ενημερωση για τους μικρους μας φιλους.στο θεατρο περοκε παιζεται το εργο ομηρου "ιλιαδα".για παιδια,για να μαθαινουν την ιστορια μας απο νωρις.
Κάνε και μια μετάφραση για εμάς που δεν μιλάμε σουαχίλι...
ενημερωση για τους μικρους μας φιλους.στο θεατρο περοκε παιζεται το εργο ομηρου "ιλιαδα".για παιδια,για να μαθαινουν την ιστορια μας απο νωρις.
Προφανώς ο φίλος αστειεύεται με το έργο Ιλιάδα που ανεβαίνει ως παιδικό έργο στο θέατρο Περοκέ και ταιριάζει με το προσωνύμιο "Ιλιάδα" που έχουμε δώσει στο θεραπευτήριο του Κολωνακίου. Αν ψάξεις "Ιλιάδα Περοκέ" στο Google θα το δείς.Κάνε και μια μετάφραση για εμάς που δεν μιλάμε σουαχίλι...
κοκκινη πλατεια και μεγαλη καριολα..τι εθνικοτητος ειναι η εν λογω παπα μου?
σαν χωροι τι λενε Zero?
ειναι 1,85 και ειναι σαν αγγουρι το μονο + ειναι το μανικιουρ.ποσο υψος εχεις φιλε perineo ?
μονης προδρομου και αριστοτελους στη φυλης παιζει ακομη αυτη η θεοτρελλη καυλιαρα,η λιντα η ξανθια?τετοια μπριζιολαρα γυνη σε μασατζιδικο δεν εχει ξαναγενει!
επειδη ειμαι τακτικος πελατης , ποια ειναι η λιντα ?
διοτι εγω περνω τιν βικυ και τιν αντζελα . . .
..... μηπως ειναι το milfακι το ψηλο που ανοιγει την πορτα ? .....
Oχι
Αυτή που ανοίγει την πόρτα είναι η Λίνα, και δεν κάνει μασάζ
Η ΛιΝΤΑ δουλευει και ειναι πιο κοντη
Αγ Μελετίου 70
Για δώσε λεπτομέρειες συναγωνιστή,τι ακριβώς κάνει και βλέπω τέτοιο ενθουσιασμό.Αξίζει η επίσκεψη?Ξέρεις αν δίνει κουλούρι και αν είναι ανοιχτά την Κυριακή το εν λόγω ίδρυμα?μονης προδρομου και αριστοτελους στη φυλης παιζει ακομη αυτη η θεοτρελλη καυλιαρα,η λιντα η ξανθια?τετοια μπριζιολαρα γυνη σε μασατζιδικο δεν εχει ξαναγενει!