εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
paidia να ρωτησω εχει παει κανενα ς με την βανεσσα στο Delight 7?
και για ποιο λόγο το πληρώνουμε πιο ακριβά αφού
Τυπε δώσε περισσοτερες πληροφοριες για να καταλάβουμε..Πέρασμα σήμερα με κοπέλα του χώρου και δεν θέλω να πω ίδρυμα και όνομα κοπέλας. Λοιπον από το πολύ λιπαντικό δεν ένιωθα τίποτα, δεν μπορούσα να τελειώσω. Το έχετε πάθει και εσείς ή έχω πρόβλημα;
Πάντως όσες φορές σε έχω πάρει διπλό όχι λίγες και με διαφορετική κάθε φορά κοπέλα έχω αισθανθεί σαν πορνοστάρ. Εμείς κάνουμε ότι κάνουμε και η άλλη κάθεται σαν το αγγούρι και μας κοιτάει. Αν και είμαι κάποιος που έχει λεφτά για πέταμα 200 ευρώ για αυτές τις υπηρεσίες παραείναι πολλά.Καλησπέρα Xmas. Πάντα τα κορίτσια βελτιώνονται.… Αν νομίζεις έτσι, Μπορείς να πάρεις ένα διπλό, να διαλέξεις και μια άλλη κοπέλα μαζί μου και να δεις αν αξίζει η όχι. Σε φιλώ. Ματς μουτς
τιμες προγραμματος?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ο ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ
ΩΡΕΣ : 11:00 - 19:00
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6996406134 και 6947316869
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Αν στο 200ρι οι υπηρεσίες ήταν all inclusive και με 2Χ2 εκτονώσεις, νομίζω ότι θα βλέπαμε τις αντιρρήσεις να μειώνονται κατά πολύ, ίσως και να μηδενίζονται!Πάντως όσες φορές σε έχω πάρει διπλό όχι λίγες και με διαφορετική κάθε φορά κοπέλα έχω αισθανθεί σαν πορνοστάρ. Εμείς κάνουμε ότι κάνουμε και η άλλη κάθεται σαν το αγγούρι και μας κοιτάει. Αν και είμαι κάποιος που έχει λεφτά για πέταμα 200 ευρώ για αυτές τις υπηρεσίες παραείναι πολλά.
Καλημέρα Αν Εννοείται στο χώρο μας οι δύο κοπέλες είναι 170 εδώ όχι 200Αν στο 200ρι οι υπηρεσίες ήταν all inclusive και με 2Χ2 εκτονώσεις, νομίζω ότι θα βλέπαμε τις αντιρρήσεις να μειώνονται κατά πολύ, ίσως και να μηδενίζονται!
Από αύριο Δευτέρα στο δυνατό ρόστερ τού Nirvana θά είναι και ή όμορφη Βαλεντίνα !!!!! προβλέπεται νά γίνεται τής κολάσεως
Επίσης με κάθε επιφύλαξη και εκτός απροόπτου μετά τίς 15 Οκτωβρίου ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ τής ΚΑΤΑ
Σεβαστή ή άποψη σου αλλά ή αναβάθμιση ίσως εξυπηρετήσει κάποιους που θέλουν νά δουν μία κοπέλα στο Nirvana που δεν τούς βολεύει τό Medusa σάν περιοχή παράδειγμα ή καί αντίστροφα.Η αναβάθμιση του Νιρβάνα πάει χεράκι με την υποβάθμιση του Μέδουσα.. Εγώ δεν συμφωνώ
Ο διάλογος αυτός πηγαίνει αρκετά ποστ πίσω και αφορά άλλο χώρο, που χρεώνει την 1 ώρα με 2 κοπέλες, 200e.Καλημέρα Αν Εννοείται στο χώρο μας οι δύο κοπέλες είναι 170 εδώ όχι 200
Καλησπέρα συντοπίτη, ελπίζω 11 χρόνια μετά να είσαι καλά. Βρέθηκα τυχαία στο θρεντ και το σχόλιο σου μου ξύπνησε μνήμες αυτής της φαρσοκωμωδίας. Πλέον έχει αναβληθεί το έργο εκ νέου για... 2025Θα πρέπει να μεταφέρω το αίτημά μας στο Ζούτσο. Μετά την αποχέτευση θα είναι το επόμενο μεγάλο έργο που θα αναλάβει.
Με all-inclusive υπηρεσίες, x2 εκτονώσεις για μια ώρα?Καλημέρα Αν Εννοείται στο χώρο μας οι δύο κοπέλες είναι 170 εδώ όχι 200
Την δοκίμασες????ΝΤΟΥΛΤΣΕ Κ-Ο-Ρ-Ι-Τ-Σ-Α-Ρ-Ο-Σ
ναι αλλά απλό πρόγραμμα μετά σκούφου...ΝΤΟΥΛΤΣΕ Κ-Ο-Ρ-Ι-Τ-Σ-Α-Ρ-Ο-Σ
Συνήθως ναι.Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος, στα μασατζιδικα στο πρόγραμμα ώρας έχει δύο εκτονώσεις;