Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
Καλησπέρα εργαλεία μου....μια ερώτηση μιας και λείπω από Ελλάδα 3 χρόνια σχεδόν.. ..η Ειρήνη στη μαρνης δουλεύει ακομη;ευχαριστώ εκ των προτέρων

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Γρήγορο πέρασμα από Σουλίου χθες το πρωί. Μαργαρίτα και Ιζαμπέλα μπαίνανε με συναγωνιστή στο μεγάλο δωμάτιο για μια ώρα. Δοκιμή μισάωρη με καινούριο μελαχρινή κοπέλα κάπου στα 30 με το όνομα Ελένη. Συμπαθητική, γλυκιά και άπειρη καθώς φαίνεται ότι τώρα ξεκίνησε στα μονοπάτια του μασάζ! Οκ πολύ καλό μασάζ και χαλαρό δεύτερο μέρος.

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
8
Παλιότερα εξειδικευόταν το Στ 29.

επίσκεψη σήμερα στο Diamond Spa, στην υποδοχή όπως πάντα η Άννα, στοχευμενη επίσκεψη για να πάρω τη πιπιναρα τη Λίζα αλλά τόσο αυτή όσο κ η πρώην στριπερ η Βίκυ με τα σιλικονατα βυζια έλειπαν σήμερα, παρέλασαν οι υπόλοιπες έξι κοπέλες : Εύα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα, μπουτου αλλά και με υπέροχο κωλαράκι και 2αρι συν βυζι, Ρουλα κοπέλα με κάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Αλινα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα και 4αρια βυζια, Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, Άντζελα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και τέλος Αθηνά μελαχρινή μιλφ χοντρή με 4αρια βυζια, εμφανισιακά για ειδικά γούστα αλλά κάνει το καλύτερο μασάζ εκεί μέσα, λίγα λόγια για τις κοπελες που έχω δοκιμάσει, Κατερίνα καλό μασάζ λίγο συγκρατημένη χωρίς όμως να είναι κακη στο δεύτερο μέρος, Αλινα καλή στο μασάζ πάρα πολύ καλή και στο δεύτερο μέρος, Βίκυ πολύ καλή στο μασάζ αρκετά καλή και στο δεύτερο μέρος, Αθηνά την έχω πάρει μόνο για μασάζ και είναι πάρα πολύ καλή μιας και πριν δουλευε σε κανονικό μασατζηδικο, δε πέρασα τελικά με κάποια και ανανεωσαμε το ραντεβού για τη Πέμπτη για συνεδρία με τη Λιζα.
Ξέρουμε ποιες και αν κάνουν φουλ?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
που να πάει και η θεία Ρούλα. Σταθερά στο λιμάνι της να περιμένει τους γαμιάδες και να τους χαρίζει απλόχερα καύλα
Τα τελευταία χρόνια πολλες παρατηρώ από τις παλαιές παραμένουν σταθερές

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.561
Πόντοι
1.196
Επίσκεψη στο Diamond Spa, επιλογή Ρούλας με λεπτό σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Πρόθυμη, ευγενική και εξυπηρετική, φάση λίγο amateur, το προσπαθεί τόσο στο μασάζ όσο και στο β’ μέρος, με πίπα χωρίς και τελείωμα με προφύλαξη σε cowgirl στάση. Στα συν, η ευρύχωρη ντουζιέρα εντός δωματίου!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Γρήγορο πέρασμα από Σουλίου χθες το πρωί. Μαργαρίτα και Ιζαμπέλα μπαίνανε με συναγωνιστή στο μεγάλο δωμάτιο για μια ώρα. Δοκιμή μισάωρη με καινούριο μελαχρινή κοπέλα κάπου στα 30 με το όνομα Ελένη. Συμπαθητική, γλυκιά και άπειρη καθώς φαίνεται ότι τώρα ξεκίνησε στα μονοπάτια του μασάζ! Οκ πολύ καλό μασάζ και χαλαρό δεύτερο μέρος.
Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας τι εστί Μαργαρίτα και Ιζαμπέλα;

Gnomon(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια, ξερει κανεις πληροφοριες για andromeda spa? οσο κι αν εχω ψαξει στο φορουμ δεν εχω βρει κατι.. αν γνωριζει κανεις ας μου στειλει ενα πμ
Ευχαριστω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom