στο κ 48 .........και σιγουρα εαν σε μαθουν ακομη καλυτερο μασαζ θα σου κανουν...
+1000000000000 σου μιλαω εκ πειρας , καντω και θα με θυμιθεις !!!!!!!!!!!!
στο κ 48 .........και σιγουρα εαν σε μαθουν ακομη καλυτερο μασαζ θα σου κανουν...
Στο Καιτόσπιτο είναι πολλές που κάνουν καλό μασαζ και καλό πρόγραμμα,π.χ. η Μάγια και η Νατάσσα...
φίλε soulg απορώ πώς δεν είχες καταλάβει ότι το καλλιρόης 48 είναι ξεπέτα ολέ μασαζέ!τόσο καιρό είναι ολοφάνερο τί προσφέρει και θα έπρεπε να μήν έχεις απορίες περί τούτου .Τώρα σε ότι αφορά το νέο ζανόσπιτο εγώ δεν θα στο συνιστούσα(εγώ αγοράζω μόνο izola ) γιατί σε εμφάνιση τεμαχίων δε λέει το 80αρι με τίποτα....καλύτερα να πάς απέναντι στη μπουμπουλίνας που έχει σαφώς ωραιότερα κομμάτια και υπηρεσίες...
φιλαρακια ειστε λαθος , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη'' . . . .
παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη , οποιος την εχει γευτη ξερει ;)
Αλλαξε χωρο πηγε Αλεξανδραςφιλε imblis για να καταλαβεις ποσο καιρο λειπω ειμουν ελλαδα τις τελευταιες μερες πριν κλεισουν το σαιτ..και μολις ειχε ανοιξει η θεια Λουντα το νεο ιδριμα οταν εκλεισε αυτο στην Κουμανουδι...ειμαι μονιμα Ζαμπια φιλε...αληθεια τι κανει η θεια Λουντα και το ιδρυμα της? λοιπον τελευταια μερα μου εδω ..περιμενω μια καλη προταση..
μαγαζι , καλληροης 48 ,
παντως το η καινουργια βουλγαρα , ειναι απο αλλο πλανιτη , οποιος την εχει γευτη ξερει ;)
καλα εσυ και ο nikosshell ειστε πολυ μπατιριδες μιλαμε. αμα δε διαφημισετε τα μαγαζια σας δε γαματε. με ελεημοσυνες ριχνετε πουτσες δηλαδη.φιλαρακια ειστε λαθος , για το συγκεκριμενο μαγαζι , κ.48 , εχεται λαθοσς εντυπωσει , εγω πηγαινω τακτικα και το μασαζ τους ειναι σε πολυ καλα επιπεδα , αλλα ομως πρεπει να σκεφτητε , οτι μερικη ''πελατες'' εχουν μια ''μαγκια'' οταν πανε σε αυτα τα μαγαζια , και νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν μπορει να κανουν οτι τρελει φαντασιωσει εχουν , οχι φιλαρακια , ειναι και αυτες ανθρωπη σαν εμας , δωσε ''αγαπη '' για να παρεις ''αγαπη'' . . . .
καλα εσυ και ο nikosshell ειστε πολυ μπατιριδες μιλαμε. αμα δε διαφημισετε τα μαγαζια σας δε γαματε. με ελεημοσυνες ριχνετε πουτσες δηλαδη.
Τα παμε τα ξαναπαμε!!!Την προηγούμενη Κυριακή λίγος χρόνος ελεύθερος και έκανα μια περατζάδα
αρχικά από Σολωμού 54. Δύο τεμάχια (το ένα εκτελούσε και χρέη θυρωρού
σε αντικατάσταση της κυρα Σοφίας)εντός τα οποία δεν άξιζαν την παραμονή
και την κατάθεσή μου.
οι υπολοιπες ηταν για μπριζολα, επισης τα μπαζα παιζουν καλη μπιριμπα ;) ;)Επόμενη επιλογή Καλλιρρόης 48 μιας και ήταν στον δρόμο μου. Παρέλασαν
ένα τηλεγραφόξυλο (όπως εύστοχα είπε συναθλητής ποιο πάνω), δύο ψιλομπάζα
και ένα ελληνόπουλο (δέσποινα αν θυμάμαι καλά, συγνώμη αλλά με τα ονόματα
είμαι τσακωμένος). Σε ερώτηση μου προς την μάνατζερ του καταστήματος για
το ποια υπερέχει σε μασάζ η απάντηση ήταν "μη το συζητάς... για μασάζ μόνο
η... (ελληνόπουλο)". Άντε λέω να δούμε την τέχνη της... μασάζ κάτω του
μέτριου περί το 10λεπτο τραβηγμένο από τα μαλλιά, συμμετοχή κάτω των κοινών
στάνταρ (μέχρι που έπαιζε και με το πίρσινγκ στον αφαλό της), αλλά η χρέωση...
χρέωση... 80€.
Δικαιη η αγανακτηση , ΑΛΛΑΛυπάμαι αλλά τέτοιες συμπεριφορές (τύπου Κ.48) θέλουν μαύρισμα. Γνωστό ότι
το κατάστημα είναι κατηγορίας ξεπέτα αλλά διαβάζοντας, για επί του χώρου
σεμινάρια μασάζ, από κάποιον συναγωνιστή (μερικές 10άδες ποστ πίσω) είπα
να δοκιμάσω. Άλλοστε δεν ήταν τόοοσο χάλια ποιο πριν... το 40λεπτο το έπιανα
πάντα. Τώρα 20λεπτο και με το ζόρι.
Τελικά τσάμπα ο κόπος και το χρήμα.
Νωρίτερα είχα περάσει και από Στουρνάρη 29 να επισκεφτώ τη Ζάνα στο νέο της
χώρο αλλά λόγο στραβωμάρας που με δέρνει δεν εντόπισα το κουδούνι ούτε
ήξερα όροφο, μιας και βρήκα πόρτα ανοιχτή και αποχώρησα. Αν μπορεί κάποιος
συναθλητής να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό όσο και στα τεμάχια, θα του ήμουν
υπόχρεος (έστω και με pm). Ευχαριστώ
Φραγκονιας ,εδω δεν αλλαξε!
Τώρα ξέρει κανείς τι παίζει στη Φωκίωνος? Πήγα συστημένος ένα πρωι και ζήτησα την Λία. Η σερίφισα άρχισε την ανάκριση και στο τέλος μου δήλωσε "μόνο μασάζ". Φυσικά έκανα μεταβολή εμπρός μάρς.
κ48 πατε ακομαΖ?? ειστε για
κ48 πατε ακομαΖ?? ειστε για
εχεις μια προδιαθεση για το σικγεκριμενο μαγαζι , ή ιδεα μου ειναι
?
μπααααααααααα οχι βρε , τι ιδεα σου , αφου απο τα 100 μνμ που γραφει εδω , τα μισα ειναι εναντιον του κ48 ;)
ρε δε μου ανοιγουν στο κωλομαγαζο,και σε φιλαρακι iblis , αλλα μου ελεγες . . . .