Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τις δυο τελευταιες εβδομαδες ειδα να αναφερονται νεα καταστηματα.
Παρακαλω να φτιαχνεται και νεο θεμα για καθε νεο καταστημα,
ωστε η ενημερωση να ειναι πολυποικιλη και διαφανης.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μεγιστε ζερο γνωριζεις η σεριφ κ 48 αν παλαιοτερα προσφερε υπηρησιες καπου;;;
τι πατουρα ειναι αυτη...μπαινει ανετα σε συγκρητικο δοκιμης και μονη της και με θεοδωρα...

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά το ίδρυμα Φωκίωνος ΠΡΕΠΕΙ να μπεί στα ΔΕΝ. Πήγα για τρίτη φορά, μου ανοίγουν, αστειάκια κτλ με την Ινγκα, όλα καλά. Διαλέγω τεμάχιο, κάνω ντουζάκι και περιμένω στο δωμάτιο. Ανοίγει η πόρτα και μου λέει το τεμάχιο: "Να φύγω και να ξαναέρθω όταν βάλεις το εσώρουχο?"  :huh: :jerking: :idiot: :tickedoff: Φώναξα την Ινγκα και της τα έψαλα για να κόψει τις  :jerking: γιατί θα φύγω. Μου είπε οτι δεν επιτρέπεται κάτι άλλο κι έτσι σηκώθηκα  κι έφυγα. Αν είναι να σκάσουμε οχτώ 60άρια για ένα φραπέ άσε το κάνω και μόνος μου.  Εκτός κι άν άλλος έχει διαφορετική εμπειρία τελευταία. Πάντως είμαι 20 χρόνια παλιός στο τάγμα και κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν. Τι έχετε να πείτε συναγωνιστές?

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το ίδιο μου συνέβη προ ημερών στο ίδρυμα Μιχ99 και εγώ έχω πάει τρις φορές και μου έλεγε κάτι  βλάκες η Χριστίνα δεν ξανά πατώ εκεί περά ουστ. 15 χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια μαλάκια . :bigdick: :bigdick:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μεγιστε ζερο γνωριζεις η σεριφ κ 48 αν παλαιοτερα προσφερε υπηρησιες καπου;;;
τι πατουρα ειναι αυτη...μπαινει ανετα σε συγκρητικο δοκιμης και μονη της και με θεοδωρα...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
πφφφφφφφ με τη λογοκρισια
κοσμοπρεσσ στα αστερακια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Η κορυφαία αγγελια

Αν σου αρεσει το τελειο μασαζ, εχουμε εμπειρια με το μελι, με το λαδι, με τις κρεμες. Χαμαμ, σαουνα. 210-9χχχχ58 Β56157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697

δεν ξερω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Τελικά το ίδρυμα Φωκίωνος ΠΡΕΠΕΙ να μπεί στα ΔΕΝ. Πήγα για τρίτη φορά, μου ανοίγουν, αστειάκια κτλ με την Ινγκα, όλα καλά. Διαλέγω τεμάχιο, κάνω ντουζάκι και περιμένω στο δωμάτιο. Ανοίγει η πόρτα και μου λέει το τεμάχιο: "Να φύγω και να ξαναέρθω όταν βάλεις το εσώρουχο?"  :huh: :jerking: :idiot: :tickedoff: Φώναξα την Ινγκα και της τα έψαλα για να κόψει τις  :jerking: γιατί θα φύγω. Μου είπε οτι δεν επιτρέπεται κάτι άλλο κι έτσι σηκώθηκα  κι έφυγα. Αν είναι να σκάσουμε οχτώ 60άρια για ένα φραπέ άσε το κάνω και μόνος μου.  Εκτός κι άν άλλος έχει διαφορετική εμπειρία τελευταία. Πάντως είμαι 20 χρόνια παλιός στο τάγμα και κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν. Τι έχετε να πείτε συναγωνιστές?

εχω να παω πανω απο 1 χρονο και ολα αυτα μου ακουγοντα πολυ περιεργα
δεν ξερω τι παθανε εκει οι τυπισεις :idiot:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ρε επειδη δεν εχω παει σε μασατζιδικο τι ωρα κλεινουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom