Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Την ευλογία σου πάτερ,καλημέρα και καλή εβδομάδα.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν δεν σου κάνει κόπο κάτι.Ξέρω να στέλνω απάντηση ή ερώτηση σε ένα σχόλιο με τη παράθεση.Πως όμως εισάγω ένα δικό μου σχόλιο;Ευχαριστώ!
πανω-πανω ή κατω-κατω στην καθε σελιδα θα δεις ενα κουμπι που γραφει ''απαντηση''. πατας κλπ κλπ..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
Επίσκεψη χθες στι 15.30 Μονής Προδρόμου,μπαίνω και με ρωτάει ένα ξανθό μιλφ μάλον Λίνα,πρώτη φορά;Εδώ ναι της λέω.Που αλλού έχεις πάει με ρωτάει,της αραδιάζω κάνα δυό στο κέντρο.Μου λέει τα δωμάτια είναι πιασμένα όλα,θες να κάνεις μιά βόλτα;Δεν γίνεται της απαντάω,κάνει ψόφο έξω,γίνεται να περιμένω;Η ευγένεια μου μάλον απέδωσε και με έβαλε να κάτσω μαζί με της κοπέλες όπου για δεύτερη φορά με έσωσε το ότι ήξερα φατσικά και με γνώρισε και αυτή,μία από της κοπέλες που παλιότερα είχε περάσει από Κουμανούδη αλλιώς δεν έβλεπα να τρώω από την πρώτη φορά γιατί είδα την "πόρτα" καχύποπτη και λογικό το βρίσκω.Πιάσαμε ψιλοκουβεντούλα με τις κοπέλες,δεν συγκράτησα όλα τα ονόματα,ήταν η Βίκυ το "θωρηκτό" με εξάρι βυζί,η Ρίτα και μία άλλη και ρώτησα και για την Λίντα που μου έίπαν πως ήταν απασχολημένη.Σε 5' άδειασε δωμάτιο και πέρασα με την Βίκυ η οποία ήταν πολύ απολαυστική όχι τόσο στο μασάζ το οποίο ήταν τυπικό αλλά στα υπόλοιπα.Το μενού είχε πούφηγμα πρώτης ποιότητος,αργό,υγρό,βαθύ χωρίς σκουφί με περιποίηση στα @@ και στην ροδέλα μου!Μπριζόλα ζουμερή σε δύο στάσεις και κουλούρι στα 4!Χρόνος 40',κόστος 60+20+20=100 γιούρια!Πολύ ευχαριστηνένος θα το ξανατιμήσω την επόμενη φορά δοκιμάζοντας την Λίντα.Καλό βόλι σε όλους!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
πανω-πανω ή κατω-κατω στην καθε σελιδα θα δεις ενα κουμπι που γραφει ''απαντηση''. πατας κλπ κλπ..
Ευχαριστώ Πατέρα Γεώργιε!Το είδα,το έκανα ,το εμπέδωσα!Να είσαι καλά,"ο Κύριος μεθ'Υμών"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να ρωτησω κατι για το Μονης.
παιιζει εκει ενα κοντοπουτανοαλβανομιλφ?
μαλλι με red ανταυγειες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
o brdlust ξερει , θα μας πει
ρε ιβλη, σε λογια να βρισκομαστε εισαι. αν εχεις να πεις κατι πες το το γαμημενο. μη μιλας/γραφεις οπως τα κοριτσακια στο κόσμο.

την εχεις παρει τη μαρσυ ? ποσες φορες ? σου εδωσε ροδελα ? με ποσα ? την αρνηθηκε ? γιατι ? κλπ κλπ κλπ κλπ..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
να ρωτησω κατι για το Μονης.
παιιζει εκει ενα κοντοπουτανοαλβανομιλφ?
μαλλι με ανταυγειες.
Κοίτα,απ'αυτές που είδα εγώ,η μία ήταν μία Ρίτα που είχε ανταύγειες αλλά δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα 30 με 35 και στο δωμάτιο που απ'ότι μου είπαν ήταν τρείς,η μία εξ'αυτών που είναι η Λίντα,ξέρω ότι έχει ξανθά μαλλιά και είναι κοντούλα,αλλά δεν την είδα γιατί ήταν απασχολημένη οπότε δεν ξέρω αν το έχει γυρίσει σε ανταύγειες.Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά επειδή θα ξαναπάω μέσα στη βδομάδα γιά την Λίντα θες να κοζάρω τίποτα πιό λεπτομερώς ή να ρωτήσω κάτι;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παλι τα ιδια παπα μου θα πω...
την εχω παρει αρκετες εφορεςε , αλλες ηταν δεκτικη αλλες οχι...
δεν το εχει κανει και αποθηκη η κοπελααααααααα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

πες για το μανης ρε μανο, μη με περιφρονεις...

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
Μήπως ξέρετε αν στην Εθνική επέτειο είναι ανοιχτά και ποιά ιδρύματα;Να γιορτάσουμε τον "ξεσηκωμό" του γένους(του αρσενικού ενοώ)! :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μήπως ξέρετε αν στην Εθνική επέτειο είναι ανοιχτά και ποιά ιδρύματα;Να γιορτάσουμε τον "ξεσηκωμό" του γένους(του αρσενικού ενοώ)! :grin: :grin: :grin:
ρωτα στην παρελαση ,
τα μασατζιδικια βγαινουν μετα τα ΕΠΑ.Λ
πριν τα δημοτικα οργανα

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
13
Πόντοι
5.760
καθολου δεν depends. λεφτα να δει το αλβανακι και στηνεται περιμενοντας το χουι σου..

o brdlust ξερει , θα μας πει

και οι δύο έχετε εν μέρει δίκιο με προβάδισμα του παπά..

Είναι γεγονός ότι και εμένα στην αρχή μου το αρνιόταν πεισματικά ότι και καλά δεν το δίνει με τίποτα κλπ... Αφού λοιπόν πληροφορήθηκα από εδώ μέσα ότι το δίνει σίγουρα, πέρασα απο Στουρνάρη την πήρα και της είπα  "πεθύμησα το κωλαράκι σου..." αυτή ως μεγάλη καριόλα δίστασε (μάλλον θυμόταν πόσο επίμονα της το είχα ζητήσει στο παρελθόν και μου λεγε όχι) αλλά με είδε ανένδοτο και σε στυλ "τι μου λες τώρα αφου πριν απο καιρό μου το δινες" και μάλλον μπερδεύτηκε και το δωσε... Από τότε όποτε το θελα το παιρνα...

Αυτό που μου κανε πάντως εντύπωση ήταν ότι μου βαζε διπλή καπότα για κώλο... Το κανε και σε άλλους αυτό?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
παλι τα ιδια παπα μου θα πω...
την εχω παρει αρκετες εφορεςε , αλλες ηταν δεκτικη αλλες οχι...
δεν το εχει κανει και αποθηκη η κοπελααααααααα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

πες για το μανης ρε μανο, μη με περιφρονεις...
Όχι!δεν είμαι τέτοιος τύπος.Δεν περιφρονώ κανένα πόσο μάλον εσένα.Απλά είμαι στην δουλειά και αργώ λίγο,όχι μόνο γιατί δουλεύω ταυτόχρονα αλλά γιατί το pc της εργασίας σε σχέση με του σπιτιού μου είναι λίγο "οίκος ανοχής" και μου βγάζει την ψυχή.Την κατανόησή σας αδελφοί!Έχω κάνει αίτηση αντικατάστασης.Είδομεν....(σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.230
Πόντοι
5.585
και οι δύο έχετε εν μέρει δίκιο με προβάδισμα του παπά..

Είναι γεγονός ότι και εμένα στην αρχή μου το αρνιόταν πεισματικά ότι και καλά δεν το δίνει με τίποτα κλπ... Αφού λοιπόν πληροφορήθηκα από εδώ μέσα ότι το δίνει σίγουρα, πέρασα απο Στουρνάρη την πήρα και της είπα  "πεθύμησα το κωλαράκι σου..." αυτή ως μεγάλη καριόλα δίστασε (μάλλον θυμόταν πόσο επίμονα της το είχα ζητήσει στο παρελθόν και μου λεγε όχι) αλλά με είδε ανένδοτο και σε στυλ "τι μου λες τώρα αφου πριν απο καιρό μου το δινες" και μάλλον μπερδεύτηκε και το δωσε... Από τότε όποτε το θελα το παιρνα...

Αυτό που μου κανε πάντως εντύπωση ήταν ότι μου βαζε διπλή καπότα για κώλο... Το κανε και σε άλλους αυτό?
Ναι.Έχει βάλει και σε μένα διπλή μία φορά που την πήρα από πίσω χωρίς τσιριντζάντζουλες όμως.Το έδωσε με την μία.Πάει καιρός όμως,από Στουρνάρη μεριά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ειδα παπα...μερσι

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ευχαριστω φιλε.εχει νουμερο?θυμασαι η θα το καταλαβω?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Ναι όσες φορές την πήρα , που είναι αρκετές  . Το κάνει για προφύλαξη να μην σπάσει και καλά κάνει μπράβο της

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Την πολυσυζητημένη Μαρσι, τη βρισκουμε στην Καλλιρόης ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom