παιδες ξερει κανεις τιποτα για μαρουσι θησεως??παιζεται κατι απο κοριτσια??
καλησπερα μηπως ξερουμε και τιποτα για παλαιολογου ν. σμυρνη??
παιδες ξερει κανεις τιποτα για μαρουσι θησεως??παιζεται κατι απο κοριτσια??
γινε πελατης και θα τρως...Παιδια στην Θησεωσ 79 ή στη Ματζαγριωτακη η μπριζολα παιζει σιγουρα? Ρωταω γιατι βολευουν λογω περιοχης. Ευχαριστω
Ευχαριστω φιλε. Θα ξεκινησω μαλλον απο σημεραγινε πελατης και θα τρως...
καλο βολι!Ευχαριστω φιλε. Θα ξεκινησω μαλλον απο σημερα
Το μόνο κάπως καλό που είδα ήταν Πατησίων 171,χώρος νορμάλ και ήσυχος και γκόμενες 1-2 καλές,υπήρχε ένα δίμετρο άλογο νομίζω Ναταλί καλή και μια μέτρια γκόμενα με βυζάρες Νο 10 όμως...
Σύντροφοι καλησπέρα,
καθ' ότι νέος στον χώρο του μασάζ και μου έχει κάτσει να τον...γευθώ και έχω διαβάσει ξανά και ξανά τα θέματα εδώ μέσα και άκρη δεν βγάζω, πολύ ευγενικά ρωτάω,
που μπορώ να βρω ένα μωράκι της προκοπής (ΟΧΙ μπαζόσκυλα εννοείται, με ενδιαφέρει η εμφάνιση) για μασαζάκι και τα... περαιτέρω χωρίς μασήματα και δισταγμούς;
Πού θα το ευχαριστηθώ το πράγμα χωρίς πολλά-πολλά;
Ρίξτε λίγο φως ρε συναγωνιστές σας παρακαλώ!! (όχι μπάζα πλιζζζ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
γινε πελατης και θα τρως...
Σύντροφοι καλησπέρα,
καθ' ότι νέος στον χώρο του μασάζ και μου έχει κάτσει να τον...γευθώ και έχω διαβάσει ξανά και ξανά τα θέματα εδώ μέσα και άκρη δεν βγάζω, πολύ ευγενικά ρωτάω,
που μπορώ να βρω ένα μωράκι της προκοπής (ΟΧΙ μπαζόσκυλα εννοείται, με ενδιαφέρει η εμφάνιση) για μασαζάκι και τα... περαιτέρω χωρίς μασήματα και δισταγμούς;
Πού θα το ευχαριστηθώ το πράγμα χωρίς πολλά-πολλά;
Ρίξτε λίγο φως ρε συναγωνιστές σας παρακαλώ!! (όχι μπάζα πλιζζζ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τα λεφτα για μενα ειναι η μια απο τις σεριφησες η κοκινομαλα η Αντζελα,κυριλε γυναικα,Καθόλου φάντασμα δεν είναι.
Ειναι στην άνοδο της κηφισίας (προς Κηφισιά) στους Αμπελόκηπους , λίγο πριν το θέατρο Ανεσις.
Ειναι ισόγειο διαμέρισμα και το κουδούνι λέει OMEGA-ST
Απλά επειδή υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ, μπορείς να αφήσεις το αμάξι απένατι στο πάρκινγκ του Carrefour
Τα λεφτα για μενα ειναι η μια απο τις σεριφησες η κοκινομαλα η Αντζελα,κυριλε γυναικα,
παλιε δουλευε Κουμανουδη αλλα κοματι δυσκολο αν δεν σε ξερει
Η αλλη σεριφησα η Αλικη τι λεει ?
μια είναι η σερίφισα εκεί:
Η Ουκρανη μιλφ Μαρίνα (πρώην Φραντζή 4)
όλες οι άλλες δεν λένε τίποτα.
Η Ουκρανη μιλφ Μαρίνα (πρώην Φραντζή 4)
Έχοντας διαβάσει σε αυτό το θρεντ καμιά 8 χιλιάδες φορές για Σολωμού κλπ είπα να κάνω ένα μίνι τουρ σε κάποια μαγαζιά
Ρε ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου,τί μπάζα ήταν αυτά?
Για αυτές μιλάτε τόσο καιρό?
Σολωμού 54 και 59,άθλιοι χώροι και μπάζα γκόμενες,ρωσίδες ξεπεσμένες σαν να βγήκαν από παρακμιακές παμπ
Πατησίων 314,καλούτσικος καινούριος χώρος,γκόμενες για τα σκυλιά
ΊΜβρου,μέτριος χώρος,γκόμενες μετριότατες έως κακές
Το μόνο κάπως καλό που είδα ήταν Πατησίων 171,χώρος νορμάλ και ήσυχος και γκόμενες 1-2 καλές,υπήρχε ένα δίμετρο άλογο νομίζω Ναταλί καλή και μια μέτρια γκόμενα με βυζάρες Νο 10 όμως...
Καλα ντε μη βαρατεΠες τα ρε ζερο γιατι οι αλλοι μιλουν για σεριφισσες φαντομαδες!Εκτος αν νομιζουν οτι σεριφισσα=ντεζυ απο ντιουκς!