Kalispera ,,,ευα η γνωστη και μη εξαιρετεα,,Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εδω ειμαι,, και σας περιμενω στη ΣουλιουΣε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.146
- Πόντοι
- 19.795
Η Ευα που δουλευε παλια στη Μαρνης 28 γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου; Μου ειχε δωσει παλια ενα τηλεφωνο, αλλα εδω και πανω απο χρονο δεν απανταει στα τηλεφωνα.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.706
- Πόντοι
- 1.196
Κλικάρεις φίλε εδώ, πάνω δεξιά στο μπάνερ Lelas Massage and Relax και έχεις την απάντηση σου.Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Λέλας Καραγιάννη 35.Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Παλιό δοξασμένο στούντιο.
Εδώ και πολύ καιρό μασάζ.
Καλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUAΠέρασμα από Σουλίου 4. Άσχημα τα νέα από το μέτωπο καθώς η ναυαρχίδα του μαγαζιού Βικτωρία αποχώρησε οριστικά. Παρούσες ήταν η Ελένη η ψηλή και δύο καινούριες ψιλομπάζα που ούτε καν συγκράτησα τα ονόματα. Η Εύα επίσης απούσα. Η δεύτερη κατραπακιά σκάει όταν με ενημερώνουν πως το μαγαζί αποφάσισε να αυξήσει τον τιμοκατάλογο στα 70€ το μισάωρο και 100€ την ώρα.
Έφυγα απογοητευμένος και πιστέυω μόνο η Εύα αξίζει πλέον από εκεί η οποία είναι δύσκολο να την πετύχεις... Αν κανείς εντοπίσει την βυζαρού Βικτωρία ας ενημερώσει παρακαλώ.
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.516
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.946
- Πόντοι
- 42.697
Τα καταστήματα που έχουν Μπάνερ στο σάιτ δηλ διαφημίζονται έχουν το ελεύθερο να ποσταρουν και στο παρών νήμα.Ξανάρχισε η σπαμομαλακοδιαφημιση πάλι.
Για τον γάιδαρο καβαλλα γίνεται πάλι το νήμα.
Και εις ανώτερα.
Που είναι το πρόβλημα για δύο ποστ που αναγγέλουν νέα άφιξη δηλ?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.957
- Πόντοι
- 3.846
σε ευχαριστώ πολύ μύστηΚλικάρεις φίλε εδώ, πάνω δεξιά στο μπάνερ Lelas Massage and Relax και έχεις την απάντηση σου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.635
- Πόντοι
- 41.813
Α οκ.Τα καταστήματα που έχουν Μπάνερ στο σάιτ δηλ διαφημίζονται έχουν το ελεύθερο να ποσταρουν και στο παρών νήμα.
Που είναι το πρόβλημα για δύο ποστ που αναγγέλουν νέα άφιξη δηλ?
Εγώ νόμιζα ότι έχουν δικό τους νήμα.
Να γράφουν όλα τότε και εδώ στο γενικό νήμα και να γράφουμε κι εμείς άλλα αντ' άλλων στα δικά τους νήματα για κοπέλες άλλων μαγαζιών,να γράφουμε για κοπέλες γραφείων στο νήμα με τις ανεξάρτητες,για ανεξάρτητες στα νήματα των γραφείων,για αθλητικά στο νήμα της πολιτικής συζήτησης και για τις γκόμενες της Αθήνας στο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Το θεωρείς σωστό δηλαδή να γίνει έτσι χύμα η συζήτηση.
Οκ αφού είναι δικαίωμα τους, δικαίωμα μου είναι κι εμένα να πατήσω αγνοηση και να τα βλέπουν μόνοι τους.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.946
- Πόντοι
- 42.697
Ατυχές το παράδειγμα και η λύση που προτείνεις.Α οκ.
Να γράφουν όλα τότε και εδώ στο γενικό νήμα και να γράφουμε κι εμείς άλλα αντ' άλλων στα δικά τους νήματα για κοπέλες άλλων μαγαζιών,να γράφουμε για κοπέλες γραφείων στο νήμα με τις ανεξάρτητες,για ανεξάρτητες στα νήματα των γραφείων,για αθλητικά στο νήμα της πολιτικής συζήτησης και για τις γκόμενες της Αθήνας στο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Οκ αφού είναι δικαίωμα τους, δικαίωμα μου είναι κι εμένα να πατήσω αγνοηση και να τα βλέπουν μόνοι τους.
Δεν είναι οφ τοπικ τα ποσταρισματα των καταστημάτων αφορούν την ουσία του νήματος.
Έτσι λειτουργεί το σάιτ
Αυτό που περιγράφεις είναι οφ τοπικ .
Και η κουβέντα τελειώνει εδω
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
Αδερφέ για να μη χαλιεσαι και σπαζεσαι σε ότι δε σου κάνει κανείς απλά ένα ignore και δε σε ξανα ενοχλεί στο feed σου.απλο πράγμα και δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία για περιττά λόγια και γκρίνιες είτε από σένα είτε από όσους σου απαντάνε..Α οκ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.946
- Πόντοι
- 42.697
Για τις εν λόγω νέες κοπέλες του Μπακνανά 47. Τι είδα σήμερα στο μαγαζί που πέρασα
Η Λίζα Ρωσίδα εντυπωσιακή. Λευκή επιδερμίδα κοντό πολύ ξανθό μαλλί που τονίζει το όμορφο πρόσωπο της και πειράγματα χειλη αλλά όχι πολύ έντονα. Ηλικία περίπου 32-33.Αδύνατο σώμα λευκή επιδερμίδα ύψος γύρω στο 1.65. Σέξι σύνολο. Ενισχυμένο στήθος τούμπανο .Την γνωρίζω από παλιότερα και την έχω τεσταρει σε πριβέ χώρο με πολύ καλές εντυπώσεις. Την είχα χάσει μεγάλο διάστημα αλλά ευτυχώς την βρήκα.
Η Έλλη είναι Ελληνίδα. Δεν την έχω ξαναδεί κάπου . Ηλικία κάπου 27 λίγο πιο ψιλή με μακρύ μαύρο μαλλί καλό πρόσωπο και ωραίο κορμι. Ξεψαρωτη δείχνει πολύ έμπειρη και διαλυτική. Ελπίζω να είναι έτσι και στο δωμάτιο.
Η Λίζα Ρωσίδα εντυπωσιακή. Λευκή επιδερμίδα κοντό πολύ ξανθό μαλλί που τονίζει το όμορφο πρόσωπο της και πειράγματα χειλη αλλά όχι πολύ έντονα. Ηλικία περίπου 32-33.Αδύνατο σώμα λευκή επιδερμίδα ύψος γύρω στο 1.65. Σέξι σύνολο. Ενισχυμένο στήθος τούμπανο .Την γνωρίζω από παλιότερα και την έχω τεσταρει σε πριβέ χώρο με πολύ καλές εντυπώσεις. Την είχα χάσει μεγάλο διάστημα αλλά ευτυχώς την βρήκα.
Η Έλλη είναι Ελληνίδα. Δεν την έχω ξαναδεί κάπου . Ηλικία κάπου 27 λίγο πιο ψιλή με μακρύ μαύρο μαλλί καλό πρόσωπο και ωραίο κορμι. Ξεψαρωτη δείχνει πολύ έμπειρη και διαλυτική. Ελπίζω να είναι έτσι και στο δωμάτιο.
Starbucks307
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πες μας όμως ποτέ θα σε βρίσκουμε...Εδω ειμαι,, και σας περιμενω στη Σουλιου
Starbucks307
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πες μας όμως πότε μπορούμε να σε βρίσκουμεΚαλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUA
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.706
- Πόντοι
- 1.196
Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η αύξηση στις τιμές, θα μπορούσε ίσως να οδηγήσει καιΠέρασμα από Σουλίου 4. Άσχημα τα νέα από το μέτωπο ...... ..... ...... όταν με ενημερώνουν πως το μαγαζί αποφάσισε να αυξήσει τον τιμοκατάλογο στα 70€ το μισάωρο και 100€ την ώρα.
Έφυγα απογοητευμένος .....
σε βελτίωση των ήδη καλών υπηρεσιών του καταστήματος!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.783
- Πόντοι
- 5.595
Eυαρα... εχει δικιο ο συναδελφος...Καλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUA
μονο εσυ αξιζεις εκει μεσα... τα υπολοιπα κοριτσια δεν τραβανε....
κ σου μιλαει καποιος που εχει δοκιμάσει αρκετες απο εκει...
Αννα.. Ελενη..Νικολ.. Παμελα..... Ολες μετριοτες...!!!
Για μια φορα... Δεν σου δημιουργουν την αισθηση να θελεις να τις ξαναδεις...
και δεν εχει να κανει με το παρουσιαστικο.... αλλα με το ποσο θελει η καθε κοπελα να ευχαριστήσει τον παρτενερ της.. κ να τιμήσει τα χρήματα που της εδωσε.....!!!Πολλες δεν τα εκτιμάνε.... κ κανουν αγγαρεία.. και φαίνεται....
Καλησπέρα γλυκιε μου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από τις 11 το πρωί και να κλείσεις Το ραντεβού σου μαζί μου. Από τις δύο και μετά. ΕυχαριστώΠες μας όμως πότε μπορούμε να σε βρίσκουμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 772K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66