clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.725
- Πόντοι
- 5.946
ε πες και ποιές κοπέλες δουλεύουν?Σας περιμενουμε ,,,,11-9 καλυτερα με ραντεβου
ε πες και ποιές κοπέλες δουλεύουν?Σας περιμενουμε ,,,,11-9 καλυτερα με ραντεβου
τι εννοείς;Απολύτως τίποτα
Καταρχάς δεν κάνουν αυτές μασάζ
όποτε έχω πάει οι μουνάρες εκτελούν χρέη ταμείου. Στο δωμάτιο όλες τις φορές έχουν στείλει την Ξένια, μια συμπαθητική κοπέλα που κάνει καλό μασάζ αλλά ως εκεί.τι εννοείς;
Που ειναι η νεα του διευθυνση?Έχει επισκεφθεί κάποιος το Σινώπης 29 στη νέα του διεύθυνση;
εγω οσες φορες εχω παει, εχω κανει με την Αρτεμις. Κ την πρωτη φορα που πηγα αυτήν μου εστειλαν χωρις να το ζητησω. μετά επαιρνα τηλ κ εκλεινα ραντεβού εγω.όποτε έχω πάει οι μουνάρες εκτελούν χρέη ταμείου. Στο δωμάτιο όλες τις φορές έχουν στείλει την Ξένια, μια συμπαθητική κοπέλα που κάνει καλό μασάζ αλλά ως εκεί.
Φιλε μου, άλλο «υπό νέα διεύθυνση» και ΑΛΛΟ «σε νέα διεύθυνση»......κοινώς το πηρε άλλος το μαγαζι, εκεί που ηταν είναι.....To Σινωπης γράφει " υπό" νέα διεύθυνση . Και έχει .... τις ίδιες _ Ράνια , Σίντυ , Ζωή κλπ . Δηλ. ..τρίχες , διότι ήταν φόλα και η δήθεν προ ετών ανακαινιση .. Oι οποιες παλιές καλες εποχές Ολγας κλπ , are history ...
Την ψάχνω και γω χρόνια..Θυμάμαι την Κυρία Γιάννα που την έλεγε άλλες φορές Αρμένισσα και άλλες Σέρβα... Mια φορά είχα κάνει διπλό με Ελενίτσα και μια άλλη μικρούλα στην ΄΄Σουίτα΄΄ της Κυρίας Γιάννας..Ωραίες εποχές..Θυμαται κανεις το μασατζιδικο της κυριας Γιαννας στην παπαδιαμαντη 8?Η Ελενη η μυτογκα που βρισκεται αραγε???
είναι ανεξάρτητη εδώ και χρόνια, δουλεύει μόνη σε δικό της χώρο.Θυμαται κανεις το μασατζιδικο της κυριας Γιαννας στην παπαδιαμαντη 8?Η Ελενη η μυτογκα που βρισκεται αραγε???
Το θέμα μας θα είναι αν θα ανοίγουν την πόρτα ή αν θα είναι με ραντεβούΤο Boudoir Spa που ήταν Σούτσου 6 μετακομισε 5ο οροφο Σολωνος 73 κουδουνι Παπαδάκης. Ροστερ : Χαρά, Στέλλα, Ντιανα και προσθηκη η Τζενη milf (τσεχα) που ήταν Silver. Να δουμε αν θα κανει καμια σοβαρή προσπαθεια διαφημισης η σεριφισα Χριστινα τώρα..
δεν είναι θέμα κουασιμόδου. απλά εσύ είσαι γνωστός τους πελάτης αφού έχεις πάει τόσες φορές, ενώ αν πάω εγώ και είναι ήδη τίγκα τα δωμάτια, γιατί να μου ανοίξουν; Άλλωστε και ο ίδιος έχεις αναφέρει ότι την άλλη φορά είχε τράφικο και περίμενες πόση ώρα. Τεσπά, κατά τη γνωμη σου ποια αξίζει από τις υπάρχουσες;πραγματικά με τις εμπειρίες του καθενα στο Βουδοιr δε ξερω τι να υποθεσω... εγω εχω γαμησει ολες (περι τις 13-15) τις φορές που πήγα και σε λογικες τιμες 80€/h ... αν εισαστε Κουασιμοδοι μαλλον σας κανουν screening πόρτας! ... το τηλεφωνο 213 0275 239 ισχύει και το βρισκεις διαδικτυο