Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο Καιτόσπιτο είναι πολλές που κάνουν καλό μασαζ και καλό πρόγραμμα,π.χ. η Μάγια και η Νατάσσα...

Αρχίδια μασάζ κάνουν και οι δύο.
Μετά συγχωρήσεως.
Καλές κοπέλες, φιλότιμες, η Νατάσσα έχει κάτι μ..χειλα σκέτη καύλα, αλλά όχι και καλό μασάζ.
Για τη Βίκυ που είπε ο συναγωνιστής, συμφωνώ. Ωραίο αισθησιακό μασάζ, αλλά το κοντέρ της γκόμενας έχει γράψει πααααααρα πολλά χιλιόμετρα και έχει επέλθει κορεσμός. Δυστυχώς.
Πάντως, το "κατόσπιτο" εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής επιλογή, για τα 70 που ζητάνε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φίλε soulg απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!τόσο καιρό είναι ολοφάνερο τί προσφέρει και θα έπρεπε να μήν έχεις απορίες περί τούτου :huh:.Τώρα σε ότι αφορά το νέο ζανόσπιτο εγώ δεν θα στο συνιστούσα(εγώ αγοράζω μόνο izola :grin:) γιατί σε εμφάνιση τεμαχίων δε λέει το 80αρι με τίποτα....καλύτερα να πάς απέναντι στη μπουμπουλίνας που έχει σαφώς ωραιότερα κομμάτια και υπηρεσίες...
:dancing: :dancing: :dancing:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακια ειστε λαθος  , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει  :grin: , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα  :knockinb: , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη''  . . . .

παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη  :dancing:, οποιος την εχει γευτη ξερει  ;)

+100000000000000000

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.174
Πόντοι
456
φιλε imblis για να καταλαβεις ποσο καιρο λειπω ειμουν ελλαδα τις τελευταιες μερες πριν κλεισουν το σαιτ..και μολις ειχε ανοιξει η θεια Λουντα το νεο ιδριμα οταν εκλεισε αυτο στην Κουμανουδι...ειμαι μονιμα Ζαμπια φιλε...αληθεια τι κανει η θεια Λουντα και το ιδρυμα της? λοιπον τελευταια μερα μου εδω ..περιμενω μια καλη προταση..
Αλλαξε χωρο πηγε Αλεξανδρας
τωρα εβαλε μυαλο και αλλαζει και της πετσετες!
Αλλαξε και τα κοριτσια
Απο θεογκομενες σε ψιλομπαζα
Αν και εσχατως βελτιωθηκε λιγο
Φραγκονιας ,εδω δεν αλλαξε!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μαγαζι , καλληροης 48 ,

παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη  :dancing:, οποιος την εχει γευτη ξερει  ;)

τιν πηρα παλι σημερα  :knockinb:  , ενταξη ειμαστε τυχερη που τιν  :fuck1: , διοτι σε λιγο καιρο θα γινει callgirl και αντε γεια μετα  :humpleg:

grigoris1234

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακια ειστε λαθος  , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει  :grin: , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα  :knockinb: , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη''  . . . .

καλα εσυ και ο nikosshell ειστε πολυ μπατιριδες μιλαμε. αμα δε διαφημισετε τα μαγαζια σας δε γαματε. με ελεημοσυνες ριχνετε πουτσες δηλαδη.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλα εσυ και ο nikosshell ειστε πολυ μπατιριδες μιλαμε. αμα δε διαφημισετε τα μαγαζια σας δε γαματε. με ελεημοσυνες ριχνετε πουτσες δηλαδη.

καλο θα ηταν με 8 μνμ στο σιτε , να μην κρινεις αλλους συναθλητες , και δευτερον δεν σε υποχρεωσε κανεις να πας σε καποιο μαγαζι . . .

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Την προηγούμενη Κυριακή λίγος χρόνος ελεύθερος και έκανα μια περατζάδα
αρχικά από Σολωμού 54. Δύο τεμάχια (το ένα εκτελούσε και χρέη θυρωρού
σε αντικατάσταση της κυρα Σοφίας)εντός τα οποία δεν άξιζαν την παραμονή
και την κατάθεσή μου.
Τα παμε τα ξαναπαμε!!!
Ποιο τεμαχιο εκανε πορτα?
Επόμενη επιλογή Καλλιρρόης 48 μιας και ήταν στον δρόμο μου. Παρέλασαν
ένα τηλεγραφόξυλο (όπως εύστοχα είπε συναθλητής ποιο πάνω), δύο ψιλομπάζα
και ένα ελληνόπουλο (δέσποινα αν θυμάμαι καλά, συγνώμη αλλά με τα ονόματα
είμαι τσακωμένος). Σε ερώτηση μου προς την μάνατζερ του καταστήματος για
το ποια υπερέχει σε μασάζ η απάντηση ήταν "μη το συζητάς... για μασάζ μόνο
η... (ελληνόπουλο)". Άντε λέω να δούμε την τέχνη της... μασάζ κάτω του
μέτριου περί το 10λεπτο τραβηγμένο από τα μαλλιά, συμμετοχή κάτω των κοινών
στάνταρ (μέχρι που έπαιζε και με το πίρσινγκ στον αφαλό της), αλλά η χρέωση...
χρέωση... 80€.
οι υπολοιπες ηταν για μπριζολα, επισης τα μπαζα παιζουν καλη μπιριμπα :2funny: ;) ;)
βασο βασο το νιμου σου να βρασω  :rockon: :rockon: :rockon:
Λυπάμαι αλλά τέτοιες συμπεριφορές (τύπου Κ.48) θέλουν μαύρισμα. Γνωστό ότι
το κατάστημα είναι κατηγορίας ξεπέτα αλλά διαβάζοντας, για επί του χώρου
σεμινάρια μασάζ, από κάποιον συναγωνιστή (μερικές 10άδες ποστ πίσω) είπα
να δοκιμάσω. Άλλοστε δεν ήταν τόοοσο χάλια ποιο πριν... το 40λεπτο το έπιανα
πάντα. Τώρα 20λεπτο και με το ζόρι.
Τελικά τσάμπα ο κόπος και το χρήμα.
Νωρίτερα είχα περάσει και από Στουρνάρη 29 να επισκεφτώ τη Ζάνα στο νέο της
χώρο αλλά λόγο στραβωμάρας που με δέρνει δεν εντόπισα το κουδούνι ούτε
ήξερα όροφο, μιας και βρήκα πόρτα ανοιχτή και αποχώρησα. Αν μπορεί κάποιος
συναθλητής να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό όσο και στα τεμάχια, θα του ήμουν
υπόχρεος (έστω και με pm). Ευχαριστώ
Δικαιη η αγανακτηση , ΑΛΛΑ
οταν γραφουμε κριτικη για δυο ή περισσοτερα,
φρονιμο ειναι να μπαινει η καθεμια απ αυτες
και στο ορθον νημα. Προσεχετε!

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στο μελινόσπιτο καλύτερη όλων αυτή τη περίοδο είναι η Μελίνα. Μασάζ 8,5/10 υπηρεσίες 9/10 συμπεριφορά 10/10. Βέβαια αυτό μέχρι να επιστρέψει η Δέσποινα (σε 1 μήνα) μασάζ 7/10 πίπα κλπ 1254/10. Τώρα ξέρει κανείς τι παίζει στη Φωκίωνος? Πήγα συστημένος ένα πρωι και ζήτησα την Λία. Η σερίφισα άρχισε την ανάκριση και στο τέλος μου δήλωσε "μόνο μασάζ". Φυσικά έκανα μεταβολή εμπρός μάρς.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τώρα ξέρει κανείς τι παίζει στη Φωκίωνος? Πήγα συστημένος ένα πρωι και ζήτησα την Λία. Η σερίφισα άρχισε την ανάκριση και στο τέλος μου δήλωσε "μόνο μασάζ". Φυσικά έκανα μεταβολή εμπρός μάρς.

ήταν η πρώτη φορά που έχεις πάει?πάντως τώρα τελευταία σαν να κάνει ότι δε θυμάται παλιούς πελάτες η ίνγκα και αυτό μου τη δίνει στα νεύρα. >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλησπερα συναδελφοι..ερχομαι απο σαλονικα το σαββατοκυριακο στην παλληνη,και θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για μασατζιδικο,στο οποιο εχει γαμησι χωρις να εισαι συστημενος,ισως προγραμμα με δυο κοπελες,αυταρχικο κτλ...αν βρσικετε και κοντα στην παλληνη ακομα καλυτερα.εχετε πολλα μαγαζια και ειπα καλυτερα να ρωτησω τα αδελφια εδω...φυσικα να ειναι ανοιχτο σαββατο και κυριακη..ευχαριστο για την βοηθεια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κ48 πατε ακομαΖ?? ειστε για :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχεις μια προδιαθεση για το σικγεκριμενο μαγαζι , ή ιδεα μου ειναι
?

μπααααααααααα  οχι βρε , τι ιδεα σου ,  αφου απο τα 100 μνμ που γραφει εδω ,  τα μισα ειναι εναντιον του κ48  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom