Επίσκεψη χθες στι 15.30 Μονής Προδρόμου,μπαίνω και με ρωτάει ένα ξανθό μιλφ μάλον Λίνα,πρώτη φορά;Εδώ ναι της λέω.Που αλλού έχεις πάει με ρωτάει,της αραδιάζω κάνα δυό στο κέντρο.Μου λέει τα δωμάτια είναι πιασμένα όλα,θες να κάνεις μιά βόλτα;Δεν γίνεται της απαντάω,κάνει ψόφο έξω,γίνεται να περιμένω;Η ευγένεια μου μάλον απέδωσε και με έβαλε να κάτσω μαζί με της κοπέλες όπου για δεύτερη φορά με έσωσε το ότι ήξερα φατσικά και με γνώρισε και αυτή,μία από της κοπέλες που παλιότερα είχε περάσει από Κουμανούδη αλλιώς δεν έβλεπα να τρώω από την πρώτη φορά γιατί είδα την "πόρτα" καχύποπτη και λογικό το βρίσκω.Πιάσαμε ψιλοκουβεντούλα με τις κοπέλες,δεν συγκράτησα όλα τα ονόματα,ήταν η Βίκυ το "θωρηκτό" με εξάρι βυζί,η Ρίτα και μία άλλη και ρώτησα και για την Λίντα που μου έίπαν πως ήταν απασχολημένη.Σε 5' άδειασε δωμάτιο και πέρασα με την Βίκυ η οποία ήταν πολύ απολαυστική όχι τόσο στο μασάζ το οποίο ήταν τυπικό αλλά στα υπόλοιπα.Το μενού είχε πούφηγμα πρώτης ποιότητος,αργό,υγρό,βαθύ χωρίς σκουφί με περιποίηση στα @@ και στην ροδέλα μου!Μπριζόλα ζουμερή σε δύο στάσεις και κουλούρι στα 4!Χρόνος 40',κόστος 60+20+20=100 γιούρια!Πολύ ευχαριστηνένος θα το ξανατιμήσω την επόμενη φορά δοκιμάζοντας την Λίντα.Καλό βόλι σε όλους!