Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

atsi12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχει πάει κάποιος Σόλωνος 80 ξεύρουμε τι παίζει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Στο Μάρνης 28 αξίζει καμία; Η σελίδα του μαγαζιού δεν έχει φωτό από τις κοπέλες και όταν χτυπάω το κουδούνι, δε μου ανοίγουν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.707
Πόντοι
6.946
Στο Μάρνης 28 αξίζει καμία; Η σελίδα του μαγαζιού δεν έχει φωτό από τις κοπέλες και όταν χτυπάω το κουδούνι, δε μου ανοίγουν.
Δηλαδή, πρέπει να είσαι γνωστός πελάτης αλλιώς τρως πόρτα; Έλεγα να πάω κάποια στιγμή, αν είναι να μην μου ανοίξουν όμως...

Μήπως πήγαν διακοπές λίγες ημέρες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δηλαδή, πρέπει να είσαι γνωστός πελάτης αλλιώς τρως πόρτα; Έλεγα να πάω κάποια στιγμή, αν είναι να μην μου ανοίξουν όμως...

Μήπως πήγαν διακοπές λίγες ημέρες;
Σύμφωνα με τη σελίδα του μαγαζιού λειτουργούν κανονικά. Λογικά αν πάρεις τηλέφωνο τη στιγμή που είσαι από κάτω και τους το πεις, θα σου ανοίξουν. Απλά θα με διευκόλυνε αν κάποιος μου έλεγε αν υπάρχει καμιά που να αξίζει, για να μην τρέχω ως εκεί και φύγω άπρακτος.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Τυπε παίξε Τζόκερ και αναζήτησε τη Μαρίνα από Λαγουμιτζή. Και νέα είναι και στο σπατουλαρισμα κορυφή..
Και η Αγάπη κάνει όταν είναι στις καλές της. Ποτε συμβαίνει αυτο? Εδώ είναι το στοίχημα....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.183
Πόντοι
4.365
Τυπε παίξε Τζόκερ και αναζήτησε τη Μαρίνα από Λαγουμιτζή. Και νέα είναι και στο σπατουλαρισμα κορυφή..

Δεν είναι θέμα τύχης. Αν δεν έχεις αφήσει περιουσία μάλλον δεν κάνει παρέλαση

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
Βασικά αν δε σε ξέρουν φατσικα.. Μπορεί να έχεις αφήσει περιουσία αλλά στο Συγγρού ας πούμε..

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Βασικά αν δε σε ξέρουν φατσικα.. Μπορεί να έχεις αφήσει περιουσία αλλά στο Συγγρού ας πούμε..
Όταν πας και είναι όλες πιασμένες και μένει μια ελεύθερη....και υπάρχουν και πελάτες στο διπλανό δωματιο, νομίζω ότι έχουν την πολυτέλεια να παίζουν ότι παιχνίδι θέλουν....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Καταδρομική το Σάββατο που γινόταν χαμός...
Έφθασα 11:45 στο Λαγουμιτζή και δεν υπηρχε καμμία ελεύθερη. Όλες για μια ώρα. Παρεπιπτόντως η Μάρτα ηταν εκεί αλλα ειχα κλεισμένο και το επόμενο.
Έφυγα και αφου διαπίστωσα ότι το Silver και το Καλλιρόης ηταν κλειστά (ή δεν άνοιξαν), το Μπακνανα είχε μόνο Έλενα και μου την έφαγε καποιος για 10´´, κατέληξα στο Νιρβάνα προ του κινδύνου να μείνω αχυστος.
Παρέλαση 5 Δεσποινίδων όλες εμφανισιακά πάνω απο το μέσο όρο, κατι με τράβηξε όμως να πάρω Πάμελα.
Προγραμμα μιας ωρας με δυο στα 100 με ενδιάμεσο μασαζ. Τα αλλα ηταν 60 για 30 λεπτα και 80 για 45 λεπτα.
Πάμελα λοιπόν, Ελληνίδα Θεσσαλονικιά με πολυ καλο σωμα. Πολυ καλο πρώτο κομμάτι και οσο περνούσε ο χρόνος τόσο γνωστή μου φαινόταν. Λοιπόν, η ανάλυση ανακάλυψε ότι η κυρια εχει μεγάλο παρελθόν στα studio (Βριλησσου) και στο απωγειο της καριέρας της είχε και δυο μαγαζιά δικά της σε αλλη περιοχή. Έχω κάνει πολλές ώρες πτήσης μαζί της αλλα έχουν περάσει κοντα στα 12-14 χρονια. Ηταν απο τις αγαπημένες μου μέχρι που εμφανίστηκε η Λαουρα και ξέχασα όλες τις άλλες.....Εξαφανίστηκε για αρκετα χρονια και τώρα εδώ και περίπου ένα χρόνο υπαρχει σαν Πάμελα στο Νιρβανα.
Δεν με θυμήθηκε (έχουν περάσει και αρκετα χρονια....) αλλα αυτο είναι το λιγότερο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το πήδημα το εχει πολυ και ξερει το σπορ άριστα. Απο μασαζ είναι σε καλο σημείο χωρίς κατι το μοναδικό. Δεν χαϊδεύει αλλα δεν πιάνει και τον μυ να τον χαλαρώσει. Ίσως μόνο αυχένα.....
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για ένα πολυ καλο πήδημα με μια εμφανισημη κοπελα, ιδού η Ρόδος.
Τα μείον του μαγαζιού παραμένουν: δεν εχει σφραγισμένες πετσετες, το aircondition χτυπάει το κρεββάτι και είναι ακριβό. Αν θέλει καποιος να τελειώσει στο στόμα το χρεώνουν εξτρα +20!! Εγω πιάστηκα αδιάβαστος......Είναι value for money? μαλλον όχι.....Τα 120 είναι πολλα συγκρινόμενα με 80-100 για τις ίδιες υπηρεσιες στα αλλα μαγαζιά. Απλά ανακάλυψα μια γκομενα που εχει αφήσει ιστορία και ήθελα να το αναφέρω .....

titanomaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!γνωριζουμε εαν το massage princess στο πειραια λειτουργει? και αν αξιζει?

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.456
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα αυτό αλλά κυρίως με Ασιάτησα δεν έχω ξανά πάει σε μασατζιδικο και θα ήθελα να έχω μία εμπειρία κυρίως με Ασιάτησα έχετε νά μου προτείνετε κάτι;

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Έφθασα 11:45 στο Λαγουμιτζή και δεν υπηρχε καμμία ελεύθερη. Όλες για μια ώρα. Παρεπιπτόντως η Μάρτα ηταν εκεί αλλα ειχα κλεισμένο και το επόμενο.
Έφυγα και αφου διαπίστωσα ότι το Silver και το Καλλιρόης ηταν κλειστά (ή δεν άνοιξαν), το Μπακνανα είχε μόνο Έλενα και μου την έφαγε καποιος για 10´´, κατέληξα στο Νιρβάνα προ του κινδύνου να μείνω αχυστος.
Παρέλαση 5 Δεσποινίδων όλες εμφανισιακά πάνω απο το μέσο όρο, κατι με τράβηξε όμως να πάρω Πάμελα.
Προγραμμα μιας ωρας με δυο στα 100 με ενδιάμεσο μασαζ. Τα αλλα ηταν 60 για 30 λεπτα και 80 για 45 λεπτα.
Πάμελα λοιπόν, Ελληνίδα Θεσσαλονικιά με πολυ καλο σωμα. Πολυ καλο πρώτο κομμάτι και οσο περνούσε ο χρόνος τόσο γνωστή μου φαινόταν. Λοιπόν, η ανάλυση ανακάλυψε ότι η κυρια εχει μεγάλο παρελθόν στα studio (Βριλησσου) και στο απωγειο της καριέρας της είχε και δυο μαγαζιά δικά της σε αλλη περιοχή. Έχω κάνει πολλές ώρες πτήσης μαζί της αλλα έχουν περάσει κοντα στα 12-14 χρονια. Ηταν απο τις αγαπημένες μου μέχρι που εμφανίστηκε η Λαουρα και ξέχασα όλες τις άλλες.....Εξαφανίστηκε για αρκετα χρονια και τώρα εδώ και περίπου ένα χρόνο υπαρχει σαν Πάμελα στο Νιρβανα.
Δεν με θυμήθηκε (έχουν περάσει και αρκετα χρονια....) αλλα αυτο είναι το λιγότερο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το πήδημα το εχει πολυ και ξερει το σπορ άριστα. Απο μασαζ είναι σε καλο σημείο χωρίς κατι το μοναδικό. Δεν χαϊδεύει αλλα δεν πιάνει και τον μυ να τον χαλαρώσει. Ίσως μόνο αυχένα.....
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για ένα πολυ καλο πήδημα με μια εμφανισημη κοπελα, ιδού η Ρόδος.
Τα μείον του μαγαζιού παραμένουν: δεν εχει σφραγισμένες πετσετες, το aircondition χτυπάει το κρεββάτι και είναι ακριβό. Αν θέλει καποιος να τελειώσει στο στόμα το χρεώνουν εξτρα +20!! Εγω πιάστηκα αδιάβαστος......Είναι value for money? μαλλον όχι.....Τα 120 είναι πολλα συγκρινόμενα με 80-100 για τις ίδιες υπηρεσιες στα αλλα μαγαζιά. Απλά ανακάλυψα μια γκομενα που εχει αφήσει ιστορία και ήθελα να το αναφέρω .....
Δηλαδή η ώρα είναι στα 100.Ενω τα περισσότερα είναι στα 80 από ότι ξέρω.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Δηλαδή η ώρα είναι στα 100.Ενω τα περισσότερα είναι στα 80 από ότι ξέρω.
100 είναι με δυο εκτονωσεις και στο Στουρνάρη και στο Τατοιου,αλλα χωρίς αλλα εξτραδακια....εδώ το σκισανε....
Απο ότι διαβάζω εχει λίγο «νερό» και η πολιτική του Silver και ίσως του Καλιρροης, γι αυτο ειπα 80-100.
Στανταρντ 80αρια είναι Λαγουμιτζή και Φραντζή 7 με ολα μέσα. Και ίσως και αλλα που δεν έχω παει

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
μολις περιεγραψες δυο τρεις απο τους λογους που γινεται χαμος στο Λαγουμιτζη και υπαρχουν ουρες.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
απ'ότι κατάλαβα δεν έχουμε κάποιο νέο για Εύα κ Μαργαρίτα... / ... η μεγαλύτερη απώλεια κ.λπ.
----------
Αν εννοούμε την Ρουμανα μετρίου ύψους ξανθοκάστανη Μαργαρίτα... / Ρίτα που δουλευε πέρσι νομιζω το καλοκαίρι με τη νεαρή ψηλή μοντελέ φιλη της :wink: στο Musses , να ενημερώσω ότι ήταν εντελώς απογοητευημένη διότι με τις καραντίνες και ιδίως στο Musses , δεν είχε κα θο λου δουλειά. Σκεφτόταν να γυρίσει στη Ρουμανία για να τελειώσει το μεταπτυχιακό της - οικονομικά, στο Ιάσιο ...:hi:

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Η Στέλλα από μπακνάνα που πήγε. Πήγα από μπακνανα... Απούσα πάλι. Έχει κάποιος μήπως καταφέρει να την πάρει εκτός?

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.733
Πόντοι
7.636

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
μολις περιεγραψες δυο τρεις απο τους λογους που γινεται χαμος στο Λαγουμιτζη και υπαρχουν ουρες.
Το καταλαβαινω αλλα δεν γίνεται να πηγαίνουμε για ευχαρίστηση με κουπόνι προτεραιότητας και αν γουστάρουν να βγουν και να ακυρώνουν ραντεβου κλπ., κλπ.
Εναλλακτική ηταν το Φραντζή 7 στην περιοχή αλλα και η Σοφια και η Μαργκω έχουν πάρει κιλά, ιδίως η Μαργκω.....
Όποτε ή στήνεσαι στην ουρά ή δίνεις το +20 για οποίο μαγαζι και γκομενα το αξίζει....αν σκεφτείς με μισάωρο είναι μικρότερο το κακό....σχεδόν ολα στο 60 !
Food for thought!

titanomaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους..εχει παει καποιος προσφατα στο συγγρου 40-42? θα ηθελα να μαθω τι παιζει απο κοπελες και αν αξιζει να παω μιας και ειναι σχετικα κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom