Μάλλον είδες όνειρο φίλε!παιδια τι πιθανότητες υπαρχουν να πας σε μασατζιδικο και να ειναι μονο για μασαζ.... να μην εχουν σχεσει με το μασατζιδικα που γνωριζουμε αλλα να γινει το μοιραίο
Εγώ νομίζω είναι ακατόρθωτο
Μάλλον είδες όνειρο φίλε!παιδια τι πιθανότητες υπαρχουν να πας σε μασατζιδικο και να ειναι μονο για μασαζ.... να μην εχουν σχεσει με το μασατζιδικα που γνωριζουμε αλλα να γινει το μοιραίο
Παλιότερα εξειδικευόταν το Στ 29.Καλημέρα, ποιες κ σε πιο μαγαζάκι προτείνεται για παρτούζα; να παίζουν κ μαζι μου ταυτόχρονα κ μαζί; εννοείτε δίνω έμφαση στο σεξ κ όχι τόσο στο μασαζ, καθε πληροφορία εύπροσδσκτη ακομα κ με, pm
Έχω καιρό να ασχοληθώ. Πάντως στο Στ 29 μου το πρότειναν και το έκαναν συστηματικά. Σε κανένα άλλο δεν μου το πολυπρότειναν.
Ναι αλλα το πακέτο το πληρώνεις για την υπηρεσία και η υπηρεσία τα καλύπτει ολα, καπου χάνει καπου κερδίζει.....Για τα κοριτσια ειπε ο τυπος.. -κ εχει δικιο..-
κ οχι για τον χώρο..
ναι υπάρχουν....αλλά είναι 7 στα 80Ναι αλλα το πακέτο το πληρώνεις για την υπηρεσία και η υπηρεσία τα καλύπτει ολα, καπου χάνει καπου κερδίζει.....
Και ναι στην πληοψηφια είναι 40+ και όχι πρώτα κορμιά, αλλα υπάρχουν και καλά κομμάτια........μην τα ισοπεδώνουμε ολα.....
Καντα 10 να συμφωνήσω......ναι υπάρχουν....αλλά είναι 7 στα 80
Σε οσα μασατζιδικα εχω παει οντως το ροστερ ειναι απελπισια .. σπανια υπαρχουν εξαιρεσεις
απο την αλλη μεταξουργειο και φυλης πρεπει να γαμας ορθιος μη ξαπλωσεις στα χυσια του προηγουμενου
οποτε αν δεν σε καλυπτει κανενα απο τα 2 μαζευεις λεφτα για call girl
Στουρνάρη Λια με Βερονικα. Και απο ότι διαφημίζεται αλλα δεν έχω αποψη Φραντζή 2 η Άννα με Αντριάνα, εχει και φωτο.Έχω καιρό να ασχοληθώ. Πάντως στο Στ 29 μου το πρότειναν και το έκαναν συστηματικά. Σε κανένα άλλο δεν μου το πολυπρότειναν.
Γράψε στο νήμα του Στ 29 και λογικά κάποιος θα έχει πρόσφατη εμπειρία.
δεκτόν..Καντα 10 να συμφωνήσω......
για πες λοιπόν κατα τη γνώμη σου ποιές είναι άξιες αναφοράς ώς προς την εμφάνιση???Οχι ρε τύπε εισαι λίγο υπερβολικός έχει ωραια μουνιά και σε κάποια μασάζ αλλα πρέπει να φάς λίγη σόλα γιατι ειναι διάσπαρτα στην Αθήνα.
Τα call girl θα μαζευεις λεφτά και θα γαμάς μια φορά το μήνα δεν λέει.
Η Νικολ δουλευει ακομη στο συγκεκριμενο ξέρει κανεις ;
Η σύγκριση μεταξύ του ενός χώρου και του άλλου όντως δεν έχει καμία σχέσηΦιλε είσαι εκτος θέματος! Τι σχέση εχει το Μεταξουργείο με τα μασατζιδικα?
Κάποτε συζητήθηκε το studio ή μασαζ....μέχρι εκεί καλά, call girl ή μασαζ επισης καλά.....αλλα στο Μεταξουργείο που πρέπει μετα να πλυθείς με betadine......
Ειχε γραφτεί στο Σίλβερ σπα για την σοκολά Καρολίνα να κάνει διπλό με κάποια που δεν έχω συγκρατήσει το όνομα της..Καλημέρα, ποιες κ σε πιο μαγαζάκι προτείνεται για παρτούζα; να παίζουν κ μαζι μου ταυτόχρονα κ μαζί; εννοείτε δίνω έμφαση στο σεξ κ όχι τόσο στο μασαζ, καθε πληροφορία εύπροσδσκτη ακομα κ με, pm
καλά ντε πως κάνεις ετσι?Τζενη λεγεται η κοπέλα...Τζένη...
με μια νάντια......Ειχε γραφτεί στο Σίλβερ σπα για την σοκολά Καρολίνα να κάνει διπλό με κάποια που δεν έχω συγκρατήσει το όνομα της..
οντως εχουν φωτο για διπλο......................... Και απο ότι διαφημίζεται αλλα δεν έχω αποψη Φραντζή 2 η Άννα με Αντριάνα, εχει και φωτο.
Βερόνικα με Ιζαμπέλα ή Βερόνικα με Λία στο Στουρνάρη 29Καλημέρα, ποιες κ σε πιο μαγαζάκι προτείνεται για παρτούζα; να παίζουν κ μαζι μου ταυτόχρονα κ μαζί; εννοείτε δίνω έμφαση στο σεξ κ όχι τόσο στο μασαζ, καθε πληροφορία εύπροσδσκτη ακομα κ με, pm