Βικτωρια D+ και πολύ καλό ΜασαζΑπό Σουλιου παιδιά ποια αξίζει. ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω να έχει και βγζαρες λίγο και να κάνω ωραίο πρόγραμμα και γενικά καλό κρεβάτι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.100
- Πόντοι
- 4.130
Είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?Βικτωρια D+ και πολύ καλό Μασαζ
Δεν ξέρω αλλά η συγκεκριμένη είναι εξ Αλβανίας μακρύ μελαχρινό μαλλίΕίναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Είναι κάτι σαν το μέλος που έκανε και την ερώτηση.. δηλαδή λίγο μαλάκαςΔεν ξέρω τι σημάνει βυζαρες λίγο.....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Σημερινό πέρασμα από Σουλίου. Διαθέσιμες 3 κοπέλες, και επιλογή της Άννας. Μελαχρινό πιπίνι (22-25) από την γνωστή γειτονική χώρα στα βόρειο-δυτικά. Ελληνικά άριστα. Κοντή και ολίγον μπαμπάτσικη (με ωραιότατο μεγάλο ποπό), αλλά νιάτο και όλα μια χαρά. Γενικά πολύ καλή σε συμπεριφορά. Σκορ 2-0 σε μια ώρα. Στο ενδιάμεσο μασάζ αξιοπρεπές, στο δυνατό. Άξιο λόγου ότι η κοπέλα το πήγε το μασάζ by the book, με την αναμενόμενη περιποίηση στην παρέα προς το τέλος ώστε να εκκινήσει ομαλά το 2ο ημίχρονο. Η κοπέλα -αν και νέα- δείχνει εκπαιδευμένη και διαβασμένη. Η μικρή το πέρασε το μάθημα, και πραγματικά αξίζει.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
για σασ σιναγονιστεσ εγοιεμ
περασμα απο μαρνη πριν μια βδομαδα η χριστινα και η νινα,η νινα αδυνατισμενη με τα κοκκινα μαλλια
αυτη εχω γραωει στην τσικουδια αλλα στα παπαρια μου και στην ψωλαρα μουνακια πολλαααα
η χρισιτινα με αφησε αναυδο να την κοιταω μαλακες ορωτη φορα γιορταζω ως γνψωστον
με λενε μπιλι σερετη και χαιδεθτικο
α γαμισου μαλακα τι κοιτας?
εσπα δεν περιογραφω αλλο
περασμα απο μαρνη πριν μια βδομαδα η χριστινα και η νινα,η νινα αδυνατισμενη με τα κοκκινα μαλλια
αυτη εχω γραωει στην τσικουδια αλλα στα παπαρια μου και στην ψωλαρα μουνακια πολλαααα
η χρισιτινα με αφησε αναυδο να την κοιταω μαλακες ορωτη φορα γιορταζω ως γνψωστον
εσπα δεν περιογραφω αλλο
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
δηλ. για σένα αξίζει αυτή η εμφάνιση η οποία είναι αρκετά κάτω του μετρίου και προτρέπεις κόσμο να πάει να την δεί? σοβαρά τώρα?Σημερινό πέρασμα από Σουλίου. Διαθέσιμες 3 κοπέλες, και επιλογή της Άννας. Μελαχρινό πιπίνι (22-25) από την γνωστή γειτονική χώρα στα βόρειο-δυτικά. Ελληνικά άριστα. Κοντή και ολίγον μπαμπάτσικη (με ωραιότατο μεγάλο ποπό), αλλά νιάτο και όλα μια χαρά. Γενικά πολύ καλή σε συμπεριφορά. Σκορ 2-0 σε μια ώρα. Στο ενδιάμεσο μασάζ αξιοπρεπές, στο δυνατό. Άξιο λόγου ότι η κοπέλα το πήγε το μασάζ by the book, με την αναμενόμενη περιποίηση στην παρέα προς το τέλος ώστε να εκκινήσει ομαλά το 2ο ημίχρονο. Η κοπέλα -αν και νέα- δείχνει εκπαιδευμένη και διαβασμένη. Η μικρή το πέρασε το μάθημα, και πραγματικά αξίζει.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Κι εγώ το χα γράψει αυτή την αννα ότι δεν μου κανε καθόλου ! Ούτε φρεσκάδα για πιπίνι ούτε κάποια σεξουαλικότητα! Τώρα μεσα αν μεταμορφώνεται δεν ξέρω αλλά έχουμε πει! Γούστα είναι αυτά!δηλ. για σένα αξίζει αυτή η εμφάνιση η οποία είναι αρκετά κάτω του μετρίου και προτρέπεις κόσμο να πάει να την δεί? σοβαρά τώρα?
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Περί ορέξεως φίλε μου δεν σχολιάζω. Δεν έγραψα ότι είναι καλλονή η κοπέλα... αλλά εμένα εμφανισιακά μου έκανε. Επίσης (το βασικότερο) με εμένα είχε συμπεριφορά και υπηρεσίες πολύ πάνω του μέσου όρου για τον χώρο, και αυτό έγραψα. Από εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε, και δεν υπάρχουν άλλα σχόλια από μένα.δηλ. για σένα αξίζει αυτή η εμφάνιση η οποία είναι αρκετά κάτω του μετρίου και προτρέπεις κόσμο να πάει να την δεί? σοβαρά τώρα?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
κυριακο κανε λιγο νηστεια δε θα σε χωραει η οθονη εισαι πολθπαχυς παχυτατοσΚι εγώ το χα γράψει αυτή την αννα ότι δεν μου κανε καθόλου ! Ούτε φρεσκάδα για πιπίνι ούτε κάποια σεξουαλικότητα! Τώρα μεσα αν μεταμορφώνεται δεν ξέρω αλλά έχουμε πει! Γούστα είναι αυτά!
Η Βικτώρια του D7 είναι Ρωσίδα.Δεν ξέρω αλλά η συγκεκριμένη είναι εξ Αλβανίας μακρύ μελαχρινό μαλλί
Είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
για σασ σιναγονιστεσ εγοιεμ
εσπα δεν περιογραφω αλλο
Και μαντινάδα. Ωραίος
Ααα ρε bixterious όλες τις έχεις δεί ?ωραίος!την είχα πάρει και εγώ πριν λίγες μέρες,από εμφάνιση όντως πολύ μέτρια !δηλ. για σένα αξίζει αυτή η εμφάνιση η οποία είναι αρκετά κάτω του μετρίου και προτρέπεις κόσμο να πάει να την δεί? σοβαρά τώρα?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Δηλαδή εσένα σου κάνουν εμφανισιακά τα μπάζα αρκεί να έχουν υπηρεσίες Οκ δεκτον !!! Όταν ανεγειρω οικοδομή θα σε έχω υπόψιν μουΠερί ορέξεως φίλε μου δεν σχολιάζω. Δεν έγραψα ότι είναι καλλονή η κοπέλα... αλλά εμένα εμφανισιακά μου έκανε. Επίσης (το βασικότερο) με εμένα είχε συμπεριφορά και υπηρεσίες πολύ πάνω του μέσου όρου για τον χώρο, και αυτό έγραψα. Από εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε, και δεν υπάρχουν άλλα σχόλια από μένα.
οχι ηταν στο εθν. Mακαριου 18Είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?
Δάφνη
Τελευταία τροποποίηση:
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Δεν ισχύει. Και σήμερα έχουν ανεβάσει τα "στάνταρ" posts τους, πριν 1 ώρα.Οι διαφημίσεις της Σουλιου χάθηκαν, ξερει κανεις τίποτα?
Alien_King
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχεις καποιος συναγωνιστης να προτεινει καλες επιλογες στα 80€ /ωρα?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.850
- Πόντοι
- 3.886
Για 1η φορά που προτείνεται να πάω και τ πρόγραμμα να πάρω;
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 1.196
Για αρχή μπορείς να διαβάσεις τόσο τις κριτικές, όσο κ τις απαντήσεις στο forum, υπάρχουν foto κ τηλέφωνα, διαλέγεις τι σ' αρέσει, τηλεφωνείς για κλείσιμο ρνβ κ προχωράς.Για 1η φορά που προτείνεται να πάω και τ πρόγραμμα να πάρω;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66