Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στο Καιτόσπιτο είναι πολλές που κάνουν καλό μασαζ και καλό πρόγραμμα,π.χ. η Μάγια και η Νατάσσα.Θα σου πρότεινα επίσης να πας στο Καλλιρόης 85,όπου όλες οι κοπέλλες κάνουν απο καλό ως πολύ καλό μασαζ και ορισμένες δίνουν και εξαιρετική μπριζόλα....

Θα μου επιτρέψετε να παρατηρήσω κάτι.....Κάποιοι φίλοι ψάχνουν,η λένε πως ψάχνουν,πολύ καλό μασαζ με κοπέλλα επιπέδου μοντέλλου και με καλό σεξ στην συνέχεια....Και όλα αυτά τα θέλουν συγκεντρωμένα σε 1 κοπέλλα,που να κοστίζει 80 ευρώ......Ε,θα τρελλαθούμε τελείως....

Αυτά υπάρχουν σε αρκετές χώρες του εξωτερικού,αλλά σε τουλάχιστον 3 πλάσια τιμή.Να ξέρουμε για τι μιλάμε,οκ?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Στο Καιτόσπιτο είναι πολλές που κάνουν καλό μασαζ και καλό πρόγραμμα,π.χ. η Μάγια και η Νατάσσα.Θα σου πρότεινα επίσης να πας στο Καλλιρόης 85,όπου όλες οι κοπέλλες κάνουν απο καλό ως πολύ καλό μασαζ και ορισμένες δίνουν και εξαιρετική μπριζόλα....

Θα μου επιτρέψετε να παρατηρήσω κάτι.....Κάποιοι φίλοι ψάχνουν,η λένε πως ψάχνουν,πολύ καλό μασαζ με κοπέλλα επιπέδου μοντέλλου και με καλό σεξ στην συνέχεια....Και όλα αυτά τα θέλουν συγκεντρωμένα σε 1 κοπέλλα,που να κοστίζει 80 ευρώ......Ε,θα τρελλαθούμε τελείως....

Αυτά υπάρχουν σε αρκετές χώρες του εξωτερικού,αλλά σε τουλάχιστον 3 πλάσια τιμή.Να ξέρουμε για τι μιλάμε,οκ?
ma eipa πρωτα το καλο μασαζ και ας μην ειναι και τοσο καλη ως παρουσια απλως να βλεπεται και στα υπολοιπα οκ τα τυπικα...να θυμισω οτι τα στουντιο εινια 40 και 50 ενβ εμει σ παμε με την μια στα 80 δικαιουμαστε και λιγο καλο μασαζ και οχι πασαλυματα τησ πλακας για 10 λεπτα και ας μην το λενε οι πιο πολλοι αλλα δυστηχως ετσιο ειναι τα πραγματα...απο μας εξαρταται αλλα ας μεινουμε στο θεμα...καλ.85 θα το δοκιμασω και αυτο καποια κοπελα απο κειο γιατι δεν ειναι ολες το ιδιο...ετσι δεν ειναι??

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Στο εξωτερικό συμφωνώ αλλά οχι και με τριπλάσια τιμή! Σχεδον την ίδια με εδω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγα μη τους γραψω και κανενα οικοπεδο  :2funny:
ακου 200 στις αδελφουλες για σερι,να ηταν για 2πλο και με συμμετοχη και των 2,μονο που ειναι αδελφες θα αξιζε να τα χωσω για να τις δω να κανουν μεταξυ τους και μετα να χωθω κι εγω, αλλα μονο για κατι τετοιο. :rockon:

σωστος ουτε ο σισε δε δινει τοσο...
βγαλε τα πιστολια του μητρογλου

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Στο εξωτερικό συμφωνώ αλλά οχι και με τριπλάσια τιμή! Σχεδον την ίδια με εδω.
αλλαζει το vfm, μιλαμε για σαουνες και διαμερισματακια
φουλ στις Τάι μικρομουναρες....δεν ειναι το ιδιο...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Απλα για να λυθει το μυστηριο της Βικυς,
κανει αισθησιακο μασαζ απο την αρχη,
ενω ολες οι αλλες - πλην εξαιρεσεων
αρχιζουν με το χαλαρωτικο ή το αθλητικο.
Απλα ζητηστε απο την αρχη αισθησιακο,
οσο πιο παλια μασατζου πετυχετε , τοσο το καλυτερο.

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε που ειχες παει?
ειχε εκει μασατζιδικα? :) :)
φιλε imblis για να καταλαβεις ποσο καιρο λειπω ειμουν ελλαδα τις τελευταιες μερες πριν κλεισουν το σαιτ..και μολις ειχε ανοιξει η θεια Λουντα το νεο ιδριμα οταν εκλεισε αυτο στην Κουμανουδι...ειμαι μονιμα Ζαμπια φιλε...αληθεια τι κανει η θεια Λουντα και το ιδρυμα της? λοιπον τελευταια μερα μου εδω ..περιμενω μια καλη προταση..

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγούμενη Κυριακή λίγος χρόνος ελεύθερος και έκανα μια περατζάδα
αρχικά από Σολωμού 54. Δύο τεμάχια (το ένα εκτελούσε και χρέη θυρωρού
σε αντικατάσταση της κυρα Σοφίας)εντός τα οποία δεν άξιζαν την παραμονή
και την κατάθεσή μου.
Επόμενη επιλογή Καλλιρρόης 48 μιας και ήταν στον δρόμο μου. Παρέλασαν
ένα τηλεγραφόξυλο (όπως εύστοχα είπε συναθλητής ποιο πάνω), δύο ψιλομπάζα
και ένα ελληνόπουλο (δέσποινα αν θυμάμαι καλά, συγνώμη αλλά με τα ονόματα
είμαι τσακωμένος). Σε ερώτηση μου προς την μάνατζερ του καταστήματος για
το ποια υπερέχει σε μασάζ η απάντηση ήταν "μη το συζητάς... για μασάζ μόνο
η... (ελληνόπουλο)". Άντε λέω να δούμε την τέχνη της... μασάζ κάτω του
μέτριου περί το 10λεπτο τραβηγμένο από τα μαλλιά, συμμετοχή κάτω των κοινών
στάνταρ (μέχρι που έπαιζε και με το πίρσινγκ στον αφαλό της), αλλά η χρέωση...
χρέωση... 80€.
Λυπάμαι αλλά τέτοιες συμπεριφορές (τύπου Κ.48) θέλουν μαύρισμα. Γνωστό ότι
το κατάστημα είναι κατηγορίας ξεπέτα αλλά διαβάζοντας, για επί του χώρου
σεμινάρια μασάζ, από κάποιον συναγωνιστή (μερικές 10άδες ποστ πίσω) είπα
να δοκιμάσω. Άλλοστε δεν ήταν τόοοσο χάλια ποιο πριν... το 40λεπτο το έπιανα
πάντα. Τώρα 20λεπτο και με το ζόρι.
Τελικά τσάμπα ο κόπος και το χρήμα.
Νωρίτερα είχα περάσει και από Στουρνάρη 29 να επισκεφτώ τη Ζάνα στο νέο της
χώρο αλλά λόγο στραβωμάρας που με δέρνει δεν εντόπισα το κουδούνι ούτε
ήξερα όροφο, μιας και βρήκα πόρτα ανοιχτή και αποχώρησα. Αν μπορεί κάποιος
συναθλητής να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό όσο και στα τεμάχια, θα του ήμουν
υπόχρεος (έστω και με pm). Ευχαριστώ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φίλε soulg απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!τόσο καιρό είναι ολοφάνερο τί προσφέρει και θα έπρεπε να μήν έχεις απορίες περί τούτου :huh:.Τώρα σε ότι αφορά το νέο ζανόσπιτο εγώ δεν θα στο συνιστούσα(εγώ αγοράζω μόνο izola :grin:) γιατί σε εμφάνιση τεμαχίων δε λέει το 80αρι με τίποτα....καλύτερα να πάς απέναντι στη μπουμπουλίνας που έχει σαφώς ωραιότερα κομμάτια και υπηρεσίες...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φίλε soulg απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!τόσο καιρό είναι ολοφάνερο τί προσφέρει και θα έπρεπε να μήν έχεις απορίες περί τούτου :huh:.Τώρα σε ότι αφορά το νέο ζανόσπιτο εγώ δεν θα στο συνιστούσα(εγώ αγοράζω μόνο izola :grin:) γιατί σε εμφάνιση τεμαχίων δε λέει το 80αρι με τίποτα....καλύτερα να πάς απέναντι στη μπουμπουλίνας που έχει σαφώς ωραιότερα κομμάτια και υπηρεσίες...
σαφώς.............

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε soulg απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!

Το είπα κι εγώ
Γνωστό ότι το κατάστημα είναι κατηγορίας ξεπέτα
αλλά να συγχωράει που βολεύει και κάποιες φορές κάνω τα στραβά μάτια!
Αλλά την τελευταία φορά το παρακάνανε και ως προς τον διάλογο με την
θυροφύλακα αλλά και ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το τεμάχιο!
Όσο για το "ξεπέτα ολέ μασαζέ!"... ξεπέτα ναι... μασαζέ όχι!  :cheesy: :grin:
και θέλουν  :s&m_3: γι' αυτό τουλάχιστον!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Την προηγούμενη Κυριακή λίγος χρόνος ελεύθερος και έκανα μια περατζάδα
αρχικά από Σολωμού 54. Δύο τεμάχια (το ένα εκτελούσε και χρέη θυρωρού
σε αντικατάσταση της κυρα Σοφίας)εντός τα οποία δεν άξιζαν την παραμονή
και την κατάθεσή μου.
Επόμενη επιλογή Καλλιρρόης 48 μιας και ήταν στον δρόμο μου. Παρέλασαν
ένα τηλεγραφόξυλο (όπως εύστοχα είπε συναθλητής ποιο πάνω), δύο ψιλομπάζα
και ένα ελληνόπουλο (δέσποινα αν θυμάμαι καλά, συγνώμη αλλά με τα ονόματα
είμαι τσακωμένος). Σε ερώτηση μου προς την μάνατζερ του καταστήματος για
το ποια υπερέχει σε μασάζ η απάντηση ήταν "μη το συζητάς... για μασάζ μόνο
η... (ελληνόπουλο)". Άντε λέω να δούμε την τέχνη της... μασάζ κάτω του
μέτριου περί το 10λεπτο τραβηγμένο από τα μαλλιά, συμμετοχή κάτω των κοινών
στάνταρ (μέχρι που έπαιζε και με το πίρσινγκ στον αφαλό της), αλλά η χρέωση...
χρέωση... 80€.
Λυπάμαι αλλά τέτοιες συμπεριφορές (τύπου Κ.48) θέλουν μαύρισμα. Γνωστό ότι
το κατάστημα είναι κατηγορίας ξεπέτα αλλά διαβάζοντας, για επί του χώρου
σεμινάρια μασάζ, από κάποιον συναγωνιστή (μερικές 10άδες ποστ πίσω) είπα
να δοκιμάσω. Άλλοστε δεν ήταν τόοοσο χάλια ποιο πριν... το 40λεπτο το έπιανα
πάντα. Τώρα 20λεπτο και με το ζόρι.
Τελικά τσάμπα ο κόπος και το χρήμα.
Νωρίτερα είχα περάσει και από Στουρνάρη 29 να επισκεφτώ τη Ζάνα στο νέο της
χώρο αλλά λόγο στραβωμάρας που με δέρνει δεν εντόπισα το κουδούνι ούτε
ήξερα όροφο, μιας και βρήκα πόρτα ανοιχτή και αποχώρησα. Αν μπορεί κάποιος
συναθλητής να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό όσο και στα τεμάχια, θα του ήμουν
υπόχρεος (έστω και με pm). Ευχαριστώ
ακριβως ο ιδιοσ διαλογος και με μενα και μετ επειτα επιλογη απο την μερια τησ δεσποινασ οπου ειχα τα ιδια αποτελεσματα,τουλαχιστον ηταν ευχαρη με μενα και εχει ωραιο κωλαρακι!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!

φιλαρακια ειστε λαθος  , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει  :grin: , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα  :knockinb: , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη''  . . . .

παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη  :dancing:, οποιος την εχει γευτη ξερει  ;)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
φιλαρακια ειστε λαθος  , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει  :grin: , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα  :knockinb: , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη''  . . . .

παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη  :dancing:, οποιος την εχει γευτη ξερει  ;)
ευγενεστατος ημουν και ειχα ξεκαθαρισει το θεμα μασαζ....αλλα εαν η αλλη σου κανει 10-15 λεπτα στην καλυτερη ενω υποτιθεται ενα 25 πρεπει να στο κανει ανετα....και μαλιστα αυτα τα 10 λεπτα ειναι τησ πλακας....τοτε ειναι θεμα νονοτροπιας....και θεωρω οτι οντως ανθρωποι ειναι και αυτες αλλα κυριως αντι για αγαπη θελουνε ευρω και μαλιστα οσο μπορουν ξεκουραστα!!!ισως να μην το πολυγουσταρουν και το καταλαβαινω αλλα μην παραμυθιαζομαστε...και απο την στιγμη που υπαρχουν αλλεσ αλλου τοτε γιατι να καλλαμε???αυτο δεν καταλαβαινω...
και φυσικα δεν μιλαω για ολες απο το κ 48 καθως ειναι και πολλες και δεν εχω παει μαζι τους...
παντως το ιδρυμα αυτο και πρεπει να το πουμε εχει αρκετα ωραιες κοπελες...και σιγουρα εαν σε μαθουν ακομη καλυτερο μασαζ θα σου κανουν...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ενταξει τα κοριτσια δεν εχουν και διπλωμα μασερ!!!!!!
βεβαια να κραταει λιγακι περισσοτερο το μασαζ σε διαρκεια και να κανουν και 5-6 περισσοτερεs κινησειs τριψιματοs απο τα καθημερινα.......Ειναι κουραστικο να το κανουν ξανα και ξανα αλλα κι εμειs σαν πελατεs θεμε και μασαζ εκτοs απο...φαι

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Ενταξει τα κοριτσια δεν εχουν και διπλωμα μασερ!!!!!!
βεβαια να κραταει λιγακι περισσοτερο το μασαζ σε διαρκεια και να κανουν και 5-6 περισσοτερεs κινησειs τριψιματοs απο τα καθημερινα.......Ειναι κουραστικο να το κανουν ξανα και ξανα αλλα κι εμειs σαν πελατεs θεμε και μασαζ εκτοs απο...φαι
ο πελατης εχει παντα δικιο!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ο πελατης εχει παντα δικιο!
Ενα ειναι το σιγουρο....Αμα ειναι θεογκομενα και με καλη διαθεση,  δεν κριτικαρει κανειs τα οποια λαθη στην τεχνη του μασαζ....Ενω αν ειναι λιγο μπαζακι, τοτε η βαθμολογια πεφτει σε ολουs τουs τομειs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom