giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..48Την πολυσυζητημένη Μαρσι, τη βρισκουμε στην Καλλιρόης ?
..48Την πολυσυζητημένη Μαρσι, τη βρισκουμε στην Καλλιρόης ?
no problem !Thank you, rev.
Άν και το γραφε στις πιο πίσω σελίδες, i apologize ...
Γυμναστική, τις τελευταίες ώρεςno problem !
νομιζα οτι ηθελες να φυγεις αμεσως να πας να παρεις απουσιες απ το ιδρυμα..
Καφαντάρη 4 στον Αγ, ΙωάννηΚαλησπέρα σε ολλη την παρέα. Ξέρει κανής κανα καλό μασαντζίδικο κοντά στον Ν.Κόσμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Περνα κι απο Καλλιροηs 48 1οs .......Καλησπέρα σε ολλη την παρέα. Ξέρει κανής κανα καλό μασαντζίδικο κοντά στον Ν.Κόσμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δηλαδη ειναι σαν studio μονο που σκάς 60άρι ?καλλιροης 48...1ος;;;
νόμιζα πως ήταν άλλος όροφος...νομίζω 4ος;;
για βοηθάτε...
by the way...αυτό δεν είναι μασατζίδικο...σπαλομπριζολάδικο είναι. μπαίνεις πηδάς πληρώνεις φεύγεις...σαν να παίζεις τάβλι.
καλλιροης 48...1ος;;;
νόμιζα πως ήταν άλλος όροφος...νομίζω 4ος;;
για βοηθάτε...
by the way...αυτό δεν είναι μασατζίδικο...σπαλομπριζολάδικο είναι. μπαίνεις πηδάς πληρώνεις φεύγεις...σαν να παίζεις τάβλι.
paidia karaiskou 88 pireas tetartos orofos ehi alo pragma kai gamas
Δηλαδη ειναι σαν studio μονο που σκάς 60άρι ?
Καφαντάρη 4 στον Αγ, Ιωάννη
Την πολυσυζητημένη Μαρσι, τη βρισκουμε στην Καλλιρόης ?
ναι, σόρρυ, το μπέρδεψα με της Φρατζή 4...δίκιο έχεις. Αλλά ειδικά στην καλλιρόης δεν κρατούνε ούτε τα προσχήματα. Υπάρχει νομίζω και ένα απέναντι από το 48, από την απέναντι μερά της Καλλιρόης;; Ή κάνω λάθος;;
δεν κανεις λαθος. στο #85 ειναι και δεν ειναι ξεπεταδικο σαν το 48.ναι, σόρρυ, το μπέρδεψα με της Φρατζή 4...δίκιο έχεις. Αλλά ειδικά στην καλλιρόης δεν κρατούνε ούτε τα προσχήματα. Υπάρχει νομίζω και ένα απέναντι από το 48, από την απέναντι μερά της Καλλιρόης;; Ή κάνω λάθος;;
εχει παρει φορα παντως...ασε τον temachiouxo να λεει..
δεν κανεις λαθος. στο #85 ειναι και δεν ειναι ξεπεταδικο σαν το 48.
ασε τον temachiouxo να λεει..