Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είχα περάσει τις προάλλες από το παρακμιακό ίδρυμα της οδού Θησέως 176, 4ος, Καλλιθέα, δίπλα από το ΚΕΠ.
Το ίδρυμα είναι "τα πάντα όλα"/"και τα παπούτσια μέσα σκυλάραπα", που έλεγε η τύπισσα στον Γκουσκούνη.
Το λένε χύμα. Βέβαια εγώ τους είπα ότι έχω ξαναπάει και κατέθεσα και τα σχετικά έγγραφα/πιστοποιητικά για του λόγου το αληθές.  :grin:
Μπάζα σε γενικές γραμμές.
Είχαν όμως ωραίες ποδάρες.
Μία ψιλοέλεγε και από εμφάνιση, αλλά είχε περίεργο υφάκι, πρέπει να ήτο Αλβανή.
Δεν κάθησα, αλλά δεν στράβωσαν.
Μάλλον έχει πέσει πείνα.

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τις προάλλες πήγα Κουντουριώτου 144 Πειραιά, ήταν 2 η κοντή χοντρούλα ονόματι Ευα και μία ακόμα που είδα λίγο μπαίνοντας σε δωμάτιο συναγωνιστή. Πήρα Ευα λόγω βύζων. Κλαίω τα ευρώπουλα μου. Πεντάλετπτο μασάζ και κατευθείαν στο ψητό. Μέτρια σε όλα. Μαύρο δαγκωτό

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Τις προάλλες πήγα Κουντουριώτου 144 Πειραιά, ήταν 2 η κοντή χοντρούλα ονόματι Ευα και μία ακόμα που είδα λίγο μπαίνοντας σε δωμάτιο συναγωνιστή. Πήρα Ευα λόγω βύζων. Κλαίω τα ευρώπουλα μου. Πεντάλετπτο μασάζ και κατευθείαν στο ψητό. Μέτρια σε όλα. Μαύρο δαγκωτό
τη σερφισα που ανοιγη την πορτα λες την ελληνιδα αυτη λενε ευα.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
ψαχνω ιδρυμα που να εχει μασερ εφαμιλης τησ βικυς απο στουρναρη63 σε μασαζ και αντε ασ ειναι και πιο ασχημη αλλα να βλεπεται...σε χιχαλακ.99  ,καφανταρη 5,καλλιροης 48 .κηφησιας 12  δεν εχει υστερα απο προσωπικη εμπειρια !! ασ μου βρει καποιοσ καποια δεν εχω να τα σκορπαω...καλες ολεσ αλλα πιο πολυ σαν στουντιο με μασαζ και οχι μασαζ με τα υπολοιπα....

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
ψαχνω ιδρυμα που να εχει μασερ εφαμιλης τησ βικυς απο στουρναρη63 σε μασαζ και αντε ασ ειναι και πιο ασχημη αλλα να βλεπεται...σε χιχαλακ.99  ,καφανταρη 5,καλλιροης 48 .κηφησιας 12  δεν εχει υστερα απο προσωπικη εμπειρια !! ασ μου βρει καποιοσ καποια δεν εχω να τα σκορπαω...καλες ολεσ αλλα πιο πολυ σαν στουντιο με μασαζ και οχι μασαζ με τα υπολοιπα....
ζανοσπιτο μελινοσπιτο

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
sτο ζανοσπιτο ειχα παει και θελανε πρωτα να περασω και μετα να ρθει η κοπελα κια κατι τετοια δεν μου αρεσουνε....
ετσι γινεται σε ολα,
διαλεγεις , περνας και ερχεται.
Διαλεγεις στον καναπε του μασαζ,
και για διακριτικοτητα,
μην πεταχτει κανενας  συναδελφος απο το μπανιο

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
καλο μασαζ στης μελινας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλο το αστειο :dancing:
η μελινα και η δεσποινα παντα το ειχαν το καλο μασαζ
και 70 ευρω μονο ε?
ασε που σου κολλανε και τα τζακια
απο κατω αν περιμενεις λιγο...
βουρ στο κουδουνι!!!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
παντα ειχαν το καλο λαδοπασαλιμα στης μελινας
μονο το μυαλο στο πουτσο ειχαν,να μου πεις οτι γουσταρουν την κρεατοβεργα να συμφωνησω μαζι σου
αλλα οχι οτι γουσταρουν το μασαζ

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
sτο ζανοσπιτο ειχα παει και θελανε πρωτα να περασω και μετα να ρθει η κοπελα κια κατι τετοια δεν μου αρεσουνε....

ετσι ειναι ρε φιλε, δεν εισαι σε μπουρδελο να τις δεις στο χωλ. Τις βλεπεις στο δωματιο και αν δεν σου αρεσουνε την κανεις, δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
παντα ειχαν το καλο λαδοπασαλιμα στης μελινας
μονο το μυαλο στο πουτσο ειχαν,να μου πεις οτι γουσταρουν την κρεατοβεργα να συμφωνησω μαζι σου
αλλα οχι οτι γουσταρουν το μασαζ
το κολπο ειναι να τις παρεις σερι,
πρωτα τη μια κ μετα την αλλη...
με 200 φουλ δυωρακι με κουλουρακι και τσαγακι

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σιγα μη τους γραψω και κανενα οικοπεδο  :2funny:
ακου 200 στις αδελφουλες για σερι,να ηταν για 2πλο και με συμμετοχη και των 2,μονο που ειναι αδελφες θα αξιζε να τα χωσω για να τις δω να κανουν μεταξυ τους και μετα να χωθω κι εγω, αλλα μονο για κατι τετοιο. :rockon:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
ετσι ειναι ρε φιλε, δεν εισαι σε μπουρδελο να τις δεις στο χωλ. Τις βλεπεις στο δωματιο και αν δεν σου αρεσουνε την κανεις, δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις.
στην μελινα ειχα παει για τσαρκα μονο ομως...ηταν μια θεοχοντρη ξανθεια και η μελινα μαλλον αν θυμαμαι καλα...στην ζανα μου πε να περασω να πληρωσω και θα μου την στειλει...πραγμα το οποιο μου το χαν ξαναπει στυην σινωπις 29 και μιχαλ. και στα 2 την εκανα γιατι ητο ρισκο θεωρω ιδιως στο 2ο μαγαζι που μου επεμενε οτι ειναι μονο μασαζ και τιποτα αλλο! τωρα τι να πω... μπορω να ξαναπερασω για επιβεβαιωση...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
σιγα μη τους γραψω και κανενα οικοπεδο  :2funny:
ακου 200 στις αδελφουλες για σερι,να ηταν για 2πλο και με συμμετοχη και των 2,μονο που ειναι αδελφες θα αξιζε να τα χωσω για να τις δω να κανουν μεταξυ τους και μετα να χωθω κι εγω, αλλα μονο για κατι τετοιο. :rockon:
τσκ τσκ τσκ προστυχε  :2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
στο λεγομενο καιτοσπιτο ειναι κυριλε καποιεσ κανουνε καλο μασαζ καποιες οχι...η βικυ ειναι αστερι και ηθελα καποια αλλη απλως γιατι την εχω βαρεθει...αλλα απ οσο καταλαβαινω δεν υπαρχει καποια....ακομη και σε "δεν" μαγαζια καποιες δεν σου κανουν τοσο καλο μασαζ οσο  η βικυ και μια αλλη χοντρη μελαχρινη απο το καιτοσπιτο ,δεν θυμαμαι ονομα, μονο στην σολωμου 33 κανουν καλο αλλα ειναι αρκετα μεγαλες οι κυριες και αντε με το ζορι μιχαλακοπουλου 171 αλλα ειναι ακριβο γι αυτο που σου δινουν...μπουμπουλινας ειχα μια υπόψια οτι ισως αλλα θα χρειαστω την βοηθεια σας για το κατα ποσο ισχυει...στην καλλιροης ειχα παει με μια δεσποινα,πολυ ωραιο πιπινακι αλλα ααπο μασαζ τιποτα,ισως καποια αλλη απο κει η μπα?α α ομη φωκιονως νεγρη κανουν καλο η δεν ισχυει? απο μιχαλακοπουλου δεν εχω παει με χριστινα μονο απο κει μεσα,αλλα δεν πιστευω οτι αυτη θα κανει την διαφορα τουλαχιστον στο κομματι μασαζ που στο εν λογω ιδρυμα εινια σχεδον ανυπαρκτο!! τι λετε εσεισ???

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
στο λεγομενο καιτοσπιτο ειναι κυριλε καποιεσ κανουνε καλο μασαζ καποιες οχι...η βικυ ειναι αστερι και ηθελα καποια αλλη απλως γιατι την εχω βαρεθει...αλλα απ οσο καταλαβαινω δεν υπαρχει καποια....ακομη και σε "δεν" μαγαζια καποιες δεν σου κανουν τοσο καλο μασαζ οσο  η βικυ και μια αλλη χοντρη μελαχρινη απο το καιτοσπιτο ,δεν θυμαμαι ονομα, μονο στην σολωμου 33 κανουν καλο αλλα ειναι αρκετα μεγαλες οι κυριες και αντε με το ζορι μιχαλακοπουλου 171 αλλα ειναι ακριβο γι αυτο που σου δινουν...μπουμπουλινας ειχα μια υπόψια οτι ισως αλλα θα χρειαστω την βοηθεια σας για το κατα ποσο ισχυει...στην καλλιροης ειχα παει με μια δεσποινα,πολυ ωραιο πιπινακι αλλα ααπο μασαζ τιποτα,ισως καποια αλλη απο κει η μπα?α α ομη φωκιονως νεγρη κανουν καλο η δεν ισχυει? απο μιχαλακοπουλου δεν εχω παει με χριστινα μονο απο κει μεσα,αλλα δεν πιστευω οτι αυτη θα κανει την διαφορα τουλαχιστον στο κομματι μασαζ που στο εν λογω ιδρυμα εινια σχεδον ανυπαρκτο!! τι λετε εσεισ???
  μιχαλακοπουλου 99 εννοω και καλ. 48

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom