Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λενε τιποτα εμφανισιακως ή μπαζα?
  Η μοναδική που αξίζει(αν και σε αυτά τα ζητήματα περί ορέξεως......)είναι η ειρήνη ,ψιλή καστανόξανθη απο soviet 2,5 boobs απέρριτο σώμα αλλά πρέπει να την πετύχεις σε φάση που να μην βαριέται.Το κακό είναι ότι έχει λιγδόσει το εντεράκι τους και βαριούνται πολύ συχνά.Το καλό ειναι ότι ξεκινάει η συνεδρία με 60,00Εκαι φτάνει μέχρι 80,00Ε(full).Ελπίζω να βοήθησα.

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πήγα σήμερα Καφαντάρη 4 αλλά η Ρομίνα είναι με άδεια. Θα γυρίσει σε τουλαχιστον μια βδομάδα. Υι γκαντεμιά είναι αυτή :(

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ρε παιδια τι παιζει τελικα με την Θεωδορα απο Φραντζη??Γαμιεται καθολου?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Πήγα σήμερα Καφαντάρη 4 αλλά η Ρομίνα είναι με άδεια. Θα γυρίσει σε τουλαχιστον μια βδομάδα. Υι γκαντεμιά είναι αυτή :(

Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό... Είναι το αντίστοιχο του "πήγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε". Εύχομαι να είμαι λάθος...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σορυ για τα κεφαλαια ξεχασα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
παρατατη τοτε. παρακαλετο γαμησι, ξυνο γαμησι. υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια, και και και .....

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Σύντροφοι και συναγωνιστές καλημέρα.
Υπάρχει κάποια φρέσκια ενημέρωση για Καραϊσκου 88, 4ος όροφος, στον Πειραια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνε και καλό βόλι σε όλους
Π.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.190
Πόντοι
5.345
Φτου,γαμώτο.Και ήθελα να πάω κι εγώ σήμερα γιατί πήγα Κυριακή και ήταν κλειστά. :headbang: :headbang: :headbang:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Παιδες καλησπερα...
μια βοηθεια παρακαλω...ΑΝ γνωριζετε και ΑΝ θελετε να με νοηθησετε....

με τη Νιοβη στη Δεριγνυ στην αθηνα, τι "παιζει"??...
εχω κανει μαζι της 3 φορες και μεχρι τωρα ουτε καν ενα παραπανω αγγιγμα ή υπονοουμενο δεν αφησε...
μου αρεσιε πολυ το μασαζ της και γι αυτο επεμεινα...
ξερετε αν κανει κατι?... φραπε εστω?...

μηπως ΔΕΝ κανω κατι σωστα...

υ.γ. ΔΕΝ, επαναλαμβανω, ΔΕΝ μοιαζω με αστυνομο Μπεκα....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες καλησπερα.θελω να ρωτησω τελικα τι παιζει με θεοδωρα,αντι να βγαζουμε ακρη μπερδευομαστε...τι ισχυει τελικα??μονο επι της υποδοχης ειναι??περναει στα ενδοτερα??μηπωσ κοστιζει κατι παραπανω σε υπηρεσιες?αναμενω μαγκες!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε,ναι.Έχω πάρει την κοπέλα και είναι αριστούχος στο  μασαάζ.Μπορείς να την πάρεις με την ίδια επιβάρυνση.Εγώ με 90 ευρώ και τα έκανε όλα.Απλά βάζεις και λίγο νταιλίκι και όλα γίνοντα.Μην κοπιάζεις,άραξε.Πας Φράντζη και αν είσαι καλός πελάτης με την έννοια ότι πας συχνά παίρνεις όποια γουστάρεις!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όταν λέω αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού,κάνεις αριστερά,ενοώ αν έρχεσαι από Παγράτι και βλέπεις την ΒΡ απέναντι αριστερά.Γιατί αν έρχεσαι από Ηλία Ηλιού από την μεριά της Ν.Σμύρνης,Βλέπεις στο φανάρι με Φραντζή την ΒΡ στο δεξί σου χέρι και κάνεις ΔΕΞΙΑ.
Να σου πω.Παίζει κανένα μασατζίδικο για Ν.Σμύρνη?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες μια παρακληση,στειλτε πληροφοριες για θεοδωρα απο φρατζη,τι ισχυει τελικα??επι της υποδοχης μονο??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
ρε μαγκες μια παρακληση,στειλτε πληροφοριες για θεοδωρα απο φρατζη,τι ισχυει τελικα??επι της υποδοχης μονο??

σου απαντήσανε ρε άνθρωπε!
τι άλλο θέλεις να σου πουνε?
το έχουμε ξαναπεί με καποιους πελάτες που επιλεγει αυτή κάνει και μασάζ και τα υπόλοιπα.
με κάποιους άλλους δεν δέχεται ,έτσι λειτουργεί.
Γκεκε?

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σου απαντήσανε ρε άνθρωπε!
τι άλλο θέλεις να σου πουνε?
το έχουμε ξαναπεί με καποιους πελάτες που επιλεγει αυτή κάνει και μασάζ και τα υπόλοιπα.
με κάποιους άλλους δεν δέχεται ,έτσι λειτουργεί.
Γκεκε?
Να σου πω κάτι ρε αδερφέ.Παίζει τίποτα στην Ν.Σμύρνη εκτός από Ομήρου 58.Τα ξέρεις εσύ αυτά ρε φίλε!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε γιοτομπαλα zero  με 0% λιπαρα στο μυαλο ρωταμε για να ξερουμε παντα βασιζομενοι σε εμπειριες αλλων.νταξει??παντα υπαρχει η παραπληροφορηση.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom