Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Παιδια οτι και να πειτε εχετε δικιο αλλα εγω προσπαθησα. Τι για Καραϊσκου ειπα (που παρεμπιπτοντως ανηκουν στην ιδια), τι Φρατζη,  αλλα... τιποτα. Θα κανω καμια πλαστικουλα να αλλαξω φατσα και θα ξαναπαω :)... ασε... ουτε φραπε
Eπρεπε να το συμφωνησεις απο πριν με την Σεριφισα οτι θελεις πληρες προγραμμα και αν σου ελεγε εκεινη μονο μασαζ ,το καπελακι σου και εξω απο την πορτα , αν η Σεριφισα σου ελεγε ΟΚ και μετα η κοπελα σου τα εκανε αυτα ,φωναζες την σεριφισα και σου εστελνε αλλη κοπελα η εφευγες παραυτα και χωρις να πληρωσεις.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ αυτα κα Γιουλη μου και βαλε μια ταξη στα ιδρυματα σου.

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
εγώ απλά σου λέω να προσέχεις ;)
Φιλε daniel αν υπονοεις οτι υπαρχει κατι "σκοτεινο" πισω απο τα λογια μου κανε ενα κοπο και ριξε μια ματια στα ποστ μου απο περσι μεχρι φετος και θα καταλαβεις οτι δεν εχω καμια καψα για κανεναν και τιποτα. Αν παρεξηγησα τα λογια σου και δεν εννοεις κατι τετοιο...sorry

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φιλε daniel αν υπονοεις οτι υπαρχει κατι "σκοτεινο" πισω απο τα λογια μου κανε ενα κοπο και ριξε μια ματια στα ποστ μου απο περσι μεχρι φετος και θα καταλαβεις οτι δεν εχω καμια καψα για κανεναν και τιποτα. Αν παρεξηγησα τα λογια σου και δεν εννοεις κατι τετοιο...sorry

Οχι βρε παιδια μη το χοντραινετε....οτι εγινε εγινε...Την αλλη φορα  θα γινει σωστα...προσεχωs καλυτερα
Καλο Πασχα  ναχουμε βρεεεε!!!

Επισκέπτης

φίλε μου μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί..εγώ απλά είπα στο συνάδελφο να φυλάει τα ρούχα για να έχει τα μισά...γενική συμβουλή έδωσα όχι ειδικά για εσένα ;)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έχει τίποτα ανοιχό σήμερα?

Νέο Κόσμο, ή Λέκκα στο κέντρο?

έχι μείνει κανείς σας σπίτι για να μου απαντήσει?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
lycosstomantri,

δεν πειράζει ρε φίλε, συμβαίνουν αυτά. Την επόμενη φορά, αν ξαναπάς εκεί, ζήτησε αυτό που θέλεις από την αρχή, όπως έγγραψε ο astari51, κι αν σου αρχίσουν τα "μα και μου", ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ. Εσύ πληρώνεις, αυτές σε έχουν ανάγκη.  ;)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...καθυστερημένη ενημέρωση μετά από επίσκεψη στην Καλλιρόης 48, την Μ.Τετάρτη.
Στο εν λόγο ίδρυμα, είναι η 2η φορά που καταθέτω, και πήγα περίπου στις 5 το απόγευμα.
Με πέρασε η σερίφης απ΄ευθείας σε δωμάτιο, και έκαναν παρέλαση περίπου 5-6 τεμάχια.
Επειδή "κάτι" της θύμιζα, αλλά δεν ήταν και σίγουρη, :cool2: με ρώτησε με ποια είχα περάσει την προηγούμενη φορά, και την έφερε για ...εξακρίβωση, παρότι δεν ήταν στην παρέλαση.
Πήρα Μαριάννα, επειδή μου έκανε "κλίκ" το λεπτό κορμάκι της, και το μισόγυμνο κωλαράκι της  :new_shocked:(απίστευτα κοντό μίνι).
Μετά το μπανάκι μου, ξάπλωσα και άρχισε το λάδωμα και το τρίψιμο. Τίποτα παραπάνω!!
Μετά από 15 λεπτά πασαλείμματος, και αφού τα είχα πετάξει όλα στο 5λεπτο, περάσαμε στο κυρίως πιάτο.
Πολύ καλή συμμετοχή στο φαγοπότι, ακάποτο πολύ βαθύ & υγρό, και σε άφηνε ελεύθερα να την κάνεις ...οχτάρια..! :rockon:
Επειδή εγώ όμως είμαι λάτρης του γυναικείου οπίσθιου και θέλω να το "παίρνω" κάθε φορά που με φτιάχνει, ξεκίνησα το σπρώξιμο από πίσω, χωρίς όμως εκείνη να φαίνεται να το θέλει.... τουλάχιστον στην αρχή.
Τελικά μπήκα και από πίσω της, οπότε επήλθε και η δική μου ολοκλήρωση. :knockinb:
(Αν οι κοπέλες αυτές κάναν και μασάζ όπως πηδιούνται, θα ήταν η απόλυτη ηδονή) :dancing:
Τέλος πάντων...
Άντε και καλή μας Ανάσταση απόψε.

Επισκέπτης
...καθυστερημένη ενημέρωση μετά από επίσκεψη στην Καλλιρόης 48, την Μ.Τετάρτη.
Στο εν λόγο ίδρυμα, είναι η 2η φορά που καταθέτω, και πήγα περίπου στις 5 το απόγευμα.
Με πέρασε η σερίφης απ΄ευθείας σε δωμάτιο, και έκαναν παρέλαση περίπου 5-6 τεμάχια.
Επειδή "κάτι" της θύμιζα, αλλά δεν ήταν και σίγουρη, :cool2: με ρώτησε με ποια είχα περάσει την προηγούμενη φορά, και την έφερε για ...εξακρίβωση, παρότι δεν ήταν στην παρέλαση.
Πήρα Μαριάννα, επειδή μου έκανε "κλίκ" το λεπτό κορμάκι της, και το μισόγυμνο κωλαράκι της  :new_shocked:(απίστευτα κοντό μίνι).
Μετά το μπανάκι μου, ξάπλωσα και άρχισε το λάδωμα και το τρίψιμο. Τίποτα παραπάνω!!
Μετά από 15 λεπτά πασαλείμματος, και αφού τα είχα πετάξει όλα στο 5λεπτο, περάσαμε στο κυρίως πιάτο.
Πολύ καλή συμμετοχή στο φαγοπότι, ακάποτο πολύ βαθύ & υγρό, και σε άφηνε ελεύθερα να την κάνεις ...οχτάρια..! :rockon:
Επειδή εγώ όμως είμαι λάτρης του γυναικείου οπίσθιου και θέλω να το "παίρνω" κάθε φορά που με φτιάχνει, ξεκίνησα το σπρώξιμο από πίσω, χωρίς όμως εκείνη να φαίνεται να το θέλει.... τουλάχιστον στην αρχή.
Τελικά μπήκα και από πίσω της, οπότε επήλθε και η δική μου ολοκλήρωση. :knockinb:
(Αν οι κοπέλες αυτές κάναν και μασάζ όπως πηδιούνται, θα ήταν η απόλυτη ηδονή) :dancing:
Τέλος πάντων...
Άντε και καλή μας Ανάσταση απόψε.

η συγκεκριμένη τα καταπίνει και όλας ;)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν δοκίμασες ή σου αρνήθηκε? για το δεύτερο χλωμό το κόβω γιατί εγώ την είχα χύσει κανονικά στο στόμα χωρίς extra χρέωση! ;)

...όχι... δεν το ζήτησα
Καλά που μου το είπες συνάδελφε

Επισκέπτης
Βαλεντινα, ξανθουλα, περιπου στο 1.70 ομορφουλα για τα δικα μου γουστα απο Σερβια (ειπε).

την βαλεντινα ρωσακι μελαχροινο
Αλβανία.
Τσεκαρισμένο.

(Το τσέκαρε πρόσωπο εμπιστοσύνης που ξέρει Ρώσικα & Αλβανικά. Ρωσικα δεν ξέρει λέξη , οπότε ομολόγησε ότι είναι Αλβανίδα).

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Φωκιωνος 11, 1η φορα. Σπασαρχιδισμος και 0 στο πηλικο. Και με Μαρσι που ειναι και big hit.
ΜΗΝ ΠΑΤΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom