Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 446
Εκτός από Μάρτα κ Ρίτα ήταν καμιά άλλη;;;Ου γαρ έρχεται μόνον. είμαι και συγχυσμένος από τη ΔΕΗ
η Μάρτα μου είπε ότι την πάντρεψαν.
Γελάσαμε...
Εκτός από Μάρτα κ Ρίτα ήταν καμιά άλλη;;;Ου γαρ έρχεται μόνον. είμαι και συγχυσμένος από τη ΔΕΗ
η Μάρτα μου είπε ότι την πάντρεψαν.
Γελάσαμε...
11Ξέρει κανεις το Μάρνης 28 τι ώρα ανοίγει το πρωί;
Φίλε ectorino υπάρχει διαφήμιση εδώ, κάνε ένα κλικ στο Diamond Spa πιο πάνω ή στα δεξιά και θα το βρεις !Καλησπέρα μήπως έχει κανείς τηλ εθνάρχου μακαριου
Σ ευχαριστώ πολύ φίλεΦίλε ectorino υπάρχει διαφήμιση εδώ, κάνε ένα κλικ στο Diamond Spa πιο πάνω ή στα δεξιά και θα το βρεις !
Μικρά ανάλεκτα
Μάρνη 28 η Ιουλία με το σγουρό μαλλί και η Νίνα
Βασ. Σοφίας 66 η Σόνυ από Ταυλάνδη, μικροκαμωμένο γλυκύτατο κορίτσι. Πρόγραμμα μίσή ώρα 80!!! ευρώ και κάνει μόνο στοματικό
Καλιρρόης 48 η Ρούλα, η Κλαούντια και η επιστροφή της κινέζας Νίνας
Πέρασα και από Delight 7, είχε δύο αδιάφορες.
Στο Λαγουμιτζή η Βέρα ήταν δωμάτιο, είδα όμως την Ξένια, τη Μιλένα και μια τούμπανη Ειρήνη που έμπαινε δωμάτιο
Στο Συγγρού δεν ήταν ούτε η Μαίρη ούτε η Λέιλα.
Στο Αλεξάνδρας Κα Λούντα απούσα, ήταν η Μάρτα και η Ρίτα.
Στουρνάρη 29 η Ζάνα στην πόρτα, μόνο η Βερόνικα μου γυάλισε. Δεν είδα Μόνικα και Λια.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι ο αριθμός αλλα αν η ποιότητα καλύπτει τα γούστα και σε τι βαθμό.......βλέπω πολύ μειωμένα τα ρόστερ σε όλα τα μαγαζιά. Πάνε οι καλές εποχές
Ευχαριστη εκπληξη οταν περασα χτες και η Χριστινα νεα παρουσια στο μαγαζι ομορφη νεα με πολυ καλο μασσαζ με ενταση και νοιαξιμοΗ Ευα μια ιστορια μονη της !!!
Απιθανη παρουσια ομορφα σχηματισμενο κορμι πολυ ωραιο στηθος σε αγκαλιαζει , σε γλυφει σε τρελαινει ...
και οχι μονο !!!
Πραγματικο μασαζ , αρκει να υπαρχει ωρα και να αντεχεις.
Υγιεινη και καθαριοτητα αψογη.
Και φυσικα μπορεις να πεις και δυο κουβεντες στα διαλειματα !!!
Για μενα VFM , την απολαυσα ηδη 2 φορες και προχωρω για τριτη αλλα αυτη τη φορα θα ζητησω DUO.
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τα μέσα Απριλίου ή αρχές Μαιου που θα έχει τελειώσει αυτή η φαρσοτραγωδια του Μαλακά Πουτινα φαντάζομαι θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις και ελπίζω να έρθει κάποια νέα εργάτρια ή και παλιά καραβάνα όλο οι ίδιες και οι ίδιες αρχίζει και κουράζει το πράγμαβλέπω πολύ μειωμένα τα ρόστερ σε όλα τα μαγαζιά. Πάνε οι καλές εποχές
Πολύ φθηνότερα και αν είναι καλή είναι το κατάλληλο vfm.Αυτό που γράφεις έχει την εξήγηση ότι αυτή που δουλεύει σε μασατζίδικο πρέπει να εξυπηρετήσει πελάτες που ενδέχται να κάνουν ουρά. Άρα θα είναι αυτό που λες, φύγε συ έλα συ.
Αν η φάση γίνει outcall δηλαδή σε δικό σου χώρο, κάτι ο χρόνος στη διαδρομή, υπάρχει διάστημα ξεκούρασης και είναι κάπως καλύτερα.
Ολα φυσικά καταλήγουν στο πως ικανοποιείσαι εσύ. Αν θέλεις μόνο σε δικό σου χώρο και όχι σε μασατζίδικο παίξε έτσι μπάλα. Στο μασατζίδικο το πλεονέκτημα είναι ότι σου βγαίνει φτηνότερα.
Αν αναφέρεσαι στήν δική μου απορία που αναφερα θά σού απαντήσω στο σχόλιο σού.Αυτό που γράφεις έχει την εξήγηση ότι αυτή που δουλεύει σε μασατζίδικο πρέπει να εξυπηρετήσει πελάτες που ενδέχται να κάνουν ουρά. Άρα θα είναι αυτό που λες, φύγε συ έλα συ.
Αν η φάση γίνει outcall δηλαδή σε δικό σου χώρο, κάτι ο χρόνος στη διαδρομή, υπάρχει διάστημα ξεκούρασης και είναι κάπως καλύτερα.
Ολα φυσικά καταλήγουν στο πως ικανοποιείσαι εσύ. Αν θέλεις μόνο σε δικό σου χώρο και όχι σε μασατζίδικο παίξε έτσι μπάλα. Στο μασατζίδικο το πλεονέκτημα είναι ότι σου βγαίνει φτηνότερα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και τό έχω δοκιμάσει και αυτό απλά τό νά ζητάω εγώ συνέχεια με ξενερώνει, θέλω και ή άλλη νά πάρει την οποία προτοβουλια και να τό πάει τό ραντεβού σέ άλλο επίπεδο.....@Astra Opc, στα μασάζ μέσα στο δωμάτιο και στην διάρκεια που έχεις κλείσει, μπορείς νομίζω εσύ ο ίδιος να επιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς και απλά να ζητήσεις από την κοπέλα αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις και με τη σειρά που το θέλεις.
Υπάρχει και αυτό που θέλεις, αλλά θέλει 1ον ψάξιμο και 2ον εξοικείωση με την κοπέλα. Αγάλι - αγάλι μαν.Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και τό έχω δοκιμάσει και αυτό απλά τό νά ζητάω εγώ συνέχεια με ξενερώνει, θέλω και ή άλλη νά πάρει την οποία προτοβουλια και να τό πάει τό ραντεβού σέ άλλο επίπεδο.....
εχει βρει ανεξαρτητη πρωτης διαλογης με 80?Αν αναφέρεσαι στήν δική μου απορία που αναφερα θά σού απαντήσω στο σχόλιο σού.
Φθηνότερα δεν είναι σίγουρα τό μασατζιδικο γιατί σέ μία ώρα θά δώσεις από 80 έως 100 σέ ορισμένα καί αν βάλεις καί κάποια έξτρα πού ζητάνε στο δωμάτιο περνάμε τά 100 στήν ανεξάρτητη θά δώσεις 80 σύν τό ξενοδοχείο άρα ή τιμή είναι ίδια.
Καί δεν έχει νά κάνει με τό αν κάνουν σειρά σέ κάποιο μαγαζί , ή υπηρεσίες μέσα έχω δεί είναι ίδιες καί όλες στημένες με μία σειρά.... τώρα θά σού πάρω πίπα, τώρα θά γαμηθουμε, τώρα θά κάνουμε μασάζ καί πάειι λέγοντας.... αυτό ρώτησα αν γίνεται παντού; Η επανάληψη τής ίδιας κασέτας.