Γράφω εδώ γιατί νομίζω το μαγαζί δεν έχει δικό του νήμα. Συνεχίζοντας τη σύντομη πορνοκαριέρα μου πήγα στο εθνάρχου Μακαρίου 18. Παρήλασαν 3 κοπέλες η Αθηνά (μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, πολύ χοντρή), μια αδιάφορη (δεν θυμάμαι όνομα) και η Λίζα την οποία και πήρα, μελαχρινή σγουρό μαλλί, μετρίου αναστήματος, μικρό βυζί, ψιλοκαλό σώμα. Μασάζ πολύ δυνατό ψιλοκαλό. Πίπα με αρκετά γλυψίματα αλλά πολύ μέτρια. Στο σεξ μέτρια πράγματα παρόλο που έκανε την θερμή δεν με ξετρέλανε. Εδώ να πω κάτι που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει: ή εγώ είμαι παράξενος ή άτυχος. Σε κανένα μασαζάδικο ή στούντιο που έχω πάει και έχω γυρίσει πολλά αυτές τις μέρες δεν έχω δει γυναίκα που να πω αυτή αξίζει, όλες πολύ μέτριες. Επίσης η αμφίεση και τα τακούνια ξεγελάνε πολύ, μόλις τα βγάλουν σκέτη απογοήτευση! Όλες που γράφουν τα site ύψος 1.70 είναι όλες κάτω του 1.65. Επίσης χθες το απόγευμα πέρασα από Στουρναρη 29, είδα τρεις που δεν άξιζαν μια, μετά Ναυαρίνου 14 είδα μια ψιλοκαλή αλλά είχε άσχημα ψωμάκια. Συγνώμη που σας ζάλισα.