Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
174
Πόντοι
0
@ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978 Τί μήνυση να κάνει μία που μένει παράνομα στην χώρα και παίρνει μαύρα χρήματα :2funny: . Πήγαινε να σέ στραποναρει και να την παρηγορήσεις :sopase:
Μαύρη καμία εκεί μέσα...έβρισες νεκρούς..απαράδεκτος είσαι κωλοπαιδο..ελα μωρή πουστρα από κοντά να τα πεις, ξεκωλο!
Θα φας από μένα μήνυση μωρή καριολα..όλο κράζεις κ ολο εκει γαμας, στραβοχυμενε Γ Τ Χ σου

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.079
Πόντοι
5.585

Η φίλη σου το ξεκίνησε ας κράταγε το στόμα της κλειστό, δεν έχω κανένα θέμα νά σού δείξω πόσο μάγκας είμαι προμοτορα @manos 1810
Κατ αρχήν δεν είναι φίλη μου. Δεν έχω περάσει ούτε μια φορά μαζί της και την έχω δει μόνο μια φορά στο σαλόνι.
Όσο για το προμότορας που μου λες δεν με αγγίζουν φίλε μου.
Κι αν θες να βρεθούμε από κοντά, επίσης δεν έχω πρόβλημα.
Πάντως ένα θα σου πω κι αυτό φιλικά.
Πρόσεχε λίγο.
Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω.
Και δεν ξέρεις γενικά ποιος είναι ποιος και τι κουβαλάει ο καθένας πίσω του.
Είναι κρίμα εδώ μέσα που μπαίνουμε να περάσουμε ευχάριστα και να καυλαντίσουμε, να χαλάμε τις καρδιές μας και να μπλέξεις χωρίς λόγο.
Μπες, κάνε την κριτική σου έστω και αρνητική αλλά μην βρίζεις γιατί στο φινάλε είναι και πλημέλημμα.
Κι επειδή όσο κι αν πιστεύουμε πως είμαστε ανώνυμοι, το ψηφιακό μας ίχνος και η IP μας ειναι μεγάλοι ρουφιάνοι.
Δεν είναι κρίμα για μια στιγμή εν βρασμώ να μπεις σε περιπέτειες;
Μάγκας παλικάρι μου δεν είναι αυτός που βρίζει γυναίκες και μανάδες ούτε αυτός που κάνει τσακωμούς.
Μάγκας είναι αυτός που μπορεί να αποφύγει έναν τσακωμο και σέβεται τους άλλους.
Κάποιος δεν σου έμαθε σωστά την ιστορία από που ξεκίνησε η λέξη μάγκας και ποιοι ήταν οι πρώτοι μάγκες.
Εμένα ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος αυτά μου είπε.
Ο δικός σου;

Τελευταία τροποποίηση:

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
34
Like
2.754
Πόντοι
2.591
Μαύρη καμία εκεί μέσα...έβρισες νεκρούς..απαράδεκτος είσαι κωλοπαιδο..ελα μωρή πουστρα από κοντά να τα πεις, ξεκωλο!
Θα φας από μένα μήνυση μωρή καριολα..όλο κράζεις κ ολο εκει γαμας, στραβοχυμενε Γ Τ Χ σου
Έχω να πατήσω από τον Σεπτέμβριο, πάντως εγώ εκεί γαμουσα δεν με γαμανε όπως κάνουν στην κωλοτρυπίδα σού. Θα μου κλάσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατ αρχήν δεν είναι φίλη μου. Δεν έχω περάσει ούτε μια φορά μαζί της και την έχω δει μόνο μια φορά στο σαλόνι.
Όσο για το προμότορας που μου λες δεν με αγγίζουν φίλε μου.
Κι αν θες να βρεθούμε από κοντά, επίσης δεν έχω πρόβλημα.
Πάντως ένα θα σου πω κι αυτό φιλικά.
Πρόσεχε λίγο.
Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω.
Και δεν ξέρεις γενικά ποιος είναι ποιος και τι κουβαλάει ο καθένας πίσω του.
Είναι κρίμα εδώ μέσα που μπαίνουμε να περάσουμε ευχάριστα και να καυλαντίσουμε, να χαλάμε τις καρδιές μας και να μπλέξεις χωρίς λόγο.
Μπες, κάνε την κριτική σου έστω και αρνητική αλλά μην βρίζεις γιατί στο φινάλε είναι και πλημέλημμα.
Κι επειδή όσο κι αν πιστεύουμε πως είμαστε ανώνυμοι, το ψηφιακό μας ίχνος και η IP μας ειναι μεγάλοι ρουφιάνοι.
Δεν είναι κρίμα για μια στιγμή εν βρασμώ να μπεις σε περιπέτειες;
Μάγκας παλικάρι μου δεν είναι αυτός που βρίζει γυναίκες και μανάδες ούτε αυτός που κάνει τσακωμούς.
Μάγκας είναι αυτός που μπορεί να αποφύγει έναν τσακωμο και σέβεται τους άλλους.
Κάποιος δεν σου έμαθε σωστά την ιστορία από που ξεκίνησε η λέξη μάγκας και ποιοι ήταν οι πρώτοι μάγκες.
Εμένα ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος αυτά μου είπε.
Ο δικός σου;
Μάγκας είναι αυτός που βάζει στην θέση του μια πουτανα του πεταματου και δεν την έχει στά σης και σάς και παίρνει αέρα ό κωλος της και μπακαλευει διάφορα νήματα με βρίσιες απειλές και συκοφαντίες αυτός είναι ο μάγκας.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.079
Πόντοι
5.585
Έχω να πατήσω από τον Σεπτέμβριο, πάντως εγώ εκεί γαμουσα δεν με γαμανε όπως κάνουν στην κωλοτρυπίδα σού. Θα μου κλάσεις.

Μάγκας είναι αυτός που βάζει στην θέση του μια πουτανα του πεταματου και δεν την έχει στά σης και σάς και παίρνει αέρα ό κωλος της και μπακαλευει διάφορα νήματα με βρίσιες απειλές και συκοφαντίες αυτός είναι ο μάγκας.
Αν έτσι πιστεύεις ΟΚ.
Βαλτην στην θέση της κι εγω μαζι σου.
Αλλά με τον σωστό τρόπο.
Και θα μας έχεις όλους μαζί σου.
Όταν όμως βρίζεις και ειδικά μανάδες, χάνεις το δίκιο σου.
Πως αλλιώς να στο πω.
Δεν διαφωνώ με ότι λες.
Το θέμα είναι πως το λες.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.079
Πόντοι
5.585
Επίσης Μάγκας είναι αυτός που έχει τ αρχίδια να παραδεχτεί ότι κάπου έκανε λάθος.
Δεν είναι έλλειψη μαγκιάς να κάνεις λάθος.
Όλοι κάνουμε. Άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά τα παίρνουμε κρανίο και ξεπερνάμε τα όρια.
Μαγκιά είναι να το παραδεχτείς και να πεις, ναι ρε φιλε το έκανα.
Κι εσύ ξεπέρασες τα όρια την στιγμή που εβρισες.
Πως να το κάνουμε.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.079
Πόντοι
5.585
Εγώ δεν σου είπα ούτε για μια στιγμή, τι λες ρε για την κοπέλα ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Εγώ σου είπα πως ήταν λάθος να βρίσεις μάνα γιατί χάνεις το δίκιο σου.
Κι αν το παρατήρησες ούτε σε ένα σημείο δεν έβρισα Εγώ εσένα.
Σου μιλάω όχι σαν κύριος και τέτοιες παπαριές.
Σου μιλάω σαν άντρας προς άντρα.

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
34
Like
2.754
Πόντοι
2.591
Αν έτσι πιστεύεις ΟΚ.
Βαλτην στην θέση της κι εγω μαζι σου.
Αλλά με τον σωστό τρόπο.
Και θα μας έχεις όλους μαζί σου.
Όταν όμως βρίζεις και ειδικά μανάδες, χάνεις το δίκιο σου.
Πως αλλιώς να στο πω.
Δεν διαφωνώ με ότι λες.
Το θέμα είναι πως το λες.
Είδα και τον @georgel που της μίλησε με σωστό τρόπο και τού είπε Ad - Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18 - Page 146 - bourdela.com forum
είναι ρεζιλας και θά φάει κλωτσιές σε πελάτη τού μαγαζιού που έχει χρόνια εκεί, σάπιες σάν την @Sofi41 δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.079
Πόντοι
5.585
Είδα και τον @georgel που της μίλησε με σωστό τρόπο και τού είπε Ad - Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18 - Page 146 - bourdela.com forum
είναι ρεζιλας και θά φάει κλωτσιές σε πελάτη τού μαγαζιού που έχει χρόνια εκεί, σάπιες σάν την @Sofi41 δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Ψυχραιμιιιιιιιιια!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.506
Πόντοι
4.096

Μαγκας απο το πληκτρολογιο δεν ειναι κανενας
Φιλικα, παντα:hi:

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
172
Πόντοι
281
Καλησπέρα, η Βικτωρία που δουλευε στο καλλιροης 38 ξέρετε σε πιο έχει κάνει μεταγραφή?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.069
Πόντοι
2.846
Έχει περάσει κάνας μυστης από XoVipSpa από Κολωνάκι να μας πει αν λειτουργεί κανονικά ,και με τι ροστερ δουλευει τώρα ?
Έχουμε κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο χώρο ??

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
810
Πόντοι
81
Όπως είδες φίλε μου δεν έδωσα συνέχεια στους χαρακτηρισμούς της. Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο. Το μόνο που πέτυχε με εμένα ήταν να με απομακρύνει από το μαγαζί. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έπρεπε η Άννα να της έχει επιτρέψει να γράψει με τόσο χυδαίο τρόπο. Γενικότερα όμως σαν συμβουλή προς εσένα μιας και νιώθω από τον τρόπο γραφής σου ότι είσαι νεότερος και λίγο πιο θερμόαιμος μείνε μακριά από τέτοιους ανθρώπους.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.806
Πόντοι
736
Ρε μάγκες ξέρει κανείς αν πέθανε καμία κοπέλα από τατοιου; Για και η ναντια και η άλλη η μικρή ανεβάζουν μια γνωστή φάτσα που έχουν την κηδεία της σήμερα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.235
Πόντοι
19.505

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.919
Πόντοι
1.056
Όπως είδες φίλε μου δεν έδωσα συνέχεια στους χαρακτηρισμούς της. Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο. Το μόνο που πέτυχε με εμένα ήταν να με απομακρύνει από το μαγαζί. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έπρεπε η Άννα να της έχει επιτρέψει να γράψει με τόσο χυδαίο τρόπο. Γενικότερα όμως σαν συμβουλή προς εσένα μιας και νιώθω από τον τρόπο γραφής σου ότι είσαι νεότερος και λίγο πιο θερμόαιμος μείνε μακριά από τέτοιους ανθρώπους.
Screenshot_20250113_165011_Samsung Internet.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom