Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Για 1η φορά που προτείνεται να πάω και τ πρόγραμμα να πάρω;
Δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι. Εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις σε μπουρδέλα με τραβέλια , να τους πιπώνεις και να σε καρφώνουν. Δε θα βρεις κάτι τέτοιο στο χώρο του μασαζ.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα σας,ειμαι νεος στο σπορ των μασαζ, αυτες οι αγγελιες με μπανερ που βλεπω σε διαφορα σαιτ ,που λενε ερχονται στο σπιτι σου,πεφτει γαμησι σε αυτην την περιπτωση? Γιατι πολλες μου φενονται πουτανοφατσες και γνωστες φυσιογνωμιες απο τον χωρο ...ευχαριστω
Καλημέρα. Αρχικά να σου πω ότι είσαι σε λάθος νήμα. Εδώ οι συζητήσεις αφορούν τα μασατζίδικα που έχουν δικό τους χώρο . Για τα γραφεία που σου στέλνουν κοπέλες στο σπίτι υπάρχει συγκεκριμένο νήμα και μπορείς να βρεις εκεί πληροφορίες.
Για να απαντήσω τώρα στην ερώτησή σου, αν και εκτός θέματος, όχι δεν πέφτει απαραίτητα γαμήσι. Δεν το προσφέρουν όλα τα γραφεία ούτε όλες οι κοπέλες. Μπες εδώ και διάβασε.

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Εχτές πέρασμα να το Φραντζή 2 έχω ανεβάσει και κριτική για την καινούργια τη κάτα λεπτομέρειες στην κριτική. Στο μόνο που θα πω είναι ότι η συγκεκριμένη κάνει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με την Άννα ακριβώς ( οποιος κατάλαβε κατάλαβε μόνο αυτό ) . Φυσικά καμία σχέση με τη εμφάνιση αυτή είναι 40 +

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Εχτές πέρασμα να το Φραντζή 2 έχω ανεβάσει και κριτική για την καινούργια τη κάτα λεπτομέρειες στην κριτική. Στο μόνο που θα πω είναι ότι η συγκεκριμένη κάνει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με την Άννα ακριβώς ( οποιος κατάλαβε κατάλαβε μόνο αυτό ) . Φυσικά καμία σχέση με τη εμφάνιση αυτή είναι 40 +
Ναι αλλα εδώ υπαρχει και κατι στο αέρα που θέλει διευκρινηση γιατί μπορει να είναι επικυνδινο....σου πρότεινε ακαποτο? Η Άννα ρωτούσε αν σε δυσκολεύει το προφυλακτικο......

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Ναι αλλα εδώ υπαρχει και κατι στο αέρα που θέλει διευκρινηση γιατί μπορει να είναι επικυνδινο....σου πρότεινε ακαποτο? Η Άννα ρωτούσε αν σε δυσκολεύει το προφυλακτικο......
Σου έχω στείλει μήνυμα Π.Μ

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Έχω στείλει κριτική επειδή δε έχει ανέβει ακόμα θα ανεβάσω στο δικό τους το προφίλ τη κριτική τη ακριβώς έγραψα για τη κατα. Της εντύπωσης μου

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Τελευταία τροποποίηση:

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Αξιότιμε συναγωνιστά, καί όποιος άλλος συνάδελφος γνωρίζει, τί τιμές παίζουν τώρα στό Φραντζή 2? επίσης ισχύει ακόμα τό σύστημα μέ τό οποίο μετά από κάποια γαμήσια καί συμπληρώνοντας κάποια κάρτα είχες free fuck? ρωτάω γιατί έχω καιρό νά πάω τό συγκεκριμένο μαγαζί.

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
Αξιότιμε συναγωνιστά, καί όποιος άλλος συνάδελφος γνωρίζει, τί τιμές παίζουν τώρα στό Φραντζή 2? επίσης ισχύει ακόμα τό σύστημα μέ τό οποίο μετά από κάποια γαμήσια καί συμπληρώνοντας κάποια κάρτα είχες free fuck? ρωτάω γιατί έχω καιρό νά πάω τό συγκεκριμένο μαγαζί.
Καλησπέρα στην ερώτησή σας που λέτε για την κάρτα που έχουμε που συμπληρώνετε 10 επισκέψεις και στην επόμενη επίσκεψη σας είναι δωρεάν 1 free fuck για μιση ωρα .Τωρα αυτη τη στιγμή εχει αρχίσει νέος κύκλος από 1η Ιανουαρίου και θα είναι μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 23. Για τυχόν λάθος σας επαναλαμβάνουμε έχει αρχίσει νέος κύκλος οι προηγούμενες κάρτες ήταν μέχρι 31/12 / 22. Αλλά όσοι είχαν συμπληρώσει τις δέκα επισκέψεις φυσικά και δικαιούται τη δωρεάν επίσκεψη. Οσοι δεν είχαν συμπληρώσει δεν ισχύουν πλέον οι κάρτες οι παλιές έχουν αρχίσει καινούργιες κάρτες και είναι μέχρι 31/12/23.Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε από το χώρο μας να μας επισκεφτείτε

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
δηλαδή χτυπάμε κάρτα ... κανονικά

εγώ λέω να ψηφίζουν τα κορίτσια τον Τop Client of the Year ..
με κριτήριο μονο τα γούστα τους ... και δώρο μια συνέδρια

πάντως είχα κερδίσει παλιά στο Nirvana μια συνέδρια με την Ασία που ήταν πολύ καλή στο massage ...

Τι εγινε αυτό το πλάσμα ... παντρεύτηκε κανέναν αγαπουλη ...?

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
δηλαδή χτυπάμε κάρτα ... κανονικά

εγώ λέω να ψηφίζουν τα κορίτσια τον Τop Client of the Year ..
με κριτήριο μονο τα γούστα τους ... και δώρο μια συνέδρια

πάντως είχα κερδίσει παλιά στο Nirvana μια συνέδρια με την Ασία που ήταν πολύ καλή στο massage ...

Τι εγινε αυτό το πλάσμα ... παντρεύτηκε κανέναν αγαπουλη ...?
Καλά όλες εξαφανίζονται και όλο κάποτε επιστρέφουν
Γενικά αυτό γίνεται...

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Από prive massage έχει κανείς κάποια εμπειρία με κάποια κοπέλα ν μας πει ποια προτείνει ;

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Καλησπέρα στην ερώτησή σας που λέτε για την κάρτα που έχουμε που συμπληρώνετε 10 επισκέψεις και στην επόμενη επίσκεψη σας είναι δωρεάν 1 free fuck για μιση ωρα .Τωρα αυτη τη στιγμή εχει αρχίσει νέος κύκλος από 1η Ιανουαρίου και θα είναι μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 23. Για τυχόν λάθος σας επαναλαμβάνουμε έχει αρχίσει νέος κύκλος οι προηγούμενες κάρτες ήταν μέχρι 31/12 / 22. Αλλά όσοι είχαν συμπληρώσει τις δέκα επισκέψεις φυσικά και δικαιούται τη δωρεάν επίσκεψη. Οσοι δεν είχαν συμπληρώσει δεν ισχύουν πλέον οι κάρτες οι παλιές έχουν αρχίσει καινούργιες κάρτες και είναι μέχρι 31/12/23.Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε από το χώρο μας να μας επισκεφτείτε
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!! Θα σας επισκεφθώ σύντομα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom