You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
lycosstomantri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
Χθεσινη επισκεψη σε Στουρναρη 63, αρκετες ελευθερες (6) αλλα αδιαφορες, επειτα Σολωμου 59 δυο κοπελες ελευθερες και αυτες αδιαφορες και κατεληξα Καλλιροης 48 οπου ειχε 3 και διαλεξα την Βαλεντινα, ξανθουλα, περιπου στο 1.70 ομορφουλα για τα δικα μου γουστα απο Σερβια (ειπε). Μετα απο πολλες ερωτησεις (ανακριση λεμε) μαλλον δεν περασα τις εξετασεις γιατι το προγραμμα ειχε μονο μασαζ και συμφωνα με τα λεγομενα της δεν κανει τιποτα αλλο. Μεγαλη ηττα, τσαμπα το 60αρακι. Οσον αφορα τους χωρους το μπανακι ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο, και οι πετσετες χωρις συσκευασια. Ξερει κανενας αν ισχυει για την εν λογω κορασιδα?
Επισκέπτης
Χθεσινη επισκεψη σε Στουρναρη 63, αρκετες ελευθερες (6) αλλα αδιαφορες, επειτα Σολωμου 59 δυο κοπελες ελευθερες και αυτες αδιαφορες και κατεληξα Καλλιροης 48 οπου ειχε 3 και διαλεξα την Βαλεντινα, ξανθουλα, περιπου στο 1.70 ομορφουλα για τα δικα μου γουστα απο Σερβια (ειπε). Μετα απο πολλες ερωτησεις (ανακριση λεμε) μαλλον δεν περασα τις εξετασεις γιατι το προγραμμα ειχε μονο μασαζ και συμφωνα με τα λεγομενα της δεν κανει τιποτα αλλο. Μεγαλη ηττα, τσαμπα το 60αρακι. Οσον αφορα τους χωρους το μπανακι ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο, και οι πετσετες χωρις συσκευασια. Ξερει κανενας αν ισχυει για την εν λογω κορασιδα?
φίλε αν πήγες πρώτη φορά στο μαγαζί και πλήρωσες μόνο 60 γιούρια μπριζόλα δεν τρως και μάλιστα Μεγαλοβδομαδιάτικα! ;)
λύκε στην φραπεδιασε με τα 60 τουλαχιστο?¨
ρε εσείς εκεί τι παίζετε μυξοπαρθένες?και καλά μόνο μασάζ ουστ αποδω ρε! >
και η καινούργια η Αλεξάνδρα είναι εξίσου πολύ καλή , μικρή 20 χρόνον περίπου και όμορφη
πες μας για την εμπειρία σου με την συγκεκριμένη φίλε νίκο οστρακά
πόση ώρα στο δωμάτιο?
"Μεγαλη ηττα, τσαμπα το 60αρακι. "
Ηττα,σωστά το είπες....Αν έλεγες,κατά την "ανάκριση",οτι εισαι πελάτης των καταστημάτων που επισκέφθηκες προηγουμένως,δεν θα ειχες κανένα πρόβλημα.Εγω όσες φορές πήγα,η κορασίς γδύθηκε πριν απο μένα!!!! Και έκανα αγώνα να προηγηθεί τουλάχιστον λίγο μασαζ....
Ηττα,σωστά το είπες....Αν έλεγες,κατά την "ανάκριση",οτι εισαι πελάτης των καταστημάτων που επισκέφθηκες προηγουμένως,δεν θα ειχες κανένα πρόβλημα.Εγω όσες φορές πήγα,η κορασίς γδύθηκε πριν απο μένα!!!! Και έκανα αγώνα να προηγηθεί τουλάχιστον λίγο μασαζ....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλλιροηs 48 και μονο μασαζ??????????...............Φιλε συγγνωμη αλλα σ επιασαν κοτσο !!!!!!!!
Εκει ειδικα ειναι το στεκι τηs μπριζολαs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απορω δλδ
Σε μπριζολαδικο και να σε ταισουνε.....σαλατα?????? Ωρε , δεν παμε καλα!!!!!
Επισκέπτης
Καλλιροηs 48 και μονο μασαζ??????????...............Φιλε συγγνωμη αλλα σ επιασαν κοτσο !!!!!!!!
Εκει ειδικα ειναι το στεκι τηs μπριζολαs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απορω δλδ
Σε μπριζολαδικο και να σε ταισουνε.....σαλατα?????? Ωρε , δεν παμε καλα!!!!!
αν πήγε πρώτη φορά...είναι και Μ.Εβδομάδα...σαλατίτσα το μενού!
lycosstomantri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
Παιδια οτι και να πειτε εχετε δικιο αλλα εγω προσπαθησα. Τι για Καραϊσκου ειπα (που παρεμπιπτοντως ανηκουν στην ιδια), τι Φρατζη, αλλα... τιποτα. Θα κανω καμια πλαστικουλα να αλλαξω φατσα και θα ξαναπαω ...
ασε... ουτε φραπελύκε στην φραπεδιασε με τα 60 τουλαχιστο?¨
ρε εσείς εκεί τι παίζετε μυξοπαρθένες?και καλά μόνο μασάζ ουστ αποδω ρε! >
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αν πήγε πρώτη φορά...είναι και Μ.Εβδομάδα...σαλατίτσα το μενού!
Δεν ξερω αν πηγε πρωτη φορα......Παντωs εγω μπριζολιαστηκα απο την πρωτη φορα διχωs να κανω κατι το διαφορετικο η το ξεχωριστο........απ οτι συνηθωs γινεται !!!!!!!!
Επισκέπτης
Δεν ξερω αν πηγε πρωτη φορα......Παντωs εγω μπριζολιαστηκα απο την πρωτη φορα διχωs να κανω κατι το διαφορετικο η το ξεχωριστο........απ οτι συνηθωs γινεται !!!!!!!!
εσύ ήσουν κωλόφαρδος! ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παιδια οτι και να πειτε εχετε δικιο αλλα εγω προσπαθησα. Τι για Καραϊσκου ειπα (που παρεμπιπτοντως ανηκουν στην ιδια), τι Φρατζη, αλλα... τιποτα. Θα κανω καμια πλαστικουλα να αλλαξω φατσα και θα ξαναπαω ... ασε... ουτε φραπε
Φιλε μη νομιζειs!!!!!!! κι εγω ψαχνονταs πηγα και σχεδον σκονταψα που λενε στα σκαλοπατια!!!! χεχεχεχε
Μπηκα κανονικα μεσα , χαιρετησα , χαμογελασα, αρχισε η παρελαση των χειρομαλακτριων , παρθηκε η αποφαση και στη σωστη στιγμη , κατω απο τιs ανυψωτικεs διαθεσειs του "πυραυλου" εδοθη προs τιμην μου γευμα μπριζολοειδουs μορφηs....Τοσο απλα !!!!!!!!Δεν εκανα κατι το "συνθηματικο" τεσπα.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εσύ ήσουν κωλόφαρδος! ;)
Οχι οχι ζαμε των ζαμων.....Κανονικο κωλαρακι εχω οχι φαρδυ.....Προσεχω την σιλουετα μου!!! χαχαχαχαχα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Γιατι δεν πατε μαζι με τον συναγωνιστη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;)Οχι οχι ζαμε των ζαμων.....Κανονικο κωλαρακι εχω οχι φαρδυ.....Προσεχω την σιλουετα μου!!! χαχαχαχαχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Γιατι δεν πατε μαζι με τον συναγωνιστη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;)
Να σου πω...........Αν ειναι ο δολιοs να πληρωνει καθε φορα και μετα να....μαδαει μαργαριτεs γιατι οχι???
θελω να δω μπροστα μου αραγε θα τολμησουν να του το παιξουν...Μαρια Αντουανετα????
Επισκέπτης
Να σου πω...........Αν ειναι ο δολιοs να πληρωνει καθε φορα και μετα να....μαδαει μαργαριτεs γιατι οχι???
θελω να δω μπροστα μου αραγε θα τολμησουν να του το παιξουν...Μαρια Αντουανετα????
ο συναγωνιστής έχει μόνο 19 ποστ ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
δεν νομιζω να φταιει αυτο....Δλδ αν δεν ηταν καν γραμμενοs στο σαιτ θα σημαινε οτι δεν...???????ο συναγωνιστής έχει μόνο 19 ποστ ;)
Απλα ετυχε......δεν το περασε σωστα ισωs....ποιοs ξερει......αυτα ειναι τηs στιγμηs!!!!!!!
lycosstomantri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
Ρε παιδια δεν μου εχει ξανατυχει (ψεμματα μονο τη πρωτη φορα στο Μαρουσι) και απο τοτε κανονικα παντου (Σολωμου, Μαρνης, Στουρναρη, Καραϊσκου κτλ). Ποτε δεν ειχα προβλημα... Μηπως ειχαν τιποτα πεσιματα απο στρουμφακια τελευταια? τεσπα μην ζαλιζουμε και τους υπολοιπους με το θεμα αυτο...εγω απλα ενημερωση εκανα...να ανεβασω τα ποστ μου μηπως εχω καλυτερη τυχηο συναγωνιστής έχει μόνο 19 ποστ ;)
Επισκέπτης
δεν νομιζω να φταιει αυτο....Δλδ αν δεν ηταν καν γραμμενοs στο σαιτ θα σημαινε οτι δεν...???????
Απλα ετυχε......δεν το περασε σωστα ισωs....ποιοs ξερει......αυτα ειναι τηs στιγμηs!!!!!!!
εγώ απλά σου λέω να προσέχεις ;)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις