pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σε ευχαριστώ φίλε! αλήθεια τη δοκίμασες?
οχι ακομη,αλλα που θα παει,δε θα μου ξεφυγει!
σε ευχαριστώ φίλε! αλήθεια τη δοκίμασες?
Καμμια τουs να μη ξεφυγει.............Ολεs απο κοκορετσι να περασουνε!!!!!!
ειδικά για αυτή που λέω εγώ θα χρειαστεί μακριά σούβλα!!!
Γειά χαρά.Υπάρχει προτεινομενη επίσκεψη για σήμερα το απόγευμα?Ευχαριστώοχι ακομη,αλλα που θα παει,δε θα μου ξεφυγει!
Φίλοι μασαζόπληκτοι ξέρει κανείς αν το Μεσογείων 208 είναι ανοιχτό σήμερα. Και αν ναι παίζει μπριζόλα με την πρώτη η πρέπει να ξαναπάς. Ποιά κοπέλα αξίζει γιατί σκέφτομαι να κάνω μία βολτούλα πρός τα εκεί.Α ξέχασα τι όροφος. Ευχαριστώ εκ το προτέρων. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση.
Ειναι στον πρώτο όροφο.
γενικά οι κοπέλες που έχει δεν λένε...
κάπως καλή είναι η Ελλη, ελληνίδα μιλφ
αν το χειριστείς σωστά μπορεί να φάς και με την πρώτη (μην με ρωτήσεις πώς αυτά τα έχουμε ξαναπεί και είναι στο χέρι του καθενός)
πρόσεξε μην σου παρουν 100 ευρώ (τόσα ζητανε για φουλ)
κανε ξηγα απο την αρχή οτι δίνεις μέχρι 80
Μακάρι να το ειχα προσέξει πιο νωρίς.... πήγα την Κυριακή.Ηταν η Ελλη και μια ακόμα,απαράδεκτη.Η Ελλη κάνει απ' ευθειας εξηγηση,οτι θα κανει φούλ,ζητάει 100 ευρω ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (Ισως επειδή δεν με ήξερε...) και μετά έρχεται στο δωμάτιο ολο γλύκες...
Το πρόγραμμά της ειναι καλό,ειδικά το δευτερο μέρος.....Κάνει ακάπωτο χωρίς εξτρα χρέωση,αφού σε ρωτήσει πρώτα!!!!! δεν βιάζεται και δείχνει να συμμετέχει (fake.....).Συνολοικός χρόνος περίπου 35',εκ των οποιων τα 20 ηταν η μπριζόλα.
Οταν ξεστρατίζει κανεις απο τα γνωστά,δοκιμασμένα και πολλάκις τιμημένα τεμάχια,εχει ρισκο να την πατήσει......
και η καινούργια η Αλεξάνδρα είναι εξίσου πολύ καλή , μικρή 20 χρόνον περίπου και όμορφηΜονοήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.
Ασφυκτικό πρόγραμμα.
Μεταξύ συσκέψεων κενό μιάμιση ώρας και επίσκεψη σε γνωστό ίδρυμα
στον έκτο όροφο της οδού Σολωμού.
Την συνήθη ευγενική υποδοχή, διανθισμένη πλέον και με χαμόγελα οικειότητας,
πελάτης γαρ,
ακολούθησε η παρέλαση και η επιλογή της υψηλής (1,80) Μαρίας εκ Ρουμανίας.
Καλό μασάζ ! Χαλαρωτικό και ψιλή κουβεντούλα.
Κάποια στιγμή ανέλαβε πρωτοβουλία με μία κίνηση ματ, γεμάτη θηλυκότητα
και έτσι, χωρίς πολλά πολλά, κατέληξα με το γνωστό χαμόγελο ικανοποίησης.
Στα θετικά καταγράφονται :
Το ύψος της που, σε συνδυασμό με ευλυγισία, ευνοεί ελιγμούς επί της χειρουργικής κλίνης.
Αν και δεν είμαι λάτρης επεμβάσεων κάθε μορφής στο ανθρώπινο σώμα,
το σκούρο τατουάζ χαμηλά στην πλάτη έρχεται σε ωραία αντίθεση με το λευκό αλαβάστρινο δέρμα της,
όπως το είδα από την κατάλληλη οπτική γωνία.
Μικρό αλλά όμορφο στήθος.
Σημεία που επιδέχονται βελτίωση:
Αν και πρόθυμη στις εναλλαγές, διέβλεψα κάποια σημάδια βιασύνης,
τα οποία αντιμετώπισα χωρίς αντίδραση,
μέχρι του σημείου που μου επέτρεψαν οι δικές μου αντοχές.
Θεωρώ ότι έκανα αρκετά καλή επιλογή.
Από τι γνωρίζω έχει πάει στη πατρίδα τιςΚαλησπερα σε ολους,
Ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει....η Θεια Ελενη απο Ιμβρου ειναι εκει η μετακομισε αλλου??
Που?? ειναι σημερα αν ξερει κανεις....
Ευχαριστω
ΟΚ Ευχαριστω πολυΑπό τι γνωρίζω έχει πάει στη πατρίδα τις
καποια αλλη στο δικο της στυλακι???MILF με καλες υπηρεσιες σιγουρακι?? για σημερα...Από τι γνωρίζω έχει πάει στη πατρίδα τις
Για πήγαινε από τι Μελίνακαποια αλλη στο δικο της στυλακι???MILF με καλες υπηρεσιες σιγουρακι?? για σημερα...
Καλησπερα σε ολους,
Ερωτηση που σιγουρα εχει απαντηθει....η Θεια Ελενη απο Ιμβρου ειναι εκει η μετακομισε αλλου??
Που?? ειναι σημερα αν ξερει κανεις....
Ευχαριστω
και η καινούργια η Αλεξάνδρα είναι εξίσου πολύ καλή , μικρή 20 χρόνον περίπου και όμορφη