινγκα και της τα έψαλα για να κόψει τις γιατί θα φύγω. Μου είπε οτι δεν επιτρέπεται κάτι άλλο κι έτσι σηκώθηκα κι έφυγα. Αν είναι να σκάσουμε οχτώ 60άρια για ένα φραπέ άσε το κάνω και μόνος μου. Εκτός κι άν άλλος έχει διαφορετική εμπειρία τελευταία. Πάντως είμαι 20 χρόνια παλιός στο τάγμα και κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν. Τι έχετε να πείτε συναγωνιστές?
εχω να παω πανω απο 1 χρονο και ολα αυτα μου ακουγοντα πολυ περιεργα
δεν ξερω τι παθανε εκει οι τυπισεις
οκδεν ξερω
ρε επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο τι ωρα κλεινουν?
[/quote
αναλογα ποιο
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
πες ενα καλο στο κεντρορε επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο τι ωρα κλεινουν?
[/quote
αναλογα ποιο
μπουμπουλινας 4
εμένα προ ολίγων ημερών εκεί, παρόλο που κατέστησα σαφές ότι είμαι φαν του σπορ, μου είπαν μόνο μασάζ με 60€ και δεν ρίσκαρα
ο τροπος παιζει ρολο
καθώς πρέπει ο τρόπος με πειθώ, άνεση, σαβουάρ βίβρ κλπ ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66