tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Δες στο αντίστοιχο νήμα για το μαγαζι......για την Ρούλα - Καλλιρρόης 48
παιζει ακομα η Ρουλα Ξερουμε κατι;;;
Δες στο αντίστοιχο νήμα για το μαγαζι......για την Ρούλα - Καλλιρρόης 48
ρε φιλαράκι είναι σαν να ρωτάς αν υπάρχει η μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην πρέμιερ λήγκ!για την Ρούλα - Καλλιρρόης 48
ρε φιλαράκι είναι σαν να ρωτάς αν υπάρχει η μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην πρέμιερ λήγκ!
ok σταθερα εκει λοιπον;;;ρε φιλαράκι είναι σαν να ρωτάς αν υπάρχει η μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην πρέμιερ λήγκ!
κανονικα...ok σταθερα εκει λοιπον;;;
την εχει παρει καποιιος τωρα τελευταια ας μου στειλει pm για περισσοτερο infoκανονικα...
ok σταθερα εκει λοιπον;;;
Καλημέραόχι, ευελπιστώ τη Πέμπτη
Παλιότερα εξειδικευόταν το Στ 29.
Ξέρουμε ποιες και αν κάνουν φουλ?επίσκεψη σήμερα στο Diamond Spa, στην υποδοχή όπως πάντα η Άννα, στοχευμενη επίσκεψη για να πάρω τη πιπιναρα τη Λίζα αλλά τόσο αυτή όσο κ η πρώην στριπερ η Βίκυ με τα σιλικονατα βυζια έλειπαν σήμερα, παρέλασαν οι υπόλοιπες έξι κοπέλες : Εύα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα, μπουτου αλλά και με υπέροχο κωλαράκι και 2αρι συν βυζι, Ρουλα κοπέλα με κάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Αλινα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα και 4αρια βυζια, Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, Άντζελα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και τέλος Αθηνά μελαχρινή μιλφ χοντρή με 4αρια βυζια, εμφανισιακά για ειδικά γούστα αλλά κάνει το καλύτερο μασάζ εκεί μέσα, λίγα λόγια για τις κοπελες που έχω δοκιμάσει, Κατερίνα καλό μασάζ λίγο συγκρατημένη χωρίς όμως να είναι κακη στο δεύτερο μέρος, Αλινα καλή στο μασάζ πάρα πολύ καλή και στο δεύτερο μέρος, Βίκυ πολύ καλή στο μασάζ αρκετά καλή και στο δεύτερο μέρος, Αθηνά την έχω πάρει μόνο για μασάζ και είναι πάρα πολύ καλή μιας και πριν δουλευε σε κανονικό μασατζηδικο, δε πέρασα τελικά με κάποια και ανανεωσαμε το ραντεβού για τη Πέμπτη για συνεδρία με τη Λιζα.
Αν εννοείς κωλο απ όσο ξέρω καμία8
Ξέρουμε ποιες και αν κάνουν φουλ?
Τα τελευταία χρόνια πολλες παρατηρώ από τις παλαιές παραμένουν σταθερέςπου να πάει και η θεία Ρούλα. Σταθερά στο λιμάνι της να περιμένει τους γαμιάδες και να τους χαρίζει απλόχερα καύλα
Όντως και σταθερές σε πολλά μαγαζιά και δε έχουμε και καινούργιεςΤα τελευταία χρόνια πολλες παρατηρώ από τις παλαιές παραμένουν σταθερές
Καιρό έχουμε να δούμε ανανέωση...Όντως και σταθερές σε πολλά μαγαζιά και δε έχουμε και καινούργιες
Και που έχουν πάει αυτές;Ξέρουμε;Οντως.. ειχε κατι πιτσιρικες..20..22.... ακρως ερωτευσιμες....!!!
Αλλα τωρα... τιποτα..!
Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας τι εστί Μαργαρίτα και Ιζαμπέλα;Γρήγορο πέρασμα από Σουλίου χθες το πρωί. Μαργαρίτα και Ιζαμπέλα μπαίνανε με συναγωνιστή στο μεγάλο δωμάτιο για μια ώρα. Δοκιμή μισάωρη με καινούριο μελαχρινή κοπέλα κάπου στα 30 με το όνομα Ελένη. Συμπαθητική, γλυκιά και άπειρη καθώς φαίνεται ότι τώρα ξεκίνησε στα μονοπάτια του μασάζ! Οκ πολύ καλό μασάζ και χαλαρό δεύτερο μέρος.