Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.507
- Πόντοι
- 28.246
Τι λες ρε! Με μπερδευεις με άλλον.ελα κι εσυ τωρα που κανεις πως δεν ξερεις.
την αγαπη σου τη ντακοτα,τον ερωτα σου
Τι λες ρε! Με μπερδευεις με άλλον.ελα κι εσυ τωρα που κανεις πως δεν ξερεις.
την αγαπη σου τη ντακοτα,τον ερωτα σου
εδω εισαι φιλε.Τελικά μήπως για τα μαγαζιά (Princess Nirvana ) κλπ που βάζουν κάθε μέρα τις ίδιες και τις ίδιες φώτο, πρέπει να ανοιξει κάποιος κανένα παράλληλο θρέντ για κριτικές. Ψάχνω για κριτικές αλλά μάλλον δεν γράφει κανείς γιατί χάνονται ανάμεσα στις φώτο. Και πόσες σελίδες να ψάξεις....?
Είναι αρκετά τα μαγαζιά που βάζουν αυτές τις τεράστιες fotos "σεντόνια", πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται ανάμεσα τους τα μηνύματα των μελών. Νομίζω ότι και με τις μικρές fotos μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά, διότι με ένα κλικ επάνω στην foto πετυχαίνεις την μεγέθυνση της. Απλά πράγματα!Τελικά μήπως για τα μαγαζιά (Princess Nirvana ) κλπ που βάζουν κάθε μέρα τις ίδιες και τις ίδιες φώτο, πρέπει να ανοιξει κάποιος κανένα παράλληλο θρέντ για κριτικές. Ψάχνω για κριτικές αλλά μάλλον δεν γράφει κανείς γιατί χάνονται ανάμεσα στις φώτο. Και πόσες σελίδες να ψάξεις....?
Κοίταξε έχω μάθει στην ζωή μου να σέβομαι και απαιτώ να με σέβονται.κουλαρισε τυπε κρητικε,δεν προσβαλα κανεναν.
εδω ο αλλος σας ειπε αξεστους σε προηγουμενο ποστ και δεν του ειπες τιποτα.
με μενα τη βρισκεις τωρα να ξεσπαθωνεις?
σαν τον κουμπαρο μου στο Κολυμπαρι εισαι κι εσυ,αμεσως αρπαζεσαι
μπορει να ηταν καπως χοντρο,συμφωνω,αλλα η ουσια δεν αλλαζει.
λογω του οτι δεν εχετε πολλες και καλες επιλογες,υπερεκτιματε οσες σας ερχονται κατω.
Έχω δοκιμάσει μερικά σε αυτήν την περιοχή, αλλά ποτέ δεν έλαβα περισσότερα από ένα μασάζ. ίσως υπάρχει κάποια μυστική συμβουλή στην περιοχή αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα τέτοιο μήνυμα. Η αναζήτηση συνεχίζεταιΞερετε αν υπαρχει καποιο μασατζιδικο στα Νοτια, Γλυφαδα και περιξ;
Ηταν στην Πανωπης το ναγαζι της Ερρικας αλλα φαινεται να εχει κλεισει και τα τηλ δεν λειτουργουν. Ειχα διαβασει οτι ειχε μεταφερθεί αλλου στη Γλυφαδα.
Ξερει καποιος κατι;
Καλημερα συναγωνιστές, χρώσταγα να πω δυο κουβέντες για την καινούργια παρουσία στο ενλόγω μαγαζί που λέγεται Βικτώρια. Ηλικιακά 27 με 30 ετών με πολύ πλούσιο στήθος πλατυ χαμόγελο Και πρόθυμη Να εξυπηρετήσει.Δεν είναι σίγουρο ότι έφαγες μπαν. Χαμός γινότανε. Η δύναμη του μπου είναι τεράστια. Μια δυο καλές κριτικές και έγινε της πόπης..
Επί της ουσίας, πήρα Μαρία ωραίο τυπάκι μάλλον αλβανίδα, μου έκανε αξιοπρεπές μασάζ, αλλά με ξεπέταξε στο 2ο μέρος. Πολύ βιαστική. Ελπίζω να έτυχε λόγω υπερβολικής δουλειάς.
Το κορίτσι επί της υποδοχής με κάβλωσε άγρια. Ήρθε στο μπάνιο μέσα που έπλενα τη τσαπού για κουβεντούλα. Το βλέμμα καρφωμένο στο τρυπάνι η άτιμη...
Αν η Κάρμεν είναι αυτή που ήταν πρώτα Πατησίων 131 και τελευταία στο Λέλας Καραγιάννη μακρυά. Εκτός και έχεις αποθημένα για μπυροκοίλια. Μπροστά της η Γαλίνα πχ είναι θεά.Πέρασμα απο Μονης Προδρομου χθες οπου ειδα τη Γκαλίνα σωμα δεν μπορεσα να καταλαβω πολλά και σημερα περασα και απο το City spa στο Κολωνάκι.
Υποψηφιες για καταθεσουλα
Η ΓκΑΛΙΝΑ απο Μονης Προδρομου
Η Καρμεν απο το Πατησιων 131 που εμφανισιακα πλεον δεν λεει πολλα αλλα την εχω απωθημενο απο παλια
Αφροδιτη- Αλεξια απο City Spa και ενα πιπινάκι γαλακτος 20αρα η Αννα που ηταν σημερα εκει
Πολλες οι υποψηφιες κ σκεφτομαι να περάσω κ αποψε μια βολτα απο κωλομπαρο Λα Λουνα δε ξέρω ειμαι σε πορνο διλλημα
η ευγενεια της Γκαλινας με εχει κερδισει προς το παρον πολυ γελαστη κ ωραια τυπισσα.
Αν η Κάρμεν είναι αυτή που ήταν πρώτα Πατησίων 131 και τελευταία στο Λέλας Καραγιάννη μακρυά. Εκτός και έχεις αποθημένα για μπυροκοίλια. Μπροστά της η Γαλίνα πχ είναι θεά.
Είχα διαβάσει κακά λόγια γενικά κι επίσης η τυπισσα έπαιζε και μαμπα αν θυμάμαι καλά!BTW έχει πάρει κανείς τη Μίκυ από Λέλας?
Εγω που τη δοκίμασα δεν παρατηρησα να φιδιαζει καθόλου.....Άνετη και χαλαρή χωρίς βιασύνες!Είχα διαβάσει κακά λόγια γενικά κι επίσης η τυπισσα έπαιζε και μαμπα αν θυμάμαι καλά!
Κάπου πήρε το μάτι μου τέτοιες κριτικές πάντως αλλά μακάρι να χω άδικο η να κάνα λάθος!Εγω που τη δοκίμασα δεν παρατηρησα να φιδιαζει καθόλου.....Άνετη και χαλαρή χωρίς βιασύνες!
και κρυφος και θελεις να ανταλαξουμε πληροφορίες ....Για τον κρυφό οίκο μασάζ στη Δάφνη γνωρίζει κάποιος να ανταλλάξουμε πλη
ροφορίες;