Επισκέπτης
..νέο τεμάχιο Φραντζή 4...Αντζελα Ρουμάνα με προστυχόφατσα και ατελείωτα πόδια!!! πολύ καλή μπριζόλα!
εννοεισ φιλε και καφε και γευμαα? ποσα εδωσες...μεταξυ τους κανανε παιχνιδι οι γκομενεσ? παντως απο διαρκεια πολυ καλα πηγε...ευγε!
ωραιος φιλε...δεν εχω κανει πποτε 2πλο αλλα αξιζει οπως τα λες παροτι 160...αν και το μαγαζι αυτο που πηγες το φοβαμαι καπως....συγγνωμη ναι...παραλειψιs...η τιμη επαιξε κι αυτη στο διπλο...160 γιουργια....εννοειται οτι κανανε παιχνιδι μεταξυ τουs και μαλιστα απολαυστικοτατον....παρα πολυ καλη εξυπηρετηση...δεν ενοιωσα ουτε λεπτο οτι ειμαι με επαγγελματιεs κι ουτε εδειχναν να βιαζονται...ευτυχωs που ηπια κι ενα διλιτρο νερο γιατι με...στεγνωσανε τα μωρα!!!!
Φιλε μου τετοια πραγματα δεν τα κανει κανειs καθε μερα ε????ωραιος φιλε...δεν εχω κανει πποτε 2πλο αλλα αξιζει οπως τα λες παροτι 160...αν και το μαγαζι αυτο που πηγες το φοβαμαι καπως....
απο αποψης μασαζ και στυλ ξεπετας το φοβαμαι εννοω....αλλα εαν παιχτεικαι και καφες και γευμα οπως λες μεσα σε μια ωρα ειναι καλα...Φιλε μου τετοια πραγματα δεν τα κανει κανειs καθε μερα ε????
Μια στο τοσο λοιπον ....αξιζει ο μπουναμαs.........
Με δυο πιπινακια γλυκα σαν μελι να σε στελνουν.....δεν θελειs τιποτα αλλο!!!!!!
Οσο για το γαμαζι......δεν βλεπω γιατι να το φοβασαι......εγω πηγα εντελωs μονοs μου....ανετοs...κυριλε...και με χαμογελο
και οταν γινει καλα και ο ...ευρω---παιοs παλι , θα το ξανατιμησω......
Εμπειριεs ζωηs ναχουμε να θυμομαστε......τωρα που περπαταμε με τα δυο ακομα....αν φτασουμε να περπαταμε με τα 4....με τιs πατεριτσεs δλδ....κλαφτα χαραλαμπε που λενε....
πεστα ρε μαγκιτη γιατι οταν τα'λεγα εγω ορμηξανε να με φανε κατι γκουρου της φαπας...Πρωινη επελαση σε Καλλιροηs 48 ......Εχω ξαναπαει......τουλαχιστον περασα καλα αν και εχει τη φημη του ξεπεταδικου.....Πηρα Μαριαννα+Μαρια διπλο.......Αψογα κορμακια πιπινοειδουs σχηματισμου, συμφωνα με τα γουστα μου παντα......Αλειμα με λαδι και λαδοτριψιμο απο ...4 μικρα χερακια...Πολυ καλο σερβιs με μπριζολα, φιλικοτητα, και στο τελοs κερασμα με καφε.....
Με 2 μπανια και φουλ μασαζ μπριζολερι σχεδον μια ωρα.....
να μην το φοβασαι καθολου φιλε....ωραιος φιλε...δεν εχω κανει πποτε 2πλο αλλα αξιζει οπως τα λες παροτι 160...αν και το μαγαζι αυτο που πηγες το φοβαμαι καπως....
Ειλικρινα δεν βλεπω γιατι να το φοβασαι.......Οσο αφορα το μασαζ ενα πραγμα θα σου πω........τεσσερα(4!!!!) χερακια να σε τριβουν πανω κατω με λαδακι!!!!!!!!!!Τα πεταξαν τα μικροσκοπικα εωs ανυπαρκτα στρινγκακια τουs και εκαναν body to body....απο αποψης μασαζ και στυλ ξεπετας το φοβαμαι εννοω....αλλα εαν παιχτεικαι και καφες και γευμα οπως λες μεσα σε μια ωρα ειναι καλα...
4 χέρια = άλλη αίσθηση...
Μάλλον θα είμαι Αθήνα από μεγάλη Παρασκευή εώς και Δευτέρα του Πάσχα. Ξέρει κανείς αν είναι ανοικτό το μασατζίδικο στην 3η Σεπτεμβριου 59 στον 4ο οροφο και αν αυτές τις μέρες θα είναι εκεί η Καρίνα; Αν δεν θέέτε να πείτε δημόσια στείλτε πριβέ.
Ευχαριστώ
και να ειναι μαλλον θα ειναι κλειστο το μαγαζακι
έχω μια πληροφορία ότι θα είναι ανοικτό και Παρασκευή και Δευτέρα. Απλώς μου φαίνεται παράξενο και θέλω να το διασταυρώσω μην πάω τζάμπα. Αν περάσει κανείς από το μαγαζί δεν κάνει καμιά ερώτηση να σιγουρευτούμε;
ρε παιδια ακουσα οτι ανοιξε ενα Σαρκουδινου και Λαγουμτζη πανω απο ενα μαγαζι με ρουχα
ξερει κανεις κατι????
..νέο τεμάχιο Φραντζή 4...Αντζελα Ρουμάνα με προστυχόφατσα και ατελείωτα πόδια!!! πολύ καλή μπριζόλα!
αυτη ειναι ενημερωση!