thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 456
Το μοναδικό που ξέρω είναι στην Ιερά Οδό στο ύψος του Βασιλόπουλου.Μπορεί παιδιά κάποιος να μου δώσει διεύθυνση για δυτικά κοντά??
Το μοναδικό που ξέρω είναι στην Ιερά Οδό στο ύψος του Βασιλόπουλου.Μπορεί παιδιά κάποιος να μου δώσει διεύθυνση για δυτικά κοντά??
Δεν έχω την ίδια εντύπωση.τώρα τελευταία τις βρίσκεις εύκολα διαθέσιμες τις συγκεκριμένες θεραπεύτριες κ για να το πω πιο διαφορετικά, βρίσκεις πολλά διαθέσιμα άδεια δωμάτια στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο ..
...γιατί άραγες ?
Το μοναδικό που ξέρω είναι στην Ιερά Οδό στο ύψος του Βασιλόπουλου.
Ιερά Οδός 259 Sweet Escapeγια ποιό μιλάς;
Ιερά Οδός 259 Sweet Escape
Ξέρεις από γίδια!!!απο στερηση και πεινα σε αυτο τον τομεα στην επαρχια και στην Κρητη αλλο τιποτα.
μονο με γιδια και προβατινες τη βγαζουν κυριως.
στην Κρητη ειχαν κανει θεα μεχρι και τη Ντακοτα (μη χεσω).
τη Στεφανια δε θα κανανε τρομαρα τους.
Ξέρεις από γίδια!!!
Αλλά τόσο κόπανοι και γαϊδούρια είστε εκεί πάνω
σχημα λογου ηταν τυπε,χαλαρωσε. ξερουμε τι γινεται στην επαρχια.Ξέρεις από γίδια!!!
Αλλά τόσο κόπανοι και γαϊδούρια είστε εκεί πάνω
Αν και είμαι καινούργιος στο χώρο του μασάζ, αλλά χρόνια στα μπουρδέλα, έχω να πω ότι αν η προσφορά είναι μικρή, τότε η γκόμενα που σε ανακουφίζει την βλέπεις θεά. Είναι όπως όταν ήμασταν πιτσιρικάδες. Αν δεν μας καθόταν η ωραία του σχολείου, καλοβλεπαμε και πιο δευτεροτριτες λύσεις.σχημα λογου ηταν τυπε,χαλαρωσε. ξερουμε τι γινεται στην επαρχια.
αλλα το γεγονος οτι εχετε πολυ λιγες επιλογες κατω,δεν σας δικαιολογει να κανετε θεες τα μπαζα που προανεφερα.
Άλλο να σχολιάσετε την άποψη ότι "κάνουμε θεές κάποιες οι οποίες δεν αξίζουν" σύμφωνα πάντα με την προσωπική γνώμη του καθενός μας.σχημα λογου ηταν τυπε,χαλαρωσε. ξερουμε τι γινεται στην επαρχια.
αλλα το γεγονος οτι εχετε πολυ λιγες επιλογες κατω,δεν σας δικαιολογει να κανετε θεες τα μπαζα που προανεφερα.
Τσιλαρε ΚρητσικαρεΆλλο να σχολιάσετε την άποψη ότι "κάνουμε θεές κάποιες οι οποίες δεν αξίζουν" σύμφωνα πάντα με την προσωπική γνώμη του καθενός μας.
Πράγμα που στις αρχές του forum είναι να σεβόμαστε την άποψη των μελών του και όχι να κράζουμε.
Και δεν είναι σχήμα λόγου η προσβολή σε ένα ολόκληρο νησί.
Αρχηγέ αυτή είναι μια σωστή απάντηση από ένα σωστό μέλος.Τσιλαρε Κρητσικαρε
δεν προσβαλλει ο Πητερ
Απλα ακουστηκε καπως,εχεις τα δικια σου
κουλαρισε τυπε κρητικε,δεν προσβαλα κανεναν.Άλλο να σχολιάσετε την άποψη ότι "κάνουμε θεές κάποιες οι οποίες δεν αξίζουν" σύμφωνα πάντα με την προσωπική γνώμη του καθενός μας.
Πράγμα που στις αρχές του forum είναι να σεβόμαστε την άποψη των μελών του και όχι να κράζουμε.
Και δεν είναι σχήμα λόγου η προσβολή σε ένα ολόκληρο νησί.
Την ποια;στην Κρητη ειχαν κανει θεα μεχρι και τη Ντακοτα (μη χεσω).
ελα κι εσυ τωρα που κανεις πως δεν ξερεις.Την ποια;
Τι λες ρε! Με μπερδευεις με άλλον.ελα κι εσυ τωρα που κανεις πως δεν ξερεις.
την αγαπη σου τη ντακοτα,τον ερωτα σου