Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Καλημέρα, ποιες κ σε πιο μαγαζάκι προτείνεται για παρτούζα; να παίζουν κ μαζι μου ταυτόχρονα κ μαζί; εννοείτε δίνω έμφαση στο σεξ κ όχι τόσο στο μασαζ, καθε πληροφορία εύπροσδσκτη ακομα κ με, pm
Βερόνικα με Ιζαμπέλα ή Βερόνικα με Λία στο Στουρνάρη 29

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
για μένα το τοπ 10 που συνδυάζει καπως και τα δυο ήτοι εμφάνιση και υπηρεσίες είναι :
.
.
9) μαίρη απο συγγρού 40-42(αν και έχει προλάβει στην εξουσία τον μπρέζνιεφ όταν πήγαινε πανεπιστήμιο αλλά τούμπανο στις υπηρεσίες)
10) αλινα από σολωμου 70(αρκετά κιλάκια αλλά τούμπανο στο πρόγραμμα)
Συναγωνιστη θα διαφωνησω για αυτες..
Ειπες να συναδιαζουν εμφανιση κ υπηρεσιες...
Αυτες οι 2, ναι.. εχουν πολυ καλες υπηρεσιες... αλλα απο εμφανιση... δεν...

Για μενα... μετα την Τζεσικα.. που εχει αποχωρησει...(κορμαρα τουμπανο.. κ σουπερ υπηρεσιες) , δεν υπαρχει αλλη.. πλεον!!
Η φιλη της η Μαρινα ειναι επισης πολυ καλη.. αλλα δεν την λες κ κορμαρα...!!

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636

Για μενα... μετα την Τζεσικα.. που εχει αποχωρησει...(κορμαρα τουμπανο.. κ σουπερ υπηρεσιες) , δεν υπαρχει αλλη.. πλεον!!
Η Τζέσικα έχει σταματήσει εντελώς;

Koskonas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Μου είχαν πει ότι είχε παντρευτεί έναν που είχε μαγαζί τέτοιο η έφερνε κοπέλες για τα μαγαζιά....
Μήπως είναι αφεντικό σε κανένα πια.
Πάντως την έχω πετύχει γλυφαδα στο δρομο πολλές φορες

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Μετα από μια δύσκολη μέρα
Αφου ειχα ρεπό έφτιαξα ενα πλάνο να περάσω μια βόλτα από τα μασατζιδικα
Στο μυαλό μου ειχα να επισκεφτώ πρώτα το Λ29
Αφου με τα σχόλια που εχω διαβασει πίστευα οτι δεν θα αξίζει τιποτα και λογικα θα φύγω
Βλέποντας την Ξένια ομως διάλεξα να παραμείνω

η συνεχεια σε κριτική

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130

Μετά απο ούτε ξέρω πόσες αναφορές και κριτικές είσαι ο πρωτος που λέει ότι η Μαρίνα δεν είναι κορμάρα! Προσωπικα δεν την έχω πετύχει αλλα μαλλον τώρα δεν θα ξαφνιάστηκε ότι και αν δω......

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
Μετά απο ούτε ξέρω πόσες αναφορές και κριτικές είσαι ο πρωτος που λέει ότι η Μαρίνα δεν είναι κορμάρα! Προσωπικα δεν την έχω πετύχει αλλα μαλλον τώρα δεν θα ξαφνιάστηκε ότι και αν δω......
Κοιτα... ωραιο αδυνατο κορμι εχει...
αλλα..
δεν την λες και κορμαρα τουμπανο... οπως η Τζεσικα... με βυζαρες... κοιλιακους φετες... κολαρακι ποιημα... κ ποδια 'ωραια' γραμμομενα...!!:wink:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.905
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα σε μερικά ελαιοτριβεία(κυρίως στο κέντρο) με τη σειρά που τα επισκέφτηκα

Σαπφούς 101 , δύο κοπέλες όπως σχεδόν πάντα δηλαδή ,αν και έχει και μία Λίζα όπως με έχει ενημερώσει φίλος συναγωνιστής αλλά βγαίνει επιλεκτικά...είδα λοιπόν τις κλασσικές , τη Κατερίνα καστανόξανθη νταρντανοπαχουλη με πίρσινγκ στη μύτη , 2.5αρι βυζί και Στέλλα ξανθιά παχουλή με 2. 5αρι συν βυζί.

Σολωμού 70 , πήγαινα για τη βυζαρού Αλίνα με τις καλές υπηρεσίες αλλά ήταν σε δωμάτιο , είδα 3 κοπέλες , την Εύα μελαχρινή με κανονικό σώμα και 2αρι βυζί, τη Στέλλα καστανόξανθη χοντρή με 3αρι βυζί, και την Κορίνα μελαχρινή κοντή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζί.

Μάρνη 28 στην υποδοχή και σε διπλό ρόλο όπως πάντα (εκτός αν είναι σε δωμάτιο )η Χριστίνα , μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και κάποια μικρότερα, Ιουλία μιλφ με καστανοκοκκινο κατσαρό μαλλί , κανονικό σώμα , λεπτά ωραία πόδια 3αρι βυζί , Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζί και Νίνα κοκκινομάλλα μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματάκια 2αρι βυζί. Δοκιμάστηκε η Ιουλία με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

3ης Σεπτεμβρίου 59 , η ξανθιά σερίφησσα με ενημέρωσε ότι δουλεύουν 4 κοπέλες , Μαργκό ξανθοκάστανη μιλφ με 2 5αρι βυζί , Μαρία μελαχρινή μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα και 2αρι βυζί , Αναστασία ξανθιά μιλφογκιλφ με το μαλλί πιασμένο πίσω κότσο, σώμα με πιασίματα, μπουτού με 2.5αρι βυζί και τέλος η Έλλη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλή με 3.5αρι βυζί.

Μονής Προδρόμου 6 στην υποδοχή η ευγενέστατη πάντα Γκαλίνα ,με ενημέρωσαν ότι δουλεύουν δύο κοπέλες αλλά η μία ήταν στο δωμάτιο ( η Ναταλία) οπότε είδα μόνο τη Λάνα καστανή μιλφογκιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους και φράντζα, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζί.

3ης Σεπτεμβρίου 119 δούλευαν σήμερα 3 κοπέλες , σε ρόλο σεριφησσας (αλλά αν την διαλέξεις περνάει στο δωμάτιο) η Άννα, ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζί, Τατιάνα καστανή ψηλή στρογγυλόπροσωπη με ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζί και Ξένια μιλφογκιλφ παχουλή με ξανθόπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι συν βυζί, επίσης η Άννα με ενημέρωσε ότι κάθε Τρίτη και Τετάρτη δουλεύει και μια Όλγα.

Πατησίων 131 έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω, δε ξέρω αν έχουν κλείσει(αν κάποιος γνωρίζει ας πεί), πάντως αν είναι ανοιχτά δεν άνοιξαν.

Λέλας Καραγιάννη 35 η ξανθιά σερίφησσα με οδήγησε στο σαλόνι , εξακολουθούν το σύστημα να έρχονται όλες οι κοπέλες μαζί στο σαλόνι και να κάθονται στους καναπέδες απέναντι σου , σήμερα δούλευαν 3 κοπέλες , Γιάννα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζί, Άντζελα μελαχρινή χοντρή κατσαρομάλλα με 3.5αρι βυζί και διάφορα τατουάζ και τέλος Ρόζα μελαχρινή μιλφογκιλφ λεπτή με 2.5 βυζί τατουάζ στον δεξί ώμο.

Μπακνανά 47 , κλασσικά σε ρόλο σεριφησσας η λατίνα Ρόζα , αφού με θερμομέτρησε και με ρώτησε αν έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού (χωρίς να το δεί) μου είπε ότι δουλεύουν τέσσερις κοπέλες , η παλιά καραβάνα του μαγαζιού ήταν σε συνεδρία ,οπότε είδα 3 κοπέλες , την άλλη καραβάνα του μαγαζιού τη Δήμητρα , καστανόξανθη κοπέλα , χοντρή πολύ, με το μαλλί πιασμένο πίσω κότσο και 3.5αρι βυζί, την Αλεξία καστανόξανθη μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό πάρα πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της 2.5αρι βυζί και τέλος τη Ζέτα (αν θυμάμαι καλά από Φρατζή 4 παλιά ), ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα μίλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με λεπτό ωραίο κορμί και 1.5-2αρι βυζί. Πέρασα με την Αλεξία και δε το μετάνιωσα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .

καλό απόγευμα παίδες.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
........Πατησίων 131 έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω, δε ξέρω αν έχουν κλείσει(αν κάποιος γνωρίζει ας πεί), πάντως αν είναι ανοιχτά δεν άνοιξαν..........
στο πατησιων 131 η (πρωην) καθριν δουλευει τωρα σαν βιβιαν στο συγγρου 108 μαζι με την ελενη την ρουμανα..το μαγαζι εχει κλεισει...

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
αλλα..
δεν την λες και κορμαρα τουμπανο... οπως η Τζεσικα... με βυζαρες... κοιλιακους φετες... κολαρακι ποιημα... κ ποδια 'ωραια' γραμμομενα...!!:wink:
Είχε η τζέσικα βυζάρες?????

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.444
Πόντοι
4.096
αλλα..
Συγγνωμη τυπε, η Τζεσικα ειχε βυζι 1-1,5 (ρογιτσα απιστευτη βεβαια)
σ ολα τ αλλα μεσα εισαι αλλα βυζαρες δεν.......

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
καλησπερα μηπως γνωριζετε ποια κοπελλα απο μασαζ ειναι αρκετα εκδηλωτικη αν την ερεθισει καποιος στην κλειτοριδα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.610
Πόντοι
5.946
αλλα..
είχε κάτι μικρά και μετά έβαλε 2ρια σιλικονάτα αλλοίθωρα και σκληρά...
χάλια τόκανε το στηθάκι της...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.610
Πόντοι
5.946
Δοκιμάστηκε η Ιουλία με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Πέρασα με την Αλεξία και δε το μετάνιωσα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .

μπράβο ρε συ διπλές επισκέψεις σε μασατζίδικα αυθημερόν! μου θύμισες τα νιάτα μου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.905
Πόντοι
46.232
μπράβο ρε συ διπλές επισκέψεις σε μασατζίδικα αυθημερόν! μου θύμισες τα νιάτα μου!
εντάξει με διαφορά 4 ωρών καλά είναι, επίσης υπολόγισε ότι στα δύο συγκεκριμένα δε παίζει διμπαλο παρά μόνο με έξτρα λεφτά, πιο παλιά πηγαίναμε σε δύο και 3(σπάνια) με διμπαλες συνεδρίες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
εντάξει με διαφορά 4 ωρών καλά είναι, επίσης υπολόγισε ότι στα δύο συγκεκριμένα δε παίζει διμπαλο παρά μόνο με έξτρα λεφτά, πιο παλιά πηγαίναμε σε δύο και 3(σπάνια) με διμπαλες συνεδρίες
και εγώ κάνω τρίσποντα στο μπιλιαρδάδικο της γειτονιάς μου.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
αλλα..
επίσης....κωλαράκι ποίημα έχει και η μαρίνα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom