Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (8 μέλη και 90 επισκέπτες)

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
100 είναι με δυο εκτονωσεις και στο Στουρνάρη και στο Τατοιου,αλλα χωρίς αλλα εξτραδακια....εδώ το σκισανε....
Απο ότι διαβάζω εχει λίγο «νερό» και η πολιτική του Silver και ίσως του Καλιρροης, γι αυτο ειπα 80-100.
Στανταρντ 80αρια είναι Λαγουμιτζή και Φραντζή 7 με ολα μέσα. Και ίσως και αλλα που δεν έχω παει
Να τι δεν έχουμε πεί ποτέ.. που έχει 2 γύρους με 80 ευρώ μαξ.. Και εγώ αυτά τα 2 ήξερα και σε κάποια φάση είδα αγγελίες για ένα άλλο μαγαζί με 2 φορές στα 60 ευρώ αλλά δεν ίσχυε οπότε δεν το γράφω καν ..

titanomaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Πριν λίγες ημέρες πέρασα, είχε 2 κοπέλες. Πήγα τρεις φορές έως τώρα, παραπάνω από 3 κοπέλες δεν έχει ποτέ.

Προσωπικά, περνάω καλά από μέτρια - καλουτσικια εμφάνιση και άνω, δεν ψάχνω πάντα το σούπερ αστέρι απαραιτήτως, αλλά να είναι λογικά κιλά όχι παχύσαρκες - υπέρβαρες και να προσφέρουν καλές υπηρεσίες.

Εγώ έκανα την δουλειά μου και τις τρεις φορές. Πήγαινε, δες, δοκίμασε και κρίνε μόνος σου. Μετράει επίσης, ότι πιθανόν να προσφέρουν όλες καλές υπηρεσίες λόγω της χαμηλής κίνησης του ελαιοτριβείου.
σε ευχαριστω πολυ φιλε! μηπως θυμασαι ονοματα απο τις κοπελες?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946
σε ευχαριστω πολυ φιλε! μηπως θυμασαι ονοματα απο τις κοπελες?
Πήγα με Τζούλια, Αλεξάνδρα και Νικόλ, με όλες πέρασα ωραία και το επιδίωξαν και οι ίδιες.
Δεν είδα την Αλίσια που αναφέρουν άλλοι, δεν έτυχε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813
Πήγα με Τζούλια, Αλεξάνδρα και Νικόλ, με όλες πέρασα ωραία και το επιδίωξαν και οι ίδιες.
Δεν είδα την Αλίσια που αναφέρουν άλλοι, δεν έτυχε.
η Αλισια χανει σε εμφανιση,κυριως στο σωμα,αλλα εχει κορυφαιο σερβις και με κωλο στο μενου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946
η Αλισια χανει σε εμφανιση,κυριως στο σωμα,αλλα εχει κορυφαιο σερβις και με κωλο στο μενου.
Απλά να ρωτήσω κάτι, έχοντας πάει με τις κοπέλες που ανέφερα (Τζούλια, Νικόλ, Αλεξάνδρα), δίνουν κωλο η όχι, ΓΕΝΙΚΩΣ μιλώντας; (όχι κάτ εξαίρεση)
Απλή περιέργεια.

Αν πετύχω την Αλίσια, θα την δοκιμάσω, μέχρι ένα αποδεκτό μέτριο όριο δεν έχω πρόβλημα (αν και υπήρξαν φορές που πήγα με γυναίκες που δεν θα τις άντεχα ούτε σε φωτογραφία να τις δω, τι σου κάνουν οι καύλες..)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813
Τι χαμπαρια εδώ είμαστε;
μια εδω,μια εκει.
ακομα γυριζω.
Απλά να ρωτήσω κάτι, έχοντας πάει με τις κοπέλες που ανέφερα (Τζούλια, Νικόλ, Αλεξάνδρα), δίνουν κωλο η όχι, ΓΕΝΙΚΩΣ μιλώντας; (όχι κάτ εξαίρεση)
Απλή περιέργεια.

Αν πετύχω την Αλίσια, θα την δοκιμάσω, μέχρι ένα αποδεκτό μέτριο όριο δεν έχω πρόβλημα (αν και υπήρξαν φορές που πήγα με γυναίκες που δεν θα τις άντεχα ούτε σε φωτογραφία να τις δω, τι σου κάνουν οι καύλες..)
εχω να παω εκει απο περσι τον Οκτωβριο.
θυμαμαι την Αλεξανδρα να εχω παρει κωλο μονο,οχι τις αλλες.

titanomaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Υπολειτουργεί Το αν αξίζει υποκειμενικό ….
δηλαδη εχει μαξ 2 κοπελες ας πουμε? απο υπηρεσιες και ομορφια πως θα τις βαθμολογουσες προσωπικα? για να παρω μια σφαιρικη αποψη μην παω τσαμπα! ευχαριστω εκ των προτερων

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Έχει ένα ρουστερ με 5 κομμάτια τα γαμητεα είναι 2 με 3 . Η μια τουμπανο με στενό μουνακι και ωραία δέρμα άλλη μια καλή με βυζαρες οι υπολοιπες γούστα είναι αυτά υπηρεσία τύπου στούντιο γενικά παλαιότερα είχε ένα πιστόλι την Ειρήνη σε έβαζε κάτω και δε σηκωνόσουν έχει φύγει πια Πάρε τηλέφωνο πριν δεν ανοίγουν σε όλους

Αν θες να περάσω σε λίγο να σου πω

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946
εχω να παω εκει απο περσι τον Οκτωβριο.
θυμαμαι την Αλεξανδρα να εχω παρει κωλο μονο,οχι τις αλλες.
Και εγώ το ίδιο, απλά δεν είχα ρωτήσει καθόλου για το πρόγραμμα τους, ότι έκανα το έκανα στο δωμάτιο.

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Εν το μεταξύ η μια αν δεν είχε απροθυμία και έκανε ένα ψεύτο καλό πρόγραμμα θα είχα καταθέσει χοντρά λεφτά πλέον δε ξέρω …δεν υπάρχει το μεράκι ένα πράγμα είναι πολύ εμφανές το ότι αρπάξουμε
Θα πρέπει να βγω στη γύρα όπως φαίνεται μαλακια γτ βολεύει λόγω δουλειάς

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
2.846

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
60
Like
7.857
Πόντοι
12.056
Καλησπέρα παιδία, μια ερώτηση να κάνω ,γιατι η επανάληψη ειναι μήτηρ πασης μαθήσεως.
Στο https://www.osmosemassage.gr/ipiresies/
Γαμάς ή όχι?
Εαν έχει απαντηθεί μου διέφυγε και δεν τό είδα , εαν πάλι όχι ας μου στείλει όποιος έχει εμπειρία και θέλει ή ας απαντήσει εδώ
Να στε καλά

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα παιδία, μια ερώτηση να κάνω ,γιατι η επανάληψη ειναι μήτηρ πασης μαθήσεως.
Στο https://www.osmosemassage.gr/ipiresies/
Γαμάς ή όχι?
Εαν έχει απαντηθεί μου διέφυγε και δεν τό είδα , εαν πάλι όχι ας μου στείλει όποιος έχει εμπειρία και θέλει ή ας απαντήσει εδώ
Να στε καλά
Κάνε μια βόλτα στο κατ’ οικον και αναζήτηση για τις κοπέλες. Έχουν γραφτεί αρκετά. Πάνε όλες μέχρι μπριζόλα με μια μικρή διαφοροποίηση στις τιμές.

Οι περισσότερες είναι μεγάλες ξεπέτες και από μασάζ ντιπ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813
Κάνε μια βόλτα στο κατ’ οικον και αναζήτηση για τις κοπέλες. Έχουν γραφτεί αρκετά. Πάνε όλες μέχρι μπριζόλα με μια μικρή διαφοροποίηση στις τιμές.

Οι περισσότερες είναι μεγάλες ξεπέτες και από μασάζ ντιπ.
να προσθεσω οτι εχει γραφτει οτι καποιες εργαζονταν και σε σπιτια στη Φυλης και πηδιουνται με 20€,οποτε καθε επιπλεον ποσο ειναι υπερβολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom