α ναι μια ωρα 80 σορρυ δεν εγραψα,,, τωρα εχει και μαρια γυμναστρια ,, και συλβι μοντελακι 22,,, το μαγαζι ,,Για ποση ώρα φίλε μου;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Καί πώς θα παρέμενε εκεί ή κάρτα; Πού θά ξέρουν ποιός είσαι με τόσο κόσμο πού πάει, ή μήπως θά κράτανε καί θά λες όνομα επίθετο;Φυσικά επικίνδυνο όταν εισαι κ οικογενειάρχης
Έχω αρνηθεί πολλές φορές κ εγώ με αποτέλεσμα να χάνεται η καταγραφής επίσκεψης..
Βέβαια αν ήθελαν τόσο πολύ να σου προσφέρουν το δώρο θα είχαν την κάρτα εκει κ θα παρέμενε εκεί στο γραφειο κ θα συμπλήρωναν την επίσκεψη σου...
Αλλά το έχουν ποιασει το νοημα,οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι κ οι περισσότεροι αρνούνται...εμείς το προσφέρουμε όμως...
Αυτό είναι μάρκετινγκ...
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Κριτικές για Σουλίου;;; υπάρχουν;;;δεν μπόρεσα να βρω....(Μην βαρατε!)Για την Σουλιου δεν εχεις πολυ δικαιο δεδομενου οτι υπαρχει παρκινγκ και στην Εμμανουηλ Μπενακη 2 και στη Σολωνος υπογειο απεναντι ακριβως απο την Σουλιου και στην πλατεια Κανιγκος υπογειο μεγαλο και φθηνο. Περαν αυτων εξυπηρετειται αψογα απο το Μετρο με ελαχιστο δρομο πεζη απο Πανεπιστημιο η Ομονοια !!!! Διοτι η συνεδρια με την ΕΥΑ απλα ειναι ανεπαναληπτη !!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.725
- Πόντοι
- 5.946
Τόχουν κάνει διάφορα μαγαζιά στο παρελθον με χρήση νικνεημΚαί πώς θα παρέμενε εκεί ή κάρτα; Πού θά ξέρουν ποιός είσαι με τόσο κόσμο πού πάει, ή μήπως θά κράτανε καί θά λες όνομα επίθετο;
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.471
Εάν οι παντρεμένοι φοβούνται επειδή θα φάνε παντόφλα σε τι φταίει το κατάστημα; Αφού αν το ζητήσεις στο δίνουν αμέσως και σου συμπληρώνουν τής επίσκεψης, τώρα αν εσυ δεν θέλεις επειδή έχεις το φόβο μην αποκαλυφθεί αυτό είναι δικό σου πρόβλημα ο καθένας κάνει τά κουμάντα του....Φυσικά επικίνδυνο όταν εισαι κ οικογενειάρχης
Έχω αρνηθεί πολλές φορές κ εγώ με αποτέλεσμα να χάνεται η καταγραφής επίσκεψης..
Βέβαια αν ήθελαν τόσο πολύ να σου προσφέρουν το δώρο θα είχαν την κάρτα εκει κ θα παρέμενε εκεί στο γραφειο κ θα συμπλήρωναν την επίσκεψη σου...
Αλλά το έχουν ποιασει το νοημα,οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι κ οι περισσότεροι αρνούνται...εμείς το προσφέρουμε όμως...
Αυτό είναι μάρκετινγκ...
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Εκανα προχθές με Συλβια ναι μια ωρα 80 σορρυ δεν εγραψα,,, τωρα εχει και μαρια γυμναστρια ,, και συλβι μοντελακι 22,,, το μαγαζι ,,
Άκου φίλε γιατί το ύφος σου είναι προσβλητικόΕάν οι παντρεμένοι φοβούνται επειδή θα φάνε παντόφλα σε τι φταίει το κατάστημα; Αφού αν το ζητήσεις στο δίνουν αμέσως και σου συμπληρώνουν τής επίσκεψης, τώρα αν εσυ δεν θέλεις επειδή έχεις το φόβο μην αποκαλυφθεί αυτό είναι δικό σου πρόβλημα ο καθένας κάνει τά κουμάντα του....
Δεν θα χαλάσεις το σπίτι σου κ την οικογένεια σου για μια ανακάλυψη Κ μια ψυχαγωγία που ειχεις ανάγκη
Η συζηγος είναι γυναίκα μάνα των παιδιών σου κλπ κ όχι ερωμένη σχέση γκομενα να πεις στα αρχιδια μου κ αν η κάρτα πέσει στα χέρια της
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Εκανα προχθές με Συλβια ναι μια ωρα 80 σορρυ δεν εγραψα,,, τωρα εχει και μαρια γυμναστρια ,, και συλβι μοντελακι 22,,, το μαγαζι ,,
Πεταμένα λεφτά άτονη εντελώς
Πήρα πρόγραμμα μιας ώρας 100€
Στο άτονο αδιαφορο μασαζ χωρίς πίεση στο 10 λεπτό μου λέει γύρνα
Γυρίζω πίπα ακάποτη πέρασμα σκουφάκι κ σεξ 20 λεπτά.
Στο τέλος της λέω μισάωρο κάναμε
Όχι λέει έχουμε μισή ώρα ακόμη..κ τι θα κάνουμε της λέω
Έλα να κάτσουμε να μιλήσουμε αν θες κανουμε δεύτερη εκτονοση η συνεχίζουμε μασαζ..
Όχι Ευχαριστω μολις τελείωσω θελω να πλυθώ να φύγω..
Πλήρωσα το κατοσταρικο γιατί αυτό συμφώνησα κ έφυγα.
Με αηδίασε γιατί τα υγρά της είχαν έντονη δυσοσμία
Κορυφαίες το ιδρύματος είναι Εύα Ελενη
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.471
Αφού πετάς υπονοούμενα ότι είναι και καλά πονηρή και σας έχουν μάθει ότι είστε παντρεμένοι και ότι θα το αρνηθείτε.Αλλά το έχουν ποιασει το νοημα,οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι κ οι περισσότεροι αρνούνται...εμείς το προσφέρουμε όμως...
Αυτό είναι μάρκετινγκ...
Φιλε μου απο εμφάνιση πως ηταν το λεω για το νεαρο της ηλικίας?Εκανα προχθές με Συλβι
Πεταμένα λεφτά άτονη εντελώς
Πήρα πρόγραμμα μιας ώρας 100€
Στο άτονο αδιαφορο μασαζ χωρίς πίεση στο 10 λεπτό μου λέει γύρνα
Γυρίζω πίπα ακάποτη πέρασμα σκουφάκι κ σεξ 20 λεπτά.
Στο τέλος της λέω μισάωρο κάναμε
Όχι λέει έχουμε μισή ώρα ακόμη..κ τι θα κάνουμε της λέω
Έλα να κάτσουμε να μιλήσουμε αν θες κανουμε δεύτερη εκτονοση η συνεχίζουμε μασαζ..
Όχι Ευχαριστω μολις τελείωσω θελω να πλυθώ να φύγω..
Πλήρωσα το κατοσταρικο γιατί αυτό συμφώνησα κ έφυγα.
Με αηδίασε γιατί τα υγρά της είχαν έντονη δυσοσμία
Κορυφαίες το ιδρύματος είναι Εύα Ελενη
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Όμορφη κ πολύ ωραίο σώμα με Ωραια τατουάζΦιλε μου απο εμφάνιση πως ηταν το λεω για το νεαρο της ηλικίας?
Στενό μουνακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κατάλαβες τι έγραψαΑφού πετάς υπονοούμενα ότι είναι και καλά πονηρή και σας έχουν μάθει ότι είστε παντρεμένοι και ότι θα το αρνηθείτε.
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.444
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND eti Maresi gustaro ke ala pola !!!
Τελευταία τροποποίηση:
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.815
- Πόντοι
- 31.348
Ποια είναι αυτή Άννα στο βίντεο?Multi Massage DIAMOND ata ke ala pola Koritia !!!
η μουνα λιζα
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Αυτά είναι δώσε βίντεο στον λαό και στην πελατεία!!! σούπερ!!!Multi Massage DIAMOND eti Maresi gustaro ke ala pola !!!
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
LΦιλε μου απο εμφάνιση πως ηταν το λεω για το νεαρο της ηλικίας?
Για ποιο μαγαζι λεμε?α ναι μια ωρα 80 σορρυ δεν εγραψα,,, τωρα εχει και μαρια γυμναστρια ,, και συλβι μοντελακι 22,,, το μαγαζι ,,
Μωρο μου ποια ειναι στο βιντεο?Multi Massage DIAMOND eti Maresi gustaro ke ala pola !!!
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Με υπερκαλυψες αγαπητέΦυσικά επικίνδυνο όταν εισαι κ οικογενειάρχης
Αυτό είναι μάρκετινγκ...
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Δε νομίζω!Ποια είναι αυτή Άννα στο βίντεο?
η μουνα λιζα
σουλιουL
Για ποιο μαγαζι λεμε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις