Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καμμια τουs να μη ξεφυγει.............Ολεs απο κοκορετσι να περασουνε!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ειδικά για αυτή που λέω εγώ θα χρειαστεί μακριά σούβλα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει τοτε.........θα φερουμε και το υπολοιπο απ το σπιτι που τοχουμε για τιs εκτακτεs περιπτωσειs!!!!  χεχεχεχεχε

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Σημερα 15/4 επισκεψη στο καλλιροης 48. Στην υποδοχη δεν ηταν η γνωστη σεριφισσα αλλα μια αλλαη κοπελιτσα συμπαθητικη..απο τεμαχια ειχε 3: την κατερινα καλο κορμι καστανοξανθη , την βαλεντινα ρωσακι μελαχροινο, και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα αδιαφορο αδυνατο..πηρα την κατερινα καλο μασαζ (μεχρι στα δακτυλα των χεριων εκανε) 28 ΛΕΠΤΑ (ειχα το ρολοι απεναντι μου και εβλεπα)και μετα καλη πιπιλα με μπριζολιτσα φουλ και καρεκλατο.πολυ ευγενικη και διακριτικη..το κοστος 80 γιουρια..ο συνολικος χρονος 45 λεπτα..(για τα δεδομενα του 48 απιαστο ονειρο)..ισως η συνομιλια που ειχα(με)με την κα γιουλη (την αφεντικινα) στο καραισκου 88 την περασμενη εβδομαδα απεδωσε καρπους και μαλλον παει να βγαλει την φημη του ξεπεταδικου απο το καλλιροης 48..ιδωμεν

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μασαζόπληκτοι ξέρει κανείς αν το Μεσογείων 208 είναι ανοιχτό σήμερα. Και αν ναι παίζει μπριζόλα με την πρώτη η πρέπει να ξαναπάς. Ποιά κοπέλα αξίζει  γιατί σκέφτομαι να κάνω μία βολτούλα πρός τα εκεί.Α ξέχασα τι όροφος. Ευχαριστώ εκ το προτέρων. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.815
Πόντοι
42.697
Φίλοι μασαζόπληκτοι ξέρει κανείς αν το Μεσογείων 208 είναι ανοιχτό σήμερα. Και αν ναι παίζει μπριζόλα με την πρώτη η πρέπει να ξαναπάς. Ποιά κοπέλα αξίζει  γιατί σκέφτομαι να κάνω μία βολτούλα πρός τα εκεί.Α ξέχασα τι όροφος. Ευχαριστώ εκ το προτέρων. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση.

Ειναι στον πρώτο όροφο.
γενικά οι κοπέλες που έχει δεν λένε...
κάπως καλή είναι η Ελλη, ελληνίδα μιλφ
αν το χειριστείς σωστά μπορεί να φάς και με την πρώτη (μην με ρωτήσεις πώς αυτά τα έχουμε ξαναπεί και είναι στο χέρι του καθενός)
πρόσεξε μην σου παρουν 100 ευρώ (τόσα ζητανε για φουλ)
κανε ξηγα απο την αρχή οτι δίνεις μέχρι 80

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μονοήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.
Ασφυκτικό πρόγραμμα.
Μεταξύ συσκέψεων κενό μιάμιση ώρας και επίσκεψη σε γνωστό ίδρυμα
στον έκτο όροφο της οδού Σολωμού.
Την συνήθη ευγενική υποδοχή, διανθισμένη πλέον και με χαμόγελα οικειότητας,
πελάτης γαρ,
ακολούθησε η παρέλαση και η επιλογή της υψηλής (1,80) Μαρίας εκ Ρουμανίας.
Καλό μασάζ ! Χαλαρωτικό και ψιλή κουβεντούλα.
Κάποια στιγμή ανέλαβε πρωτοβουλία με μία κίνηση ματ, γεμάτη θηλυκότητα
και έτσι, χωρίς πολλά πολλά, κατέληξα με το γνωστό χαμόγελο ικανοποίησης.
Στα θετικά καταγράφονται :
Το ύψος της που, σε συνδυασμό με ευλυγισία, ευνοεί ελιγμούς επί της χειρουργικής κλίνης.
Αν και δεν είμαι λάτρης επεμβάσεων κάθε μορφής στο ανθρώπινο σώμα,
το σκούρο τατουάζ χαμηλά στην πλάτη έρχεται σε ωραία αντίθεση με το λευκό αλαβάστρινο δέρμα της,
όπως το είδα από την κατάλληλη οπτική γωνία.
Μικρό αλλά όμορφο στήθος.

Σημεία που επιδέχονται βελτίωση:
Αν και πρόθυμη στις εναλλαγές, διέβλεψα κάποια σημάδια βιασύνης,
τα οποία αντιμετώπισα χωρίς αντίδραση,
μέχρι του σημείου που μου επέτρεψαν οι δικές μου αντοχές.

Θεωρώ ότι έκανα αρκετά καλή επιλογή.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ειναι στον πρώτο όροφο.
γενικά οι κοπέλες που έχει δεν λένε...
κάπως καλή είναι η Ελλη, ελληνίδα μιλφ
αν το χειριστείς σωστά μπορεί να φάς και με την πρώτη (μην με ρωτήσεις πώς αυτά τα έχουμε ξαναπεί και είναι στο χέρι του καθενός)
πρόσεξε μην σου παρουν 100 ευρώ (τόσα ζητανε για φουλ)
κανε ξηγα απο την αρχή οτι δίνεις μέχρι 80

Μακάρι να το ειχα προσέξει πιο νωρίς.... :headbang: πήγα την Κυριακή.Ηταν η Ελλη και μια ακόμα,απαράδεκτη.Η Ελλη κάνει απ' ευθειας εξηγηση,οτι θα κανει φούλ,ζητάει 100 ευρω ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (Ισως επειδή δεν με ήξερε...) και μετά έρχεται στο δωμάτιο ολο γλύκες...
Το πρόγραμμά της ειναι καλό,ειδικά το δευτερο μέρος.....Κάνει ακάπωτο χωρίς εξτρα χρέωση,αφού σε ρωτήσει πρώτα!!!!! δεν βιάζεται και δείχνει να συμμετέχει (fake.....).Συνολοικός χρόνος περίπου 35',εκ των οποιων τα 20 ηταν η μπριζόλα.

Οταν ξεστρατίζει κανεις απο τα γνωστά,δοκιμασμένα και πολλάκις τιμημένα τεμάχια,εχει ρισκο να την πατήσει......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.815
Πόντοι
42.697
Μακάρι να το ειχα προσέξει πιο νωρίς.... :headbang: πήγα την Κυριακή.Ηταν η Ελλη και μια ακόμα,απαράδεκτη.Η Ελλη κάνει απ' ευθειας εξηγηση,οτι θα κανει φούλ,ζητάει 100 ευρω ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (Ισως επειδή δεν με ήξερε...) και μετά έρχεται στο δωμάτιο ολο γλύκες...
Το πρόγραμμά της ειναι καλό,ειδικά το δευτερο μέρος.....Κάνει ακάπωτο χωρίς εξτρα χρέωση,αφού σε ρωτήσει πρώτα!!!!! δεν βιάζεται και δείχνει να συμμετέχει (fake.....).Συνολοικός χρόνος περίπου 35',εκ των οποιων τα 20 ηταν η μπριζόλα.

Οταν ξεστρατίζει κανεις απο τα γνωστά,δοκιμασμένα και πολλάκις τιμημένα τεμάχια,εχει ρισκο να την πατήσει......

είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις.
επειδή βαράνε μύγες, την επόμενη φορά αν πας κανε ξηγα για 80 ευρώ.
δεν υπάρχει περιπτωση να πει όχι.
αλλιως φύγε.
α και κάτι άλλο, τα πίνει ολα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μονοήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.
Ασφυκτικό πρόγραμμα.
Μεταξύ συσκέψεων κενό μιάμιση ώρας και επίσκεψη σε γνωστό ίδρυμα
στον έκτο όροφο της οδού Σολωμού.
Την συνήθη ευγενική υποδοχή, διανθισμένη πλέον και με χαμόγελα οικειότητας,
πελάτης γαρ,
ακολούθησε η παρέλαση και η επιλογή της υψηλής (1,80) Μαρίας εκ Ρουμανίας.
Καλό μασάζ ! Χαλαρωτικό και ψιλή κουβεντούλα.
Κάποια στιγμή ανέλαβε πρωτοβουλία με μία κίνηση ματ, γεμάτη θηλυκότητα
και έτσι, χωρίς πολλά πολλά, κατέληξα με το γνωστό χαμόγελο ικανοποίησης.
Στα θετικά καταγράφονται :
Το ύψος της που, σε συνδυασμό με ευλυγισία, ευνοεί ελιγμούς επί της χειρουργικής κλίνης.
Αν και δεν είμαι λάτρης επεμβάσεων κάθε μορφής στο ανθρώπινο σώμα,
το σκούρο τατουάζ χαμηλά στην πλάτη έρχεται σε ωραία αντίθεση με το λευκό αλαβάστρινο δέρμα της,
όπως το είδα από την κατάλληλη οπτική γωνία.
Μικρό αλλά όμορφο στήθος.

Σημεία που επιδέχονται βελτίωση:
Αν και πρόθυμη στις εναλλαγές, διέβλεψα κάποια σημάδια βιασύνης,
τα οποία αντιμετώπισα χωρίς αντίδραση,
μέχρι του σημείου που μου επέτρεψαν οι δικές μου αντοχές.

Θεωρώ ότι έκανα αρκετά καλή επιλογή.
και η καινούργια η Αλεξάνδρα είναι εξίσου πολύ καλή , μικρή 20 χρόνον περίπου και όμορφη :boobies:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επιτρέψτε μου πάντως να πω οτι ασφαλώς μεσω του site εχουν προβληθεί κάποια μαγαζιά,που ισως και να μην αξιζουν πάντα,όμως παρατηρώ οτι και μαγαζιά που δεν προβάλλονται εχουν τον κόσμο τους.Για Παράδειγμα,το τελευταίο διάστημα πέρασα 2 φορές απο το Καλλιρόης 85,που παλιά βάραγε μύγες,και δεν έκατσα διοτι δεν υπάηρχε κοπέλλα διαθέσιμη!!!!

Πάντως και οι "σερίφισσες" δεν ξέρουν καμμια φορά τη δουλειά τους....Οποτε αντιμετώπισα παρόμοια κατάσταση στη Στουρνάρη,η Καίτη μου έλεγε "έλα σε καμμια ώρα".Αντίθετα,η σερίφισσα της Καλλιρόης και τις 2 φοές μου ειπε για κοπέλλα που ΜΟΛΙΣ είχε μπει σε δωμάτιο "σ' αρεσει αυτή? περίμενε 10 λεπτά,θα τον ξεπετάξει και θα βγεί....".Ε,ειναι να μην φύγεις τρέχοντας μετά?

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,

Ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει....η Θεια Ελενη απο Ιμβρου ειναι εκει η μετακομισε αλλου??
Που?? ειναι σημερα αν ξερει κανεις....

Ευχαριστω

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους,

Ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει....η Θεια Ελενη απο Ιμβρου ειναι εκει η μετακομισε αλλου??

Ευχαριστω
Από τι γνωρίζω έχει πάει στη πατρίδα τις

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,

Ευχαριστω

θεια Ελενη αφαντη, δεν απανταει ουτε στο κινητο της. Μαλλον εχει παει διακοπες στη πατριδα λογω Πασχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom