Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης

..νέο τεμάχιο Φραντζή 4...Αντζελα Ρουμάνα με προστυχόφατσα και ατελείωτα πόδια!!! πολύ καλή μπριζόλα! :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εννοεισ φιλε και καφε και γευμαα?  ποσα εδωσες...μεταξυ τους κανανε παιχνιδι οι γκομενεσ? παντως απο διαρκεια πολυ καλα πηγε...ευγε!

συγγνωμη ναι...παραλειψιs...η τιμη επαιξε κι αυτη στο διπλο...160 γιουργια....εννοειται οτι κανανε παιχνιδι μεταξυ τουs και μαλιστα απολαυστικοτατον....παρα πολυ καλη εξυπηρετηση...δεν ενοιωσα ουτε λεπτο οτι ειμαι με επαγγελματιεs κι ουτε εδειχναν να βιαζονται...ευτυχωs που ηπια κι ενα διλιτρο νερο γιατι με...στεγνωσανε τα μωρα!!!!

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευή βράδυ επίσκεψη Στουρνάρη 63. Πολλά κορίτσια γύρω στα 7-8. Προτίμησα την Ελένη. Καταπληκτική σε όλα με μεγάλη διάθεση προσφοράς. Θα ξαναπάω

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
συγγνωμη ναι...παραλειψιs...η τιμη επαιξε κι αυτη στο διπλο...160 γιουργια....εννοειται οτι κανανε παιχνιδι μεταξυ τουs και μαλιστα απολαυστικοτατον....παρα πολυ καλη εξυπηρετηση...δεν ενοιωσα ουτε λεπτο οτι ειμαι με επαγγελματιεs κι ουτε εδειχναν να βιαζονται...ευτυχωs που ηπια κι ενα διλιτρο νερο γιατι με...στεγνωσανε τα μωρα!!!!
ωραιος φιλε...δεν εχω κανει πποτε 2πλο αλλα αξιζει οπως τα λες παροτι 160...αν και το μαγαζι αυτο που πηγες το φοβαμαι καπως....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ωραιος φιλε...δεν εχω κανει πποτε 2πλο αλλα αξιζει οπως τα λες παροτι 160...αν και το μαγαζι αυτο που πηγες το φοβαμαι καπως....
Φιλε μου τετοια πραγματα δεν τα κανει κανειs καθε μερα ε????
Μια στο τοσο λοιπον ....αξιζει ο μπουναμαs.........
Με δυο πιπινακια γλυκα σαν μελι να σε στελνουν.....δεν θελειs τιποτα αλλο!!!!!!
Οσο για το γαμαζι......δεν βλεπω γιατι να το φοβασαι......εγω πηγα εντελωs μονοs μου....ανετοs...κυριλε...και με χαμογελο
και οταν γινει καλα και ο ...ευρω---παιοs παλι  ,  θα το ξανατιμησω......
Εμπειριεs ζωηs ναχουμε να θυμομαστε......τωρα που περπαταμε με τα δυο ακομα....αν φτασουμε να περπαταμε με τα 4....με τιs πατεριτσεs δλδ....κλαφτα χαραλαμπε που λενε....

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Φιλε μου τετοια πραγματα δεν τα κανει κανειs καθε μερα ε????
Μια στο τοσο λοιπον ....αξιζει ο μπουναμαs.........
Με δυο πιπινακια γλυκα σαν μελι να σε στελνουν.....δεν θελειs τιποτα αλλο!!!!!!
Οσο για το γαμαζι......δεν βλεπω γιατι να το φοβασαι......εγω πηγα εντελωs μονοs μου....ανετοs...κυριλε...και με χαμογελο
και οταν γινει καλα και ο ...ευρω---παιοs παλι  ,  θα το ξανατιμησω......
Εμπειριεs ζωηs ναχουμε να θυμομαστε......τωρα που περπαταμε με τα δυο ακομα....αν φτασουμε να περπαταμε με τα 4....με τιs πατεριτσεs δλδ....κλαφτα χαραλαμπε που λενε....
απο αποψης μασαζ και στυλ ξεπετας το φοβαμαι εννοω....αλλα εαν παιχτεικαι και καφες και γευμα οπως λες μεσα σε μια ωρα ειναι καλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πρωινη επελαση σε Καλλιροηs 48 ......Εχω ξαναπαει......τουλαχιστον περασα καλα  αν και εχει τη φημη του ξεπεταδικου.....Πηρα Μαριαννα+Μαρια διπλο.......Αψογα κορμακια πιπινοειδουs σχηματισμου, συμφωνα με τα γουστα μου  παντα......Αλειμα με λαδι και λαδοτριψιμο απο ...4  μικρα χερακια...Πολυ καλο σερβιs με μπριζολα,  φιλικοτητα, και στο τελοs κερασμα με καφε.....
Με 2 μπανια και φουλ μασαζ μπριζολερι σχεδον μια ωρα.....
πεστα ρε μαγκιτη γιατι οταν τα'λεγα εγω ορμηξανε να με φανε κατι γκουρου της φαπας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να μην το φοβασαι καθολου φιλε....
και εγω οσες φορες πηγα περασα τζαμι.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
απο αποψης μασαζ και στυλ ξεπετας το φοβαμαι εννοω....αλλα εαν παιχτεικαι και καφες και γευμα οπως λες μεσα σε μια ωρα ειναι καλα...
Ειλικρινα δεν βλεπω γιατι να το φοβασαι.......Οσο αφορα το μασαζ ενα πραγμα θα σου πω........τεσσερα(4!!!!) χερακια να σε τριβουν πανω κατω με λαδακι!!!!!!!!!!Τα πεταξαν τα μικροσκοπικα εωs ανυπαρκτα στρινγκακια τουs και εκαναν body to body....
Λυπαμαι που αντεξα μονο τοσο.....Αν τοξερα απο πριν θαχα  "αδειασει"  για να κρατηθω ακομα περισσοτερο...Εκανα ενα συντομο τουρνε μεχρι την Κολαση και ξαναρθα δικε μου!!!!!!  Αν ειναι ετσι η Κολαση τοτε εγω οπαδοs !!!!!!!!!!!

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον θα είμαι Αθήνα από μεγάλη Παρασκευή εώς και Δευτέρα του Πάσχα. Ξέρει κανείς αν είναι ανοικτό το μασατζίδικο στην 3η Σεπτεμβριου 59 στον 4ο οροφο και αν αυτές τις μέρες θα είναι εκεί η Καρίνα; Αν δεν θέέτε να πείτε δημόσια στείλτε πριβέ.

Ευχαριστώ

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Μάλλον θα είμαι Αθήνα από μεγάλη Παρασκευή εώς και Δευτέρα του Πάσχα. Ξέρει κανείς αν είναι ανοικτό το μασατζίδικο στην 3η Σεπτεμβριου 59 στον 4ο οροφο και αν αυτές τις μέρες θα είναι εκεί η Καρίνα; Αν δεν θέέτε να πείτε δημόσια στείλτε πριβέ.

Ευχαριστώ

και να ειναι μαλλον θα ειναι κλειστο το μαγαζακι

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και να ειναι μαλλον θα ειναι κλειστο το μαγαζακι

έχω μια πληροφορία ότι θα είναι ανοικτό και Παρασκευή και Δευτέρα. Απλώς μου φαίνεται παράξενο και θέλω να το διασταυρώσω μην πάω τζάμπα. Αν περάσει κανείς από το μαγαζί δεν κάνει καμιά ερώτηση να σιγουρευτούμε;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
έχω μια πληροφορία ότι θα είναι ανοικτό και Παρασκευή και Δευτέρα. Απλώς μου φαίνεται παράξενο και θέλω να το διασταυρώσω μην πάω τζάμπα. Αν περάσει κανείς από το μαγαζί δεν κάνει καμιά ερώτηση να σιγουρευτούμε;
:think: :think: :think:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Επισκεψη Πατησιων 175
Πασαρελα με μουναρα μελαχροινη με ατελειωτα ποδια,αδιαφορο χοντρουλικο Πολωνακι,εντυπωσιακη ξανθια το ονοματακι Αναστασια ,επικεφαλης η σεριφησα
Αννα.
Διαλεξα σεριφησα με Αναστασια διπλο , καλο μασαζ ιδιαιτερα απο σεριφησα,
φαγακι και με τις δυο , τελος με σεριφησα.
Η Αναστασια δεν λεει απο υπηρεσιες (εκτος απο 2ρακι τελειο πετρωδες βυζακι)
η σεριφησα λεει απο υπηρεσιες αλλα δεν λεει απο...
Τελικα αυτο το σχημα δεν περπατησε.
Θα δοκιμασω την μελαχροινη ,αλλα φοβαμαι μηπως απο υπηρεσιες δεν...
ξερει κανεις κατι?

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ρε παιδια ακουσα οτι ανοιξε ενα Σαρκουδινου και Λαγουμτζη πανω απο ενα μαγαζι με ρουχα
ξερει κανεις κατι????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom