Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.774
Πόντοι
5.585
Φίλε αντί να ευχαριστήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τον βρίζουμε?Αυτός είναι το κουμάντο.Ξεκωλιάζεται κάθε μέρα στην δουλειά για να αρχειοθετήσει τα πάντα.Δεν νομίζω οτι είμαστε σε θέση να τον βρίζουμε.Για ποιο λόγο,εξάλλου,γιατί μαςς λύνει τις απορίες μας.Σε παρακαλώ πάρ'το πίσω γιατί είναι κάπως βαρύ αυτό που είπες!
Πές τα,πές τα!!!Ήρθε ο νέος να μας βάλει σε τάξη!!!Ωρε που πάμε ρε!!! :s&m_3:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.774
Πόντοι
5.585
Για αυτό το έγραψα και εγώ. Να μην πηγαίνουμε τζάμπα. Ασε που έφαγα μεγάλη ήττα όταν πήγα και δεν ήταν εκεί. Αν μάθει κάποιος ότι γύρισε ας το πει να τρέξουμε πριν ξαναφύγει :P
Ευχαριστώ.Θα πάω την άλλη βδομάδα όπως σου είπαν,γιατί είμαι κοντά και αν είναι εκεί θα ενημερώσω πάραυτα!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.774
Πόντοι
5.585
καλα μαγκες συννενοηση μπουζουκι.αλλοι λενε οτι παιρνεις ανετα μπριζολα στο diamond spa αλλοι οχι.αλλοι οτι η θεοδωρα τον τρωει αλλοι οχι.ο καθενας το κοντο και το μακρυ του.
Κοίτα φιλαράκο,με 13 μηνύματα,εκ των οποίων όλα είναι ερωτήσεις και κριτική προς τους άλλους δεν θα μας την λες συνέχεια.Κάνε κι εσύ καμιά βόλτα,φάε κι εσύ λιγο τα μούτρα σου και τα φράγκα σου,όπως τόσοι εδώ μέσα,κάνε καμιά σωστή ενημέρωση εσύ αφού οι άλλοι "ψεύδονται",και μην κυνηγάς την Θεοδώρα με το κολάν από την λαϊκή και το άπλυτο στρίνγκ που μάλον αυτά θέλεις για να έχεις "λυσσάξει" τόσο μαζί της και έχε υπ'όψιν σου πως εκτός των άλλων η συγκεκριμένη είναι γάτα και καταλαβαίνει όχι μόνο τους μπάτσους αλλά και τους  :jerking: :jerking: :jerking:Όλοι εδώ απ'ότι διάβασα προσπαθούν να σε βοηθήσουν κι εσύ ανεγκέφαλε τα έχεις πάρει στο κρανίο επειδή δεν σου κάθεται η τύπισσα,που καμία διάθεση δεν έχω να την υποστηρίξω γιατί κι εγώ παρ'όλο που την έχω πάρει,μου έπρηξε τ'αρχίδια μέχρι να μου κάτσει και την λες σε όλους.Τι θες δηλαδή για να ηρεμήσεις.Να σου κάτσουμε εμείς;Άμα δεν σου κάνει το site και οι ενημερώσεις μας,μην ξαναμπείς και μην μας ζαλίζεις άλλο τα @@!

Επισκέπτης
Πρέπει όμως να έχεις πάει κάνα δυό φορές,να της το ζητήσεις,να αρνηθεί και να πεις "λυπάμαι" και να φύγεις.Μετά πας άλλη μία και της λες,"κοίτα,είναι η τελευταία φορά που έρχομαι και έρχομαι για σένα.Ή κάνουμε μαζί ή δεν ξανάρχομαι,να μην ταλαιπωρούμαι κι εγώ,να μην ταλαιπωρώ κι εσένα."Κατά 90% θα σου κάτσει.

Ομολογώ ότι αν και σιτεμένη , έχει κάτι η συγκεκριμένη.
Θα τη γούσταρα κι εγώ.
Έχω πάει πάνω από 50 φορές από καλοκαίρι του 2007 , αλλά πάντα όχι μου έλεγε.
Δεν έφυγα ποτέ όμως, έπαιρνα κάποιο από τα πιπίνια , αλλά θα τη γούσταρα κι αυτή.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ποπη
το ξανθο ξεπλυμα επι της υποδοχης?
ενημερωσε!
εγω θα επιμεινω για νιοβη παντως!!!!

μα η ποπη εινια γνωστη ανα το μασαζπανελληνιο για τις επιδοσεις της στο ψησιμο senian....

θα επιμεινεις για τη Νιοβη?... ε τοτε περιμενω ανταποκριση απο το παγωμενο Νιοβομετωπο....

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
ανταποκριση απο φρατζη.περασα σημερα η θεοδωρα φοραγε το γνωστο μαυρο κολαν ψωνισμενο απο τη λαικη,με το μαυρο στρινκο,πειτε της να το πλυνει γιατι αυτο φοραει παντα!!!πρεπει να εβαφαν το διαμερισμα γιατι μυριζε μπογια.οσοι λοιπον λενε οτι το τρωει ψευδονται...τησ το προτεινα...

μπορει και να ¨κατεθεσε" στην τοιχοποια καποιος ελαιοχρωματιστης...
καθε μερα στις μπογιες, καταλαβαινεις...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα συναδελφοι,αναφορα απο επισκεψη στην καλλιρροης 85,3ος
νεα αφιξη ενα κοντοπουτανο ονοματι γιαννα,κατα δηλωση της ρωσιδα.
για οσους γουσταρουν κοντες την συνιστω ανεπιφυλακτα,καλο μασαζακι και την ιδρωνει τη φανελα.
αντε καλο μας μηνα ;)

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ανταποκριση απο φρατζη.περασα σημερα η θεοδωρα φοραγε το γνωστο μαυρο κολαν ψωνισμενο απο τη λαικη,με το μαυρο στρινκο,πειτε της να το πλυνει γιατι αυτο φοραει παντα!!!πρεπει να εβαφαν το διαμερισμα γιατι μυριζε μπογια.οσοι λοιπον λενε οτι το τρωει ψευδονται...τησ το προτεινα...
Θες να πεις οτι εγώ που λέω πως την πήρα,λέω ψέματα.Τα μόνα ψέματα τα λες εσύ!Εγώ την πήρα και καμαρώνω.Βέβαια δεν ξέρω αν εφάρμοσες τις μεθόδους μου καθώς και των άλλων παιδιών  μα πιστεύω οτι κάτι δεν βοήθησε.Είτε λεγόταν σωματική ομορφιά είτε έλλειψη χρημάτων.Τι λες,έπεσα μέσα?Μ 'ένα πράσσινο αδερφέ,όλα γίνονται!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα φιλαράκο,με 13 μηνύματα,εκ των οποίων όλα είναι ερωτήσεις και κριτική προς τους άλλους δεν θα μας την λες συνέχεια.Κάνε κι εσύ καμιά βόλτα,φάε κι εσύ λιγο τα μούτρα σου και τα φράγκα σου,όπως τόσοι εδώ μέσα,κάνε καμιά σωστή ενημέρωση εσύ αφού οι άλλοι "ψεύδονται",και μην κυνηγάς την Θεοδώρα με το κολάν από την λαϊκή και το άπλυτο στρίνγκ που μάλον αυτά θέλεις για να έχεις "λυσσάξει" τόσο μαζί της και έχε υπ'όψιν σου πως εκτός των άλλων η συγκεκριμένη είναι γάτα και καταλαβαίνει όχι μόνο τους μπάτσους αλλά και τους  :jerking: :jerking: :jerking:Όλοι εδώ απ'ότι διάβασα προσπαθούν να σε βοηθήσουν κι εσύ ανεγκέφαλε τα έχεις πάρει στο κρανίο επειδή δεν σου κάθεται η τύπισσα,που καμία διάθεση δεν έχω να την υποστηρίξω γιατί κι εγώ παρ'όλο που την έχω πάρει,μου έπρηξε τ'αρχίδια μέχρι να μου κάτσει και την λες σε όλους.Τι θες δηλαδή για να ηρεμήσεις.Να σου κάτσουμε εμείς;Άμα δεν σου κάνει το site και οι ενημερώσεις μας,μην ξαναμπείς και μην μας ζαλίζεις άλλο τα @@!

Πες τα ρε άνθρωπε,γιατί το ανθρωπάκι δεν καταλαβαίνει.Αν έχει τέτοια συμπεριφορά,ηλίθια και μπροστά στην κοπέλα,καταλαβαίνω γιατί τον γράφει στην μουνάρα της.Άντε και μας τα έπρηξε ο μαλ....ας.Προφανώς θα'ναι κανένας που το μόνο που του αξίζει είναι φυλής,μεταξουργείο και πλ.βικτωρίας.Εκεί να πηγαίνει ο τυπάκος!Τα λέω καλά για δεν τα λέω!?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παληκαρια καλησπερα!!πιστευω πως και στη θησεως στο 79 παιζουν καλα κοματια. κατερινα,μια ρωσιδα καστανη...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες αυτο το παραρτημα στη σκαβατζου πως μπορει και επιβιωνει??!!!σαν τον οφη θα καταντισει.λες και εχει παρει κρατικη επιχορηγηση και βαστιεται..

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
Δεν πειράζει ρε αδερφέ.Αν ψάξω καλύτερα κάτι θα βρω.Να'σαι καλά πάντως!

Αδελφέ συναγωνιστή,

Υπάρχει ένα όχι μασατζίδικο αλλα κάτι μεταξυ μασαζ/στούντιο.
Είναι χαμηλά λίγο πάνω απ το Διογένη επι της Συγγρου.
Κάπου το έχω δει στο φόρουμ.

Συγγρού 245 νομίζω ή κάτι τέτοιο.
Ψάχτο λίγο και αν κάποιος συναδελφος γνωρίζει ας πει.
Είναι αυτο που δουλεύει ως τις 9 και έχει και ντουέτα κλασσικης μουσικης...

Αυτα γνωρίζω εγω.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Πριν από καμια εβδομάδα πήγα σολωμου . Πήρα Μαίρη (από ρουμανία όπως μου είπε), ψηλή με καλό πρόσωπο. Πολύ καλο (δυνατό) μασαζ και μπριζολίτσα. Δεν έδωσε κ*****. Συνολικό κόστος 80. Το συνολικό πακέτο πολύ καλό.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπερα συναδελφοι,αναφορα απο επισκεψη στην καλλιρροης 85,3ος
νεα αφιξη ενα κοντοπουτανο ονοματι γιαννα,κατα δηλωση της ρωσιδα.
για οσους γουσταρουν κοντες την συνιστω ανεπιφυλακτα,καλο μασαζακι και την ιδρωνει τη φανελα.
αντε καλο μας μηνα ;)

σε ποια ομοιαζει συναδελφε συναγωνιστη του 2009?κανε μας μια πιο γλαφυρη περιγραφουλα. :dancing:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
επισκεψη,εχθες το απογευματακι στην πατησιων 314. μου βγηκαν 4 τεμαχια, απο τα οποια τα 2 κσεπερνουσαν τα επιτρεπομενα κιλα...το 3ο εφερνε κατι απο ταυλανδη αλλα δεν ηξερε γρι ελληνικα η αγγλικα....οποτε πηρα το 4ο το οποιο ηταν και το πιο τσαχπινικο! ονοματι δημητρα! ξανθουλα ελληνιδα 27 χρονων, το οποιο μαζευει λεφτα για κατι χρεη που εχει και για διακοπες! και οπως φαινετε θελει να τα κονομησει πολυ γρηγορα.....μου ειπε 80 το μασσαζ και 100 το full προγραμμα! της λεω πας καλα? μου απανταει¨...πολυ καλα ,ευχαριστω!
λογω καβλας....υποχωρησα!  απο μασσαζ μηδεν! απο το υπολοιπο προγραμμα αριστα!! πολυ καυλιαρα η γκομενα! λες και ητανε δικια μου! με φωνες,χυσιματα κτλ :fuck1:....καλαμακι ,μεχρι να τον χασεις απο τα ματια σου...με διαρκεια :pipa1:!! μολις εφυγα ομως....εκλαιγα τα 100.... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom