You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Για πια λες για Νιοβη η ΘεοδωραΦίλε,ναι.Έχω πάρει την κοπέλα και είναι αριστούχος στο μασαάζ.Μπορείς να την πάρεις με την ίδια επιβάρυνση.Εγώ με 90 ευρώ και τα έκανε όλα.Απλά βάζεις και λίγο νταιλίκι και όλα γίνοντα.Μην κοπιάζεις,άραξε.Πας Φράντζη και αν είσαι καλός πελάτης με την έννοια ότι πας συχνά παίρνεις όποια γουστάρεις!
γιατι στο μασαζ αριστουχος ειναι μονο η Νιοβη?
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε για να κρατηθεί μία επιχείρηση σαν το μασατζίδικο επιβάλλεται να έχει παραπάνω από μία αριστούχο.Δοκίμασε την Θεοδώρα και μετά έλα πες μου ρε φίλε!Μην μπερδεύεις τους άλλους.Για πια λες για Νιοβη η Θεοδωρα
γιατι στο μασαζ αριστουχος ειναι μονο η Νιοβη?
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες καλησπερα...
μια βοηθεια παρακαλω...ΑΝ γνωριζετε και ΑΝ θελετε να με νοηθησετε....
με τη Νιοβη στη Δεριγνυ στην αθηνα, τι "παιζει"??...
εχω κανει μαζι της 3 φορες και μεχρι τωρα ουτε καν ενα παραπανω αγγιγμα ή υπονοουμενο δεν αφησε...
μου αρεσιε πολυ το μασαζ της και γι αυτο επεμεινα...
ξερετε αν κανει κατι?... φραπε εστω?...
μηπως ΔΕΝ κανω κατι σωστα...
υ.γ. ΔΕΝ, επαναλαμβανω, ΔΕΝ μοιαζω με αστυνομο Μπεκα....
Φίλε μου, μπορείς με ασφάλεια να υποθέσεις ότι ΔΕΝ παίζει τίποτα. Ύπάρχουν άλλες εκεί για φαγοπότια, αλλά όχι αυτή. Διάβασε άλλα νήματα και προηγούμενες σελίδες για το ποιες "παίζουν". Νιόβη και Μαρία δεν έπαιζαν μέχρι την τελευταία φορά που έκανα με αυτές, οι άλλες που είναι κατά κάποιο τρόπο "νέα φρουρά" αν και βετεράνοι, παίζουν.
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε αντί να ευχαριστήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τον βρίζουμε?Αυτός είναι το κουμάντο.Ξεκωλιάζεται κάθε μέρα στην δουλειά για να αρχειοθετήσει τα πάντα.Δεν νομίζω οτι είμαστε σε θέση να τον βρίζουμε.Για ποιο λόγο,εξάλλου,γιατί μαςς λύνει τις απορίες μας.Σε παρακαλώ πάρ'το πίσω γιατί είναι κάπως βαρύ αυτό που είπες!ρε γιοτομπαλα zero με 0% λιπαρα στο μυαλο ρωταμε για να ξερουμε παντα βασιζομενοι σε εμπειριες αλλων.νταξει??παντα υπαρχει η παραπληροφορηση.-
ενημερωση απο καραισκου νικολ τερμα.- μονικα κατω του μετριου δε τη ξαναπαιρνω λεει οτι ειναι απο σλοβακια αλλα τελικα αλβανεζα ειναι.αποδειξη οτι ειπα 'πιδι' και καταλαβε.το νιμου στα αλβανικα.παρα πολλα τα 100.μακρια
Εντυπώσεις από Μεσογείων 208.
Επίσκεψη χθες απόγευμα, κοπέλα που εργαζόταν Γωγώ + η αφεντικίνα (εξαιρετική και ευγενική).
Χώρος ψιλοάθλιος (βρώμικο μπάνιο, δωμάτιο χωρίς μεγάλη καθαριότητα).
Υπηρεσίες μασάζ άριστες. Μπριζόλα = ΧΑΛΙΑ
Η γωγω είναι χοντρή με μεγάλα βυζιά και μπορείς να την μονο αν καθήσει πάνω σου.
= ΑΘΛΙΑ
Κόστος = 60 μασάζ + 40 μπριζόλα
Συμπέρασμα: με το συγκεκριμένο set up δεν θα ξαναψωνίσω.
Επίσκεψη χθες απόγευμα, κοπέλα που εργαζόταν Γωγώ + η αφεντικίνα (εξαιρετική και ευγενική).
Η γωγω είναι χοντρή με μεγάλα βυζιά και μπορείς να την μονο αν καθήσει πάνω σου.
= ΑΘΛΙΑ
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Φίλε μου, μπορείς με ασφάλεια να υποθέσεις ότι ΔΕΝ παίζει τίποτα. Ύπάρχουν άλλες εκεί για φαγοπότια, αλλά όχι αυτή. Διάβασε άλλα νήματα και προηγούμενες σελίδες για το ποιες "παίζουν". Νιόβη και Μαρία δεν έπαιζαν μέχρι την τελευταία φορά που έκανα με αυτές, οι άλλες που είναι κατά κάποιο τρόπο "νέα φρουρά" αν και βετεράνοι, παίζουν.
Σε ευχαριστω πολυ... οποτε... παμε για Ποπη μου φαινεται...
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Εντυπώσεις από Μεσογείων 208.
= ΑΘΛΙΑ
αγαπητε, οχι μονο σου φανηκε (και ειναι) χαλια, αλλα σε ξεπουπουλιασαν.... 80 ειναι η ταριφα εκει...αλλα μαλλον πρεπει να σε πληρωνουν αντι να πληρωνεις..
Για αυτό το έγραψα και εγώ. Να μην πηγαίνουμε τζάμπα. Ασε που έφαγα μεγάλη ήττα όταν πήγα και δεν ήταν εκεί. Αν μάθει κάποιος ότι γύρισε ας το πει να τρέξουμε πριν ξαναφύγειΦτου,γαμώτο.Και ήθελα να πάω κι εγώ σήμερα γιατί πήγα Κυριακή και ήταν κλειστά.
αγαπητε, οχι μονο σου φανηκε (και ειναι) χαλια, αλλα σε ξεπουπουλιασαν.... 80 ειναι η ταριφα εκει...αλλα μαλλον πρεπει να σε πληρωνουν αντι να πληρωνεις..
Δίκιο έχεις.. Πιάστηκα
Αν όμως ψωνίζεις στα κουτουρού την πατάς
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
ΠοπηΣε ευχαριστω πολυ... οποτε... παμε για Ποπη μου φαινεται...
το ξανθο ξεπλυμα επι της υποδοχης?
ενημερωσε!
εγω θα επιμεινω για νιοβη παντως!!!!
ανταποκριση απο φρατζη.περασα σημερα η θεοδωρα φοραγε το γνωστο μαυρο κολαν ψωνισμενο απο τη λαικη,με το μαυρο στρινκο,πειτε της να το πλυνει γιατι αυτο φοραει παντα!!!πρεπει να εβαφαν το διαμερισμα γιατι μυριζε μπογια.οσοι λοιπον λενε οτι το τρωει ψευδονται...τησ το προτεινα...
καλα μαγκες συννενοηση μπουζουκι.αλλοι λενε οτι παιρνεις ανετα μπριζολα στο diamond spa αλλοι οχι.αλλοι οτι η θεοδωρα τον τρωει αλλοι οχι.ο καθενας το κοντο και το μακρυ του.
οπως το λες ειναι ακριβως.ανταποκριση απο φρατζη.περασα σημερα η θεοδωρα φοραγε το γνωστο μαυρο κολαν ψωνισμενο απο τη λαικη,με το μαυρο στρινκο,πειτε της να το πλυνει γιατι αυτο φοραει παντα!!!πρεπει να εβαφαν το διαμερισμα γιατι μυριζε μπογια.οσοι λοιπον λενε οτι το τρωει ψευδονται...τησ το προτεινα...
το θεμα ειναι εσυ τι κανεις.
επειδη εφαγες την πορτα με την κασα και τους μεντεσεδες στα μουτρα,
δε φταιμε εμεις να σε ανεχομαστε.
Να εισαι ευγενικος οπως τοσοι και τοσοι συναγωνιστες
που καποια βρεθηκε να τους σερβιρει.
Επαναλαμβανω για νιοστη φορα, δεν ειναι μπουρδελα,
ειναι μασαζ, εκει πας για μασαζ.
Ξεχνα τη Θεοδωρα, υπαρχουν πολυ καλυτερες.
Μη με ρωτησεις οπως, δε θα σου πω.
Θα κατσεις να διαβασεις.
Μη λαβεις υποψιν ολες τις αποψεις,
βρες μια να ταιριαζει στα κυβικα σου,
γραφε ευγενικα , γιατι την επομενη
φορα θα ζητησω εγω προσωπικα να μπαναριστεις για spamming και trolling.
Εδω ειμαστε μια ωραια παρεα και τετοιες συμπεριφορες
δεν τις ανεχομαστε. Αν σου αρεσει καλως,
αν οχι δε θα μας λειψεις και ιδιαιτερα.
Αντε γεια και καλα μυαλα.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καλημερα πρεπει να προσεχουμε τη γραφουμε καμια φορα για ωρισμενα ιδρυματα και να σκεπτομαστε και το μελλον και τουσ συναγωνιστες συγκεκριμενα λογω οτι ακουγευται η δεριγνυ σημερα καμια δεκαρια μερες τωρα καποιοι τρωνε πορτα οπως και εγω βλεπουνε και αυτοι το σαιτ τη γραφουμε και καποιοι πανε και λενε αφου κανεται αυτα γιατι σε εμενα. ααυτο ειναι αρνητικο πρεπει να προσεχουμε.
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 5.345
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Κι εγώ μία από τα ίδια.Πρέπει όμως να έχεις πάει κάνα δυό φορές,να της το ζητήσεις,να αρνηθεί και να πεις "λυπάμαι" και να φύγεις.Μετά πας άλλη μία και της λες,"κοίτα,είναι η τελευταία φορά που έρχομαι και έρχομαι για σένα.Ή κάνουμε μαζί ή δεν ξανάρχομαι,να μην ταλαιπωρούμαι κι εγώ,να μην ταλαιπωρώ κι εσένα."Κατά 90% θα σου κάτσει.Αλλά αν δεν σου κάτσει και τότε,άστο.Αυτά.Φίλε,ναι.Έχω πάρει την κοπέλα και είναι αριστούχος στο μασαάζ.Μπορείς να την πάρεις με την ίδια επιβάρυνση.Εγώ με 90 ευρώ και τα έκανε όλα.Απλά βάζεις και λίγο νταιλίκι και όλα γίνοντα.Μην κοπιάζεις,άραξε.Πας Φράντζη και αν είσαι καλός πελάτης με την έννοια ότι πας συχνά παίρνεις όποια γουστάρεις!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 5.345
Ν.Σμύρνη δεν ξέρω τίποτα αρχηγέ.Αν ξέρει κάτι κάποιος συναγωνιστής,ας ρίξει σύρμα.Να σου πω.Παίζει κανένα μασατζίδικο για Ν.Σμύρνη?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66