Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
για Μαρνης 28,το βαζω εδω ,αφου στο δικο τους θρεντ δεν το επαιρνε χωρις τιτλο,αλλα δεν επαιρνε γραμματα στο τιτλο :confused:

Hμερομηνια ενδεικτικη...παρελασαν 4 κοπελες,που δεν θα γυρναγα στον δρομο για δευτερη ματια
διαλεξα την Χριστινα ,με μονο λογο το μεγεθος του στηθους,που ξεχωριζε,αν και ηταν ντυμενη με φορμα και αθλητικα,σαν να ειχε πεταχτει να παρει τσιγαρα απο το περιπτερο.
Πετσετα,παντοφλες,σφραγισμενα,ντουζιερα ,μεσα στο δωματιο.
Μασαζ ικανοποιητικο,το περιμενα χειροτερο,γυρισμα απο την αλλη και πιπα ανευ,οχι κατι αξιομνημονευτο.
Στο σεξ στηνεται καλα σε δυο στασεις που δοκιμασα,ιεραποστολικο και πισοκολλητο με κραυγουλες,ψευτικες μεν,αρκετα αληθοφανεις ,δε...
Τελειωμα με πιπα ,στο στηθος,τελειωτικο στοματικο δεν κανει απο οτι ειπε,καθαρισμα,μπανακι και αντε γεια..
απορω με τις διθυραμβικες κριτικες για τα μπαζακια εκει μεσα...: :confused:

EKTORINO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μήπως έχει κανείς τηλ εθνάρχου μακαριου

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.603
Πόντοι
1.196

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.763
Πόντοι
5.646
Μικρά ανάλεκτα
Μάρνη 28 η Ιουλία με το σγουρό μαλλί και η Νίνα
Βασ. Σοφίας 66 η Σόνυ από Ταυλάνδη, μικροκαμωμένο γλυκύτατο κορίτσι. Πρόγραμμα μίσή ώρα 80!!! ευρώ και κάνει μόνο στοματικό
Καλιρρόης 48 η Ρούλα, η Κλαούντια και η επιστροφή της κινέζας Νίνας
Πέρασα και από Delight 7, είχε δύο αδιάφορες.
Στο Λαγουμιτζή η Βέρα ήταν δωμάτιο, είδα όμως την Ξένια, τη Μιλένα και μια τούμπανη Ειρήνη που έμπαινε δωμάτιο
Στο Συγγρού δεν ήταν ούτε η Μαίρη ούτε η Λέιλα.
Στο Αλεξάνδρας Κα Λούντα απούσα, ήταν η Μάρτα και η Ρίτα.
Στουρνάρη 29 η Ζάνα στην πόρτα, μόνο η Βερόνικα μου γυάλισε. Δεν είδα Μόνικα και Λια.

βλέπω πολύ μειωμένα τα ρόστερ σε όλα τα μαγαζιά. Πάνε οι καλές εποχές

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι ο αριθμός αλλα αν η ποιότητα καλύπτει τα γούστα και σε τι βαθμό.......
Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν κόσμο αρκετο (Στουρνάρη, Φραντζή 2, Συγγρου κλπ.). Ανανεώσεις δεν υπάρχουν και επειδή μιλάμε για αγοραίο έρωτα όχι για σχέσεις εκεί ίσως πάσχει λίγο η εποχή....

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20
Η Ευα μια ιστορια μονη της !!!
Απιθανη παρουσια ομορφα σχηματισμενο κορμι πολυ ωραιο στηθος σε αγκαλιαζει , σε γλυφει σε τρελαινει ...
και οχι μονο !!!
Πραγματικο μασαζ , αρκει να υπαρχει ωρα και να αντεχεις.
Υγιεινη και καθαριοτητα αψογη.
Και φυσικα μπορεις να πεις και δυο κουβεντες στα διαλειματα !!!
Για μενα VFM , την απολαυσα ηδη 2 φορες και προχωρω για τριτη αλλα αυτη τη φορα θα ζητησω DUO.
Ευχαριστη εκπληξη οταν περασα χτες και η Χριστινα νεα παρουσια στο μαγαζι ομορφη νεα με πολυ καλο μασσαζ με ενταση και νοιαξιμο

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τα μέσα Απριλίου ή αρχές Μαιου που θα έχει τελειώσει αυτή η φαρσοτραγωδια του Μαλακά Πουτινα φαντάζομαι θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις και ελπίζω να έρθει κάποια νέα εργάτρια ή και παλιά καραβάνα όλο οι ίδιες και οι ίδιες αρχίζει και κουράζει το πράγμα

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.064
Πόντοι
5.220
Σ 40-42 επιστροφή Ναταλί από Ουκρανία . Όσοι χοντρουλοβυζουδικολάγνοι προσέλθετε .
καλες υπηρεσίες .

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
Νά ρωτήσω κάτι και όποιος γουστάρει απαντάει.
Αυτό τό στημένο πράγμα στα μασάζ που γίνεται στο δωμάτιο (περάστε σκουπίστε τελειώσατε) δηλαδή.... Πίπα,γαμιση, μασάζ, μετά πάλι τά ίδια αυτό πού γίνονται όλα με μία ίδια σειρά σάν στρατιώτες ένα πράγμα γίνεται σέ όλα τά μασατζιδικα; Έχω κάνει κάποιες νέες επισκέψεις καί παντού τό ίδιο είδα, αφού τά βαρέθηκα νά ξανά πάω γιατί ξέρω από πρίν τί θά παιχτεί μέσα. Τί θέλω να πω με αυτό... είναι ότι όσες είχα πάρει ανεξάρτητες ή Γραφείο δεν ήταν αυτό τό χαλί, μάλιστα δεν νομίζω νά είναι οικονομικό τό θέμα γιατί σέ ανεξάρτητη με τιμή 80€ 100€ ώρα πού επερνα κάθε φορά ήταν και αλλιώς στο δωμάτιο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
Αυτό που γράφεις έχει την εξήγηση ότι αυτή που δουλεύει σε μασατζίδικο πρέπει να εξυπηρετήσει πελάτες που ενδέχται να κάνουν ουρά. Άρα θα είναι αυτό που λες, φύγε συ έλα συ.
Αν η φάση γίνει outcall δηλαδή σε δικό σου χώρο, κάτι ο χρόνος στη διαδρομή, υπάρχει διάστημα ξεκούρασης και είναι κάπως καλύτερα.

Ολα φυσικά καταλήγουν στο πως ικανοποιείσαι εσύ. Αν θέλεις μόνο σε δικό σου χώρο και όχι σε μασατζίδικο παίξε έτσι μπάλα. Στο μασατζίδικο το πλεονέκτημα είναι ότι σου βγαίνει φτηνότερα.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Αυτό που γράφεις έχει την εξήγηση ότι αυτή που δουλεύει σε μασατζίδικο πρέπει να εξυπηρετήσει πελάτες που ενδέχται να κάνουν ουρά. Άρα θα είναι αυτό που λες, φύγε συ έλα συ.
Αν η φάση γίνει outcall δηλαδή σε δικό σου χώρο, κάτι ο χρόνος στη διαδρομή, υπάρχει διάστημα ξεκούρασης και είναι κάπως καλύτερα.

Ολα φυσικά καταλήγουν στο πως ικανοποιείσαι εσύ. Αν θέλεις μόνο σε δικό σου χώρο και όχι σε μασατζίδικο παίξε έτσι μπάλα. Στο μασατζίδικο το πλεονέκτημα είναι ότι σου βγαίνει φτηνότερα.
Πολύ φθηνότερα και αν είναι καλή είναι το κατάλληλο vfm.
Που να τρέχουμε σε στούντιο με τέτοιες τιμές...

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0

Αν αναφέρεσαι στήν δική μου απορία που αναφερα θά σού απαντήσω στο σχόλιο σού.
Φθηνότερα δεν είναι σίγουρα τό μασατζιδικο γιατί σέ μία ώρα θά δώσεις από 80 έως 100 σέ ορισμένα καί αν βάλεις καί κάποια έξτρα πού ζητάνε στο δωμάτιο περνάμε τά 100 στήν ανεξάρτητη θά δώσεις 80 σύν τό ξενοδοχείο άρα ή τιμή είναι ίδια.
Καί δεν έχει νά κάνει με τό αν κάνουν σειρά σέ κάποιο μαγαζί , ή υπηρεσίες μέσα έχω δεί είναι ίδιες καί όλες στημένες με μία σειρά.... τώρα θά σού πάρω πίπα, τώρα θά γαμηθουμε, τώρα θά κάνουμε μασάζ καί πάειι λέγοντας.... αυτό ρώτησα αν γίνεται παντού; Η επανάληψη τής ίδιας κασέτας.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.603
Πόντοι
1.196
@Astra Opc, στα μασάζ μέσα στο δωμάτιο και στην διάρκεια που έχεις κλείσει, μπορείς νομίζω εσύ ο ίδιος να επιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς και απλά να ζητήσεις από την κοπέλα αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις και με τη σειρά που το θέλεις.

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
@Astra Opc, στα μασάζ μέσα στο δωμάτιο και στην διάρκεια που έχεις κλείσει, μπορείς νομίζω εσύ ο ίδιος να επιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς και απλά να ζητήσεις από την κοπέλα αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις και με τη σειρά που το θέλεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και τό έχω δοκιμάσει και αυτό απλά τό νά ζητάω εγώ συνέχεια με ξενερώνει, θέλω και ή άλλη νά πάρει την οποία προτοβουλια και να τό πάει τό ραντεβού σέ άλλο επίπεδο.....

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.603
Πόντοι
1.196
Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και τό έχω δοκιμάσει και αυτό απλά τό νά ζητάω εγώ συνέχεια με ξενερώνει, θέλω και ή άλλη νά πάρει την οποία προτοβουλια και να τό πάει τό ραντεβού σέ άλλο επίπεδο.....
Υπάρχει και αυτό που θέλεις, αλλά θέλει 1ον ψάξιμο και 2ον εξοικείωση με την κοπέλα. Αγάλι - αγάλι μαν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Αν αναφέρεσαι στήν δική μου απορία που αναφερα θά σού απαντήσω στο σχόλιο σού.
Φθηνότερα δεν είναι σίγουρα τό μασατζιδικο γιατί σέ μία ώρα θά δώσεις από 80 έως 100 σέ ορισμένα καί αν βάλεις καί κάποια έξτρα πού ζητάνε στο δωμάτιο περνάμε τά 100 στήν ανεξάρτητη θά δώσεις 80 σύν τό ξενοδοχείο άρα ή τιμή είναι ίδια.
Καί δεν έχει νά κάνει με τό αν κάνουν σειρά σέ κάποιο μαγαζί , ή υπηρεσίες μέσα έχω δεί είναι ίδιες καί όλες στημένες με μία σειρά.... τώρα θά σού πάρω πίπα, τώρα θά γαμηθουμε, τώρα θά κάνουμε μασάζ καί πάειι λέγοντας.... αυτό ρώτησα αν γίνεται παντού; Η επανάληψη τής ίδιας κασέτας.
εχει βρει ανεξαρτητη πρωτης διαλογης με 80? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom