Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα παρακαλούσα κάποιον που ξέρει,να μου εγραφε για το μασσατζιδικο στην Τρικούπη στον Πειραιά.Καταρχήν τι νούμερο είναι και το κουδούνι τι γραφει.Γιατί σήμερα την πάτησα.Εκανα τόσο δρόμο αλλα δεν μπόρεσα να το βρω.Ευχαριστώ...
Μετά από τέτοιο τρέξιμο θές κανονικό μασάζ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε guider μάλλον δεν μας τα λες καλά με το nickname σου ! :)

Λοιπόν, η Χαρ. Τρικούπη είναι η οδός που ξεκινάει από τον Αγ. Νικόλαο (μεγάλη η χάρη του) στο λιμάνι και καταλήγει στο Πασαλιμάνι. Γύρω στα 300 μ. από το λιμάνι, λοιπόν, στη συμβολή με την οδό Κολοκοτρώνη είναι το Χαρ. Τρικούπη 16. Είναι παλιά δυόροφη κατοικία, πάνω από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, με υπαίθριο πάρκινγκ ακριβώς απέναντι (το 'χει και φίλος! μας κάνει καλύτερες τιμές! :) )
Νομίζω ότι ήμουν κατατοπιστικός...

guider

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Βέβαια εγώ έκανα την εξής βλακεία.Ετρεχα Σπύρου Τρικούπη δεν ήξερα ότι έχει Χαρ.τρικούπη ο πειραιάς !!!!!!!!!!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
φιλε dionisio γραψε και κατι για τις υπηρεσιες του εν λογω μαγαζιου.. εχεις δοκιμασει καποια??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καινουριο μαγαζι στο κεντρο της αθηνας, στην πλατεια βικτωριας στην οδο φερων 19 στον 6ο οροφο.
μεχρι εδω καλα..
παμε τωρα στο ψητο. το καταστημα διαθετει σοκολατοθεραπεια, υδροθεραπεια, ορμονοθεραπεια, ρεφλεξοθεραπεια, πρωκτοθεραπεια κλπ κλπ....  :blahblah1: :blahblah1:
η μονη θεραπεια που δεν διαθετει ειναι η ποθητη..  ;)

κατι σε αδελφακι του καταστηματος της ηπειρου μου κανει..  :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το Φ-4 εμενα μου κανει για μεγεθος σωληνα και
το Σ-12 για σκοπια.

δεν εχεις αδικο παληκαρι.. καποιοι νομιζουν οτι για να συμμετεχεις σ αυτο το φορουμ πρεπει να εχεις διδακτορικο στα οικονομικα και τουλαχιστον 12ετη (βαρβατη) προυπηρεσια σε πολυεθνικη παραυτα..  :think:

επι του θεματος: Φ-4 = φρατζη 4 και Σ-12 = συγγρου 12

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μιας που όπως φαίνεται, κανένας δεν είχε πάει ή ήξερε κάτι για το μαγαζί στην Αγ. Παρασκευή είπα να θυσιαστώ για το κοινό καλό!!!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Πέρασα λοιπό από το κατάστημα, 3 κοπέλες: Μια η τσατσά (δεν θα την έλεγες ακριβώς κοπέλα, ήταν αρκετά σιτεμένη..έως πολύ!  :2funny:)και 2 ακόμα πιο μικρές ψιλοαδιάφορες. Πήρα την λιγότερο αδιάφορη (μιας και πήγα από κει έπρεπε να περάσω για να γράψω και review χαχα).
Μσαάζ τίποτα ιδιαίτερο, φραπεδάκι και πίπα επίσης αδιάφορα  (Να πω, οτι γενικά φραπεδάκι έπαιξε, πίπα πήρε πολύ λίγο όταν είδε πως δεν τελείωνα)  αλλά προσπαθούσε, πρέπει να τις το αναγνωρίσω.Ούτε βιασύνες ούτε τίποτα. Ο χώρος όχι πολύ καλός αν και καθαρός.
65 ευρώ το μασαζάκι+.
Εγώ άφησα +15 (80 δηλαδή) και μου έκανε εντύπωση πως μου είπε 'θέλεις 5 ευρώ ρέστα". Δεν ξέρω αν ήταν η τιμολογιακή τους πολιτκή ή αν έκανε λάθος-δεν τα πήρα πάντως.
Γενικώς δεν τα έκλαψα τα λεφτά, ούτε ενθουσιάστηκα φυσικά.

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε dionisio γραψε και κατι για τις υπηρεσιες του εν λογω μαγαζιου.. εχεις δοκιμασει καποια??

Κατά βάση μιλάμε για την Αλεξάνδρα... μετρίου αναστήματος, μελαχρινό κομμάτι, με καλές αναλογίες, βορειοηπειρώτικης προελεύσεως (προσοχή στον τόνο!), με υπομονή και σεβασμό στον πελάτη... Full προγραμμα από την αρχή μην περιμένεις, καθότι το μαγαζί "κτίζει" πελατεία με αργά, αλλά σταθερά βήματα... ;)

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Περασα χθες απο ******35 και πηρα Αλεξανδρα απο καζακσταν.μελαχρινο,ψηλο,πανεμορφο.αρκετα καλο μασαζ και φραπε στην συνεχεια χωρις βιασυνες.Καλα περασα.Θα ξαναπαω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Περασα χθες απο ******35 και πηρα Αλεξανδρα απο καζακσταν.μελαχρινο,ψηλο,πανεμορφο.αρκετα καλο μασαζ και φραπε στην συνεχεια χωρις βιασυνες.Καλα περασα.Θα ξαναπαω.
Καζακστάν?????? :headbang: :headbang: :headbang:δεν πιστεύω να ήταν η αδερφή του...Μπόρατ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(για όποιον ξέρει...)

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για την Μιχαλακοπούλου υπαρχουν εμπειρίες? αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει γιατί μένω κοντα και θα με βόλευε. είναι οπως παλοια η άλλαξε διευθυνση γιατί ειδα τις τελευταίες μέρες αγγελια

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξανθό ρε φιλε, οχι μελαχρινό

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την είδα κι εγώ μια μέρα και μου άρεσε εμφανισιακά, μου φάνηκε οτι ήταν ξανθιά!
Δείχνει το κορμάκι της γυμνό γιατί θα πρέπει να είναι τέλειο?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Συναγωνιστές το Νο 35 σε ποιά οδό αντιστοιχεί ? Σε PM . Ευχαριστώ

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Και σε εμένα παρακαλώ και πόσο κοστίζει μέχρι φραπεδάκι;

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
καλησπερα αδερφια χθες βρεθηκα στο χαλανδρι σε μια καφετερια πισω απο την εκκλησια(ηρακλειτου) στο νουμρο 7 στον τριτο οροφο ειναι διο πολι καλα κοριτσια.πιγα με τιν αννα και με 100 εθρο μαμισα σουπερ εχο και κινιτο της ,,,,δουλεωει και γλυφαδα...δεν ξερο ποθ ομως.σουπερ στιθος και περιπιισι

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Για ******35 συγνωμη για το λαθος.οντως δεν ειναι μελαχρινο.ειναι κστανοξανθο με κορμι πολυ σφιχτο και super αναλογιες.

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Εκτός  από  Frape κάνει  κάτι  άλλο ευχαριστώ

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
δε νομιζω.δεν προσπαθησα κιολας γιατι βιαζομουν να φυγω.απλα μου αρεσε περισοτερο απο τα υπολοιπα μπαζα και τελικα δεν το μετανιωσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom