Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ρε μάγκες στο NIRVANA δούλευε μια μουνάρα η Adelina. Έχω να την δω άπειρο καιρό. Ξέρει κανείς τι απέγινε;
Ξενιτευτηκε.Ρε μάγκες στο NIRVANA δούλευε μια μουνάρα η Adelina. Έχω να την δω άπειρο καιρό. Ξέρει κανείς τι απέγινε;
Kαλλιροης 48. Σιγουρα, Ρουλα, Μαριανα και Τανια.Καλημέρα στη μασαζοπαρέα! Θα ήθελα τα φώτα σας για μασάζ με φουλ πρόγραμμα (με πρωκτικό).
Πέρα από Συγγρού 40-42 και Λαγουμιτζή 23 υπάρχει κάποια άλλο λαδομάγαζο που να προσφέρει
κοέλα για πρωκτικό (μιας και είμαι φανατικός λάτρης αυτής της υπηρεσίας) ?
Σ' ευχαριστώ Κωλόγερε! Πολύ κωλοτρυπίδι παίζει στο Καλλιρόης, κάτι που δεν γνώριζαKαλλιροης 48. Σιγουρα, Ρουλα, Μαριανα και Τανια.
Κοιτα, μην περιμενεις τιποτα πιπινια, που ως συνηθως ειναι κομοδινα, αλλα απο υπηρεσιες τουλαχιστον, Ρουλα κορυφαια, Τανια ακολουθει, Μαριανα οπως την πετυχεις.Σ' ευχαριστώ Κωλόγερε! Πολύ κωλοτρυπίδι παίζει στο Καλλιρόης, κάτι που δεν γνώριζα
διότι δεν το έχω επισκεφτεί ακόμα. Ελπίζω να αξίζουν και σε εμφάνιση οι κορασίδες
που αναφέρεις...
Και οι τρεις εμφανίσιμες και πολύ καλές στις υπηρεσίες τους !Σ' ευχαριστώ Κωλόγερε! Πολύ κωλοτρυπίδι παίζει στο Καλλιρόης, κάτι που δεν γνώριζα
διότι δεν το έχω επισκεφτεί ακόμα. Ελπίζω να αξίζουν και σε εμφάνιση οι κορασίδες
που αναφέρεις...
Στο σαλόνι βολταρουν με σεξουλιαρικα εσώρουχα.Ισως σε φτιάξουν..Σ' ευχαριστώ Κωλόγερε! Πολύ κωλοτρυπίδι παίζει στο Καλλιρόης, κάτι που δεν γνώριζα
που αναφέρεις...
Ρουλα και Τανια δινουν και μουν@κι. Η Μαριανα μονο κουλουρι. Το μουν@κι της το φυλαει για την πρωτη νυχτα του γαμου.Και οι τρεις εμφανίσιμες και πολύ καλές στις υπηρεσίες τους !
Όμως όπως πάντα είναι και τα γούστα που έχει ο καθένας από μας
Τι λες γέροντα; Εντυπωσιάστηκα.Ρουλα και Τανια δινουν και μουν@κι. Η Μαριανα μονο κουλουρι. Το μουν@κι της το φυλαει για την πρωτη νυχτα του γαμου.
Τι λες τώρα;;;Τόσο πολύ το anal γουστάρει;Θα μπει στα προσεχώςΡουλα και Τανια δινουν και μουν@κι. Η Μαριανα μονο κουλουρι. Το μουν@κι της το φυλαει για την πρωτη νυχτα του γαμου.
Απο σκετο μασσαζ, μεχρι τα παντα ολα, με κοστος εως 80 ευρα την ωρα.Καλησπέρα σε όλους!!! Διαβάζοντας σχόλια για μασατζιδικα θα ήθελα να πάω έτσι για την εμπειρία...μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει τι κάνουν στο πρόγραμμα εκεί οι κοπέλες και στο περίπου ένα κόστος!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν δεν απατώμαι, Καλλιρρόης και Φ2, πάει στα 100€ η ώρα(30'/60€, 45'/80€, 60'/100€); Επίσης, το πρωκτικό το έχουν +20, η δεύτερη φορά +20. Καλύτερα κάποιος να τα ξεκαθαρίζει αυτά από την αρχή όταν πάει και ρωτάει, ώστε να μην γκρινιάζει μετά στις κοπέλες, ΔΕΝ φταίνε αυτές για την πολιτική του κάθε μαγαζιού.Απο σκετο μασσαζ, μεχρι τα παντα ολα, με κοστος εως 80 ευρα την ωρα.
Αυτό που λες.Καλο είναι να ξεκαθαρίσουμε από πριν μπούμε στο δωμάτιο τις υπηρεσίες.Δεν είναι και ότι καλύτερο την ώρα της πράξης συν το ένα συν το άλλο...Αν δεν απατώμαι, Καλλιρρόης και Φ2, πάει στα 100€ η ώρα(30'/60€, 45'/80€, 60'/100€); Επίσης, το πρωκτικό το έχουν +20, η δεύτερη φορά +20. Καλύτερα κάποιος να τα ξεκαθαρίζει αυτά από την αρχή όταν πάει και ρωτάει, ώστε να μην γκρινιάζει μετά στις κοπέλες, ΔΕΝ φταίνε αυτές για την πολιτική του κάθε μαγαζιού.
Σε άλλα μασατζίδικα ότι προσφέρει η κάθε κοπέλα είναι μέσα στην καθορισμένη τιμή(30, 60'), και 2 πιστολιές περιλαμβάνονται(όχι μία και μετά +20€).
Ρούλα (από το Σπυριδούλα) λένε μια γκόμενα που γούσταρα, Τάνια λένε την τωρινή μουΚοιτα, μην περιμενεις τιποτα πιπινια, που ως συνηθως ειναι κομοδινα, αλλα απο υπηρεσιες τουλαχιστον, Ρουλα κορυφαια, Τανια ακολουθει, Μαριανα οπως την πετυχεις.
Καλημέρα φίλε μου... Η Ρούλα από Καλλιρόης ξέρει πολύ καλό μασάζ... Μιλφ είναι...Καλησπερα.Ποια προτεινετε για καλο μασαζ,να ξερει, οχι χαιδεμα.Αν εχει κι αλλες αρετες,ευπροσδεκτες!